Νέα

Μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς τι;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν θα είχες άδικο αλλά το κακό με τα μπάζα είναι:
1ον Καταλαβαίνουν κατευθείαν ότι δεν τις γουστάρεις και γω δε μπορώ να κρύψω κάτι τέτοιο εύκολα. Ύστερα άμα έχεις μεγαλώσει με τσόντες, δε μπορείς, το πουλί σου αρνείται να πέσει στο βόθρο... :tits2:
2ον Τις λυπάμαι... Ναι, ναι είναι λίγο μαλακία αλλά επειδή πρόκειται για συγκεκριμένα κορίτσια που ξέρω ότι και αυτές είναι στην ηλικία μου και δυσκολεύονται να βρουν άντρα (και χειρότερα γι'αυτές αφού είναι και χοντρές) δε μου πάει η καρδιά να τις εκμεταλευόμουνα...

Αλλά για κάποιες περιπτώσεις που είπα όχι το μετάνοιωσα, το ομολογώ... Αλλά θεωρούσα ότι δεν είμαι για τα.. μπάζα. Ξέρεις πως είναι, πως να κυκλοφορήσεις έξω με ένα μπάζο που κανένας δεν θέλει; Ντροπή... :fuck2:

γιαυτο και λενε η συνεχομενη τσοντα κανει κακο
δεν ειναι μονο το θεμα μπαζακια
αλλα υποσυνηδιτα θες και η αλλη να φερετε ετσι
σαν αυτο που βλεπεις στην τσοντα
δυσκολο δηλαδη
και αν δεν το κανει
δεν φτιαχνεσε
αποχη για λιγο απο:
τσοντες,αυνανισμο και πιεση της σκεψης πρεπει να παω
και αρχισε παιχνιδιμετα απο κανα μηνα ξαναεπιχηρησε και θα της το δωσεις στο χερη ;)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
απλά ετοιμάζεσαι για την επόμενη αποτυχία!!! τι ποιο λογικό???

εγω θα ελεγα οτι απλα εχει σχηματισει στο μυαλο του λαθος πρωτυπα
και απλα δεν μπορει να χαλαρωσειολοι εχουμε φαει τετοιες φρικες ελεος
δεν ειναι αναγκη να το παιζουμε γαμικουλες σε συνεχομενη λειτουργια
δυστηχως κανεις μας δεν φοραει ντουρασελ
ολα εχουν αιτια και λυση
υπαρχει κατι να πεις πανω σε αυτα?
το ευκολο ειναι να το παιζουμε σταρ συστεμ να κρινουμε και να κατκρινουμε
και να γαμαμε την ψυχολογια του καθενος με μαλακιες
κατι χρησημο εχεις να πεις?
να το δικαιολογησεις
μιας και φενεται να εχει κατι χρησιμο να πεις
γιατι εν μερη δεν εχεις λαθος απλα το διατυπωσες λαθος(πιστευω)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φιλέ μου νομίζεις οτι είναι η πρώτη φορά μόνο; Για κάθε δύο γαμήσια που θα κάνεις θα έχεις αλλο ένα που κάτι θα πάει στραβά. Μήν απογοητεύεσαι είναι κάτι που τυχαίνει σε όλους ακόμα και σε αυτούς που δεν το παραδέχονται.  :grin: :grin: Ολα είναι στο μυαλό μας πάντως οπότε μην μασας. Εγω όταν ξεκίνησα το σπόρ στο πέμπτο γαμίσι άρχισα να το ευχαριστιέμαι!

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26
Εχετε να προτείνετε καμια καλή στο παιδί?

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικα οσες φορες κατι δεν πηγε καλα την πρωτη φορα ,δεν πηγε ουτε τη δευτερη ουτε την τριτη ουτε την εκατοστη.οχι λογω ανικανοτητας του αντρα , αλλα γιατι κολλαει στην αποτυχια το μυαλο και ειναι τοσο το αγχος που δυσκολα ανταποκρινεται τις επομενες φορες..και το αντιθετο φυσικα :cheesy: αν μπορεις να το ξεπερασεις οκ αλλα για να το συζητας τοσο σε βλεπω να δυσκολευεσαι...τα καλυτερα ευχομαι οπως και να εχει.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
προσωπικα οσες φορες κατι δεν πηγε καλα την πρωτη φορα ,δεν πηγε ουτε τη δευτερη ουτε την τριτη ουτε την εκατοστη.οχι λογω ανικανοτητας του αντρα , αλλα γιατι κολλαει στην αποτυχια το μυαλο και ειναι τοσο το αγχος που δυσκολα ανταποκρινεται τις επομενες φορες..και το αντιθετο φυσικα :cheesy: αν μπορεις να το ξεπερασεις οκ αλλα για να το συζητας τοσο σε βλεπω να δυσκολευεσαι...τα καλυτερα ευχομαι οπως και να εχει.

εεεεπ κλειο

απλα βαζει το πρεπει αγχωνετε

ειναι στο χερι της αλλης να τον ηρεμισει

πρωτινεις τιποτα/καμια ?

εισαι η καταληλοτερη για την περιπτωση

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
θα ελεγα κανα ποτηρακι ουισκυ αλλα αν το παρακανει θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα οποτε ας μη τον παρω στο λαιμο μου...κοιτα εγω αν κολλησει ο αντρασ φρικαρω οτι δε με θελει και κολλαω περισσοτερο απο αυτον οποτε δεν ειμαι ικανη να τον ηρεμησω

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
θα ελεγα κανα ποτηρακι ουισκυ αλλα αν το παρακανει θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα οποτε ας μη τον παρω στο λαιμο μου...κοιτα εγω αν κολλησει ο αντρασ φρικαρω οτι δε με θελει και κολλαω περισσοτερο απο αυτον οποτε δεν ειμαι ικανη να τον ηρεμησω

αλλο προβλημα απο εδω....

εχει σκεφτει καμια σας οτι ο αντρας μπορει να κολησει γιατι ακριβως σε θελει και απλα
περασε μια ιδεα οτι μπορει και να κανει μαλακια :rolleyes:

και οτι με το να φρικαρεις τον επιβεβαιωνεις και κολαει περισοτερο :think:

πιστεψε μου το εχουν πει πολοι φιλοι μου αυτο αν γουσταρουν τρελα την αλλη
οποτε ασε τις φρικες και δειξε οτι οντως κανει καλα :thumbsup:

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
αν δεν συνοδευατε την"" αποτυχια"" συνηθως με την φραση με χιλιες γυναικες εχω παει πρωτη φορα μου συμβαινει ισως να μην φρικαραμε..ασε που συνηθως δε το συζητατε ενω αν ξεκαθαρα μας λεγατε τους λογους θα το βλεπαμε και εμεις αλλιως.εχεις δικιο ομως μπορει να συμβαινει και αυτο δε το απορριπτω

Επισκέπτης
Υπόσχομαι να μην κολλήσω.
Και χωρίς κανένα ποτηράκι ουίσκι,αν φυσικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φωτό σου.

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
σε ποιες?σε αυτες πριν την εγχειρηση η μετα?? :2funny: :2funny:

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μία έχω δει,αυτή με το ένα πόδι στην καρέκλα.
Δε θα κολλούσα με τίποτα.
Λοιπόν;

σορρυ ασχετη η απαντηση σε περασα για καποιον που ειχε κολλησει οτι ειμαι αντρας... :grin: :grin:
μη λες μεγαλη κουβεντα γιατι και απο εδω μεσα μου εχει τυχει να κολλησει ατομο.

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Party time! Το κατάφερα! Είναι αλήθεια! ΓΑΜΗΣΑ! Beers on me! Κερνάω όλο το μαγαζί!
:happy: :happy: :happy: :happy: :bounce-glasses: :tooth: :boff: :smitten:

Και όχι μόνο αυτό αλλά έσπασα και το πανελλήνιο ρεκόρ διάρκειας αφού διήρκησα παρακαλώ... (να γραφεί στα πρακτικά) 34 ολόκληρα... δευτερόλεπτα πριν χύσω! :pipa1: Μιλάμε για ρεκόρ! Γιούπι! Μήπως προσλαμβάνομαι για πορνοσταρ σε καμιά τσόντα; Έμαθα ότι ο Σειρινάκης κάνει κάστιν... :fuck2:

Βεβαίως δεν θα τα κατάφερνα χωρίς την ψυχολογική βοήθεια όλων σας, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ  :grin:

Καλά δεν το συζητάω ότι πήρα μεγάλη χαρά... :tits:

Ας διηγηθώ όλη την ιστορία. :dancing:

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς 'Με τον πούτσο στο χέρι' ο Γιάννης - εγώ - αγχώθηκε τόσο πολύ που τζάμπα ρουφούσε και έγλυφε η πουτάνα. Στο σημερινό επεισόδιο (που μάλιστα πήγα σε μπουρδέλο φθηνό και όχι στούντιο όπως την πρώτη φορά, δε βρήκα και καμιά διαφορά πέρα από το.. πάρκιν, για να πω την αλήθεια.. :think:) αποφάσισα να πάω χαρούμενος! Ξένοιαστος! Βγήκα πρώτα για καφεδάκι με φίλες (νόστιμες αλλά δεν είναι για τα δόντια μου όμως ίσα που κάβλωσα!), πλησιάζοντας μετα το μπουρδελάκι που δυστυχώς είχε κόσμο αγχώθηκα πάλι.. Κανένας γνωστός; (Επαρχία) Καμιά γνωστή; Όχι, θα μου πεις αυτό δεν παίζει αλλά καταλαβαίνετε... :huh:
Όμως είχα μια χαρά! Μπαίνοντας λοιπόν στο δωμάτιο με μια γαλανομάτα - χοντρούλα αλλά μ'άρεσε πολύ - νάτα πάλι, μου δωσε δυο τρία φιλιά, της ρούφηξα λίγο τα βυζια και πάλι - όπως και την προηγούμενη φορά - με ξαπλώνει ανάσκελα και αρχίζει να ρουφάει τον πούτσο... Κακό σημάδι αυτό, έτσι έγινε και την προηγούμενη φορά...  :'(Πάλι το μυαλό μου πήγε στο 'γιατί δε βλέπω το πουλί μου να σηκώνεται;' και αγχώθηκα. Αυτή η φάση της ..ηρεμίας όπου πρέπει να μην αγχωθώ χωρίς όμως να κάνω καμιά κίνηση με αγχώνει! Οπότε σηκώνομαι όρθιος και αυτή άρχισε να μου τον γλύφει στα γόνατα ρίχνοντας και ματιές σε μένα. Έτσι μπορούσα να κάνω και γω κινήσεις μπρος - πίσω. :pipa3:
Τότε μου λέει η έμπειρη 'Το πούτσο δε γκαμάει μόνο του, το μυαλό γκαμάει', πω πω μου άνοιξε τα μάτια. Άρχισα να σκέφτομαι αυτήν και όχι εμένα, τα βυζιά της, το μουνί της, τα μάτια της ενώ έγλειφε και το άγχος άρχισε να φεύγει και το πουλί μου να ανεβαίνει! Καλά μην τρελαθούμε κιόλας... όσο πατάει η γάτα. :humpleg:
Αρκετά όμως για να ανοιξει τα πόδια της μετά και όπως πολύ σωστά είχε πει κάποιος εδώ όταν μπήκα μέσα της δεν μου ξαναέπεσε για ολόκληρα τα ...30 δευτερόλεπτα που κράτησε!  :fuck2:Αλλά το απόλαυσα.
Α, και αυτή τη φορά δεν σκέφτηκα καθόλου προφυλακτικά, τα τακτοποίησε αυτή... Μια χαρά, επιτέλους κάτι καλό στη μαύρη ζωή μας... :lheel:

Περιττό να πω ότι οι πουτάνες - ειδικά αυτή - έχουν ανέβει πάρα πολύ στην εκτίμησή μου μετά από τα τελευταία γεγονότα... Καθόμουν σα μαλάκας και στεναχωριόμουν που η άλλη είχε σαν πολύτιμο λίθο το μουνί της και παρακαλούσα σα μαλάκας πάλι να μ'αφήσει να την κεράσω κάνα ποτό, για να μου πει το όνομά της, για να της πιάσω το χέρι και καλά χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος... :ak:

Είχα παρα-μυθοποιήσει τις γυναίκες, αυτό που δε σου δίνει αυτή η πουτάνα που κυνηγάς ένα χρόνο και έχεις φαλιρίσει στα κεράσματα και να κάνεις τον 'καληνυχτάκια', στο δίνει απλόχερα μια άλλη πουτάνα! Αρκετά! Λευτεριά στους άντρες!  :kissass2: Ας το βάλουν το μουνί τους στον κώλο τους, πολύ αλλοπαρμένες είναι όλες τους! Αλλά μην παρεξηγηθώ, δε σημαίνει αυτό ότι δεν κυνηγάμε γυναίκες αληθινές αλλά.. δεν έγινε και τίποτα σοβαρό άμα μας το πάιζει δύσκολη, στον πούτσο μας (που γάμησε και 34 δευτ. σήμερα, όχι παίζουμε... :2funny:).

Πω πω σα να ωρίμασα καμιά δεκαετία σε μια μέρα!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom