Νέα

Μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς τι;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
:S
Αυτο δεν ειναι sex αυτο θα ειναι η ομηρια τους πεος [ κλεμμενο φυσικα  :grin: ]
Ποσες ωρες δηλαδη 2,3,4?

μαριε μου ελεγε ενας συναδερφος
μετα τα 28 θα καταλαβεις τι παει να πει γαμιση και γελαγα
ενα φουλ πληρες κρεβατι(με προκαρτακτικα μαλακιες)
και παντα με την ανεση χρονο και χωρις αγχος το 2ωρο+(μεση τιμη) το θες
αναλογα παντα με το ποσες μερες εχεις να πας ποσο ξεκουραστος εισαι
ψυχολογικη διαθεση και το ποσο σε φτιαχνει η αλλη.

Επισκέπτης
Δε χρειάζεται να πω ότι είμαστε ...
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

αλλά μιας και το πρόβλημά μου εμένα λύθηκε μα χαρά. Το θέμα είναι τώρα πως να μην χύνεις αμέσως... Δυστυχώς στύση για μένα σημαίνει 'χύνω'... :think:

Συγνωμη φιλε αλλα αυτο που λες ειναι προβλημα μονο για τις γυναικες, ο μεσος αντρας χυνει στα 3 λεπτα. Εφοσον εχεις οργασμο και το ευχαριστιεσαι τι σε νοιαζει? Καμια πουτανα δεν θα διαμαρτυρηθει γι' αυτο... Οι υπολοιπες στα αρχιδια σου!  :sunglasses:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μαριε μου ελεγε ενας συναδερφος
μετα τα 28 θα καταλαβεις τι παει να πει γαμιση και γελαγα
ενα φουλ πληρες κρεβατι(με προκαρτακτικα μαλακιες)
και παντα με την ανεση χρονο και χωρις αγχος το 2ωρο+(μεση τιμη) το θες
αναλογα παντα με το ποσες μερες εχεις να πας ποσο ξεκουραστος εισαι
ψυχολογικη διαθεση και το ποσο σε φτιαχνει η αλλη.

Συγνωμη φιλε αλλα αυτο που λες ειναι προβλημα μονο για τις γυναικες, ο μεσος αντρας χυνει στα 3 λεπτα. Εφοσον εχεις οργασμο και το ευχαριστιεσαι τι σε νοιαζει? Καμια πουτανα δεν θα διαμαρτυρηθει γι' αυτο... Οι υπολοιπες στα αρχιδια σου!  :sunglasses:
:dunno: :dunno:
Και οι δυο ειστε υπερβολικοι. Το παλικαρι δεν θα ξερει τι να πιστεψει τωρα.  :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σημα κατατεθεν του πρωταρη ναι
το να τον σηκωνει πανω απο μια φορες ναι
το μετα απο 30 οχι
μπορει να εχει καποιες καλητερες επιδοσεις και νωριτερα
θα μαθει να ξεχοριζει ποτε κοντευει να φτασει στο σημειο
χωρις επιστροφη και θα το ψυλοκαθιστερη με αλλαγες στασεων
και εναλαγες ταχυτητας αλλα με τον καιρο
απλα στα 30 πλεον βοηθαει πολλυ και ο οργανισμος
και σιγουρα θα εχει καλητερες επιδοσεις

Οκ δεν έπιασα να αναλύσω μία μία τις περιπτώσεις των ανδρών , γεννικά μίλησα .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πρωτάρης είσαι, το γρήγορο χύσιμο είναι το σήμα κατατεθέν σου γι' αυτή την ηλικία. Τώρα πρέπει να προσανατολίστεις στο να τον σηκώνεις πάνω από μια φορές  και το κεφάλαιο "χύνω μετά από ώρες" θα το κοιτάξεις μετά τα 30.

εγω μετα τα 30 προσανατολιστηκα πως να χυνω πανω απο μια φορες πιο πριν ηταν πανευκολο  :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
:dunno: :dunno:
Και οι δυο ειστε υπερβολικοι. Το παλικαρι δεν θα ξερει τι να πιστεψει τωρα.  :2funny:

το ιδιο ελεγα και εγω οντως μετα τα 28 αρχισα να αλαζω γνωμη
παιζει ομως διαφορα στο θεμα το εξης
μιλαμε για μπουρδελα/στουδιο/κολλγκερλ που ο φιλαρακος απο πανω λεει
η για σχεση?
υπερβολη δεν ειναι.
απλα βαοηθαει το σωμα +τα παραπανω που ειπα
(3 λεπτα θεωρητε προωρη εξπερματηση χωρις να ειμαι σιγουρος 5-7 ειναι ο μεσος φυσιολογικος)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Οκ δεν έπιασα να αναλύσω μία μία τις περιπτώσεις των ανδρών , γεννικά μίλησα .

μα δεν σου ειπα οτι εχεις λαθος σε τιποτα  μονο που ειπα οτι μπορει και να το καθηστερει και λογικο να μην το γνωριζεις :cheesy:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω μετα τα 30 προσανατολιστηκα πως να χυνω πανω απο μια φορες πιο πριν ηταν πανευκολο  :2funny:

Εσύ πετάχτηκες τάξεις γιατί ήσουν καλός μαθητής . Ο φίλτατος νηματοθέτης ανεβαίνει κούτσα κούτσα τη σκάλα.

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο, μεγάλο σχολείο το mpourdela.com, ποιος να τό'λεγε... :knockinb:

Να ρωτήσω μια διευκρίνηση βρε παιδιά, όταν λέτε αυτά τα 2ώρα - 3ωρα ή ..12ωρα  :grin: γαμήσια εννοείτε στις πουτάνες; Εκεί που είσαι πιεσμένος χρονικά (εκτός και αν μιλάμε για άξτρα προγράμματα..) ή σε σχέσεις; Γιατί σε μια σχέση το καταλαβαίνω και γω, άμα είσαι καμιά πενταετία με την ίδια γκόμενα όχι μόνο κρατάς κάνα δίωρο αλλά δε σου σηκώνεται κιόλας, αλλά ...μαθαίνεις και το σώμα του αλλουνού. Αλλά στις πουτάνες που κάθε φορά μπορεί να είναι διαφορετική μπορείς να γαμάς δυο ώρες όντας τόσο καβλωμένος; Μαγικό... :tits2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Να ρωτήσω μια διευκρίνηση βρε παιδιά, όταν λέτε αυτά τα 2ώρα - 3ωρα ή ..12ωρα  :grin: γαμήσια εννοείτε στις πουτάνες; Εκεί που είσαι πιεσμένος χρονικά (εκτός και αν μιλάμε για άξτρα προγράμματα..) ή σε σχέσεις; Γιατί σε μια σχέση το καταλαβαίνω και γω, άμα είσαι καμιά πενταετία με την ίδια γκόμενα όχι μόνο κρατάς κάνα δίωρο αλλά δε σου σηκώνεται κιόλας, αλλά ...μαθαίνεις και το σώμα του αλλουνού. Αλλά στις πουτάνες που κάθε φορά μπορεί να είναι διαφορετική μπορείς να γαμάς δυο ώρες όντας τόσο καβλωμένος; Μαγικό... :tits2:

Το οριο ειναι στα 7 χρονια
Απο νωριs-νωριs αρχιζειs να ξενοκοιταs εσυ.... :grin: :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

σου ειπα με ανεση διχως αγχους χρονου δηλαδη με μια που εριξες
και επισης δεν ειπα 2ωρες καθαρα γαμησει αλλα και με τα προκαρτακτικα
δεν μιλαμε για μπουρδελο ψεκαστε σκουπηστε τελιωστε για τετοια φαση
αλλα μια γυνεκα που πρεπει να φυγει ικανοποιημενη απτα χερια σου
γιατι και αυτες το συζητανε και αργα η γρηγορα θα σου στηλει και αλλη
χωρις να το θελει  ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
σου ειπα με ανεση διχως αγχους χρονου δηλαδη με μια που εριξες
και επισης δεν ειπα 2ωρες καθαρα γαμησει αλλα και με τα προκαρτακτικα
δεν μιλαμε για μπουρδελο ψεκαστε σκουπηστε τελιωστε για τετοια φαση
αλλα μια γυνεκα που πρεπει να φυγει ικανοποιημενη απτα χερια σου
γιατι και αυτες το συζητανε και αργα η γρηγορα θα σου στηλει και αλλη
χωρις να το θελει  ;)

Γι αυτην ζουμε τυπε μου εμειs....Για την.....αλλη
χωρις να το θελει  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και σας βλέπω πάντα ετοιμοπόλεμους εδώ και γνώστες, να ρωτήσω μερικές απορίες μαζεμένες: :grin: ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ  :jerking:

1. Όταν μου τον ρουφάει, το χέρι μου πάει στο μουνί της αλλά εκεί με πιάνει μια ανησυχία μην τυχόν πιάσω τον πούτσο μου μετά χωρίς προφυλακτικό... :pipa2:
2. Φοβάμαι τα φιλιά στο στόμα... :kissass:
3. Όταν είναι να χύσω μπορώ να βγάλω το προφυλακτικό και σα χύσω στα βυζιά, στη μούρη κτλ; Το ζητάς αυτό; :pipa2:
4. Γενικά έχω τη διάθεση..φόβου στο να είμαι επιθετικός με τις πουτάνες δηλ. ας πούμε όταν στον γλύφει να κάνεις πως τις γαμάς το πρόσωπο αλλά - μη γελάσετε - οτιδήποτε δεν τις αρέσει φοβάμαι μην κάνουν κάνα κόλπο και μου κολλήσουν τίποτα!
:fuck2:

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
- Πόσο συχνά πάτε στις πουτάνες; Εγώ μετά την.. χθεσινή επιτυχία.. δεν κρατιέμαι! Κάθε μέρα είναι πολύ φαντάζομαι αλλά το μυαλό μου έχει κολλήσει στο μουνί! Περπατάω και βλέπω μουνιά, κοιμάμαι και βλέπω μουνιά, ξυπνάω και βλέπω μουνιά, δουλεύω - ναι, δεν είμαι κάνας φοιτητής που κοιμάται 23 ώρες το 24ωρο - και βλέπω μουνιά!
- Από λεφτά τι γίνεται; :fuck2: :fuck2:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
- Πόσο συχνά πάτε στις πουτάνες; Εγώ μετά την.. χθεσινή επιτυχία.. δεν κρατιέμαι! Κάθε μέρα είναι πολύ φαντάζομαι αλλά το μυαλό μου έχει κολλήσει στο μουνί! Περπατάω και βλέπω μουνιά, κοιμάμαι και βλέπω μουνιά, ξυπνάω και βλέπω μουνιά, δουλεύω - ναι, δεν είμαι κάνας φοιτητής που κοιμάται 23 ώρες το 24ωρο - και βλέπω μουνιά!
- Από λεφτά τι γίνεται; :fuck2: :fuck2:

εισαι σε καλο δρομο τεκνον μου :priest:
θυμησε να μην ερθω μαζι σου για καφε :grin:
λοιπον αν θες την γνωμη μου βρες πρωτα τι γουσταρεις εσυ με το να πας 5-6 φορες ακομα να σου φυγει η καψα να δεις και τι πανω κατω τα βασικα στο τι γουσταρει μια γυναικα και αρχισε να επεκτινεις τον κυκλο και στον περιγυρο σου μην κολας μονο στο μπουρδελο ειπαμε ολα ειναι καλα με μετρο πρεπει να ξερεις να κρατας ισοροπιες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom