Ο καθένας φυσικά και είναι ελεύθερος να ανεβάσει ότι νήμα θέλει (αφού δεν του το απαγορεύει ,και δυστυχώς, ο admin).Και εγώ λοιπόν έχω το δικαίωμα να κράζω (καθόσον επιτελώ κοινωνικό έργο αφού με το κράξιμο υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ πιθανότητα ο βλάκας να στρώσει).Το πουλί μου το έχω για να ξερογλύφονται δροσερά αγόρια όταν το βλέπουν (και εκεί επιτελώ κοινωνικό έργο).Όσο για την κακόμοιρη που σε σούταρε φαντάζομαι η γυναίκα ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕ από ένα μαλάκα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετά από μία γεμάτη σχέση 1.5 χρόνου, μισώ τις γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θα το κανουμε προταση δεν ειναι κακοΈρη, γίνεται, με group therapy στο ΟΑΚΑ π.χ
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Μένεις σε για τον πούτσο σχέση 1,5 χρόνο. Άρα ουσιαστικά είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης.
Leonoso
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο καθένας φυσικά και είναι ελεύθερος να ανεβάσει ότι νήμα θέλει (αφού δεν του το απαγορεύει ,και δυστυχώς, ο admin).Και εγώ λοιπόν έχω το δικαίωμα να κράζω (καθόσον επιτελώ κοινωνικό έργο αφού με το κράξιμο υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ πιθανότητα ο βλάκας να στρώσει).Το πουλί μου το έχω για να ξερογλύφονται δροσερά αγόρια όταν το βλέπουν (και εκεί επιτελώ κοινωνικό έργο).Όσο για την κακόμοιρη που σε σούταρε φαντάζομαι η γυναίκα ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕ από ένα μαλάκα.
Σε ανέφερα στους admins για εξύβριση.
Εσύ δεν τηρείς τους όρους χρήσης του forum.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Τι εννοείς ? να γίνω gay? δεν παιζει
Τύπε αυτό με τα "μισώ τις γυναίκες" προς τα εκεί τείνει! Πρόσεξε το!
Leonoso
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύπε αυτό με τα "μισώ τις γυναίκες" προς τα εκεί τείνει! Πρόσεξε το!
οχι οτι λεφτα εχω θα πανε στις ιεροδουλες κι μετα δεν θα χω ουτε για ενα καφε
χαχαχα
Leonoso
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μένεις σε για τον πούτσο σχέση 1,5 χρόνο. Άρα ουσιαστικά είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης.
σχεσεις
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.662
- Πόντοι
- 2.606
Καλησπέρα
Ανοίγω αυτό το νήμα για κάτι που έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου και με απασχολεί τον τελευταίο διάστημα.
Υστέρα από τους προ αναφερομένους λόγους έχω καταλήξει να της μισώ ΟΛΕΣ ακόμα και την ιδια μου την μανά γιατί άμα μου μιλήσει απότομα χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, θα μου βγει ο θυμός μου που έχω εναντία σε αυτές.
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα τις χτυπήσουν/βιάσουν/ξεφτιλίσουν/βρίσουν
Εσείς πως τις αντιμετωπίζετε;
Εσείς πως τις αντέχετε;
[/quote.166 ....τους τα λες ετσι απλα και σταρατα οπως στο ποσταρισμα σου και σιγουρα σε 10λεπτα θα εχουν δειξει κατανοηση και θα εισαι φιγουρινι με την λευκη στολη!
Μην ξεχάσεις να αναφέρεις και τον εαυτό σου φίλε νηματοθέτη στον admin για γενετήσιο και κοινωνικό ρατσισμό ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, την erinal που σε πρόσβαλε επειδή σου είπε να πάς σε ψυχολόγο και τον Πορνολόρδο επειδή σε αποκάλεσε και αυτός ΜΑΛΑΚΑ.Το νήμα πρέπει να κλειδωθεί.Οι βλάκες στον ΚΑΙΑΔΑ μπα΄ς και δούμε άσπρη μέρα.
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
οχι οτι λεφτα εχω θα πανε στις ιεροδουλες κι μετα δεν θα χω ουτε για ενα καφε
χαχαχα
χμμμμμ...ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ...?για να δουμε αν θα σε κανουμε τη ΧΑΡΗ..ειμαστε και φιλοξενοι εμειςοι βορειοι ...στο τελος αν δε εχεις για καφε...θα σε αγορασουμε εναν με πολλα παγακια κ θα σε βαλουμε στο λεοφορειο για τη πατριδα σου
Leonoso
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ημουν σιγουρος οτι θα το ανεφερες.Μην ξεχάσεις να αναφέρεις και τον εαυτό σου φίλε νηματοθέτη στον admin για γενετήσιο και κοινωνικό ρατσισμό ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, την erinal που σε πρόσβαλε επειδή σου είπε να πάς σε ψυχολόγο και τον Πορνολόρδο επειδή σε αποκάλεσε και αυτός ΜΑΛΑΚΑ.Το νήμα πρέπει να κλειδωθεί.Οι βλάκες στον ΚΑΙΑΔΑ μπα΄ς και δούμε άσπρη μέρα.
Οταν μιλας να μιλας με εγκυρα επιχειρηματα
Ας το αναλυσουμε λιγο να καταλαβεις την διαφορα σου με την διαφορά του Πορνολόρδου
Τι είπες εσύ
...Όσο για την κακόμοιρη που σε σούταρε φαντάζομαι η γυναίκα ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕ από ένα μαλάκα.
Με λες μαλακα ευθεως και για την ιστορια την σουταρα, το αναφερω κι αυτο.
Το νοημα που βγαινει απο εδω ειναι οτι οντως αποδειχθηκε οτι ημουν ο μαλακας της υποθεσης απο τις ευκαιριες που εδώσα, γνωστο και ως κοροιδο
Οπως και να χει οπως σου ειπα στην αρχη, εχω το δικαιωμα να ανοιγω οσα νηματα θελω εφοσον ειναι εντος κανονισμων του φορουμ. Δεν εχεις το δικαιωμα να αποφασιζεις εσυ για το αν θα κληδωθει ενα νημα ή οχι
Αν δεν σου αρεσει το νημα πολυ απλα μην συμετεχεις.
Θα έπρεπε να υπάρχει ΚΟΦΤΗΣ σε ότι αφορά το άνοιγμα των θεμάτων. Απο 1000 και πάνω μηνύματα θα έπρεπε να μπορεί να γίνει κάποιος νηματοθέτης.Έχουμε μπλέξει με τους male attention whores εδώ μέσα........34 μηνύματα και ανοίγει θέμα ο άλλος να πεί τα ψυχολογικά του.Ο σκοπός εδώ του forum ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν είναι να ανοίγετε έτσι θέματα για την μαλακία σας.Άντε να ούμε.............
Τι καταπληκτικό φορουμ ειναι το bou. Απίστευτες φάσεις, από την μία το thread του πικερ, από την αλλη ο καθενας εδω μέσα με τα προβλήματα του και οι ατάκες του καθένα.
male attention whore Τέλειο!
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Τι καταπληκτικό φορουμ ειναι το bou. Απίστευτες φάσεις, από την μία το thread του πικερ, από την αλλη ο καθενας εδω μέσα με τα προβλήματα του και οι ατάκες του καθένα.
male attention whore Τέλειο!
Το αλλο παλι .?μ αυτον που ηρθε με τη γυναικα του απο την επαρχια και την πηγε σε στριπτιζαδικο στη θεσσαλονικη? τσιμπουκωνε και τους πελατες εκει κι αυτος την καμαρωνε.....παντα τετοια παιδια..!!!!
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Δεν είπα εγώ τύπε να κλειδωθεί το θέμα και ούτε θέλω να κλειδωθεί! Είχε καιρό να ανοιχθεί παρόμοιο θρεντάκι!Ημουν σιγουρος οτι θα το ανεφερες.
Οταν μιλας να μιλας με εγκυρα επιχειρηματα
Ας το αναλυσουμε λιγο να καταλαβεις την διαφορα σου με την διαφορά του Πορνολόρδου
Τι είπες εσύ
Με λες μαλακα ευθεως και για την ιστορια την σουταρα, το αναφερω κι αυτο.
Το νοημα που βγαινει απο εδω ειναι οτι οντως αποδειχθηκε οτι ημουν ο μαλακας της υποθεσης απο τις ευκαιριες που εδώσα, γνωστο και ως κοροιδο
Οπως και να χει οπως σου ειπα στην αρχη, εχω το δικαιωμα να ανοιγω οσα νηματα θελω εφοσον ειναι εντος κανονισμων του φορουμ. Δεν εχεις το δικαιωμα να αποφασιζεις εσυ για το αν θα κληδωθει ενα νημα ή οχι
Αν δεν σου αρεσει το νημα πολυ απλα μην συμετεχεις.
Το αλλο παλι .?μ αυτον που ηρθε με τη γυναικα του απο την επαρχια και την πηγε σε στριπτιζαδικο στη θεσσαλονικη? τσιμπουκωνε και τους πελατες εκει κι αυτος την καμαρωνε.....παντα τετοια παιδια..!!!!
Το έχασα αυτό. Χαμός γίνεται, ίσως να πρέπει να γινει και συνδρομητικό το φορουμ. Τέτοιες συγκινήσεις που σου προσφέρει ειναι fucking priceless!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.863
- Πόντοι
- 5.975
Πιστεύω παίκτη πως θα πρέπει να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Picker ο οποίος θα σε μυήσει στον περίφημο νόμο του, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν η ψηχολογία σου!Καλησπέρα
...
Εσείς πως τις αντιμετωπίζετε;
Εσείς πως τις αντέχετε;
Πιστεύω παίκτη πως θα πρέπει να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Picker ο οποίος θα σε μυήσει στον περίφημο νόμο του, προκειμένου να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν η ψηχολογία σου!
Θα κανουν και τις τσαρκες τους μαζι τα αλανια...
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
Το έχασα αυτό. Χαμός γίνεται, ίσως να πρέπει να γινει και συνδρομητικό το φορουμ. Τέτοιες συγκινήσεις που σου προσφέρει ειναι fucking priceless!
.......καλη διασκεδαση
Δεν ήταν κακό, αλλά μου κανει και λιγο για μούφα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 28K