Νέα

Μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς τι;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εισαι σε καλο δρομο τεκνον μου :priest:
θυμησε να μην ερθω μαζι σου για καφε :grin:
λοιπον αν θες την γνωμη μου βρες πρωτα τι γουσταρεις εσυ με το να πας 5-6 φορες ακομα να σου φυγει η καψα να δεις και τι πανω κατω τα βασικα στο τι γουσταρει μια γυναικα και αρχισε να επεκτινεις τον κυκλο και στον περιγυρο σου μην κολας μονο στο μπουρδελο ειπαμε ολα ειναι καλα με μετρο πρεπει να ξερεις να κρατας ισοροπιες ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
- Πόσο συχνά πάτε στις πουτάνες; Εγώ μετά την.. χθεσινή επιτυχία.. δεν κρατιέμαι! Κάθε μέρα είναι πολύ φαντάζομαι αλλά το μυαλό μου έχει κολλήσει στο μουνί! Περπατάω και βλέπω μουνιά, κοιμάμαι και βλέπω μουνιά, ξυπνάω και βλέπω μουνιά, δουλεύω - ναι, δεν είμαι κάνας φοιτητής που κοιμάται 23 ώρες το 24ωρο - και βλέπω μουνιά!
- Από λεφτά τι γίνεται; :fuck2: :fuck2:

Εγώ θα έλεγα να διαλέξεις την καλύτερη για σένα πουτάνα και να πας πεντέξι φορές σε αυτήν για αρχή. Λογικά άμα σε μάθει θα σε περιποιηθεί κατάλληλα. Νομίζω δλδ :P

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Εγώ θα έλεγα να διαλέξεις την καλύτερη για σένα πουτάνα και να πας πεντέξι φορές σε αυτήν για αρχή. Λογικά άμα σε μάθει θα σε περιποιηθεί κατάλληλα. Νομίζω δλδ :P
σωστο και αυτο αλλα δυσκολο εαν αλαζουν συνεχεια

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Η αλήθεια είναι ότι.. αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω! Ζω στην επαρχία και τα μπουρδέλα της πόλης είναι 2-3, να μην τρέχω σε άλλους νομούς, οι βενζίνες μας έλλιεπαν τώρα! Οπότε μπορεί να βρίσκεις συνέχεια την ίδια αλλά θέλω να το αποφύγω αυτό γιατί.. γιατί... δεν ξέρω, μην δεθώ μαζί της; μαλακία είπα; Δεν ξέρω αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά στο συνέχεια στην ίδια... :fuck2:

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σας έχω ζαλίσει παιδιά με τις απορίες μου αλλά ποιον να ρωτήσεις για τέτοια θέματα πέραν από τους έμπειρους στα σεξουαλικά χρήστες του bourdela.com;
:grin:

Λοιπόν, την τρίτη φορά ήταν τα πράγματα ακόμα καλύτερα και το χάρηκα κιόλας, χαλάρωσα λίγο, αν δεν είχα τύχει και σε μια πουτάνα που τσαντίζονταν μόλις την ακουμπούσα λίγο παραπάνω, θα ήταν τέλεια.  :tickedoff:

Αυτή τη φορά μου σηκώθηκε πολύ καλά όταν μου τον έγλυφε αλλά το νέο πρόβλημα τώρα είναι πως.. μου πέφτει όταν πάω να τη γαμήσω. Δεν ξέρω τι στο διαόλο αλλά δε μπορώ να κάνω ..σωστά την κίνηση;  :jerking: Δεν αισθάνομαι την...ανάλογη πίεση στο πουλί μου για να ερεθιστώ; Δεν ξέρω, με μπερδεύει... Έπαιξε ρόλο και η συγκεκριμένη που όταν είδε ότι μου έπεφτε μου λέει 'έχεις ένα λεπτό, μετά φεύγω!' Γαμώτο! Αναγκάστηκα να τη βγάλω έξω και να την παίξω χτυπώντας την λίγο στο μουνάκι της για να μου σηκωθεί, οπότε και την ξαναέβαλα μέσα ίσα ίσα για να τελείωσω...  :pipa1:

Κανένας που να γνωρίζει τι μου συμβαίνει;
Ξέρετε ποια είναι η υποψία μου; Ότι φταίνε οι τσόντες! Είχα συνηθίσει στα.. βίαια και δε μου σηκώνεται εύκολα; Ας πούμε όταν απλά μου τον έγλυφε δε μου σηκώνονταν, έπρεπε να αρχίσω να της γαμάω λίγο το πρόσωπο για να σηκωθεί καλά... :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κανένας που να γνωρίζει τι μου συμβαίνει;
Ξέρετε ποια είναι η υποψία μου; Ότι φταίνε οι τσόντες! Είχα συνηθίσει στα.. βίαια και δε μου σηκώνεται εύκολα;
Τις ιδιες μαλακιες ελεγε και ο δρακος σειχ σου.
:jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε βρίσκεις κανένα άλλο χόμπυ καλύτερα.... :rolleyes:

Επισκέπτης
η πίπα στα ρδέλα ειναι ξενέρα και σκατά ...

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Φιλε μου σορυ αλλα καταντας λιγο κουραστικος....ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οταν ειτε το πρωτοεκαναν με την κοπελα τους ειτε με επαγγελματια ειχαν θεματα...αλλος πιο λιγα αλλος πιο μικρα...ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!Δλδ μεχρι να γινεις 100% μαχιμος θα ανοιγεις και απο ενα  θρεντ για να λες το παραμικρο?Ελεος δλδ!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το οτι μπαίνεις εδώ μεσα για να ζητήσεις συμβουλή από τους "έμπειρους σεξουαλικά" όπως τους χαρακτηρίζεις, χρήστες του site είναθ μέγα λάθος σου.
Τέλος πάντων..το σεξ είναι στο 50% εγκεφαλικό παιχνίδι. Τη σεξουαλική σου ζωή θα τη χτίσεις σιγά σιγά (επιλογή σου αν αυτή θα είναι σε σχέση ή σε πουτανες). Στέκεσαι σε μερικά γεγονότα, και είναι η 3η σου φορά που πας σε μπουρδέλο απ'ότι κατάλαβα! Πιθανόν να μην έχεις συνηθίσει να λειτουργείς ακομα και με το προφυλακτικό.
Εχεις πολλά να μάθεις ακόμα.

Κακώς άνοιξες thread ...
Εχεις να ακούσεις τώρα όχι του κώλου τα εννιάμερα ... αλλά του γύπα τα εννιάμερα (που λέει και ο ΤΑΚΜΑΝ)

Ανοιξες και thread...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Χαλάρωσε φίλε, είναι σαν την οδήγηση. Όταν πρωτοδηγείς αυτοκίνητο, τον πρώτο καιρό δεν το ευχαριστιέσαι πολύ γιατί έχεις άγχος. Μετά το απολαμβάνεις πολύ περισσότερο! Πήγαινε με σκοπό να περάσεις καλά.Χωρίς να σκέφτεσαι αν θα χύσεις, αν θα καβλώσεις, αν το ένα, αν το άλλο...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γράφτε κι εσείς κανα εγχειρίδιο για πρωτάρηδες μπουρδελιάρηδες να ανατρέχουν οι νέοι όταν έχουν απορίες , μην ανοίγουν θρεντς κάθε φορά  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γράφτε κι εσείς κανα εγχειρίδιο για πρωτάρηδες μπουρδελιάρηδες να ανατρέχουν οι νέοι όταν έχουν απορίες , μην ανοίγουν θρεντς κάθε φορά  :grin:
Διαλέγεις μαγαζί,διαλέγεις ιερόδουλη,αν έχει κόσμο περιμένεις στο σαλόνι/αν δεν έχει μπαίνεις κατευθείαν στο δωμάτιο,τον ζεσταίνεις λίγο αν είναι κρύος,έρχεται η επαγγελματίας,της τον βγάζεις όξω,σου τον τονώνει τέρμα,περνάει καπότα,γαμάς.

2894504772_38180b85ea.jpg

*Ύπαρξη προκαταρκτικών κ ποιότητας αυτών παίζεται.

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γράφτε κι εσείς κανα εγχειρίδιο για πρωτάρηδες μπουρδελιάρηδες να ανατρέχουν οι νέοι όταν έχουν απορίες , μην ανοίγουν θρεντς κάθε φορά  :grin:

Εμ, γιατί όχι; Θα γίνει ανάρπαστο άσε που θα τα οικονομίσει και το σάιτ!
Εντάξει σόρυ παιδιά, είναι λίγο χαζά αυτά που γράφω αλλά περισσότερο τα έγραψα για ..κουβέντα, δεν πήγε το μυαλό μου πόσο..χαζά ακούγονατι σε κάποιον άλλο. Τέλοσπάντων θα προσπαθήσω να μην επανέλθω.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Εμ, γιατί όχι; Θα γίνει ανάρπαστο άσε που θα τα οικονομίσει και το σάιτ!
Εντάξει σόρυ παιδιά, είναι λίγο χαζά αυτά που γράφω αλλά περισσότερο τα έγραψα για ..κουβέντα, δεν πήγε το μυαλό μου πόσο..χαζά ακούγονατι σε κάποιον άλλο. Τέλοσπάντων θα προσπαθήσω να μην επανέλθω.

Δεν ακουγονται ΧΑΖΑ!!Ειναι εντελως φυσιολογικα αυτα που σου συμβαινουν!!!!Σε ολους εχουν συμβει!!!ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Αναξια σχολιασμου ειναι...αυτο και μονο!!Η φυση σε καθοδηγει!!!Δεν θες ουτε βιβλια ουτε paper ουτε μονογραφιες...

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
(επιλογή σου αν αυτή θα είναι σε σχέση ή σε πουτανες)

Σ'αυτό θα διαφωνίσω, μη μιλάς και συ σαν τις γκόμενες που θεωρούν πως όλοι οι άντρες πηγαίνουν από επιλογή τους στα μπουρδέλα και απλά δεν θέλουν κάποια σχέση, η σκέψη 'δε μπορούν να βρουν θηλικιά γάτα' δεν περνάει από το μυαλό τους... :tits:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ειχε δικιο ο βαγγος...ο πουτσαρας/χτικιαρις/τσακουμακας κτλ εισαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom