Νέα

Μεταπτυχιακή κλωνολογία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
12 σελιδες περι κλωνολογιας ......... Καλα τα πατε.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι καταλάβαμε από το θρεντ σήμερα;
Όπως αναμενόταν,"εδώ" μπορεί να σας βγήκε το "χαρωπό" και το "άνετο".
Χαίρομαι που ακολουθήσατε την γραμμή που έδωσα ως σωστά μέλη υγειούς σάιτ-γλύφω πολύ καλά αλλά γαμάω πολύ καλύτερα :dancing:
αλλά "έξω" όταν σας αποδίδουν κλωνάρια το αρνείστε αμέσως (και αυτό είναι αλήθεια ε;).
Τελικά μόνο εγώ δηλώνω καθαρά ότι είμαι κλώνος,ας με ρωτούσατε λοιπόν αντί να με στραβοκοιτούσατε εξαρχής
κάνοντας πηγαδάκια με σενάρια.Όλοι οι άλλοι είστε παρθενογέννεση. :2funny:
Απέδειξα στο θρεντ αυτό που ήθελα,ότι δια της αποτύπωσης μιας κουβέντας (και μόνο) δημιουργούνται τα σενάρια.
Και αυτό μετράει πολύ γιατί το κάνατε εσείς ως "παίκτες" απόψε κι όχι εγώ ως θεματοθέτης.
Νέα σενάρια λοιπόν αναπτύχθηκαν εκτός των παλαιών.
Για να καθαρίσω (όπως πάντα) να πω ότι από ότι γράφτηκε ως κλωνολογία εγώ δεν ενστερνίζομαι τίποτα.
Για'μένα "απλά" είστε όλοι κλωνάρια-όλοι όμως!
Κλείνοντας όσοι λέτε ότι δεν έχετε κλωνάρια δεν έχετε καμία απολύτως διαφορά από αυτούς που λέτε ότι έχουν
και εννοώ τους πάντες.
Όσο δύσκολο είναι να το αποδείξετε γι'αυτούς,άλλο τόσο δύσκολο είναι να το αποδείξετε για'σας.

Όσον αφορά τον αγαπητό Saint έμεινε μέχρι αργά (όπως είδα τώρα) προσπαθώντας να με πετύχει κάπου.
Έτσι με συμφέρει να λέω κι έτσι λέω.
Τελικά όμως εγώ έτρωγα το τυρί που αυτός σταμάτησε να τρώει επειδή απλά του έπιασα την κουβέντα.
Κύριε Saint μείνατε νηστικός λοιπόν και όντως γυρίζατε σαν το ποντίκι πέρα δώθε μέσα στην νύχτα.

;)

Υ.Γ Οι ενημερώσεις και τα γαμήσια θα συνεχιστούν ως απαιτεί η μαμά φύση......

Kαλα εσυ έχεις τρέλα μεγάλη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Τι καταλάβαμε από το θρεντ σήμερα;
Όπως αναμενόταν,"εδώ" μπορεί να σας βγήκε το "χαρωπό" και το "άνετο".
Χαίρομαι που ακολουθήσατε την γραμμή που έδωσα ως σωστά μέλη υγειούς σάιτ-γλύφω πολύ καλά αλλά γαμάω πολύ καλύτερα :dancing:
αλλά "έξω" όταν σας αποδίδουν κλωνάρια το αρνείστε αμέσως (και αυτό είναι αλήθεια ε;).
Τελικά μόνο εγώ δηλώνω καθαρά ότι είμαι κλώνος,ας με ρωτούσατε λοιπόν αντί να με στραβοκοιτούσατε εξαρχής
κάνοντας πηγαδάκια με σενάρια.Όλοι οι άλλοι είστε παρθενογέννεση. :2funny:
Απέδειξα στο θρεντ αυτό που ήθελα,ότι δια της αποτύπωσης μιας κουβέντας (και μόνο) δημιουργούνται τα σενάρια.
Και αυτό μετράει πολύ γιατί το κάνατε εσείς ως "παίκτες" απόψε κι όχι εγώ ως θεματοθέτης.
Νέα σενάρια λοιπόν αναπτύχθηκαν εκτός των παλαιών.
Για να καθαρίσω (όπως πάντα) να πω ότι από ότι γράφτηκε ως κλωνολογία εγώ δεν ενστερνίζομαι τίποτα.
Για'μένα "απλά" είστε όλοι κλωνάρια-όλοι όμως!
Κλείνοντας όσοι λέτε ότι δεν έχετε κλωνάρια δεν έχετε καμία απολύτως διαφορά από αυτούς που λέτε ότι έχουν
και εννοώ τους πάντες.
Όσο δύσκολο είναι να το αποδείξετε γι'αυτούς,άλλο τόσο δύσκολο είναι να το αποδείξετε για'σας.

Όσον αφορά τον αγαπητό Saint έμεινε μέχρι αργά (όπως είδα τώρα) προσπαθώντας να με πετύχει κάπου.
Έτσι με συμφέρει να λέω κι έτσι λέω.
Τελικά όμως εγώ έτρωγα το τυρί που αυτός σταμάτησε να τρώει επειδή απλά του έπιασα την κουβέντα.
Κύριε Saint μείνατε νηστικός λοιπόν και όντως γυρίζατε σαν το ποντίκι πέρα δώθε μέσα στην νύχτα.

;)

Υ.Γ Οι ενημερώσεις και τα γαμήσια θα συνεχιστούν ως απαιτεί η μαμά φύση......

Το ότι στην παραπάνω ανάρτησή σας φροντίσατε να κάνετε ιδιαίτερη μνεία στο νικ μου (και μάλιστα ξημερώματα), είναι κάτι που με κολακεύει αφάνταστα (έτσι με συμφέρει να γράψω και έτσι γράφω).

Όσον αφορά το φαγητό τώρα• παραδέχομαι ότι είμαι φαγάς. Δεν είμαι όμως κοιλιόδουλος. Και αυτό μου επιτρέπει -εκτός από την τροφή- να απολαμβάνω και άλλα πράγματα, όπως την αφόδευση, την συνουσία και την κουβέντα (όλα γένους θηλυκού).

Κλείνοντας σας εύχομαι να έχετε μια καλή ήμέρα, και σας ευχαριστώ θερμά που δεν μαγαρίσατε το υπόλοιπο περιεχόμενο του βαρελιού.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
[size=15pt]Ρε Scooby-κλώνε που τα έιδες αυτα;[/size]
ψεματάκια να θωλώνουμε τα νερα, να κρυφτούμε στο μπάχαλο μη μας πάρουνε χαμπάρι.
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΨΥΧΑΚΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΚΟΥΜΠΙ=ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΑΣΗ=AMAZING 9=ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ=ΣΚΑΤΑΣΚΙΑ ΝΤΕΛΙΣΚΑΤΕΣΕΝ
ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕς ΑΝΟΙΧΤΑ. ΘΕΜΑ ΧΡΌΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ.

[move][size=15pt]ΧΟΝΤΡΕΛΕΣ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΟΣΥΝΗ[/size][/move]
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Το ότι στην παραπάνω ανάρτησή σας φροντίσατε να κάνετε ιδιαίτερη μνεία στο νικ μου (και μάλιστα ξημερώματα), είναι κάτι που με κολακεύει αφάνταστα (έτσι με συμφέρει να γράψω και έτσι γράφω).

Όσον αφορά το φαγητό τώρα• παραδέχομαι ότι είμαι φαγάς. Δεν είμαι όμως κοιλιόδουλος. Και αυτό μου επιτρέπει -εκτός από την τροφή- να απολαμβάνω και άλλα πράγματα, όπως την αφόδευση, την συνουσία και την κουβέντα (όλα γένους θηλυκού).

Κλείνοντας σας εύχομαι να έχετε μια καλή ήμέρα, και σας ευχαριστώ θερμά που δεν μαγαρίσατε το υπόλοιπο περιεχόμενο του βαρελιού.
Ποντικαρά ποντικαρά,θα σου την κόψω την ουρά. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Επισκέπτης
Αστα χλιμίτζουρα. Ο παπάρας ο μπανμαρισμένος Τζόκρες εισαι.......
Προφέσορ θα το ήθελες αλλά πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
:2funny:
Κάνε κράττει αγοράκι μου γλυκό, εσύ ξέρεις πολλά!!! :jerking:
Έφτιαξες και πέντε κλώνους για να μας πεις τις παπαριές σου!!!: Ταξίνο, Ματσούκας, Ρεμπεσκές  :2funny: Φτιάξε και άλλους πέντε για να συνεχίσεις!
Επειδή δεν έχεις το θάρρος να βγεις με το κανονικό σου όνομα και να τα πεις. :uglystupid:
Για κωλόχαρτο σ'έχω.

[size=7pt]Σκούμπι, μέτρα αναγνωσιμότητα[/size] :2funny: ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.914
Πόντοι
12.756
Οποιος εχει περιπου 10 κλώνους τον χρειάζομαι για μια ψηφοφορια που ειναι σε εξέλιξη στο σιτε ..

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
[
ΣΚΟΥΜΠΙ=ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΑΣΗ=AMAZING 9=ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ=ΣΚΑΤΑΣΚΙΑ ΝΤΕΛΙΣΚΑΤΕΣΕΝ
ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕς ΑΝΟΙΧΤΑ. ΘΕΜΑ ΧΡΌΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ.
Πω πω μίσος που έχουν οι "υποτακτικοί"...... :2funny:
Ενας τύπος που δεν τον ξέρει κανείς (έτσι νομίζει) βγαίνει να πει εμένα κλώνο
ενώ φανερά είναι ο ίδιος,απλά δεν μας λέει στα φανερά ποιος.
Και το είπα ρε Σλά ότι θα μας βγάλουν το ίδιο. :woldman:

Τελικά ότι και να πω όπως βλέπετε θα με θεωρούν Βελουχιώτη για μια ζωή
αυτοί που έχουν τους λόγους τους. :2funny:
Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν έχει το σθένος να εκφράσει γνώμη
από τους "συναγωνιστές" "εντός" και "εκτός" του φόρουμ.
:2funny:

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το ότι στην παραπάνω ανάρτησή σας φροντίσατε να κάνετε ιδιαίτερη μνεία στο νικ μου (και μάλιστα ξημερώματα)
.....................................
Έτρωγα κι άργησα να γυρίσω,λέτε να ήμουν "μέσα" όπως εσείς;  :cheesy:

Καλά-καλά............επειδή είστε συμπαθής (μόνο και μόνο λόγω επιπέδου χιούμορ)
σας απαλλάσω οριστικά από οποιαδήποτε σχέση με το νικ "Πύραυλος"
(κρίνω επίσης ότι γενικώς "πειραχτήκατε" από το "ποντίκι")
που σας κληροδότησαν να κινείστε ως κλωνάρι του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες εξάλλου (από περιγραφή) δεν είστε εσείς το ίδιο άτομο.
Το ήξερα (και καλά τώρα) αλλά σας άφησα λίγο να χαρείτε (ξέρω ότι την βρίσκετε έτσι).
Τώρα που το σκέφτομαι όμως αποκτήσατε ένα καινούργιο πρόβλημα.
Ο Πύραυλος λόγω εύγεστου αλλά και χονδροκομμένου χιούμορ
συν ότι είναι φίλος του μοναδικού (γραμματικά και συντακτικά) αλάνθαστου λατρευτού μου
Μπακάλη αποτελεί value nick και εγγηση για τον καθέναν που θέλει να του αποδίδουν
ουδέτερα και δυναμικά κλωνάρια (για τον άνδρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ). :dancing:
Οπότε αφού το "χάσατε" τώρα και δεδομένου ότι είναι αδύνατον να μην έχετε κλωνάρι
(σύμφωνα με την ατράνταχτη θεωρία μου) κανείς δεν ξέρει πλέον που θα "πέσετε".
Ελπίζω κι εύχομαι το "πούστική κιθάρα" να μην αποδοθεί σ'εσάς (κάτι που πολύ φοβάμαι).
Πρόκειται για πολύ οδυνηρό νικ με σκοτεινό παρελθόν,θα προσπαθήσω να μεσολαβήσω
για κάτι καλύτερο,ίσως βρω κάτι σε αιλουροειδές,έτσι θα σας ανεβάσω ακόμα ένα σκαλί
στην τροφική αλυσίδα και που ξέρετε;ίσως κάποια στιγμή σας "παρουσιάσω" κι ως άνθρωπο.
;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Βλέπω ότι αναφέρονται νικ μέλων που δεν απαντούν
ή δεν ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του φόρουμ (πω πω πουστιά).
Δεν θα με εμπλέξετε σε αυτό το παιχνίδι σας όμως
καθότι εγώ δεν έχω ονοματίσει κανέναν.

Τελικά όμως τι κάνει ο Σκούμπυ στο θρεντ....

α)περνάει την ώρα του;
β)αποδίδει δικαιοσύνη;
γ)εξισώνει τα πάντα;
δ)θέλει να "μπείτε";
ε)μήπως δεν θελει να "μπείτε";
στ)σας κάνει να νομίζετε ότι θέλει να μπείτε;

Η αλήθεια είναι ότι περνάω την ώρα μου (δεν έχω φτάσει ακόμα στο ξεφτύλισμα
όσων μου την "λένε") αλλά κάποιοι είστε τόσο αρρωστάκια που νομίζετε
κάτι άλλο,μόλις αποδείχτηκε κι άλλη παράμετρος της θεωρίας μου.
:dancing:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
(κρίνω επίσης ότι γενικώς "πειραχτήκατε" από το "ποντίκι")

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας... ναι.

Θα προτιμούσα το "αρουραίος".

και δεδομένου ότι είναι αδύνατον να μην έχετε κλωνάρι

Είχα τους κ.κ. Χότυ , Λαμποργκίνι και Κώστα τον εικοστό έβδομο. Ο μόνος που μου έχει απομέινει πλέον είναι ο Λιλα.

Πρόκειται για πολύ οδυνηρό νικ με σκοτεινό παρελθόν,θα προσπαθήσω να μεσολαβήσω
για κάτι καλύτερο,ίσως βρω κάτι σε αιλουροειδές,

Δείτε,
δεδομένης της ηλικίας μου, αλλά και του σωματικού μου βάρους, κάτι σε αιλουροειδές θα ήταν μάλλον γελοίο. Αναζητήστε καλύτερα κάτι σε κήτος.

OP
OP
scooby

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας... ναι.

Θα προτιμούσα το "αρουραίος".

Είχα τους κ.κ. Χότυ , Λαμποργκίνι και Κώστα τον εικοστό έβδομο. Ο μόνος που μου έχει απομέινει πλέον είναι ο Λιλα.

Δείτε,
δεδομένης της ηλικίας μου, αλλά και του σωματικού μου βάρους, κάτι σε αιλουροειδές θα ήταν μάλλον γελοίο. Αναζητήστε καλύτερα κάτι σε κήτος.
Οκ-θα ψάξω.....μου βάλατε και παραθέσεις και με τιμάτε. ;)
Θα τα πούμε,παω να φάω! :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.914
Πόντοι
12.756
τελικα τους μαθαμε τους κλωνους ή τσαμπα ανοιξε το θεμα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom