Party time! Το κατάφερα! Είναι αλήθεια! ΓΑΜΗΣΑ! Beers on me! Κερνάω όλο το μαγαζί!
Και όχι μόνο αυτό αλλά έσπασα και το πανελλήνιο ρεκόρ διάρκειας αφού διήρκησα παρακαλώ... (να γραφεί στα πρακτικά) 34 ολόκληρα... δευτερόλεπτα πριν χύσω!
Μιλάμε για ρεκόρ! Γιούπι! Μήπως προσλαμβάνομαι για πορνοσταρ σε καμιά τσόντα; Έμαθα ότι ο Σειρινάκης κάνει κάστιν...
Βεβαίως δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την ψυχολογική βοήθεια όλων σας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ
Καλά δεν το συζητάω ότι πήρα μεγάλη χαρά...
Ας διηγηθώ όλη την ιστορία.
Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς 'Με τον πούτσο στο χέρι' ο Γιάννης - εγώ - αγχώθηκε τόσο πολύ που τζάμπα ρουφούσε και έγλυφε η πουτάνα. Στο σημερινό επεισόδιο (που μάλιστα πήγα σε μπουρδέλο φθηνό και όχι στούντιο όπως την πρώτη φορά, δε βρήκα και καμιά διαφορά πέρα από το.. πάρκιν, για να πω την αλήθεια..
) αποφάσισα να πάω χαρούμενος! Ξένοιαστος! Βγήκα πρώτα για καφεδάκι με φίλες (νόστιμες αλλά δεν είναι για τα δόντια μου όμως ίσα που κάβλωσα!), πλησιάζοντας μετα το μπουρδελάκι που δυστυχώς είχε κόσμο αγχώθηκα πάλι.. Κανένας γνωστός; (Επαρχία) Καμιά γνωστή; Όχι, θα μου πεις αυτό δεν παίζει αλλά καταλαβαίνετε...
Όμως είχα μια χαρά! Μπαίνοντας λοιπόν στο δωμάτιο με μια γαλανομάτα - χοντρούλα αλλά μ'άρεσε πολύ - νάτα πάλι, μου δωσε δυο τρία φιλιά, της ρούφηξα λίγο τα βυζια και πάλι - όπως και την προηγούμενη φορά - με ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίζει να ρουφάει τον πούτσο... Κακό σημάδι αυτό, έτσι έγινε και την προηγούμενη φορά... :'(Πάλι το μυαλό μου πήγε στο 'γιατί δε βλέπω το πουλί μου να σηκώνεται;' και αγχώθηκα. Αυτή η φάση της ..ηρεμίας όπου πρέπει να μην αγχωθώ χωρίς όμως να κάνω καμιά κίνηση με αγχώνει! Οπότε σηκώνομαι όρθιος και αυτή άρχισε να μου τον γλύφει στα γόνατα ρίχνοντας και ματιές σε μένα. Έτσι μπορούσα να κάνω και γω κινήσεις μπρος - πίσω.
Τότε μου λέει η έμπειρη 'Το πούτσο δε γκαμάει μόνο του, το μυαλό γκαμάει', πω πω μου άνοιξε τα μάτια. Άρχισα να σκέφτομαι αυτήν και όχι εμένα, τα βυζιά της, το μουνί της, τα μάτια της ενώ έγλειφε και το άγχος άρχισε να φεύγει και το πουλί μου να ανεβαίνει! Καλά μην τρελαθούμε κιόλας... όσο πατάει η γάτα.
Αρκετά όμως για να ανοιξει τα πόδια της μετά και όπως πολύ σωστά είχε πει κάποιος εδώ όταν μπήκα μέσα της δεν μου ξαναέπεσε για ολόκληρα τα ...30 δευτερόλεπτα που κράτησε!
Αλλά το απόλαυσα.
Α, και αυτή τη φορά δεν σκέφτηκα καθόλου προφυλακτικά, τα τακτοποίησε αυτή... Μια χαρά, επιτέλους κάτι καλό στη μαύρη ζωή μας...
Περιττό να πω ότι οι πουτάνες - ειδικά αυτή - έχουν ανέβει πάρα πολύ στην εκτίμησή μου μετά από τα τελευταία γεγονότα... Καθόμουν σα μαλάκας και στεναχωριόμουν που η άλλη είχε σαν πολύτιμο λίθο το μουνί της και παρακαλούσα σα μαλάκας πάλι να μ'αφήσει να την κεράσω κάνα ποτό, για να μου πει το όνομά της, για να της πιάσω το χέρι και καλά χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος...
Είχα παρα-μυθοποιήσει τις γυναίκες, αυτό που δε σου δίνει αυτή η πουτάνα που κυνηγάς ένα χρόνο και έχεις φαλιρίσει στα κεράσματα και να κάνεις τον 'καληνυχτάκια', στο δίνει απλόχερα μια άλλη πουτάνα! Αρκετά! Λευτεριά στους άντρες!
Ας το βάλουν το μουνί τους στον κώλο τους, πολύ αλλοπαρμένες είναι όλες τους! Αλλά μην παρεξηγηθώ, δε σημαίνει αυτό ότι δεν κυνηγάμε γυναίκες αληθινές αλλά.. δεν έγινε και τίποτα σοβαρό άμα μας το πάιζει δύσκολη, στον πούτσο μας (που γάμησε και 34 δευτ. σήμερα, όχι παίζουμε...
).
Πω πω σα να ωρίμασα καμιά δεκαετία σε μια μέρα!