Νέα

Μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς τι;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Προφανώς ο loserboy βλέπει το να ρίξεις γκόμενα σαν κατόρθωμα και μαγκιά και ότι έτσι φεύγει από την απόρριψη και γίνεται πιο αποδεκτός στην κοινωνία κλπ. Η κλασσική ιδεολογία πολλών αγαπούληδων που παρακαλάνε την κάθεμια.
ο λουζερμποι απλα εχει μυθοποιησει τη γυναικα στο μιαλο του και τη φοβαται. Λιγη εξικοιωση χρειαζεται αλλα μονο με κανωνικες γυναικες θα μαθει οτι και αυτες απολαμβανουν το σεξ σαν και εμας και καμια δεν του κανει χαρη και μονο τοτε θα τις δει στα ισα

Επισκέπτης
τι θελεις να παρεις? Σεξ ειπαμε το βρηκες αλλα υπαρχουν και αλλες αναγκες συντροφικοτητα, κατανοηση, χαβαλες διασκεδαση, οικογενεια....

Η οικογενεια δεν με ενδιαφερει καθολου. Οι υπολοιπες αναγκες καλυπτονται πληρως απο τους φιλους. Οι γυναικες γενικα ειναι κατωτερα οντα. Πιστεψε με, αν λυσεις τελειως το σεξουαλικο προβλημα κανοντας πολυ συχνα σεξ, δεν τις εχεις αναγκη για τιποτε αλλο. Διασκεδαση, συντροφια και κατανοηση μπορεις καλλιστα να τα βρεις σε κολλητους σου φιλους. Και βεβαια με αυτους μπορεις να κανεις και συζητησεις υψηλοτερου επιπεδου.   :rolleyes:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Οι γυναικες κανουν για 4 πραγματα τα οποια ειναι τα εξης:1ον)Να στηνονται2ον)Να γλυφουν3ο)Να πλενουν4ο)Να μαγειρευουν
Εφοσον το 3 και το 4 δεν το κανει επι το πληστον καμια τους πλεον τοτε πιος ο λογος να παρακαλας την καθε πατσαβουρα?
Για να σου κατσει...εε αυτο το κανουν και οι πουτανες πολυ καλυτερα με πληρη επαγγελματισμο χωρις να στα ζαλιζουν ,το μονο που θελουν ειναι ενα μηδαμινο αντιτιμο που ξεκινα απ τα 10ευρω εως οσο αντεχει η τσεπη του καθενος.Ενω μια κανονικη γυναικα και στα πρηζει και στα τρωει εμμεσως και μαλιστα πιο χοντρα και σιγουρα απο υπηρεσιες δεν εχει καμια σχεση με τις πουτανες σε τπτ.Αντι αυτου ,αυτο που κερδιζεις με μια σχεση ειναι ο πρισταρχειδισμος(αξια ανεκτιμητη),οι τσακωμοι,η μανουρα κλπ και αν το καλοσκεφτειται ολα αυτα γιατι για να γαμαμε ενα μουνι και μονο...Πολυ κακο για το τπτ μαγκες....Και εξαλου ποιος ειπε οτι το φαστ φουντ δεν ειναι πολυ καλο και γευστικο.Γι αυτο οπως ειπε και ενας ετερος συναγωνιστης απο πανω καμια αξια μη δινετε στις καριολες και να κοιτατε μονο την παρτι σας και κανεναν αλλο...  :rockon:

Επισκέπτης
1)Η οικογενεια δεν με ενδιαφερει καθολου.
2)Οι υπολοιπες αναγκες καλυπτονται πληρως απο τους φιλους.
3) Οι γυναικες γενικα ειναι κατωτερα οντα.
4)Πιστεψε με, αν λυσεις τελειως το σεξουαλικο προβλημα κανοντας πολυ συχνα σεξ, δεν τις εχεις αναγκη για τιποτε αλλο. Διασκεδαση, συντροφια και κατανοηση μπορεις καλλιστα να τα βρεις σε κολλητους σου φιλους. Και βεβαια με αυτους μπορεις να κανεις και συζητησεις υψηλοτερου επιπεδου.   :rolleyes:
1)θα μεγαλωσεις και θα στρωσεις
2)αν εχεις παει φανταρος θυμασει τις αντροπαρεες χωρις γυναικες και τι καλα που περναγαμε
3)ενα τετοιο κατωτερο ων σε εβγαλε στον κοσμο
4) οι κολλητοι ειναι εφημεροι, οι φιλοι ειναι λιγοι και πιθανον να μην τους ξερεις η και να μην υπαρχουν ακωμα. συζητησεις επιπεδου κανεις με οποιον εχει επιπεδο κοντα στο δικο σου

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τρία είναι τα βασικά για μία καλή ζωή. Υγεία, καλή δουλειά και καλή παρέα. Τα άλλα είναι δευτερεύοντα για μένα. Σίγουρα η περίοδος που είσαι καψουρεμένος με κάποια και έχετε σχέση κλπ είναι γαμάτη και περνάς γαμάτες στιγμές, απλά όταν αυτό το πάθος και ο έρωτας φύγει που τις περισσότερες φορές δεν αργεί να γίνει, προτιμάς την άλλη λύση με την απόλυτη ελευθερία και τις πουτάνες.. Όλα είναι μια ισορροπία.. Καλό είναι να ζεις και τις 2 καταστάσεις μέχρι κάποια περίοδο που θα πρέπει να σοβαρευτείς οριστικά για να μην πεθάνεις μετά μόνος σαν το σκυλί  :grin:.
Μία χαρά πάντως μπορείς να την παλέψεις χωρίς γκόμενα.. Αν έχεις φράγκα και καλή παρέα η γκόμενα είναι δευτερεύον.

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλά βρε παιδιά δεν θέλω να υποστηρίξω τις γυναίκες αλλά...μην φτάσουμε να τις θεωρούμε και ζώα! Έλεος! Δηλ. κανείς από εσάς που τις απαξιώνετε τόσο πολύ δεν έχετε αισθανθεί ότι η μεγαλύτερη ηδονή είναι να ικανοποιείς μια γυναίκα σεξουαλικά και όχι τον εαυτό σου με κάθε πουτάνα που ξέρεις ότι υποκρίνεται; Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε γυναίκες, γι'αυτό χρειάζεται η σχέση, η γκόμενα, γιατί όταν θα σου πει 'Με ξέσκισες μωρό μου' ΚΑΙ θα το εννοεί θα αισθανθείς τεράστιος! Μην τα ισοπεδώβουμε όλα... Δεν είναι το σεξ μόνο να παίρνεις αλλά και να δίνεις...  :fuck2:

Επισκέπτης
1)θα μεγαλωσεις και θα στρωσεις
2)αν εχεις παει φανταρος θυμασει τις αντροπαρεες χωρις γυναικες και τι καλα που περναγαμε
3)ενα τετοιο κατωτερο ων σε εβγαλε στον κοσμο
4) οι κολλητοι ειναι εφημεροι, οι φιλοι ειναι λιγοι και πιθανον να μην τους ξερεις η και να μην υπαρχουν ακωμα. συζητησεις επιπεδου κανεις με οποιον εχει επιπεδο κοντα στο δικο σου

1) Ειμαι στα 34, αρκετα ωριμος πια.
2) Δεν περναγα καλα γιατι δεν γαμουσα μερα παρα μερα οπως τωρα. Κατα τ' αλλα θεωρω τις αντροπαρεες απειρως πιο ενδιαφερουσες απο τις παρεες με γκομενες!
3) Αυτος ειναι και ο μοναδικος σκοπος τους στη ζωη, να βρισκουν ενα μαλακα για να τους κανει παιδια.
4) Ολα ειναι εφημερα αν το παμε ετσι. Εχω φιλους συνομηλικους αμετανοητους εργενηδες οπως εγω. Μην ανησυχεις, υπαρχουν πολλοι!

:rockon:

Επισκέπτης
1) Ειμαι στα 34, αρκετα ωριμος πια.
2) Δεν περναγα καλα γιατι δεν γαμουσα μερα παρα μερα οπως τωρα. Κατα τ' αλλα θεωρω τις αντροπαρεες απειρως πιο ενδιαφερουσες απο τις παρεες με γκομενες!
3) Αυτος ειναι και ο μοναδικος σκοπος τους στη ζωη, να βρισκουν ενα μαλακα για να τους κανει παιδια.
4) Ολα ειναι εφημερα αν το παμε ετσι. Εχω φιλους συνομηλικους αμετανοητους εργενηδες οπως εγω. Μην ανησυχεις, υπαρχουν πολλοι!

:rockon:
ο χρονος θα δειξει αλλα προσεχε μην ξυπνησεις καμια μερα και εισαι τελειως μονος και βαρας το κεφαλι σου!!!!

Επισκέπτης
ο χρονος θα δειξει αλλα προσεχε μην ξυπνησεις καμια μερα και εισαι τελειως μονος και βαρας το κεφαλι σου!!!!

Γιατι φοβασαι τοσο πολυ τη μοναξια? Ξερεις, εχω σταματησει προ πολλου να δινω μεγαλη αξια στην ιδια την υπαρξη μου. Με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο να ζησω με υπερηφανεια και οσο παει.  :sunglasses:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πιο καλή η μοναξιάαααααααααααααααααααα
από σένα που δε φτάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κάτι αρχίδια μονο πιάνωωωωωωωωωωωωωωωω
πιο καλή η μοναξιάααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πιο καλή η μοναξιάαααααααααααααααααααα
από σένα που δε φτάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
κάτι αρχίδια μονο πιάνωωωωωωωωωωωωωωωω
πιο καλή η μοναξιάααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:rockon: :rockon: :rockon:

Θα 'θελες μωρη ψωλα. Ειδες τυπε πως τσιμπανε?  :sunglasses:

Επισκέπτης
Γιατι φοβασαι τοσο πολυ τη μοναξια?
επειδη εχω μεινει δυο χρονια μονος στο εξωτερικο και την ξερω καλα
Ξερεις, εχω σταματησει προ πολλου να δινω μεγαλη αξια στην ιδια την υπαρξη μου. Με ενδιαφερει πολυ περισσοτερο να ζησω με υπερηφανεια και οσο παει.  :sunglasses:
αισθανεσαι πολυ υπερηφανος που το μονο που χρειαζεται για να γαμισεις ειναι 20€? αισθανεσαι πολυ υπερηφανος που και κουτσος και στραβος και πακις και γερος μπορουν να κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα η νομιζεις οτι θα χασεις την υπερηφανεια σου αν καψουρευτης. νομιζω οτι το θεμα ειναι οτι φοβασει την αποριξη και πιστευεις οτι ετσι και καψουρευτεις θα γινεις σκλαβος. γυναικοφοβικος δλδ ;)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θα 'θελες μωρη ψωλα. Ειδες τυπε πως τσιμπανε? :sunglasses:
miga-795587.jpg

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αισθανεσαι πολυ υπερηφανος που το μονο που χρειαζεται για να γαμισεις ειναι 20€? αισθανεσαι πολυ υπερηφανος που και κουτσος και στραβος και πακις και γερος μπορουν να κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα η νομιζεις οτι θα χασεις την υπερηφανεια σου αν καψουρευτης. νομιζω οτι το θεμα ειναι οτι φοβασει την αποριξη και πιστευεις οτι ετσι και καψουρευτεις θα γινεις σκλαβος. γυναικοφοβικος δλδ ;)

Τι λόγια είναι αυτά ρε Σατανά?

Επισκέπτης
επειδη εχω μεινει δυο χρονια μονος στο εξωτερικο και την ξερω καλααισθανεσαι πολυ υπερηφανος που το μονο που χρειαζεται για να γαμισεις ειναι 20€? αισθανεσαι πολυ υπερηφανος που και κουτσος και στραβος και πακις και γερος μπορουν να κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα η νομιζεις οτι θα χασεις την υπερηφανεια σου αν καψουρευτης. νομιζω οτι το θεμα ειναι οτι φοβασει την αποριξη και πιστευεις οτι ετσι και καψουρευτεις θα γινεις σκλαβος. γυναικοφοβικος δλδ ;)

Τυπε εχεις μεινει πισω, 10 ευρω χρειαζεσαι πλεον. Ναι, μου αρεσει πολυ να γαμαω παρεα με τα αδερφια τους Πακηδες.   :rockon:

Επισκέπτης
ασε τις τριπλες και ελα να μιλησουμε για το θεμα της υπερηφανειας  :dancing:

Καμια τριπλα, μα το Θεο. Μαλιστα, θα ηθελα πολυ να αρχιζαν οι Πακηδες να γαμανε και τις Ελλ(ε)ηνιδες στο δρομο. Αφου δεν μπορουν οι Ελληνες να το κανουν γιατι φοβουνται το νομο, ας το κανουν οι Πακηδες που δεν εχουν κατι να χασουν. Ξερεις τι καβλα θα ηταν να εβλεπες Πακη να βιαζει Ελλ(ε)ηνιδα?  :sunglasses:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καμια τριπλα, μα το Θεο. Μαλιστα, θα ηθελα πολυ να αρχιζαν οι Πακηδες να γαμανε και τις Ελλ(ε)ηνιδες στο δρομο. Αφου δεν μπορουν οι Ελληνες να το κανουν γιατι φοβουνται το νομο, ας το κανουν οι Πακηδες που δεν εχουν κατι να χασουν. Ξερεις τι καβλα θα ηταν να εβλεπες Πακη να βιαζει Ελλ(ε)ηνιδα?  :sunglasses:

Ενταξει τωρα το γαμησες και ψοφησε. Με την ιδια λογικη να σε πιασει κι εσενα καμια βουβαλα μαυρη 220 κιλα και να σε καβαλησει .

Επισκέπτης
τελος κουβεντας.
η εισαι απλα μαλακας η κομπλεξικος μαλακας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom