Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Γιατί δεν ξεκινάς απο εκεί, έστω 350 ευρω. Και συνεχίζεις να ψάχνεις.
Θα ξεκινήσω. Θα ξεκινήσω. Αλλά όχι εκεί. Σε άλλο κλάδο. Σεκιουριτι. Έχω παιδεία, έχω μόρφωση κοινωνική. Θα το παλέψω. Ναι έχει ραμόλια και εκεί. χαχα αλλά θα κοιτάω παράλληλα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Remote ενοοω να δουλευεις κανονικα (8ωρο φουλ με ολα τα δικαιωματα) αλλα εξ αποστασεως. Εσυ Ελλαδα αλλα εταιρια εξωτερικου.
Τα αγγλικα σου πως ειναι; Το B1-B2 που αναφερεις ειναι λιγο ευρυ.
Μπορεις να μιλησεις προφορικα ανετα; Εχεις μιλησει καθολου με recruiters εξωτερικου η να περασες καποια συνεντευξη; Ρωταω γιατι εκει σιγουρα θα καταλαβες αν εισαι σε καλο επιπεδο η οχι.
Όχι, δεν μπορώ να μιλήσω άνετα, ενώ καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα δεν μιλάω καλά. Βλέπω ταινίες, εκπαιδευτικά βιντεος κλπ όλα τα καταλαβαίνω. Διαβάζω στα αγγλικά. Αλλά στο speaking δεν το έχω.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Guys. @thesaint και @Μπαρμπαπήδουλας please. Είμαστε ενήλικες. Παραμερίστε τις όποιες έριδες. Κλάιν. Δηλαδή δεν είναι τώρα να τσακωνόμαστε εδώ. Και όχι επειδή είναι το νήμα μου, χέστηκα κιόλας, αλλά θεωρώ κρίμα να ανταλλάσσουμε αναφορές έτσι και να έχουμε τόσο επιθετικό τόνο μεταξύ μας.
Χορεύει στο ταψί αυτός εδω και βδομάδες, γραφτον στον μπουτσο σου, μηδενικό ειναι και όπου γράφω μπαίνει και γράφει την παπάρα του. Και φέρνει και φίλους του γίδια :) Δεν αξίζει να ασχολείσαι… απο δουλειά ΜΗΔΕΝ και οι ίδιοι :)

Καλύτερα να κανεις focus σε αυτο που ζητάς.

Οπότε θα έλεγα να πιάσεις κάπου δουλειά, έστω με 300-350 ευρω. Απο κάπου να εχεις ενα έσοδο. Δεν ξερω πόσα ειναι τα επιδόματα και τι μπορούν να σου προσφέρει το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά εχε κάτι και συνεχίζεις να ψάχνεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα ξεκινήσω. Θα ξεκινήσω. Αλλά όχι εκεί. Σε άλλο κλάδο. Σεκιουριτι. Έχω παιδεία, έχω μόρφωση κοινωνική. Θα το παλέψω. Ναι έχει ραμόλια και εκεί. χαχα αλλά θα κοιτάω παράλληλα.
Για security νομίζω πρέπει να εχεις άδεια. Εχεις?

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Χορεύει στο ταψί αυτός εδω και βδομάδες, γραφτον στον μπουτσο σου, μηδενικό ειναι και όπου γράφω μπαίνει και γράφει την παπάρα του. Και φέρνει και φίλους του γίδια :) Δεν αξίζει να ασχολείσαι… απο δουλειά ΜΗΔΕΝ και οι ίδιοι :)

Καλύτερα να κανεις focus σε αυτο που ζητάς.

Οπότε θα έλεγα να πιάσεις κάπου δουλειά, έστω με 300-350 ευρω. Απο κάπου να εχεις ενα έσοδο. Δεν ξερω πόσα ειναι τα επιδόματα και τι μπορούν να σου προσφέρει το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά εχε κάτι και συνεχίζεις να ψάχνεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για security νομίζω πρέπει να εχεις άδεια. Εχεις?
Βγάζω σε λίγες μέρες.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356

mixas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
210
Πόντοι
1
Ακριβώς αυτό. Σε ευχαριστώ θερμά Saint!
Και μην νομίζετε κάποιοι πως περιμένω να βρω δουλειά από εδώ. Ποτέ όμως δεν ξέρεις. Μπορεί και ναι! Εδώ μιλάω με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Το ότι είμαστε ανώνυμοι δεν πρέπει να μας κάνει και γαϊδούρια.
Ποτέ δεν ξέρεις. Στο εύχομαι φίλε.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
αν έχεις ένα πιάτο φαί και 5 φράγκα για να βγαίνεις μην πας στα σιχάματα που δίνουν 400 και 500 το μήνα για full time δουλειά.σου γαμάν την αξιοπρέπεια.καλύτερα να αργήσεις αλλά να βρεις μια υποφερτή δουλειά με αξιοπρεπή μισθό παρά σε κατσαπλιάδες εργοδότες.αυτή είναι η γνώμη μου, αν θες κράτα την..

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
αν έχεις ένα πιάτο φαί και 5 φράγκα για να βγαίνεις μην πας στα σιχάματα που δίνουν 400 και 500 το μήνα για full time δουλειά.σου γαμάν την αξιοπρέπεια.καλύτερα να αργήσεις αλλά να βρεις μια υποφερτή δουλειά με αξιοπρεπή μισθό παρά σε κατσαπλιάδες εργοδότες.αυτή είναι η γνώμη μου, αν θες κράτα την..
Είμαι της άποψής σου. Απλά, αναγκαστικά πρέπει να ξεκινήσω κάπου. Πλέον θα έχω πρόβλημα.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είμαι της άποψής σου. Απλά, αναγκαστικά πρέπει να ξεκινήσω κάπου. Πλέον θα έχω πρόβλημα.
Δεν ειναι μονο το προβλημα το οικονομικό. Ειναι και το ψυχολογικό. 40αρης τωρα να μην εχεις τα δικά σου έσοδα και να αναγκάζεσαι να δανείζεσαι απο τους δικούς σου… ειναι λιγο κάπως. Κι αυτο σε χαλάει, έτσι δεν ειναι?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Όχι, δεν μπορώ να μιλήσω άνετα, ενώ καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα δεν μιλάω καλά. Βλέπω ταινίες, εκπαιδευτικά βιντεος κλπ όλα τα καταλαβαίνω. Διαβάζω στα αγγλικά. Αλλά στο speaking δεν το έχω.
Αν καταλαβαινεις τα παντα, εισαι σε καλο δρομο. Προσωπικα θεωρω το listening πιο δυσκολο απο το speaking, οποτε εισαι σε καλο δρομο.
Στη θεση σου θα ξεκινουσα κανα ψιλομαθηματακι με καμια πιτσιρικα φοιτητρια Αγγλικης για να μου λυθει η γλωσσα.
Εναλλακτικα αν εχεις καναν φιλο να μιλατε Αγγλικα στον καφε για αμοιβαιο οφελος, θα ηταν ακομα καλυτερα.
Δε μπορεις να διανοηθεις ποσες πορτες σου ανοιγει η καλη γνωση της Αγγλικης

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
η δίαιτα μου πάει περίφημα
από τότε που είδα/άκουσα τα βίδεο σας με την πισίνα, μου κόπηκε η όρεξη
Άλλη μια αναφορά για σπαμ απο ενα σκουπιδι που δεν σέβεται καν ενα νήμα όπου κάποιος ψάχνει δουλειά…. :vomit:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Αν καταλαβαινεις τα παντα, εισαι σε καλο δρομο. Προσωπικα θεωρω το listening πιο δυσκολο απο το speaking, οποτε εισαι σε καλο δρομο.
Στη θεση σου θα ξεκινουσα κανα ψιλομαθηματακι με καμια πιτσιρικα φοιτητρια Αγγλικης για να μου λυθει η γλωσσα.
Εναλλακτικα αν εχεις καναν φιλο να μιλατε Αγγλικα στον καφε για αμοιβαιο οφελος, θα ηταν ακομα καλυτερα.
Δε μπορεις να διανοηθεις ποσες πορτες σου ανοιγει η καλη γνωση της Αγγλικης
Ισχύει απόλυτα. Ναι στο listening αγγίζω και το C1. Μόνο κάποιες λέξεις και ιδιωματισμούς δεν ξέρω και ξεχνάω. Ταινίες βλέπω χωρίς υπότισλους. Βλέπω καθημερινά βιντεακια αγγλικών και αναλύσεις σε θέματα που με αφορούν. Στα social πάω και σχολιάζω στα αγγλικά στο BBC και σε άλλα sites. Απλά πρέπει να λυθεί η γλώσσα μου. Ήθελα να κάνω μαθηματάκια ναι. ίσω ςκάνω on line σε κάτι πλατφόρμες.

Ενώ "σκέφτομαι Αγγλικά" δεν μπορώ να τα μιλήσω άνετα. Ελπίζω να με πιάνεις.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Γιατί ρε το αποπαίρνεις το παιδί;

Τόσοι μεγιστάνες με πισίνες που βγάζουν δεκαχίλιαρα το μήνα κυκλοφορούν εδώ μέσα. :)

Μπορεί κανείς να τον προσλάβει ως οδηγό στη λιμουζίνα του προκειμένου να τον πηγαίνει στο Μετάξι για να γλείψει κάναν σάπιο πακοχυμένο κώλο. :)
Να καούν οι κατσικες του διπλανού…..
Εσυ δλδ θα είσαι ευχαριστημένος να είμαστε όλοι σε μια ουρά να περιμένουμε για ψωμί στην χειρότερη ή ελαφρώς χαμηλόγερη οικονομική κατάσταση από εσένα…
Μεγάλο κόμπλεξ έχεις φίλε μου….
Καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που έχουν βίλες, γιωτ, δις…. τι να κάνουμε δλδ, Δέξου το. Αγνόησέ το αν δεν σε ενδιαφέρει ή πάρε τα ρίσκα σου αν θέλεις και εσυ να τα αποκτήσεις…

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
bunnies-what.gif

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Μενέδημος,
Για τις ειδικές γνώσεις μην αγχώνεσαι πάντως… Η αγορά έχει γεμίσει με «πτυχιούχους» οι οποίοι όμως θέλουν να πληρώνονται για τα πτυχία τους και όχι για αυτό που προσφέρουν στην αγορά.
Κάθε σοβαρός εργοδότης, θα σε εκπαιδεύσει σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρηση που έχει. Το αν χάνεις δουλειές από «μουνάκια» καλώς κάνεις…. δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν αυτοί οι εργοδότες.. δεν θα έχεις μέλλον εκεί ούτως η αλλιώς..
και τέλος να ξέρεις πως η προσωπικότητά σου, η διάθεσή σου να προσφέρεις και η δυνατότητά σου να επικοινωνείς σωστά, είναι πλέον τα κυρίαρχα στοιχεία.. Οι εργοδότες έχουν βαρεθεί πολυ-πτυχιούχους χωρίς αντίληψη ή διάθεση για δουλειά
CB5BBC05-0E2B-4DA6-B4F1-B1F2074E6289.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.496
Πόντοι
2.356
Μενέδημος,
Για τις ειδικές γνώσεις μην αγχώνεσαι πάντως… Η αγορά έχει γεμίσει με «πτυχιούχους» οι οποίοι όμως θέλουν να πληρώνονται για τα πτυχία τους και όχι για αυτό που προσφέρουν στην αγορά.
Κάθε σοβαρά εργοδότης, θα σε εκπαιδεύσει σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρηση που έχει. Το αν χάνεις δουλειές από «μουνάκια» καλώς κάνεις…. δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν αυτοί οι εργοδότες.. δεν θα έχεις μέλλον εκεί ούτως η αλλιώς..
και τέλος να ξέρεις πως η προσωπικότητά σου, η διάθεσή σου να προσφέρεις και η δυνατότητά σου να επικοινωνείς σωστά, είναι πλέον τα κυρίαρχα στοιχεία.. Οι εργοδότες έχουν βαρεθεί πολυ-πτυχιούχους χωρίς αντίληψη ή διάθεσυ για δουλειά
CB5BBC05-0E2B-4DA6-B4F1-B1F2074E6289.jpeg

RESPECT για το σχόλιό σου αδερφέ. Πραγματικά ό,τι πιο αισιόδοξο διάβασα. Όλα τα καλά του κόσμου να έχεις. Και την αφίσα θα πρέπει να την εκυπώσω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom