Νέα

Μετά την αποτυχία της πρώτης φοράς τι;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LoserBoy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σ'αυτό θα διαφωνίσω, μη μιλάς και συ σαν τις γκόμενες που θεωρούν πως όλοι οι άντρες πηγαίνουν από επιλογή τους στα μπουρδέλα και απλά δεν θέλουν κάποια σχέση, η σκέψη 'δε μπορούν να βρουν θηλικιά γάτα' δεν περνάει από το μυαλό τους... :tits:

Κοίτα υπάρχουν διάφοροι τυποι ανδρων..
- αυτοι που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι
- αυτοι που έχουν παράλληλη σχεση
- αυτοι που έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι  και πάνε με πουτάνες
- αυτοι που πάνε με πουτάνες
- αυτοι που δεν πάνε πουθενά
- και οι λοιποι..(εδώ βάλε όποιους θέλεις)

Ο καθένας απο αυτούς έχει και κάποια διαφορετικά κίνητρα, δυνατότητες κλπ.
Επετρεψε μου στο τελευταιο ποστάρισμα μου σαυτο το σαιτ...να γράψω τη γνωμη μου γιαυτο....

OP
OP
LoserBoy

LoserBoy

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Επετρεψε μου στο τελευταιο ποστάρισμα μου σαυτο το σαιτ...να γράψω τη γνωμη μου γιαυτο....
Πολύ σωστή ανάλυση και πλήρης.
Γιατί τελευταίο ποστάρισμα;
:think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Τι επαθες?
Ε οχι να φυγεις κι εσυ!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σας έχω ζαλίσει παιδιά με τις απορίες μου αλλά ποιον να ρωτήσεις για τέτοια θέματα πέραν από τους έμπειρους στα σεξουαλικά χρήστες του bourdela.com;
:grin:

Λοιπόν, την τρίτη φορά ήταν τα πράγματα ακόμα καλύτερα και το χάρηκα κιόλας, χαλάρωσα λίγο, αν δεν είχα τύχει και σε μια πουτάνα που τσαντίζονταν μόλις την ακουμπούσα λίγο παραπάνω, θα ήταν τέλεια.  :tickedoff:

Αυτή τη φορά μου σηκώθηκε πολύ καλά όταν μου τον έγλυφε αλλά το νέο πρόβλημα τώρα είναι πως.. μου πέφτει όταν πάω να τη γαμήσω. Δεν ξέρω τι στο διαόλο αλλά δε μπορώ να κάνω ..σωστά την κίνηση;  :jerking: Δεν αισθάνομαι την...ανάλογη πίεση στο πουλί μου για να ερεθιστώ; Δεν ξέρω, με μπερδεύει... Έπαιξε ρόλο και η συγκεκριμένη που όταν είδε ότι μου έπεφτε μου λέει 'έχεις ένα λεπτό, μετά φεύγω!' Γαμώτο! Αναγκάστηκα να τη βγάλω έξω και να την παίξω χτυπώντας την λίγο στο μουνάκι της για να μου σηκωθεί, οπότε και την ξαναέβαλα μέσα ίσα ίσα για να τελείωσω...  :pipa1:

Κανένας που να γνωρίζει τι μου συμβαίνει;
Ξέρετε ποια είναι η υποψία μου; Ότι φταίνε οι τσόντες! Είχα συνηθίσει στα.. βίαια και δε μου σηκώνεται εύκολα; Ας πούμε όταν απλά μου τον έγλυφε δε μου σηκώνονταν, έπρεπε να αρχίσω να της γαμάω λίγο το πρόσωπο για να σηκωθεί καλά... :think:

ακριβως το ιδο με εσενα ειχα και εγω. Υποθετω οτι στο μπουρδελο ηταν και η πρωτη σου φορα ε; Κοψε τις τσοντες 6 μερες πριν πας στο μπουρδελο. Το πιο σημαντικο ειναι να βρεις μια πουτανα GFE στυλ που να ειναι καλη μαζι σου. γαμα τη αρκετες φορες και οταν συνηθησεις προχωρα. Εγω ετσι εκανα, σκεφτομουν ακριβως οπως εσυ. και οταν τραβας παχια μην πιεζεις πολυ το πεος. Καλο θα ηταν να προπονηθεις με γκομενα ομως... Ασε τα μπορελα για μετα.
PS: Μην θεωρεις τις πουτανες τιποτε σημαντικο, αν σου μιλισει ασχημα γαμοσταυρισε τη κιολας την καργιολα. Θα βρεις μια καλη που να σε γκαβλωνει.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ακριβως το ιδο με εσενα ειχα και εγω. Υποθετω οτι στο μπουρδελο ηταν και η πρωτη σου φορα ε; Κοψε τις τσοντες 6 μερες πριν πας στο μπουρδελο. Το πιο σημαντικο ειναι να βρεις μια πουτανα GFE στυλ που να ειναι καλη μαζι σου. γαμα τη αρκετες φορες και οταν συνηθησεις προχωρα. Εγω ετσι εκανα, σκεφτομουν ακριβως οπως εσυ. και οταν τραβας παχια μην πιεζεις πολυ το πεος. Καλο θα ηταν να προπονηθεις με γκομενα ομως... Ασε τα μπορελα για μετα.
PS: Μην θεωρεις τις πουτανες τιποτε σημαντικο, αν σου μιλισει ασχημα γαμοσταυρισε τη κιολας την καργιολα. Θα βρεις μια καλη που να σε γκαβλωνει.

συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, κόψε τη μαλακία κι όποτε τραβάς θα τη κάνεις απαλά όχι με πίεση γιατί το πουλί σου θα συνηθίσει τη πίεση του χεριού και θα χάσει την ευαισθησία της η βάλανος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τετοια θεματα δεν ειναι για γελιο ουτε για κοροιδια....
Επηρεαζουν την ψυχολογια του ατομου που τα ξεκινα.....

Αντε ολοι οι πηδηκουλες..... εχουν και αποψη εδω μεσα......

Λοιπον φιλε θεματοθετη....

Εισαι 20 ετων, εχεις σιγουρα παρεες ....
Ασε τα μπουρδελα και λοιπες μαλακιες και κοιτα μεσα απο παρεες - γνωριμιες, να βρεις καμια κοπελιτσα να περασετε ομορφα και οι δυο...
Μπουρδελα στουντιο και λοιπα συναφη δεν κανουν καλο σε τετοια θεματα.....

Ειναι πολυ ψυχρο και αχρωμο το οτι κανεις εκει μεσα και παντα φευγεις με ενα κενο μεσα σου.....

Αν ησουν σε μια ηλικια μεγαλυτερη θα σου ελεγα να ξαναπας ....
Αλλα στην ηλικια που εισαι, σιγουρα εχεις πολλες περισσοτερες επιλογες φανταζομαι.

Υγ.1 -  Παντα μπορεις να ξαναδοκιμασεις ξανα και ξανα με αλλη κοπελα, χωρις να σκεφτεσαι πολλα πολλα
και μην σε παιρνει απο κατω, γιατι δεν εισαι ο μονος .....
Οι πηδηκουλες εδω παιζει να εχουν και πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο αυτο και να μην το λενε....

Υγ.2 - Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα αλλα καλο ειναι να αποφευγεις τα ακαποτα και τα γλυψιματα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Δεν εχεις να χασεις τιποτα να ξαναδοκιμασεις και κοιταξε να χαλαρωσεις .... δεν περνας εξετασεις εκει  ;)

γαμω τα σεντονια σου γαμω ρε φιλε... ολο δεν κανουν καλο τα μπουρδελα
και ολο ξεπεταγεσαι στο θρεντ της ημερησιας ενημερωσης και ρωτας αν θα
ειναι το βραδυ η πως την λεγανε.... κατσε να δεις... α ναι η ντενιζα.  :-
μην λες ρε μαλακα αφου πας... αστο γαμησε το.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα ελεγα κανα ποτηρακι ουισκυ αλλα αν το παρακανει θα εχει τα αντιθετα αποτελεσματα οποτε ας μη τον παρω στο λαιμο μου...κοιτα εγω αν κολλησει ο αντρασ φρικαρω οτι δε με θελει και κολλαω περισσοτερο απο αυτον οποτε δεν ειμαι ικανη να τον ηρεμησω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι βουρλο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θες να πεις οτι τα 15 ειναι πολλα? Ο αντρας κουκλα μου ΠΑΝΤΑ πληρωνει για να γαμησει γιατι θελει το σεξ πολυ περισσοτερο απο τη γυναικα και μαλιστα εκει βασιζεται ολοκληρη η σχεση των δυο φυλων. Και βεβαια οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους και τους καλους εραστες!  :sunglasses:

χαχαχα καλως τον βαρεμενο!!!!!

ΠΟυ εισαι ρε παλαβέ?  :2funny: :2funny: :2funny:

θεοζαβος για τα σιδερα!@!!! αχαχαχα

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
ακου και το "ελα να δεις"