Νέα

Μερικοί ταξιτζήδες είναι ρεμάλια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
το μεγαλυτερο ποσοστο απο ταριφες ειναι γραφικοι..και ειναι και επαγγελμα ασφαλιτων..η μπατσων..
ολοι οι ταριφες γαμανε ''πιπινια'' που τις ψωνιζουν στις κουρσες τους..ολοι οι ταριφες ξερουν απο πολιτικη.ολοι οι ταριφες παλια ζουσαν ντολτσε βιτα εφαγαν τεραστια ποσα σε καζινο και σε ταξιδια στι εξωτερικο..ξερουν απο γυναικες γιατι ηταν μεγαλοι γαμιαδες....copy paste ατακες  και ιστοριες..

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πρεπει να καταλαβουν μερικοι ΤΑΡΙΦΕΣ οτι ... ενοικιαζομενοι οδηγοι θα επρεπε να λεγονται.....

Τα ταξι δεν ειναι ιδιωτικης χρησης οχηματα, αλλα δημοσιας.
Οταν εχει ανεβασμενη την σημαια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε παρει και να σε παει οπου του πεις
και απο οπου του πεις.
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ για να καπνισει η να εχει ανοικτο το παραθυρο του η ακομη και να βαλει μουσικη ακομη και να βαλει βενζινα η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΣΑ .
Φυσικα και να σου αναψει το αιρ κοντισιον οταν το ζητησεις.

Οταν ο ταριφας θελει να αλλαξει βαρδια η να κλεισει τοτε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κατεβασει το σημαιακι και το καπελο και οχι να ψαρευει πελατες ........ και να παει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας η ακομη και στου διαολου την τρυπα.....
Ειναι υποχρεωμενοι να διατηρουν τους κανονες καθαριοτητας (μερικα ταξι ειναι μες στην μπιχλα) και να ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!!!!!!! ειδικα τετοια εποχη ......

Θα επρεπε και οι ενεργοι πολιτες να δραστηριοποιουνται οπως ο εν λογω νεαρος για να στρωσουν μερικοι μερικοι ωστε να σταματησει αυτη η ασυδοσια.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πρεπει να καταλαβουν μερικοι ΤΑΡΙΦΕΣ οτι ... ενοικιαζομενοι οδηγοι θα επρεπε να λεγονται.....

Τα ταξι δεν ειναι ιδιωτικης χρησης οχηματα, αλλα δημοσιας.
Οταν εχει ανεβασμενη την σημαια ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να σε παρει και να σε παει οπου του πεις
και απο οπου του πεις.
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ για να καπνισει η να εχει ανοικτο το παραθυρο του η ακομη και να βαλει μουσικη ακομη και να βαλει βενζινα η ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΣΑ .
Φυσικα και να σου αναψει το αιρ κοντισιον οταν το ζητησεις.

Οταν ο ταριφας θελει να αλλαξει βαρδια η να κλεισει τοτε ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κατεβασει το σημαιακι και το καπελο και οχι να ψαρευει πελατες ........ και να παει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας η ακομη και στου διαολου την τρυπα.....
Ειναι υποχρεωμενοι να διατηρουν τους κανονες καθαριοτητας (μερικα ταξι ειναι μες στην μπιχλα) και να ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!!!!!!! ειδικα τετοια εποχη ......

Θα επρεπε και οι ενεργοι πολιτες να δραστηριοποιουνται οπως ο εν λογω νεαρος για να στρωσουν μερικοι μερικοι ωστε να σταματησει αυτη η ασυδοσια.....
καλημερα φιλε
πολυ σωστος και σε καταλαβαινω αν και πολυ σπανια περνω ταξι αλλα αυτα ειναι τα αποτελεσματα του μονοπολιου για οποιαδηποτε δουλεια.οσο ο ταριφας δεν κινδυνευει αυτα θα σου κανει γιατι τον βλεπεις σε παει εκει που θες και τελος.ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ταριφες

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
καλημερα φιλε
πολυ σωστος και σε καταλαβαινω αν και πολυ σπανια περνω ταξι αλλα αυτα ειναι τα αποτελεσματα του μονοπολιου για οποιαδηποτε δουλεια.οσο ο ταριφας δεν κινδυνευει αυτα θα σου κανει γιατι τον βλεπεις σε παει εκει που θες και τελος.ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ ταριφες
Φταιμε κι εμεις ομως φιλε που ανεχομαστε τα οσα κανουν....
Αν αντιδρουσαμε οπως ο νεαρος θα σου ελεγα εγω αν τα εκαναν αυτα η οχι....

manoC

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πραγματικα αυτη η μαζοποιηση εχει φαει τον κοσμακι!!παντου υπαρχουνε καλοι και κακοι!λογικο ειναι...δεν γινετε ολοι οι δημοσιοι υπαληλοι να ειναι ντεμπελιδες!υπαρχουνε και καλα και εργατικα ατομακια που αξιζουνε το μισθο τους!σταματηστε πλεον να μαζοποιηειται και κοιταχτε να διαχωριζετε το καλο απο το κακο!αυτο θελει η κοινωνια μας!μου εχει τυχει να παρω χαλια ταξιτζιδες(οπως εχω και ενα γειτονα και μου σπαει τα νευρα) επισης μου εχει τυχει να πετυχω πολυ καλα παλικαρια!κοιταχτε μερικες φορες μηπως φταιει και η συμπεριφορα σου απεναντι στον αλλονα!αμα εισαι γαϊδουρι,γαϊδουρινα θα σου φερθει και ο αλλος!μην τα ισοπεδωνετε ολα!

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πραγματικα αυτη η μαζοποιηση εχει φαει τον κοσμακι!!παντου υπαρχουνε καλοι και κακοι!λογικο ειναι...δεν γινετε ολοι οι δημοσιοι υπαληλοι να ειναι ντεμπελιδες!υπαρχουνε και καλα και εργατικα ατομακια που αξιζουνε το μισθο τους!σταματηστε πλεον να μαζοποιηειται και κοιταχτε να διαχωριζετε το καλο απο το κακο!αυτο θελει η κοινωνια μας!μου εχει τυχει να παρω χαλια ταξιτζιδες(οπως εχω και ενα γειτονα και μου σπαει τα νευρα) επισης μου εχει τυχει να πετυχω πολυ καλα παλικαρια!κοιταχτε μερικες φορες μηπως φταιει και η συμπεριφορα σου απεναντι στον αλλονα!αμα εισαι γαϊδουρι,γαϊδουρινα θα σου φερθει και ο αλλος!μην τα ισοπεδωνετε ολα!
:thumbsup: :cool2:

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αν του ζητήσω να μου πάρει μια πίπα είναι υποχρεωμένος ή όχι να το κάνει?
Περα απο την ειρωνια σου ....
Οταν μπαινεις στο μισθωμενο οχημα τοτε αυτος πρεπει να σε ακουσει
και να σε εξ-ΗΠΗΡΕΤΗΣΕΙ κατα τις προσταγες σου....
Παντα στο ειδος των υπηρεσιων που αναλαμβανει !!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσύ  το βρίσκεις  ωραίο  το  κορνάρισμα ?

Δηλαδή  άμα  κορνάρεις μαγεύεται το γκομενάκι , κατεβάζει  το βρακάκι  και στήνεται στα  4  στην Ιπποκράτους  να  βγεις  έξω  να  τη  γαμήσεις ?

χαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny:
πνιγηκα με το χυμο μολις το διαβασα :2funny:
(το εκανα και audiovisual στο μυαλο μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom