αϊντε και ξεκινησαμε
δηλαδη συγνωμη εμενα που μου αρεσει το γεγονς να την πεφτω σε μια α-β-γ γκομενα
χωρις να εχω την τρελη εμφανιση και ομως τις περισοτερες φορες τροω εχω προβλημα?
την χυλοπιτα δεν την γλειτωνει κανεις,οπως δεν γλιτωνει ουτε την φολα στο μπουρδελο-στουντιο κολλγκερλ και οτι επιλεγει ο καθενας να παει.
δηλαδη συγνωμη εσεις που κατηγορητε για ριχτε μια ματια και με βαση τα λεγομενα σας
πιστευετε οτι εισαστε οι σωστοι και απλα ολες ειναι μαλακισμενες?
το οτι πεσατε σε μια μαλακισμενη δηλαδη(οπως το εχουμε παθοι ΟΛΟΙ)
βγαλατε συμπερασμα ολες ειναι ανεγκεφαλες πουτανες που κοιτανε να στα φανε?
οπα ρε εμπειροι σιγα χαλρωστε, πειτε καλητερα οτι δεν εχετα τα @@ να μιλησετε, πλησιασετε, την πεσετε σε καποια γιατι δεν εχτε τον τροπο να το κανετε.
σε καμια, μα καμια, περιπτωση, καμια πουτανα, δεν μπορει να ικανοποιησει καποιον, τοσο, οσο το να εχει καταφερει να βγαλει γκομενα απο μονος του και δεν ειναι αναγκη να χαλας μια περιουσια παντα γιαυτο.
και για να μην γινει παρεξηγηση δεν λεω οτι ειναι ολες σωστες, αλλα δεν ειναι και ολες λαθος, στο κατω κατω εμεις τα φεραμε εδω τα πραγματα, που επιδη πολλοι δεν ηξεραν πως να μιλησουν πλησιασουν εβαζαν μπροστα,το χρημα,το αμαξι,τα δωρα και ουτο καθε εξης.
οτι δεινεις και οτι ψαχνεις περνεις ετσι ειναι το πραγμα,στο κατω κατω εμεις τις θελουμε πουτανες και οχι νοικοκηρες, εμεις τα φτασαμε εδω και βαζω παραδειγμα τον καθε ενα, που παει, και σκαει σε μια και καλα αμετουρ, παραπανω απο οτι ζηταει για να περασει καλα και σου απανταει το αθλημα δεν ειναι για ολους, οποιος μπορει ας παει (ειναι πραγματικο και εχει υποθει εδω μεσα).
αν αυτος αρχισει και παραπονιετε ποιος φταιει? η γκομενα που τα πηρε? η ο εκαστωτε κυριος που νομιζει οτι με το να τα δωσει ειναι καλητερα?
δεν εχω προβλημα με οσους πανε αλλα δεν δεχομε τα ακρα και. μπορεις να εχεις και το ενα(γιατι αν το ριξεις μονο στα μπουρδελα χανεις πολλα περισοτερα) αλλα να βγαζεις και καποια αποθημενα σε οτι θες και δεν το εχεις στην σχεση σου, στο κατω κατω καθε πρωην ειναι μια εμπειρια μαθαινεις για την επομενη,εκτος και αν φοβασε την ζωη οποτε επιλεγεις το ευκολο.
το καλητερο ειναι να βρεις μια ισοροπια και σε ολα μονο τοτε εισαι ικανοποιημενος