maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
Γεια σας.. συνάδερφοι; Δεν θα σας πω γιατί είμαι νέος και άπειρος
Είμαι 20 χρονών και ...άγαμος, όπου άγαμος σημαίνει αγάμητος πολύυυυυ αγάμητος! - Επιτρέπονται τέτοιες λέξεις εδώ ε? Αλλιώς σβήστε τα)
Για πρώτη μου φορά πήγα σε έναν οίκο ανοχής και συνέβει το αντίθετο από αυτό που περίμενα: η πουτάνα ήταν τρομερή κάβλα και πολύ σεξουλιάρα, και εμφανίσιμη αλλά εγώ αντί να τελειώσω γρήγορα - όπως είχα διαβάσει ότι συμβαίνει τις πρώτες φορές - ...δε μου σηκωνόταν με τίποτα. Βρε δώστου, έδινε και έπαιρνε αυτήν, εγώ γούσταρα τρελλά αλλά.. τίποπα. Στο τέλος σηκώθηκε και έφυγε. Πλήρωσα και τζάμπα
Ας με βοηθήσει κάποιος, τί έφταιξε; Δεν το περίμενα αυτό, μόνος μου... στα ..δοκιμαστικά έχω καλή στύση (το καλή το λέω εγώ ). Δε μπορώ να πω ότι αισθανόμουν ιδιαίτερα αγχωμένος, η πουτάνα ήταν πολύ φιλική και σεξουλιάρα. Και το σώμα της με κάβλωνε - όχι ότι έχω δει και πολλά γυμνά σώματα γυναικών... Λοιπόν; Τι πήγε στραβά; Δε με ενοχλεί τόση η... αποτυχία της πρώτης φοράς αλλά το πως αυτό ..δεν θα γίνει ξανά και ξανά! Α, άσχετο όταν σου λέει τσιμπούκι ακάποτο δέχεσαι; Άσε που ανέβηκε πάνω μου χωρίς να έχω στήσει και φοβήθηκα ότι θα με κολλήσει τίποτα... Βοηθάτε ρε προχωρημένοι, είμαι ακόμα στην Α' μικρή. Εσείς πως το ξεπεράσετε; Σε όσους συνέβη...
:S
πρωτα απ'ολα οχι πανικος
μονος σου το ειπες ειναι η πρωτη...
οποτε ως τωαρ εκανεσ οτι εκανες μονος σου.
λιγο αυτο.... λιγο το τρακ του αν θα το καταφερεις... και λιγο το τρακ τησ παρουσιας αλουνου(πραγματα που δεν τα συνηδοιτοποιεις) εγινε ειναι κατι το φυσιολογικο μην αγχωνεσε και οντως αποκτησεις προβλημα(ψυχολογικο) απλα προσπαθησε μονο να αδιαζεις το μυαλο σου το να σκεφτεσε "αντε σηκω" ειναι 10 φορες χειροτερο οπως και το τωρα θα κολησω τιποτα απλα αδιαζεις το μυαλο. ολοι μας εχουμε τετοιες εμπειριες και οποιος πει δεν τοχω παθει ποτε λεει ψεματα απλα χαλαρα κ μην αρχησεις να σκεφτεσε το "αν ξαναγινει?" γιατι καλητερα μην πας καθολου τσαμπα θα δωσεις τα λεφτα.
αποτι καταλαβα οπως σου ειπα σκεφτοσουν πολυ και ειναι λαθος ;)
το ιδιο παθαινουν ολοι οσοι το κανουν οποτε χαλαραααααααα.... και καλο βολι