Σας έχω ζαλίσει παιδιά με τις απορίες μου αλλά ποιον να ρωτήσεις για τέτοια θέματα πέραν από τους έμπειρους στα σεξουαλικά χρήστες του bourdela.com;
Λοιπόν, την τρίτη φορά ήταν τα πράγματα ακόμα καλύτερα και το χάρηκα κιόλας, χαλάρωσα λίγο, αν δεν είχα τύχει και σε μια πουτάνα που τσαντίζονταν μόλις την ακουμπούσα λίγο παραπάνω, θα ήταν τέλεια.
Αυτή τη φορά μου σηκώθηκε πολύ καλά όταν μου τον έγλυφε αλλά το νέο πρόβλημα τώρα είναι πως.. μου πέφτει όταν πάω να τη γαμήσω. Δεν ξέρω τι στο διαόλο αλλά δε μπορώ να κάνω ..σωστά την κίνηση;
Δεν αισθάνομαι την...ανάλογη πίεση στο πουλί μου για να ερεθιστώ; Δεν ξέρω, με μπερδεύει... Έπαιξε ρόλο και η συγκεκριμένη που όταν είδε ότι μου έπεφτε μου λέει 'έχεις ένα λεπτό, μετά φεύγω!' Γαμώτο! Αναγκάστηκα να τη βγάλω έξω και να την παίξω χτυπώντας την λίγο στο μουνάκι της για να μου σηκωθεί, οπότε και την ξαναέβαλα μέσα ίσα ίσα για να τελείωσω...
Κανένας που να γνωρίζει τι μου συμβαίνει;
Ξέρετε ποια είναι η υποψία μου; Ότι φταίνε οι τσόντες! Είχα συνηθίσει στα.. βίαια και δε μου σηκώνεται εύκολα; Ας πούμε όταν απλά μου τον έγλυφε δε μου σηκώνονταν, έπρεπε να αρχίσω να της γαμάω λίγο το πρόσωπο για να σηκωθεί καλά...