Νέα

Μεσήλικες και αγοραίος έρωτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yanbi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αρχικά να ευχαριστήσω τους κατόχους του site αυτού που μας δίνουν την δυνατότητα μίας τόσο σημαντικής ενημέρωσης.
Να ζητήσω συγνώμη ΑΝ με την κίνησή μου αυτή παραβαίνω κάποιους κανονισμούς του site.
Πιστεύω όμως ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται εδώ μέσα (και η 2-3η ηλικία έχει δικαιώματα αλλά και ανάγκες) και από ότι έχω δει δεν υπάρχει...

Στον τομέα των ηλικιών το site δεν κάνει κάποιους διαχωρισμούς και καλά κάνει, όμως η αλήθεια είναι (κακά τα ψέματα) ότι επειδή τα CG, τα CT και οι κοπέλες στα studios κλπ. δεν παύουν να είναι άνθρωποι πολύ νεαρής ηλικίας, είναι λογικό κάποιες απ? αυτές,  ίσως οι περισσότερες, να αντιμετωπίζουν τους μεσήλικες και τους σχετικά γηραιότερους με κάποια «ανεκτικότητα», οπότε και η παροχή υπηρεσίας παύει να είναι αυτή που πρέπει σαν υπηρεσία έπ? αμοιβή.

Όπως εγώ, πιστεύω ότι θα υπάρχουν πάρα πολλοί «επίδοξοι» μεσήλικες συναγωνιστές που μπαίνουν εδώ, διαβάζουν τους ...άθλους των νεωτέρων και σίγουρα αναρωτιόνται... ʼραγε, θα έχω και εγώ κάποια τέτοια καλή αντιμετώπιση σαν του τάδε συναγωνιστή; Η με το που θα με δει θα σκεφτεί ...μπλέξαμε...
Έτσι λοιπόν, αν και θέλουμε να «αγωνιστούμε», κάνουμε πίσω, σκεπτόμενοι την πίκρα που θα πάρουμε σε συνδυασμό φυσικά και με το χρήμα, το οποίο (ας μην γελιόμαστε) είτε το έχουμε, είτε όχι, πάντα είναι υπολογίσιμο...

Ως μεσήλικας λοιπόν εγώ δηλώνω την ύπαρξή μου εδώ μέσα, καταθέτω το θέμα και ελπίζω σύντομα να υπάρξουν και άλλοι σαν εμένα που θα θελήσουν να ενημερωθούν και να ενημερώσουν τους υπόλοιπους της κατηγορίας μας...
Αν λοιπόν αγαπητοί συναγωνιστές έχετε κάποιες καλές ή και κακές εμπειρίες, γράψτε τες εδώ μέσα. Ξέρετε πολύ καλά πόσο χρήσιμες είναι και πως τις θέλουμε όλοι εμείς που θα παρακολουθούμε αυτό το thread.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ελπίζω σύντομα να σας συναντήσω εδώ μέσα...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.178
Πόντοι
12.056
Μαλλον μεσηλικες και σεξ σκετο επρεπε να λεγοταν το ποστ....
Αναλογα με τα χρονια..ανεβαινει η ποιοτητα και πεφτει λιιιιιιιιγο η ποσοτητα.. ;)

OP
OP
Y

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Βλέπω ότι υπάρχει μία πικρόχολη διάθεση διακωμώδησης του θέματος και των ανθρώπων στους οποίους αναφέρεται το θέμα...
Αγαπητοί μου το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι να δείξετε το επίπεδο ωριμότητας στο οποίο ευρίσκεστε... Έχετε την εντύπωση ότι ο κόσμος όλος περιστρέφεται γύρω από την ηλικία των 20 και 25 χρόνων... Πολύ σύντομα θα διαπιστώσετε πόσο λάθος είσαστε...
Αν λοιπόν νομίζετε ότι ένας άνδρας 45 έως 60 χρόνων (για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει μεσήλικας) απέχει από την σεξουαλική δραστηριότητα, είστε πολύ γελασμένοι...
Θα πρότεινα λοιπόν αν το θέμα δεν σας ενδιαφέρει, να απέχετε από το συγκεκριμένο thread. Ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και κρατήστε τις ειρωνείες σας για τους εαυτούς σας όταν θα τις χρειαστείτε...
Προς το παρόν λοιπόν σεβαστείτε τους άλλους, όπως κάνουν και αυτοί με σας.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ADMINISTRATORS ΤΟ SITE?
Κύριοι δημιουργήσατε ένα site το οποίο πραγματικά προσφέρει πολλές υπηρεσίες... Είναι κρίμα να επιτρέπετε τέτοιες ενέργειες που υποβιβάζουν την αξία της ιστοσελίδας.
Παρακαλώ πολύ διαγράψτε τα σχόλια αυτά... Το μόνο που προκαλούν αυτές οι αντιδράσεις είναι το να εμποδίσουν κάποιους να εκφραστούν ελεύθερα εδώ μέσα...

Επισκέπτης
Ήθελάν τα και έπαθάν τα οι κύριοι...

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
δυστυχως το γηρας χτυπαει την πορτα ολων μας.....ειναι 37 και αρχιζω να καταλαβαινω τι θελει να πει ο συναγωνιστης γι αυτο κοψτε τις μαλακιες

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ποιό είναι το νόημα του αρχικού ποστ; Ότι οι τανες κάνουν διακρίσεις και φέρονται καλύτερα στους νέους;

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Οπως περιγράφεται στο εισαγωγικό, το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ανδρών που βρίσκονται στη μέση ηλικία και άνω για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το θέμα του πληρωμένου σεξ.
Διεγράφησαν ορισμένα μηνύματα, περιπαικτικού χαρακτήρα. Αν δεν σας ενδιαφέρει μάγκες, μην το χαλάτε.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Είναι ενδιαφέρον το θέμα αν και δεν μου αρέσει ο όρος μεσήλικας.
Είμαι 48 χρονών και σε μπουρδέλα, στούντιο, call girls, μασατζίδικα, και λίγες φορές ακόμα και city tours.
Δεν νομίζω ότι είμαι Superman αλλά σίγουρα δεν έχω τις παλιές επιδόσεις.
Πριν από καιρό είχα πάει σε ξενοδοχείο με μία μουνάρα και αφού έχυσα με την πολύ καλή πίπα της, δυσκολέυτηκα να χύσω δεύτερη φορά στο γαμίση.Αύτο μάλλον είναι πρόβλημα της ηλικίας. Προσπαθώ πάντως....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Σεξ και τριτη ηλικια

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
''Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις''...λέει ένα παλιό ρητό...και εμείς μάγκες,αν είμαστε καλά,εκεί θα φτάσουμε....και αυτοί οι άνθρωποι ήταν εδώ που είμαστε εμείς σε χειρότερες εποχές....

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
''Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις''...λέει ένα παλιό ρητό...και εμείς μάγκες,αν είμαστε καλά,εκεί θα φτάσουμε....και αυτοί οι άνθρωποι ήταν εδώ που είμαστε εμείς σε χειρότερες εποχές....

τοτε δεν υπηρχαν Ρωσιδες (εκτος απο την Γκαμπριελα ) ειχα τριχωτα μουνια ( πολυ τριχωτα) Αλλα δεν υπηρχε το AIDS και επεζε τιμη με η χωρις καποτα... και η Συφιλη θεραπευονταν ηδη
Ολες οι εποχες ειχαν τα καλα και τα κακα τους!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

μπα...τωρα παιζει το "full service"  ;) ;) ;)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Δεν θα έλεγα οτι ηταν χειρότερες. Προσωπικα πιστευω ηταν καλυτερες γιατι μπορουσες να μετακινηθεις πιο ανετα. Τωρα το σκεφτομαι να παω, ποση ωρα θα κανω και που θα παρκαρω

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
τοτε δεν υπηρχαν Ρωσιδες (εκτος απο την Γκαμπριελα ) ειχα τριχωτα μουνια ( πολυ τριχωτα) Αλλα δεν υπηρχε το AIDS και επεζε τιμη με η χωρις καποτα... και η Συφιλη θεραπευονταν ηδη
Ολες οι εποχες ειχαν τα καλα και τα κακα τους!
Έτσι...η κάθε εποχή είχε τα καλά της....αλλά τα τριχωτά θα με χάλαγαν....είμαι fan του μη τριχωτού....
:2funny: :2funny: :2funny:full service......ο άλλος πήγε να  :knockinb: και τον ρώτησε αν θέλει να τον  :knockinb: αυτή.... :headbang: :headbang: :headbang:
θα πιάνουμε τοίχο σε λίγο φορώντας τσίγκινα μποξεράκια.....  :headbang1: :headbang1: :headbang1:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν θα έλεγα οτι ηταν χειρότερες. Προσωπικα πιστευω ηταν καλυτερες γιατι μπορουσες να μετακινηθεις πιο ανετα. Τωρα το σκεφτομαι να παω, ποση ωρα θα κανω και που θα παρκαρω
Φίλε από άποψη φτώχειας εννοώ...από άποψη παρκαρίσματος,άποψη φόβου μη σε σκοτώσουν φυσικά και ήταν ποιό καλά....όποιος είχε αμάξι τότε θεωρείτο πλούσιος...τώρα έχουν 4 στην κάθε οικογένεια...αλλά από άποψη χρημάτων...άστα να πάνε...έτσι λένε οι παλαιοί τουλάχιστον....

OP
OP
Y

Yanbi

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ενδιαφέρον το θέμα αν και δεν μου αρέσει ο όρος μεσήλικας.
Είμαι 48 χρονών και σε μπουρδέλα, στούντιο, call girls, μασατζίδικα, και λίγες φορές ακόμα και city tours.
Δεν νομίζω ότι είμαι Superman αλλά σίγουρα δεν έχω τις παλιές επιδόσεις.
Πριν από καιρό είχα πάει σε ξενοδοχείο με μία μουνάρα και αφού έχυσα με την πολύ καλή πίπα της, δυσκολέυτηκα να χύσω δεύτερη φορά στο γαμίση.Αύτο μάλλον είναι πρόβλημα της ηλικίας. Προσπαθώ πάντως....

Αγαπητέ μου φίλε κατανοώ πλήρως το συναίσθημα σου σχετικά με τον όρο μεσήλιξ. Εγώ είμαι 52 χρόνων. Δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί διότι όπως και συ είπες αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της ζωής. Όντως υπάρχει μία κάμψη στις επαναλήψεις, ο χρόνος απόλαυσης όμως παραμένει ο ίδιος αν σκεφτείς ότι οι 2 φορές γίνονται τώρα 1 μέσα στο «ίδιο» χρονικό διάστημα. Υποθέτω γνωρίζεις, ότι η σεξουαλική ζωή του άνδρα φτάνει σε αρκετά προχωρημένες ηλικίες, ιδίως αν αυτός ευρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Κρίνοντας από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα ότι ίσως είναι και καλύτερα για την παρτενέρ, δεδομένου του ότι στύση υπάρχει για 2η φορά. Εκσπερμάτωση δεν γίνεται. Πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες για να επαναληφθεί.

Όσον αφορά το νόημα του πρώτου ποστ. Πολύ καλά το κατάλαβες αγαπητέ συνομιλητή. Όντως γίνονται διακρίσεις από μερικές κοπέλες, από πληροφορίες που έχω από φίλους που είχαν την σχετική εμπειρία με καλοπληρωμένα  CGs.
Ο σκοπός λοιπόν αυτού του thread είναι να γνωστοποιηθούν αυτά τα CTs, CGs, Studios, κλπ για να τα επισκεπτόμαστε ή να τα αποφεύγουμε όλοι μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom