Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Εγω ειμαι 100 χρονια πισω?
Οχι, δεν νομιζω.
Μια χαρα αναλυω την πολιτικη κατασταση και μια χαρα εκτιμω τα πραγματα.
Περιμενε εσυ τον Καρατζαφερη να παιξει ρολο στα πραγματα.
Επισης καποιοι λενε οτι "ετσι κι αλλιως η Γη θα γινει κοκκινη".
Συνελθετε.
Η λυση ΔΕΝ δοθηκε ποτέ απο τα ακρα στην Ιστορια.
Ούτε να πάμε για ύπνο δε μπορούμε. Ποιος σου είπε ρε μινάρα ότι ο Καρατζαφέρης είναι άκρα; Υπάρχει μεγαλύτερος κωλοτούμπας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους;

Τα λέμε αύριο... :rolleyes:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
πολυ καλα κανεις .
Σε αντιθεση με τον Πετρο ,που πιστευει...οτι το ΛΑΟΣ θα σωσει την χωρα !
ΛΑΟΣ δεν ειναι μονο ο Καρατζαφερης (που ειναι μια μετριοτητα) ,αλλα και ο ομοφυλοφιλος γυναικολογος βουλευτης του ,που μιλαει και γελαει ο κοσμος.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ,

θα πρεπει για λογους τιμιοτητας να μας πεις τι ψηφιζεις για να ξερουμε ποιος δεν ειναι μετριος πολιτικα σε σχεση με τον καρατζαφερη

ΕΓΩ ΞΕΡΩ οτι δεν μπορει να πεις αποτυχημενο εαν πολιτικο που δεν απετυχε εκει που απετυχε σαμαρας, τσοβολας, ντορα, αρσενης, παναγουλης και οι 2 στεφανοπουλοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ούτε να πάμε για ύπνο δε μπορούμε. Ποιος σου είπε ρε μινάρα ότι ο Καρατζαφέρης είναι άκρα; Υπάρχει μεγαλύτερος κωλοτούμπας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους;

Τα λέμε αύριο... :rolleyes:
Ακρα ειναι.
Και κωλοτουμπας ειναι.
Δεν βλεπω που ειναι η αντιφαση.
Αν νυσταζεις δεν σε κραταω. Ονειρα γλυκα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ,

θα πρεπει για λογους τιμιοτητας να μας πεις τι ψηφιζεις για να ξερουμε ποιος δεν ειναι μετριος πολιτικα σε σχεση με τον καρατζαφερη

ΕΓΩ ΞΕΡΩ οτι δεν μπορει να πεις αποτυχημενο εαν πολιτικο που δεν απετυχε εκει που απετυχε σαμαρας, τσοβολας, ντορα, αρσενης, παναγουλης και οι 2 στεφανοπουλοι
Πού δηλαδη?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Καρατζαφερης ειναι ενας λαϊκιστης καιροσκοπος πολιτικαντης επιπεδου προ-προηγουμενου αιωνα.
Η παρουσια του αποτελει ονειδος και οπισθοδρομηση για την πολιτικη ζωη της χωρας.
Οσο το συντομοτερο αποδυναμωθει πληρως, τοσο μεγαλυτερη ωφελεια θα ειναι για τη χωρα.

προφανως δεν ηταν πολιτικαντης οταν τον ειχε τομεαρχη ο καραμανλης...και προφανως ο σαμαρας / αβραμοπουλος ηταν πολιτικαντης πριν επιστρεψει σε ΝΔ  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.998
Πόντοι
3.475
Ακρα ειναι.
Και κωλοτουμπας ειναι.

Μα αυτα παντοτε κουμπωναν αρμονικα στην ελληνικη πραγματικοτητα
Και στα δεξια και στα αριστερα  (Απο Κουβελη και περα)

Παντως δεν αμφισβητω οτι ο Καρατζαφυρερ ειναι πολυ πετυχημενος σ'αυτο που κανει.... Μεγααααλη πουτανα!  (σσ τσιμπησε και τον Κιλτιδη τωρα,ε?)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.998
Πόντοι
3.475
[quote author=Petros konstantinou link :zfuck:=topic=125602.msg3065540#msg3065540 date=1314311692]
προφανως δεν ηταν πολιτικαντης οταν τον ειχε τομεαρχη ο καραμανλης...και προφανως ο σαμαρας / αβραμοπουλος ηταν πολιτικαντης πριν επιστρεψει σε ΝΔ  :2funny:
[/quote]

Σε ποιον τομεα??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Απλως ειναι η αποδειξη, οτι αν βαλεις μια γραφικη μετριοτητα να μιλαει ολη μερα απο ενα καναλι, θα βρεθει ενα ποσοστο να τσιμπησει.
Μπορω να μαθω παρακαλω ποιες ειναι οι γραμματικες γνωσεις του κ. Καρατζαφερη?
Κατα την wikipedia παντως, δεν εχει τελειωσει ουτε το Γυμνασιο.
Και εγω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να με εκπροσωπει καποιος (πόσο μαλλον να με κυβερναει) που δεν εχει ανωτατη μορφωση. Τελος.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κατ αρχην συγνωμη που δεν συμμεριζομαι την καΐλα σου για την αλλαγη στασης της ΝΔ.
Συγνωμη, αλλά σκασιλα μου. Μηπως πρεπει να ψηφισω ΛΑΟΣ επειδη η ΝΔ αλλαξε σταση σε μια νυχτα για το θεμα?
Μωρε τι μας λες????
Ναι, περιμενε κι εσυ την αστυνομια να μπαινοβγαινει στα πανεπιστημια.
Και περιμενε τον αστυνομικο διοικητη να συλλαμβανεται μετα απο μηνυση του Αδωνη επειδη δεν μπηκε στο πανεπιστημιο.

Αγαπητε ΑΛΕΞ....Εισαι τοσο κομματοσκυλο? εδω το νομοσχεδιο ηταν αντιγραφη του νομου γιαννακου +το ασυλο (μας εκανε δωρο το πασοκ) και εμεις πισω απο ενα στειρο οχι αφηνουμε την αριστερα να κανει παιχνιδι? Δηλαδη τι περιμενεις να κατεβουν τα τανκς να επιβαλλουν το μη ασυλο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μα αυτα παντοτε κουμπωναν αρμονικα στην ελληνικη πραγματικοτητα
Και στα δεξια και στα αριστερα  (Απο Κουβελη και περα)

Παντως δεν αμφισβητω οτι ο Καρατζαφυρερ ειναι πολυ πετυχημενος σ'αυτο που κανει.... Μεγααααλη πουτανα!  (σσ τσιμπησε και τον Κιλτιδη τωρα,ε?)
Τον Παπανικολα των Οικολογων Ελλαδας, πού τον βαζεις?????????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αγαπητε ΑΛΕΞ....Εισαι τοσο κομματοσκυλο? εδω το νομοσχεδιο ηταν αντιγραφη του νομου γιαννακου +το ασυλο (μας εκανε δωρο το πασοκ) και εμεις πισω απο ενα στειρο οχι αφηνουμε την αριστερα να κανει παιχνιδι? Δηλαδη τι περιμενεις να κατεβουν τα τανκς να επιβαλλουν το μη ασυλο?
Α εγω ειμαι το κομματοσκυλο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.998
Πόντοι
3.475
Απλως ειναι η αποδειξη, οτι αν βαλεις μια γραφικη μετριοτητα να μιλαει ολη μερα απο ενα καναλι, θα βρεθει ενα ποσοστο να τσιμπησει.
Και εγω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να με εκπροσωπει καποιος (πόσο μαλλον να με κυβερναει) που δεν εχει ανωτατη μορφωση. Τελος.

Δειτε αυτο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ,

Και μονο που ψηφιζεις το κωμα με βουλευτες τον αστειο  γυναικολογο και τον υστερικο Γεωργιαδη ,φαινεται οτι εισαι ανωριμος οπαδος .
ΚΑΝΕΝΑ κομμα δεν ειναι της προκοπης .

Για τα πανηγυρια ειναι ολοι.
Αν δεν το καταλαβεις ,θα προσγειωθεις αποτομα.

Εχεις υπερτιμησει το ΛΑΟΣ .Το να μου πεις ,οτι το θεωρεις το λιγωτερο χειροτερο ,θα μπορουσα ισως να το δεχτω.
Αλλα το να εχεις ΠΡΟΤΥΠΟ αυτα τα άτομα !!!

Ειναι σαν να ακουει καποιος κλασσικη μουσικη ,και να του πουν  ,ποιον διαλεγει να ακουσει ,τον Ρουβα ,την Κοκκινου ,την Βανδη ή τον Πλουταρχο ?

ΚΑΝΕΝΑ ,ειναι η απαντηση .Και αν ειναι υποχρεωτικο ,θα διαλεξει να ακουσει το λιγωτερο επωδυνο για τα αυτια του .Οχι ομως και να πει οτι του...αρεσει ! Ελεος !

Και εισαι και θαυμαστης του αρχαιου ελληνικου πολιτισμου !
Δεν μπορει να σε εμπνεουν μετριοτητες !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
στην δημιουργια βιωσιμου κομματος...
Το οτι εκανε βιωσιμο κομμα στην Ελλαδα ο Καρατζαφερης και οχι ο Στεφανοπουλος, εχει και μια διαφορετικη αναγνωση.
Εσυ προτιμας να αναγνωσεις οτι ο Καρατζαφερης ειναι καλυτερος του Στεφανοπουλου.
Εγω προτιμω να αναγνωσω οτι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ακρα ειναι.
Και κωλοτουμπας ειναι.

νομιζω οτι μυθικες κωλοτουμπες ηταν του τρελο-Αντωνη

1. η συγκυβερνηση με το πασοκ ανευ τζεφρυ (δηλαδη για τον αντωνη το προβλημα ειναι μονο ο τζεφρυ ή ολο το πασοκ?)
2. η ψηφηση του μισου μνημονιου 2 οταν μας ειχε τρελανει με το οχι σε μνημονιο 1
3. Η αλλαγη της σταση στο χθεσινο νομοσχεδιο...

Μπορεις να μας πεις μια αλλαγη σταση του ΛΑ.Ο.Σ σε ιδεολογικη θεση?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Αντιθετα με τον Πλατωνα ,που αναφερει οτι πρεπει να κυβερνουν οι "επαϊοντες " ,δηλαδη οι μορφωμενοι .
Αληθεια "Πετρο Κωνσταντινου " ,εχεις τελειωσει Πανεπιστημιο ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το οτι εκανε βιωσιμο κομμα στην Ελλαδα ο Καρατζαφερης και οχι ο Στεφανοπουλος, εχει και μια διαφορετικη αναγνωση.
Εσυ προτιμας να αναγνωσεις οτι ο Καρατζαφερης ειναι καλυτερος του Στεφανοπουλου.
Εγω προτιμω να αναγνωσω οτι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

δεν ανεφερα μονο το στεφανοπουλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom