Πρότασή μου: στειλε βιογραφικο σον ομιλο Μπητρος υπόψη κ. Σταύρου Γατόπουλου - Γ.Δ. και στον ομιλο Μυτιληναίου υποψη κ.Ελενού Καραίνδρου - mergers & acquitisions manager και πιθανολογω άμεσο αποτέλεσμα.Πάντως, Μπαρμπαπήδουλα, καταλαβαίνω πως θέλεις να υπάρχει μια τάξη, και είναι αποδεκτό αυτό, δεν με ενοχλούν και πολύ οι άνθρωποι που χαβαλεδιάζουν στο νήμα μου. Πιο πολλοί με προβληματίζουν οι συμβουλάτορες ομολογώ. Το λέω μπέσα. Τους παρακαλώ όλους θερμά να διαβάσουν το πρώτο μου πόστ στο νήμα. Τα λέω όλα εκεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 874
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Ότι προκύψει. Να υπάρχει όμως μια βάση. Όχι ασφάλειες, MLM, και κτηματομεσιτικά κλπΕπιθυμείτε κάτι με σταθερό μηνιαίο εισόδημα; Ή μπορεί να είναι και κυμαινόμενο;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.803
- Πόντοι
- 25.467
Αντιλαμβάνομαι.Ότι προκύψει. Να υπάρχει όμως μια βάση. Όχι ασφάλειες, MLM, και κτηματομεσιτικά κλπ
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Δεν έχω κάτι με ανθρώπους που εργάζονται ως ασφαλιστικοί πράκτορες ή στο MLM, ή σε μεσιτικά κλπ. Θεωρώ αυτά ως δραστηριότητες και όχι εργασίες. Αναζητώ αυτά που έχω αναφέρει εκτενώς στο πρώτο μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο SaintΑντιλαμβάνομαι.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Όποιος θέλει και έχει διαβάσει προσεκτικά τα όσα γράφω μπορεί να στείλει στο mail που έχω στην αρχή του νήματος. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να με βοηθήσει.
Αυτό πάει πιο πολύ σε όλους που είναι επισκέπτες. Είμαι σοβαρός. Να μην ανησυχείτε. Δεν θα εκτεθείτε. Δεν παίζουμε με αυτά. Είμαστε σε μπουρδελοσαϊτ αλλά είμαστε σοβαροί. Όλοι μας.
Θα ελέγχω μέσα στη μέρα και στις επόμενες ημέρες την αλληλογραφία μου. Όσο μπορώ. Δεν γίνεται να είμαι συνέχεια ον λαιν
Αυτό πάει πιο πολύ σε όλους που είναι επισκέπτες. Είμαι σοβαρός. Να μην ανησυχείτε. Δεν θα εκτεθείτε. Δεν παίζουμε με αυτά. Είμαστε σε μπουρδελοσαϊτ αλλά είμαστε σοβαροί. Όλοι μας.
Θα ελέγχω μέσα στη μέρα και στις επόμενες ημέρες την αλληλογραφία μου. Όσο μπορώ. Δεν γίνεται να είμαι συνέχεια ον λαιν
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Το μεσιτικό δεν είναι κακή ιδέα. Έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερα έξοδα κίνησης. Ένα σπίτι να κλείσεις μπορεί να βγάλεις και 10 χήνες! Ενώ οι ασφαλιστές είναι στο δρόμο όλη μέρα κι οι προμήθειες μέτριες. Στο μεσιτικό, σου έρχεται ο πελάτης, δεν τον ψάχνεις.Δεν έχω κάτι με ανθρώπους που εργάζονται ως ασφαλιστικοί πράκτορες ή στο MLM, ή σε μεσιτικά κλπ. Θεωρώ αυτά ως δραστηριότητες και όχι εργασίες. Αναζητώ αυτά που έχω αναφέρει εκτενώς στο πρώτο μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Saint
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Ισχύει απόλυτα αυτό, έχω κάποιες επαφές στον χώρο. Δεν το αποκλείω αλλά δεν το εντασσω ως επιλογή Α. Το αναφέρω στα πλαίσια φιλοσοφίας του ποστ μου.Το μεσιτικό δεν είναι κακή ιδέα. Έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερα έξοδα κίνησης. Ένα σπίτι να κλείσεις μπορεί να βγάλεις και 10 χήνες! Ενώ οι ασφαλιστές είναι στο δρόμο όλη μέρα κι οι προμήθειες μέτριες. Στο μεσιτικό, σου έρχεται ο πελάτης, δεν τον ψάχνεις.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Επίσης, με αφορμή το ποστ περί κτηματομεσιτικών. Εκεί συνήθως ζητάνε άτομα για επίδειξη ακινητων και να έχουν μηχανάκι. Εγώ δεν καβαλω μηχανάκι. Το βάζω σαν συμπληρωματική πληροφορίες για τους φίλους εδώ για να προλάβω ερωτήσεις.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να έχεις μεταφορικό μέσο, σίγουρα το μεσιτικό δεν σου δίνει εταιρικό αμάξι!Επίσης, με αφορμή το ποστ περί κτηματομεσιτικών. Εκεί συνήθως ζητάνε άτομα για επίδειξη ακινητων και να έχουν μηχανάκι. Εγώ δεν καβαλω μηχανάκι. Το βάζω σαν συμπληρωματική πληροφορίες για τους φίλους εδώ για να προλάβω ερωτήσεις.
Επίσης, δεν έπιασες κάτι άλλο που σου είπα: Έχεις ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο (που σημαίνει ότι μπορείς να συνεχίσεις να ψάχνεις άνετα, αυτή η δουλειά δεν θα σου δεσμεύει πολύ χρόνο) αλλά και πιθανότητες να βγάλεις καλά λεφτά.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Σωστός. Μόνο που δεν έχω αμάξι... Φυσικά και είναι οκ φάση αλλά 2η πηγή εσόδων.Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να έχεις μεταφορικό μέσο, σίγουρα το μεσιτικό δεν σου δίνει εταιρικό αμάξι!
Επίσης, δεν έπιασες κάτι άλλο που σου είπα: Έχεις ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο (που σημαίνει ότι μπορείς να συνεχίσεις να ψάχνεις άνετα, αυτή η δουλειά δεν θα σου δεσμεύει πολύ χρόνο) αλλά και πιθανότητες να βγάλεις καλά λεφτά.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.803
- Πόντοι
- 25.467
Ισχύει, αλλά μόνο στην περίπτωση αυτών που επιθυμούν να αγοράσουν ή να νοικιάσουν. Αυτοί όντως έρχονται από μόνοι τους.Ισχύει απόλυτα αυτό, έχω κάποιες επαφές στον χώρο. Δεν το αποκλείω αλλά δεν το εντασσω ως επιλογή Α. Το αναφέρω στα πλαίσια φιλοσοφίας του ποστ μου.
Αντιθέτως για να αναλάβει κανείς ιδιοκτήτες που πωλούν ή νοικιάζουν, χρειάζεται τρελό τρέξιμο και πολλά ραντεβού για την ανάθεση.
Πάντως για κάποιους που είναι σοβαροί και επικοινωνιακοί προϊόντος του χρόνου αποδίδει αρκετά.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.830
- Πόντοι
- 216
Μενεδήμος εντελώς πρόχειρα:
1) Φτιάξε linkedin με premium λογαριασμό
2) Βελτίωσε αγγλικά
3) Παίξε με online μαθήματα. Coursera, udemy είναι καλές πλατφόρμες
4) Δες αυτό (και παρόμοια), μπορεί να σε βοηθήσει:
5) Ψάχνε για θέσεις στο εξωτερικό, δες οδηγούς για συνεντέυξεις
Ελπίζω να βοήθησα
2) Βελτίωσε αγγλικά
Logistics & Supply Chain Management
Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο από το IST COLLEGE για το νέο ρόλο του logistician όπως απαιτεί η νέα πραγματικότητα στις επιχειρήσεις
www.skillbox.gr
Ελπίζω να βοήθησα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.803
- Πόντοι
- 25.467
Προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο "χαλαρό", όσο το παρουσιάζει ο ανωτέρω (κύριος).Σωστός. Μόνο που δεν έχω αμάξι... Φυσικά και είναι οκ φάση αλλά 2η πηγή εσόδων.
Για να πετύχει κανείς τους στόχους του ως μεσίτης πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο για καταγραφή προσφοράς και ζήτησης σε βάση δεδομένων, ούτως ώστε να μπορούν να γίνονται οι απαραίτητες διασταυρώσεις.
Εξ, άλλου μία από τις αρχές για να σου αποδώσει μια επαγγελματική ενασχόληση είναι να μην την αντιμετωπίζεις σαν πάρεργο.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Μενεδήμος εντελώς πρόχειρα:
2) Βελτίωσε αγγλικά
5) Ψάχνε για θέσεις στο εξωτερικόLogistics & Supply Chain Management
Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο από το IST COLLEGE για το νέο ρόλο του logistician όπως απαιτεί η νέα πραγματικότητα στις επιχειρήσειςwww.skillbox.gr
Ελπίζω να βοήθησα
Σε ευχαριστώ. Ναι κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη. Η coursera είναι φοβερή. Έχω πάρει από κει. Φυσικά βοήθησες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχεις κάπου λάθος. Εγώ είμαι κάπου στη μέση.Προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο "χαλαρό", όσο το παρουσιάζει ο ανωτέρω (κύριος).
Για να πετύχει κανείς τους στόχους του ως μεσίτης πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο για καταγραφή προσφοράς και ζήτησης σε βάση δεδομένων, ούτως ώστε να μπορούν να γίνονται οι απαραίτητες διασταυρώσεις.
Εξ, άλλου μία από τις αρχές για να σου αποδώσει μια επαγγελματική ενασχόληση είναι να μην την αντιμετωπίζεις σαν πάρεργο.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δεν έχω τυπε. Μικρομεσαιος είμαι.παρτον για την πισινα σου τυπε!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.184
- Πόντοι
- 3.346
Απο τα γραφομενα σου καταλαβα οτι εισαι και απο επιλογη ανεργος.
Καλυτερα να κοιταξεις προς εξωτερικο.
Ετσι εκανε ενας φιλος μου 30+ ηλικια..αφου δεν τον καλυπτε οτι εβρισκε εδω,
Ξεκινησε με σκωτια, ηταν καλα..αλλα δεν την παλευε με τον καιρο(ολο βροχες) και τελικα τωρα δουλευει μαλτα.
Ξεκινησε με σκωτια, ηταν καλα..αλλα δεν την παλευε με τον καιρο(ολο βροχες) και τελικα τωρα δουλευει μαλτα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Όχι ακριβώς από επιλογή μου αλλά πες το και έτσι. Είναι τεράστια ανάλυση την οποία την κάνω μπροστά. ΕυχαριστωΑπο τα γραφομενα σου καταλαβα οτι εισαι και απο επιλογη ανεργος.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.326
- Πόντοι
- 2.356
οχι εσυ ρε, ο μπαρμπας!!!Δεν έχω τυπε. Μικρομεσαιος είμαι.
μικρος δηλαδη. μεσαιοι δεν υπαρχουν πια... θα κανεις συγχωνευση για να σωθεις?
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.496
- Πόντοι
- 2.356
Συγχώνευση. Φωνάζει και Άδωνης...οχι εσυ ρε, ο μπαρμπας!!!
μικρος δηλαδη. μεσαιοι δεν υπαρχουν πια... θα κανεις συγχωνευση για να σωθεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις