Νέα

Μετά από μία γεμάτη σχέση 1.5 χρόνου, μισώ τις γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Κάποτε μισούσα και εγώ τις γυναίκες για κάποιο διάστημα, αλλά μετά το ξεπερνούσα αυτό το συναίσθημα. Δεν είναι όλες ίδιες...Εγώ εδώ και 3 βδομάδες έχω κάνει σχέση με μια κοπέλα δέκα χρόνια μικρότερη μου, αυτή θέλει να με βοηθήσει να αποπληρώσω τα χρέη μου, στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα, δεν ζηλεύει, μένει κοντά στο σπίτι μου και δεν ξοδεύω πολλά καύσιμα και έχει και σπιταρόνα! Από τότε που την γνώρισα σταμάτησα να πηγαίνω και στα μπουρδέλα, αφού με ικανοποιεί πλήρως! Μάλλον έπιασα το τζοκερ μετά από όλα τα σκατά που έχω φάει...

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Μολις την βαρεθεις θα κατρακυλησεις  :hi:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Κάποτε μισούσα και εγώ τις γυναίκες για κάποιο διάστημα, αλλά μετά το ξεπερνούσα αυτό το συναίσθημα. Δεν είναι όλες ίδιες...Εγώ εδώ και 3 βδομάδες έχω κάνει σχέση με μια κοπέλα δέκα χρόνια μικρότερη μου, αυτή θέλει να με βοηθήσει να αποπληρώσω τα χρέη μου, στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα, δεν ζηλεύει, μένει κοντά στο σπίτι μου και δεν ξοδεύω πολλά καύσιμα και έχει και σπιταρόνα! Από τότε που την γνώρισα σταμάτησα να πηγαίνω και στα μπουρδέλα, αφού με ικανοποιεί πλήρως! Μάλλον έπιασα το τζοκερ μετά από όλα τα σκατά που έχω φάει...

καμια αδερφη-ξαδερφη παιζει?????? να μας κανεις κονε να γιατρευτούμε και εμεις???? :)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
καλησπέρα σας,
καταρχήν νομίζω πως έχετε πολύ θυμό μέσα σας..Σας καταλαβαίνω έτσι ήμουν και γω...θύμωνα με τις ελεεινές φλόμπες για το παραμικρό,τον δόλο που έχουν, την κατάφωρη αδικία στην κρίση τους, την στρεβλή στους αντίληψη κτλ... ο καταλογος έιναι μακρύς και λίγο πολύ γνωστός σε όλους μας.
Μετά από αρκετές βραχύβιες αποτυχημένες σχέσεις (8-16 μηνες) με λογής λογής θήλεα, κατέληξα στο εξής καταπληκτικό συμπέρασμα... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ
Δυστυχως η εν λόγω τακτική μας απομακρυνει από τους αλλους ανθρώπους διότι υπάρχει συγκρουση συμφερόντων..δλδ όσο κάνεις οτι γουσταρεις σε μια σχεση τοσο ενοχλεις τον αλλον... η απαντηση μου...
επενδυστε στον εαυτό σας..κ σταματηστε να ετεροπροσδιορίζεστε μεσα από τα θήλεα κ εν γενει τρίτους..ο καλύτερος σας φίλος είναι ο εαυτός σας

τσεκαρετε και αυτό Men Going Their Own Way aka MGTOW

Υγιαίνετε, φιλτατε

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

αυτό βεβαια που αναφέρεις αφορα ολων των ειδων τις σχεσεις ειτε ερωτικες (μεταξυ αντρων-γυναικων) ειτε φιλικες-παρειστικες μεταξυ αντρων

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ο καθένας φυσικά και είναι ελεύθερος να ανεβάσει ότι νήμα θέλει (αφού δεν του το απαγορεύει ,και δυστυχώς, ο admin).Και εγώ λοιπόν έχω το δικαίωμα να κράζω (καθόσον επιτελώ κοινωνικό έργο αφού με το κράξιμο υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ πιθανότητα ο βλάκας να στρώσει).Το πουλί μου το έχω για να ξερογλύφονται δροσερά αγόρια όταν το βλέπουν (και εκεί επιτελώ κοινωνικό έργο).Όσο για την κακόμοιρη που σε σούταρε φαντάζομαι η γυναίκα ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕ από ένα μαλάκα.

ισα μωρη στραβοχυσιά και συ !

:hi:

lilas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
166
Πόντοι
280
χαλαρωσε ολα θα πανε καλα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπέρα
Ανοίγω αυτό το νήμα για κάτι που έχω παρατηρήσει στον εαυτό μου και με απασχολεί τον τελευταίο διάστημα.
Είχα μία σχέση με μία κοπέλα όπου συζουσάμε (κακό, γιατί δεν είχαμε χρόνο για τους εαυτούς μας και ήταν σχετικά νωρίς)
Το κακό που είχε αυτή η κοπέλα είναι ότι ζήλευε μέχρι και την σκιά της που δεν με άφηνε να βγω μία βόλτα με τους φίλους μου και πίστευε κιόλας ότι είμαι τόσο γαμιάς που θα την κεράτωνα (είχε φάει κέρατο κάργα από πρώην της) και με την κάθε παραμικρή ευκαιρία θα είχε πάρε δώσε με τους πρώην της και θα με έκανε να ζηλεύω κατά την γνώμη της αλλά τελικά με έκανε να νοιώθω ψυχολογικά σκατά.

Το κακό είναι πως έδωσα υπερβολικά πάρα πολλές ευκαιρίες, έκανα τον μαλακά και άργησα πολύ να το λήξω.

Μετά από όλη αυτή την σχέση και από κάποιες άλλες έχω αρχίσει να πιστεύω πως μισώ της γυναίκες γιατί όλες έχουν τα ψυχολογικά τους, θα σε κάνουν να νιώθεις σκατά, δεν είναι αξίες εμπιστοσύνης, η ψυχή τους είναι πράγματι άβυσσος, νευρά και ξεσπάσματα πάνω σου χωρίς να χεις φταίξει σε κάτι, ΜΟΥΤΡΑ ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ για μια μαλακία που μπορεί να έχεις κάνει και όταν ρωτάς ΤΙ ΕΧΟΥΝ σου λένε ΤΙΠΟΤΑ α και μην ξεχάσω το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ.

Βεβαία σίγουρα φταίει το γεγονός ότι τις σχέσεις αυτές τις περνώ πολύ στα σοβαρά και αυστηρά και δεν κοιτάω να με χαλαρός γενικά στην ζωή μου. Πολλοί φίλοι μου, μου λένε απλά χαλάρωσε, ζήσε την ζωή σου και απλά πήδα και κεράτωσε τες όλες γιατί εν τέλη όσο και σωστός να σε εσύ θα νιώθεις άσχημα στο τέλος και δίκιο έχουν

Υστέρα από τους προ αναφερομένους λόγους έχω καταλήξει να της μισώ ΟΛΕΣ ακόμα και την ιδια μου την μανά γιατί άμα μου μιλήσει απότομα χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό, θα μου βγει ο θυμός μου που έχω εναντία σε αυτές.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα τις χτυπήσουν/βιάσουν/ξεφτιλίσουν/βρίσουν αλλά δεν τις θέλω να 'νε κοντά μου ούτε για πότο ούτε σεξ ούτε τίποτα και από αυτές σέβομαι μόνο τις ιερόδουλες γιατί πολύ απλά πληρώνεις, σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, φεύγεις και δεν σε ξέρουν, δεν τις ξέρεις και αν πιάσω κουβέντα μαζί τους, στην συζήτηση μαζί τους, βλέπω κάποιο νόημα.

Εσείς πως τις αντιμετωπίζετε;

Εσείς πως τις αντέχετε;

Τυπε, κανονας που προσωπικα ακολουθω απο ΠΑΝΤΑ!!

Να νιωθεις ευχαριστησει που περιμενει η καργιολα να την κερασεις. Και ο λογος ειναι γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!! Η αισθηση να την κλανεις επειδη θελει χορηγο ειναι φανταστικη!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
JOIN THE CLUB!ξεκινα να γαμας πουτανες καθε ειδους σε σταθερη βαση απαξιωτικα και σιγα σιγα θα πατησεις παλι στα ποδια σου.οτι ειναι ολες πουτανες δε χρειαζεται καν συζητηση εγω δεν το αναφερω καν το θεωρω δεδομενο.πιο σκατενια μικροψυχα και συμφεροντολογικα πλασματα απο τις δυτικες γυναικες δεν πιστευω οτι υπαρχουν στη γη και ας με κραξουν οι ελεινιδες του σαιτ.μονο για χεσιμο κανουν

και ποιος τις υπολογιζεις τις ελλεηνιδες, ειτε ειναι του σαιτ είτε γενικοτερα!!!

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
το θέμα είναι καλό αν και υπάρχουν πολλά παρεμφερή για τις σχέσεις τις ελληνίδες κλπ.
η απάντηση για μένα βρίσκεται μέσα στον καθένα μας.. και κατά ποσο μπορεί να τα βρει με τον εαυτό του.. οποιαδήποτε σχέση πόσο μαλον συμβίωση και γάμος απαιτεί δέσμευση οπότε αυτόματα μπαίνουν όλα τα θέλω οι απαιτήσεις και τα χούγια της άλλης και ότι βιώματα κουβαλάει από οικογένεια κλπ. ακόμα και ο πιο βολικός χαρακτήρας να είναι..αν καποιος μπορεί να τα βγάλει περα μόνος του χωρίς να δεσμέυεται ..αλλά και χωρίς συντροφικότητα και τα έχει καλά με τον εαυτό του  και δεν θέλει και οικογένεια τότε γιατί οχι? όλα εχουν τα θετικά και αρνητικά και πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε κι ασ αποδειχθεί  και χειρότερο
Καποιος φιλος βρηκε μια μεση λυση ,παντρευτηκε μια 3 χρονια μεγαλυτερη του στα 45αυτος 48 αυτη ,με την συμφωνια που εκανε μαζι της να μπορει να γυρνα με τους φιλους του τις παρεες του ,κανει ταξιδια αλλα βγαινει και μαζι της ,φυσικα στα λέφτα ο καθενας  τα λεφτα του,μενει στο σπιτι της του κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου την πηδαει που και που και ολα καλα.Οι λογοι που παντρευτηκε πολλοι,με κυριωτερο την μουρμουρα συγγενων φιλων και γενικα ολου του κατεστημενου.Στην πραγματικοτητα ζει σαν ελευθερος ,ευτυχως αυτη δεν εχει γονεις η αλλες υποχρεωσεις και ο τυπος εχει το κεφαλι του ησυχο

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Τυπε, κανονας που προσωπικα ακολουθω απο ΠΑΝΤΑ!!

Να νιωθεις ευχαριστησει που περιμενει η καργιολα να την κερασεις. Και ο λογος ειναι γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!! Η αισθηση να την κλανεις επειδη θελει χορηγο ειναι φανταστικη!!

εμενα μου ειχε τυχει πριν από 8 χρονια περιπου μια τετοια περιπτωση οπου μου το ειπε ξεκάθαρα ότι ψαχνει ΧΟΡΗΓΟ για να της χτισει το σπιτι που ειχε (γιαπι ακομα τοτε) στο καματερο ακουσον ακουσον που στο καματερο  :dancing: :dancing:

φυσικα και εννοείται πως εφαγε ποδι ένα μηνα μετα και μιλαμε για γνωριμια ενός μηνος και μαλιστα από καμακι σε μπαρ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
εμενα μου ειχε τυχει πριν από 8 χρονια περιπου μια τετοια περιπτωση οπου μου το ειπε ξεκάθαρα ότι ψαχνει ΧΟΡΗΓΟ για να της χτισει το σπιτι που ειχε (γιαπι ακομα τοτε) στο καματερο ακουσον ακουσον που στο καματερο  :dancing: :dancing:

φυσικα και εννοείται πως εφαγε ποδι ένα μηνα μετα και μιλαμε για γνωριμια ενός μηνος και μαλιστα από καμακι σε μπαρ
Καλά, κι αυτή δεν μπορούσε να περιμένει λίγο πριν ξεφουρνίσει τη βόμβα; Τον τρομάζει τον wannabe σπόνσορα.  :headbang: :headbang: :headbang:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Καλά, κι αυτή δεν μπορούσε να περιμένει λίγο πριν ξεφουρνίσει τη βόμβα; Τον τρομάζει τον wannabe σπόνσορα.  :headbang: :headbang: :headbang:

το κοριτσι ηθελε να ξερει οσο το δυνατον πιο γρηγορα μην χανει αδικα χρονο ηταν και 28 ετων τοτε βιαζοταν το κοριτσι

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
το θεμα είναι ότι βρηκε και μαλιστα ετυχε να βρει συμμαθητή πολύ καλου φιλου από τον στρατο εντελως κουφο ετσι????

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
το θεμα είναι ότι βρηκε και μαλιστα ετυχε να βρει συμμαθητή πολύ καλου φιλου από τον στρατο εντελως κουφο ετσι????
Μικρός ο κόσμος. Ε ρε κάτι κορόιδα που υπάρχουν... Το να πιαστεί ο άλλος κότσος πάει κι έρχεται, αλλά όταν το ξέρει από πριν τι παίζεται και συμφωνεί  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Μικρός ο κόσμος. Ε ρε κάτι κορόιδα που υπάρχουν... Το να πιαστεί ο άλλος κότσος πάει κι έρχεται, αλλά όταν το ξέρει από πριν τι παίζεται και συμφωνεί  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

κοιτα η γκομενα ηταν και είναι δλδ ακομα ωραιο μουνι (πραγματικα η μονη ισως με άλλη μια που ειχα που όταν την κυκλοφορουσα γυρναγαν κεφαλια και κοιταζαν σαν λιγουρια  :kneel: :kneel:)

αλλα από το γαμαω ένα ωραιο μουνι και τις κανω και τα δωρακια της (λογικο είναι όπως θα σου κανει και αυτή τα δικα της) μεχρι το φεσονομαι για να χτισω σπιτι και μαλιστα μονοκατοικια σε οικοπεδο που δεν είναι στο ονομα μου απεχει πολλα πολλα ετη φωτος  :booty: :booty:

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το κακό είναι πως έδωσα υπερβολικά πάρα πολλές ευκαιρίες, έκανα τον μαλακά και άργησα πολύ να το λήξω

φιλαράκο μην δώσεις ποτέ την ευκαιρία σε καμία καριόλα να σε πάει στον πάτο. Δεν αξίζει καμία τους ούτε την αγάπη σου ούτε συναισθήματα κλπ. Η ανοχή που λες πως έδειξες είναι πολυτέλεια που δεν αξίζει καμία. Η ζήλια αυτού του είδους και η εκδικητικότητα είναι παθολογία και δεν θεραπεύεται. καμμένο χαρτί είναι η συγκεκριμμένη κι εσύ θύμα στις ανάγκες σου. στο κάτω κάτω οι περισσότερες είναι νευρωτικές. τι περιμένεις από μεταλλαγμένα ψωλοχύματα? κοίτα να περνάς καλά στην ζωή σου γάμα όσο μπορείς και άσε αγάπες και λουλούδια στην άκρη. η εποχή αυτή πέρασε προ πολλού. μην ψάχνεις να βρεις γυναίκα που δεν είναι φίδι. όλες κωλόφιδα είναι κατά βάθος. ψάχνε για εκείνες που δεν έχουν δηλητήριο.
από την αρχαία Ελλάδα  έως την σύγχροη ιστορία όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι και διαννοούμενοι συμφωνούν σε ένα πράγμα για τις καριόλες: πως η γυναίκα δεν αγαπάει τον άντρα αλλά μόνο τα παιδιά της. τον άντρα την χρησιμοπουούν και τον εκμεταλεύονται και βαθύτερος σκοπός τους είναι να τον βάλουν στο βρακί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom