Νέα

Μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς τι;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελος κουβεντας.
η εισαι απλα μαλακας η κομπλεξικος μαλακας

Ενταξει τωρα το γαμησες και ψοφησε. Με την ιδια λογικη να σε πιασει κι εσενα καμια βουβαλα μαυρη 220 κιλα και να σε καβαλησει .

Τυποι ειστε με τις Ελλ(ε)ηνιδες? Εδω εχουμε πολεμο λεμε, πουτσα και ξυλο!  :rockon:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά το επάγγελμα της πουτάνας πρέπει να συμπεριληφθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά με κάτι πίκερ που πρέπει να τρώει στη μάπα.

Ή το συμπεριλάβανε και έμεινα πίσω? :think:

Επισκέπτης
Τελικά το επάγγελμα της πουτάνας πρέπει να συμπεριληφθεί στα βαρέα και ανθυγιεινά με κάτι πίκερ που πρέπει να τρώει στη μάπα.

Ή το συμπεριλάβανε και έμεινα πίσω? :think:

Βρε χαζο δεν καταλαβες ακομα. Οι πουτανες με αγαπανε γιατι τους φερομαι πιο ομορφα απο οσο μπορεις να φανταστεις. Παρακαλα με κι εσυ να σε γαμησω και δεν θα χασεις.  :sunglasses:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βρε χαζο δεν καταλαβες ακομα. Οι πουτανες με αγαπανε γιατι τους φερομαι πιο ομορφα απο οσο μπορεις να φανταστεις. Παρακαλα με κι εσυ να σε γαμησω και δεν θα χασεις.  :sunglasses:

Πώς δεν θα χάσω ρε , τζάμπα δεήσεις θα με βάλεις να κάνω?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αϊντε και ξεκινησαμε
δηλαδη συγνωμη εμενα που μου αρεσει το γεγονς να την πεφτω σε μια α-β-γ γκομενα
χωρις να εχω την τρελη εμφανιση και ομως τις περισοτερες φορες τροω εχω προβλημα?
την χυλοπιτα δεν την γλειτωνει κανεις,οπως δεν γλιτωνει ουτε την φολα στο μπουρδελο-στουντιο  κολλγκερλ και οτι επιλεγει ο καθενας να παει.
δηλαδη συγνωμη εσεις που κατηγορητε για ριχτε μια ματια και με βαση τα λεγομενα σας
πιστευετε οτι εισαστε οι σωστοι και απλα ολες ειναι μαλακισμενες?
το οτι πεσατε σε μια μαλακισμενη δηλαδη(οπως το εχουμε παθοι ΟΛΟΙ)
βγαλατε συμπερασμα ολες ειναι ανεγκεφαλες πουτανες που κοιτανε να στα φανε?
οπα ρε εμπειροι σιγα χαλρωστε, πειτε καλητερα οτι δεν εχετα τα @@ να μιλησετε, πλησιασετε, την πεσετε σε καποια γιατι δεν εχτε τον τροπο να το κανετε.
σε καμια, μα καμια, περιπτωση, καμια πουτανα, δεν μπορει να ικανοποιησει καποιον, τοσο, οσο το να εχει καταφερει να βγαλει γκομενα απο μονος του και δεν ειναι αναγκη να χαλας μια περιουσια παντα γιαυτο.
και για να μην γινει παρεξηγηση δεν λεω οτι ειναι ολες σωστες, αλλα δεν ειναι και ολες λαθος, στο κατω κατω εμεις τα φεραμε εδω τα πραγματα, που επιδη πολλοι δεν ηξεραν πως να μιλησουν πλησιασουν εβαζαν μπροστα,το χρημα,το αμαξι,τα δωρα και ουτο καθε εξης.
οτι δεινεις και οτι ψαχνεις περνεις ετσι ειναι το πραγμα,στο κατω κατω εμεις τις θελουμε πουτανες και οχι νοικοκηρες, εμεις τα φτασαμε εδω και βαζω παραδειγμα τον καθε ενα, που παει, και σκαει σε μια και καλα αμετουρ, παραπανω απο οτι ζηταει για να περασει καλα και σου απανταει το αθλημα δεν ειναι για ολους, οποιος μπορει ας παει (ειναι πραγματικο και εχει υποθει εδω μεσα).
αν αυτος αρχισει και παραπονιετε ποιος φταιει? η γκομενα που τα πηρε? η ο εκαστωτε κυριος που νομιζει οτι με το να τα δωσει ειναι καλητερα?
δεν εχω προβλημα με οσους πανε αλλα δεν δεχομε τα ακρα και. μπορεις να εχεις και το ενα(γιατι αν το ριξεις μονο στα μπουρδελα χανεις πολλα περισοτερα) αλλα να βγαζεις και καποια αποθημενα σε οτι θες και δεν το εχεις στην σχεση σου, στο κατω κατω καθε πρωην ειναι μια εμπειρια μαθαινεις για την επομενη,εκτος και αν φοβασε την ζωη οποτε επιλεγεις το ευκολο.
το καλητερο ειναι να βρεις μια ισοροπια και σε ολα μονο τοτε εισαι ικανοποιημενος

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Σε αγαπάνε πριν ή μετά το 15άρι? :think:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

μονο 10αρικα δινει ο Picker βρωμοελλεηνιδα  :s&m_2:  ακομα να τον μαθεις, για τιμωρια θα ξαναδιαβασεις ολα του τα γραπτα και θα μας κανεις μια περιληψη  :s&m_1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μονο 10αρικα δινει ο Picker βρωμοελλεηνιδα  :s&m_2:  ακομα να τον μαθεις, για τιμωρια θα ξαναδιαβασεις ολα του τα γραπτα και θα μας κανεις μια περιληψη  :s&m_1:

Γαμώ γαμώ γαμώ. Όλο σκατένια ποστς σήμερα. Δεν το έχω. :(

Επισκέπτης

Θες να πεις οτι τα 15 ειναι πολλα? Ο αντρας κουκλα μου ΠΑΝΤΑ πληρωνει για να γαμησει γιατι θελει το σεξ πολυ περισσοτερο απο τη γυναικα και μαλιστα εκει βασιζεται ολοκληρη η σχεση των δυο φυλων. Και βεβαια οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους και τους καλους εραστες!  :sunglasses:

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δε χρειάζεται να πω ότι είμαστε ...
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

αλλά μιας και το πρόβλημά μου εμένα λύθηκε μα χαρά. Το θέμα είναι τώρα πως να μην χύνεις αμέσως... Δυστυχώς στύση για μένα σημαίνει 'χύνω'... :think:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

αλλά μιας και το πρόβλημά μου εμένα λύθηκε μα χαρά. Το θέμα είναι τώρα πως να μην χύνεις αμέσως... Δυστυχώς στύση για μένα σημαίνει 'χύνω'... :think:

με τον καιρο αγορι
να παρει σειρα ο οργανιμος για να αντεχει απο την μια
και θα μαθεις να το κοντρολαρεις σιγα σιγα απο την αλλη

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Πρωτάρης είσαι, το γρήγορο χύσιμο είναι το σήμα κατατεθέν σου γι' αυτή την ηλικία. Τώρα πρέπει να προσανατολίστεις στο να τον σηκώνεις πάνω από μια φορές  και το κεφάλαιο "χύνω μετά από ώρες" θα το κοιτάξεις μετά τα 30.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Πιεs μια μπυρα πρωτα και μετα κατουρα...Επανελαβε με δυο μπυρεs κτλ
Εαν και παλι αποτυχει , δεν πειραζει , εχειs φτιαξει κεφαλι :grin: :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πρωτάρης είσαι, το γρήγορο χύσιμο είναι το σήμα κατατεθέν σου γι' αυτή την ηλικία. Τώρα πρέπει να προσανατολίστεις στο να τον σηκώνεις πάνω από μια φορές  και το κεφάλαιο "χύνω μετά από ώρες" θα το κοιτάξεις μετά τα 30.
σημα κατατεθεν του πρωταρη ναι
το να τον σηκωνει πανω απο μια φορες ναι
το μετα απο 30 οχι
μπορει να εχει καποιες καλητερες επιδοσεις και νωριτερα
θα μαθει να ξεχοριζει ποτε κοντευει να φτασει στο σημειο
χωρις επιστροφη και θα το ψυλοκαθιστερη με αλλαγες στασεων
και εναλαγες ταχυτητας αλλα με τον καιρο
απλα στα 30 πλεον βοηθαει πολλυ και ο οργανισμος
και σιγουρα θα εχει καλητερες επιδοσεις

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πρωτάρης είσαι, το γρήγορο χύσιμο είναι το σήμα κατατεθέν σου γι' αυτή την ηλικία. Τώρα πρέπει να προσανατολίστεις στο να τον σηκώνεις πάνω από μια φορές  και το κεφάλαιο "χύνω μετά από ώρες" θα το κοιτάξεις μετά τα 30.
:S
Αυτο δεν ειναι sex αυτο θα ειναι η ομηρια τους πεος [ κλεμμενο φυσικα  :grin: ]
Ποσες ωρες δηλαδη 2,3,4?

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πιεs μια μπυρα πρωτα και μετα κατουρα...Επανελαβε με δυο μπυρεs κτλ
Εαν και παλι αποτυχει , δεν πειραζει , εχειs φτιαξει κεφαλι :grin: :grin:

να μην του σηκωνετε απο το πιωμα να εχουμα αλλα μετα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom