Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Πάντως, Μπαρμπαπήδουλα, καταλαβαίνω πως θέλεις να υπάρχει μια τάξη, και είναι αποδεκτό αυτό, δεν με ενοχλούν και πολύ οι άνθρωποι που χαβαλεδιάζουν στο νήμα μου. Πιο πολλοί με προβληματίζουν οι συμβουλάτορες ομολογώ. Το λέω μπέσα. Τους παρακαλώ όλους θερμά να διαβάσουν το πρώτο μου πόστ στο νήμα. Τα λέω όλα εκεί.
Πρότασή μου: στειλε βιογραφικο σον ομιλο Μπητρος υπόψη κ. Σταύρου Γατόπουλου - Γ.Δ. και στον ομιλο Μυτιληναίου υποψη κ.Ελενού Καραίνδρου - mergers & acquitisions manager και πιθανολογω άμεσο αποτέλεσμα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Επιθυμείτε κάτι με σταθερό μηνιαίο εισόδημα; Ή μπορεί να είναι και κυμαινόμενο;
Ότι προκύψει. Να υπάρχει όμως μια βάση. Όχι ασφάλειες, MLM, και κτηματομεσιτικά κλπ

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Δεν έχω κάτι με ανθρώπους που εργάζονται ως ασφαλιστικοί πράκτορες ή στο MLM, ή σε μεσιτικά κλπ. Θεωρώ αυτά ως δραστηριότητες και όχι εργασίες. Αναζητώ αυτά που έχω αναφέρει εκτενώς στο πρώτο μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Saint

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Όποιος θέλει και έχει διαβάσει προσεκτικά τα όσα γράφω μπορεί να στείλει στο mail που έχω στην αρχή του νήματος. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να με βοηθήσει.

Αυτό πάει πιο πολύ σε όλους που είναι επισκέπτες. Είμαι σοβαρός. Να μην ανησυχείτε. Δεν θα εκτεθείτε. Δεν παίζουμε με αυτά. Είμαστε σε μπουρδελοσαϊτ αλλά είμαστε σοβαροί. Όλοι μας.

Θα ελέγχω μέσα στη μέρα και στις επόμενες ημέρες την αλληλογραφία μου. Όσο μπορώ. Δεν γίνεται να είμαι συνέχεια ον λαιν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δεν έχω κάτι με ανθρώπους που εργάζονται ως ασφαλιστικοί πράκτορες ή στο MLM, ή σε μεσιτικά κλπ. Θεωρώ αυτά ως δραστηριότητες και όχι εργασίες. Αναζητώ αυτά που έχω αναφέρει εκτενώς στο πρώτο μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Saint
Το μεσιτικό δεν είναι κακή ιδέα. Έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερα έξοδα κίνησης. Ένα σπίτι να κλείσεις μπορεί να βγάλεις και 10 χήνες! Ενώ οι ασφαλιστές είναι στο δρόμο όλη μέρα κι οι προμήθειες μέτριες. Στο μεσιτικό, σου έρχεται ο πελάτης, δεν τον ψάχνεις.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Το μεσιτικό δεν είναι κακή ιδέα. Έχεις πολύ χρόνο ελεύθερο και δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερα έξοδα κίνησης. Ένα σπίτι να κλείσεις μπορεί να βγάλεις και 10 χήνες! Ενώ οι ασφαλιστές είναι στο δρόμο όλη μέρα κι οι προμήθειες μέτριες. Στο μεσιτικό, σου έρχεται ο πελάτης, δεν τον ψάχνεις.
Ισχύει απόλυτα αυτό, έχω κάποιες επαφές στον χώρο. Δεν το αποκλείω αλλά δεν το εντασσω ως επιλογή Α. Το αναφέρω στα πλαίσια φιλοσοφίας του ποστ μου.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Επίσης, με αφορμή το ποστ περί κτηματομεσιτικών. Εκεί συνήθως ζητάνε άτομα για επίδειξη ακινητων και να έχουν μηχανάκι. Εγώ δεν καβαλω μηχανάκι. Το βάζω σαν συμπληρωματική πληροφορίες για τους φίλους εδώ για να προλάβω ερωτήσεις.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Επίσης, με αφορμή το ποστ περί κτηματομεσιτικών. Εκεί συνήθως ζητάνε άτομα για επίδειξη ακινητων και να έχουν μηχανάκι. Εγώ δεν καβαλω μηχανάκι. Το βάζω σαν συμπληρωματική πληροφορίες για τους φίλους εδώ για να προλάβω ερωτήσεις.
Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να έχεις μεταφορικό μέσο, σίγουρα το μεσιτικό δεν σου δίνει εταιρικό αμάξι!

Επίσης, δεν έπιασες κάτι άλλο που σου είπα: Έχεις ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο (που σημαίνει ότι μπορείς να συνεχίσεις να ψάχνεις άνετα, αυτή η δουλειά δεν θα σου δεσμεύει πολύ χρόνο) αλλά και πιθανότητες να βγάλεις καλά λεφτά.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να έχεις μεταφορικό μέσο, σίγουρα το μεσιτικό δεν σου δίνει εταιρικό αμάξι!

Επίσης, δεν έπιασες κάτι άλλο που σου είπα: Έχεις ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο (που σημαίνει ότι μπορείς να συνεχίσεις να ψάχνεις άνετα, αυτή η δουλειά δεν θα σου δεσμεύει πολύ χρόνο) αλλά και πιθανότητες να βγάλεις καλά λεφτά.
Σωστός. Μόνο που δεν έχω αμάξι... Φυσικά και είναι οκ φάση αλλά 2η πηγή εσόδων.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Ισχύει απόλυτα αυτό, έχω κάποιες επαφές στον χώρο. Δεν το αποκλείω αλλά δεν το εντασσω ως επιλογή Α. Το αναφέρω στα πλαίσια φιλοσοφίας του ποστ μου.
Ισχύει, αλλά μόνο στην περίπτωση αυτών που επιθυμούν να αγοράσουν ή να νοικιάσουν. Αυτοί όντως έρχονται από μόνοι τους.

Αντιθέτως για να αναλάβει κανείς ιδιοκτήτες που πωλούν ή νοικιάζουν, χρειάζεται τρελό τρέξιμο και πολλά ραντεβού για την ανάθεση.

Πάντως για κάποιους που είναι σοβαροί και επικοινωνιακοί προϊόντος του χρόνου αποδίδει αρκετά.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Μενεδήμος εντελώς πρόχειρα:

1) Φτιάξε linkedin με premium λογαριασμό
2) Βελτίωσε αγγλικά
3) Παίξε με online μαθήματα. Coursera, udemy είναι καλές πλατφόρμες
4) Δες αυτό (και παρόμοια), μπορεί να σε βοηθήσει:
5) Ψάχνε για θέσεις στο εξωτερικό, δες οδηγούς για συνεντέυξεις

Ελπίζω να βοήθησα :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Σωστός. Μόνο που δεν έχω αμάξι... Φυσικά και είναι οκ φάση αλλά 2η πηγή εσόδων.
Προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο "χαλαρό", όσο το παρουσιάζει ο ανωτέρω (κύριος).

Για να πετύχει κανείς τους στόχους του ως μεσίτης πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο για καταγραφή προσφοράς και ζήτησης σε βάση δεδομένων, ούτως ώστε να μπορούν να γίνονται οι απαραίτητες διασταυρώσεις.

Εξ, άλλου μία από τις αρχές για να σου αποδώσει μια επαγγελματική ενασχόληση είναι να μην την αντιμετωπίζεις σαν πάρεργο.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Μενεδήμος εντελώς πρόχειρα:

1) Φτιάξε linkedin με premium λογαριασμό
2) Βελτίωσε αγγλικά
3) Παίξε με online μαθήματα. Coursera, udemy είναι καλές πλατφόρμες
4) Δες αυτό (και παρόμοια), μπορεί να σε βοηθήσει:
5) Ψάχνε για θέσεις στο εξωτερικό

Ελπίζω να βοήθησα :confused:

Σε ευχαριστώ. Ναι κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη. Η coursera είναι φοβερή. Έχω πάρει από κει. Φυσικά βοήθησες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προσωπικά δεν το βρίσκω και τόσο "χαλαρό", όσο το παρουσιάζει ο ανωτέρω (κύριος).

Για να πετύχει κανείς τους στόχους του ως μεσίτης πρέπει να ξοδέψει αρκετό χρόνο για καταγραφή προσφοράς και ζήτησης σε βάση δεδομένων, ούτως ώστε να μπορούν να γίνονται οι απαραίτητες διασταυρώσεις.

Εξ, άλλου μία από τις αρχές για να σου αποδώσει μια επαγγελματική ενασχόληση είναι να μην την αντιμετωπίζεις σαν πάρεργο.
Δεν έχεις κάπου λάθος. Εγώ είμαι κάπου στη μέση.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Άλλη μια φορά: Δεκτές οι συμβουλές απλά ζητάω κάτι που γράφω αρχικά στο πρώτο μήνυμα του νήματος. Είναι λίγο κουραστικό ναι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.184
Πόντοι
3.346
Απο τα γραφομενα σου καταλαβα οτι εισαι και απο επιλογη ανεργος.
Καλυτερα να κοιταξεις προς εξωτερικο.
Ετσι εκανε ενας φιλος μου 30+ ηλικια..αφου δεν τον καλυπτε οτι εβρισκε εδω,
Ξεκινησε με σκωτια, ηταν καλα..αλλα δεν την παλευε με τον καιρο(ολο βροχες) και τελικα τωρα δουλευει μαλτα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Απο τα γραφομενα σου καταλαβα οτι εισαι και απο επιλογη ανεργος.
Καλυτερα να κοιταξεις προς εξωτερικο.
Ετσι εκανε ενας φιλος μου 30+ ηλικια..αφου δεν τον καλυπτε οτι εβρισκε εδω,
Ξεκινησε με σκωτια, ηταν καλα..αλλα δεν την παλευε με τον καιρο(ολο βροχες) και τελικα τωρα δουλευει μαλτα.
Όχι ακριβώς από επιλογή μου αλλά πες το και έτσι. Είναι τεράστια ανάλυση την οποία την κάνω μπροστά. Ευχαριστω

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.326
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!