pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μερικοί πάντως θα ήθελαν να ήσουνα κουλός...Πάντως ρε γαμώτο...θα ήθελα να ήμουν σπανός.....θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά.....
Μερικοί πάντως θα ήθελαν να ήσουνα κουλός...Πάντως ρε γαμώτο...θα ήθελα να ήμουν σπανός.....θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά.....
Σαν και εμενα...εγω σπανος ειμαι τυπεΠάντως ρε γαμώτο...θα ήθελα να ήμουν σπανός.....θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά.....
Μερικοί πάντως θα ήθελαν να ήσουνα κουλός...
Σαν και εμενα...εγω σπανος ειμαι τυπε
Καλά εσύ είσαι ικανός να μάθεις να γράφεις κ με το πουλί σου!!!Το πιασα το υπονοούμενο αλλά δυστυχώς έπεσες έξω....με τη γλώσσα γράφω....
Καλά εσύ είσαι ικανός να μάθεις να γράφεις κ με το πουλί σου!!!
Δεν μπορείς ρε,νια-νια!!!Νομίζεις ρε μαλάκα δε μπορώ να το κάνω;
Δεν μπορείς ρε,νια-νια!!!
Τυπε μεταφορικα ενοεις...Κωλόφαρδε............
ΕΕΕΕΕΕΕ μερικα πραγματα τα θυμασαι οπως και να εχει.....βρε μαλακα εσυ κρατας τεφτερι με τις εισπραξεις απο τα καλαντα πριν 25-30 χρονια
Έχεις σκοπό να μου δείξεις κ πώς γράφεις με το πουλί σου,να φέρω πληκτρολόγιο αν είναι!!!Έλα ρε....όταν έρθω στη Θεσαλλονίκη θα με δεις.... ;)
Έχεις σκοπό να μου δείξεις κ πώς γράφεις με το πουλί σου,να φέρω πληκτρολόγιο αν είναι!!!
καλημερα φιλεΠρεπει να καταλαβουν μερικοι ΤΑΡΙΦΕΣ οτι ... ενοικιαζομενοι οδηγοι θα επρεπε να λεγονται.....
Τα ταξι δεν ειναι ιδιωτικης χρησης οχηματα, αλλα δημοσιας.
Οταν εχει ανεβασμενη την σημαια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε παρει και να σε παει οπου του πεις
και απο οπου του πεις.
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ για να καπνισει η να εχει ανοικτο το παραθυρο του η ακομη και να βαλει μουσικη ακομη και να βαλει βενζινα η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΣΑ .
Φυσικα και να σου αναψει το αιρ κοντισιον οταν το ζητησεις.
Οταν ο ταριφας θελει να αλλαξει βαρδια η να κλεισει τοτε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κατεβασει το σημαιακι και το καπελο και οχι να ψαρευει πελατες ........ και να παει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας η ακομη και στου διαολου την τρυπα.....
Ειναι υποχρεωμενοι να διατηρουν τους κανονες καθαριοτητας (μερικα ταξι ειναι μες στην μπιχλα) και να ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!!!!!!! ειδικα τετοια εποχη ......
Θα επρεπε και οι ενεργοι πολιτες να δραστηριοποιουνται οπως ο εν λογω νεαρος για να στρωσουν μερικοι μερικοι ωστε να σταματησει αυτη η ασυδοσια.....
Φταιμε κι εμεις ομως φιλε που ανεχομαστε τα οσα κανουν....καλημερα φιλε
πολυ σωστος και σε καταλαβαινω αν και πολυ σπανια περνω ταξι αλλα αυτα ειναι τα αποτελεσματα του μονοπολιου για οποιαδηποτε δουλεια.οσο ο ταριφας δεν κινδυνευει αυτα θα σου κανει γιατι τον βλεπεις σε παει εκει που θες και τελος.ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ταριφες
Φυσικα και να σου αναψει το αιρ κοντισιον οταν το ζητησεις.
πραγματικα αυτη η μαζοποιηση εχει φαει τον κοσμακι!!παντου υπαρχουνε καλοι και κακοι!λογικο ειναι...δεν γινετε ολοι οι δημοσιοι υπαληλοι να ειναι ντεμπελιδες!υπαρχουνε και καλα και εργατικα ατομακια που αξιζουνε το μισθο τους!σταματηστε πλεον να μαζοποιηειται και κοιταχτε να διαχωριζετε το καλο απο το κακο!αυτο θελει η κοινωνια μας!μου εχει τυχει να παρω χαλια ταξιτζιδες(οπως εχω και ενα γειτονα και μου σπαει τα νευρα) επισης μου εχει τυχει να πετυχω πολυ καλα παλικαρια!κοιταχτε μερικες φορες μηπως φταιει και η συμπεριφορα σου απεναντι στον αλλονα!αμα εισαι γαϊδουρι,γαϊδουρινα θα σου φερθει και ο αλλος!μην τα ισοπεδωνετε ολα!
Περα απο την ειρωνια σου ....Αν του ζητήσω να μου πάρει μια πίπα είναι υποχρεωμένος ή όχι να το κάνει?
Εσύ το βρίσκεις ωραίο το κορνάρισμα ?
Δηλαδή άμα κορνάρεις μαγεύεται το γκομενάκι , κατεβάζει το βρακάκι και στήνεται στα 4 στην Ιπποκράτους να βγεις έξω να τη γαμήσεις ?