Ας πω κι εγώ τη μαλακία μου:
Καταρχήν όσοι χαλιέστε για συμπεριφορές άλλων , τζάπα χαλιέστε και είναι και κρίμα γιατί ο χρόνος που έχει ο καθένας μας εδώ που βρεθήκαμε είναι συγκεκριμένος και θα πρέπει να δίνουμε αξία μόνο σε πράγματα που μας γεμίζουν.
Δεχτείτε οτι κάποια πράγματα στον άνθρωπο δεν αλλάζουν και προχωρήστε τη ζωή σας.Όσο αφήνετε να σας γυροφέρνουν άτομα χαμηλής αντίληψης/επιπέδου/καλλιέργειας , κινδυνεύετε να αφομοιωθείτε και να τους μοιάσετε.
Δεν λέω οτι είναι εύκολο να τους διώξετε από πάνω σας αλλά και μόνο εαν αντιληφθείτε το (ψυχολογικό) κακό που σας κάνουν είστε σε καλό δρόμο ώστε να το αντιμετωπίσετε.
Κι εγώ παλιότερα χαλιόμουν εύκολα για το τι γνώμη έχουν για μένα οι άλλοι αλλά από τη στιγμή που κατάλαβα οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω , απλά άρχισα να μην δίνω σημασία.
Άσχετο αλλά παλιά τα είχα με μια γκόμενα με την οποία βγαίναμε βόλτα και αυτή μου έλεγε ποιος αντρικός κώλος της άρεσε και εγώ της έλεγα ποια κοπελίτσα με καύλωνε.Πηγαίναμε μετά σπίτι από την καυλα και βγάζαμε τα μάτια μας.Είναι στο χαρακτήρα του καθενός και φυσικά το τι αντίληψη έχει για τον κόσμο γενικότερα.
Το ζουμί όμως είναι να μην χαλάμε το συκωτάκι μας γιατί δυστυχώς δεν επιδορθώνεται μάγκες.
Τι λέτε να πάω κι εγώ σε κανα ψυχολόγο;
BTW ακόμα περιμένω το τηλεφωνάκι της Ζωης (tantrazoe) μπας και με δεχθεί σήμερα που ανεβαίνω Αθήνα.Οποιος το έχει και δεν βαριέται ας στείλει....