Νέα

Μενέδημος: Αναζήτηση εργασίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 874
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ισχύει απόλυτα. Ναι στο listening αγγίζω και το C1. Μόνο κάποιες λέξεις και ιδιωματισμούς δεν ξέρω και ξεχνάω. Ταινίες βλέπω χωρίς υπότισλους. Βλέπω καθημερινά βιντεακια αγγλικών και αναλύσεις σε θέματα που με αφορούν. Στα social πάω και σχολιάζω στα αγγλικά στο BBC και σε άλλα sites. Απλά πρέπει να λυθεί η γλώσσα μου. Ήθελα να κάνω μαθηματάκια ναι. ίσω ςκάνω on line σε κάτι πλατφόρμες.

Ενώ "σκέφτομαι Αγγλικά" δεν μπορώ να τα μιλήσω άνετα. Ελπίζω να με πιάνεις.
Δωσε πρωτη προτεραιοτητα στα Αγγλικα σου. Σε ο,τι φαση και αν βρισκεσαι (ακομα και οταν βρεις δουλεια). Οπως ειπα και πριν, δε μπορεις καν να διαννοηθεις τι πορτες μπορει να σου ανοιξει η καλη γνωση (καλη ομως) της Αγγλικης γλωσσας.
Και θα συμφωνησω με αυτο που σου ειπε ο fun_tou_bou
Καλυτερα να αποφυγεις να μπλεξεις με σκατενιες δουλειες και να εστιασεις σε δουλειες γραφειου, οπου εχεις και προυπηρεσια.
Καλυτερα να αργησεις λιγο αλλα να βρεις κατι που θες, απο το να τυραννιεσαι απο δω και απο κει για 500 σε δουλειες που δεν εξελισσεσαι.
Και εχε παντα υποψιν πως, ακομα και αν δεν πληρωνεσαι ΤΩΡΑ, ο,τι κανεις τωρα για τη βελτιωση σου (Αγγλικα, πιστοποιησεις, κλπ) θα τα πληρωθεις αναδρομικα αργοτερα οταν βρεις δουλεια. Αυτο ειναι νομος.
Οποτε μην εχεις την αισθηση οτι δε δουλευεις. Δουλευεις, αλλα πληρωνεσαι με επιταγη που θα εξοφληθει στο μελλον οταν βρεις δουλεια

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
:wanker::wanker::wanker:ξεροχυνω με νήμα τυπου μενέδημου. θα επανελθω με μερικα προποζαλς να πουμε :undecided::undecided::undecided:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.503
Πόντοι
456
‘I will never go back’: Eastern European truckers not returning to UK after Brexit

“They bullied us while the drivers kept coming,” Kovecs said. “Now they are begging us.” Once he had saved £60,000 he decided to go home even though that was below the target he had set himself. “I will never go back. I like England, it’s a great country, I will take the family there one day, but to work, the way they treat people? Never again

Επαγγελματικό πτυχίο για φορτηγό. Υπάρχει έλλειψη και από ότι βλέπω τα λεφτά είναι πολύ καλά.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.479
Πόντοι
2.356
Να ξαναθυμίσω σε όλους τους φίλους, πριν σχολιάσουν να διαβάζουν το νήμα. Δεν έγραψα τυχαία ένα τεράστιο κείμενο. Δεκτές και οι συμβουλές αλλά διαβάστε τι έγραψα. Μην κουραζόμαστε να λέμε τα ίδια.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.479
Πόντοι
2.356
‘I will never go back’: Eastern European truckers not returning to UK after Brexit

“They bullied us while the drivers kept coming,” Kovecs said. “Now they are begging us.” Once he had saved £60,000 he decided to go home even though that was below the target he had set himself. “I will never go back. I like England, it’s a great country, I will take the family there one day, but to work, the way they treat people? Never again

Επαγγελματικό πτυχίο για φορτηγό. Υπάρχει έλλειψη και από ότι βλέπω τα λεφτά είναι πολύ καλά.
Παρακολουθώ το θεμα στενότατα. Έχω διασυνδέσεις και επικοινωνία από εκεί μεριά. Δεν ανήκει στις επιλογές μου, ακόμα. Θέλει πολύ ανάλυση. Έχει προκύψει μεγάλο πρόβλημα στην αλυσίδα logistics της Βρετανίας και το ξέρω καλά. Πρόκειται για μία πίεση μάλλον παροδική όμως.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
RESPECT για το σχόλιό σου αδερφέ. Πραγματικά ό,τι πιο αισιόδοξο διάβασα. Όλα τα καλά του κόσμου να έχεις. Και την αφίσα θα πρέπει να την εκυπώσω!
Θενκς,

Στην δουλειά που έχω τώρα έπρεπε να είχα αρκετή εμπειρία και ειδικές γνωσεις. Γνωρίζω πως πήρα την δουλειά από κάποιους που είχα περισσότερη εμπειρία απο εμένα με περισσότερα πτυχία. Στην τελευταία μου συνέντευξη στο εξωτερικό, έμεινα έκπληκτος γιατί 2 ώρες συζητούσαμε για εμένα, θέλανε να δούνε τι ρόλο βαράω σαν άνθρωπος, αν τους βγάζω το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της θετικής διάθεσης, αν είχα διάθεση να δουλέψω.. έπαιζα χαμηλά την μπάλα και δεν πρόσπαθησα να τους δείξω πως τα ξέρω όλα και γενικά είμαι ο «γαμάω» τύπος ? Είμαι έτοιμος να ακούσω και να μάθω όμως…

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356
Mωρέ είμαι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις εκεί είναι να βρεις κάποια ανακοίνωση για εξειδικευμενη θέση εργασίας. Kαι να στείλεις αίτηση. Να σε ψάξει ΗR ούτε καν. Αν χρειαστεί θα απευθυνθεί σε εταιρείες τύπου RANDSTAD.
παρτον για την πισινα σου τυπε!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
παρτον για την πισινα σου τυπε!
Εσυ παρε την αναφορά σου. :)

Άλλο ενα σκουπιδι που δεν σέβεται το νήμα του άλλου… ποσο μάλλον δε που ειναι για δουλειά. Κάτι που ένας κατσαπλιάς σαν εσένα δεν εχει κανει ποτε.

Σκουπιδι.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.479
Πόντοι
2.356

Άλλο ενα σκουπιδι που δεν σέβεται το νήμα του άλλου… ποσο μάλλον δε που ειναι για δουλειά. Κάτι που ένας κατσαπλιάς σαν εσένα δεν εχει κανει ποτε.

Σκουπιδι.
Πάντως, Μπαρμπαπήδουλα, καταλαβαίνω πως θέλεις να υπάρχει μια τάξη, και είναι αποδεκτό αυτό, δεν με ενοχλούν και πολύ οι άνθρωποι που χαβαλεδιάζουν στο νήμα μου. Πιο πολλοί με προβληματίζουν οι συμβουλάτορες ομολογώ. Το λέω μπέσα. Τους παρακαλώ όλους θερμά να διαβάσουν το πρώτο μου πόστ στο νήμα. Τα λέω όλα εκεί.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356

Σκουπιδι.
ουτως η αλλως τις εχει απενεργοποιησει η διαχειριση για σενα τυπε. πηγαινουν κατευθειαν στο ΣΠΑΜ.
οποτε μην μας ανακοινωνεις ασκοπα, κατι που δηλωνει ποσο σε αγνοουν οι ανωτεροι του σαη.

παρτον για το γκαζον σου τυπε. παρτον για να σου ψωνιζει καποτες.

• Like
Αντιδράσεις: lailas

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πάντως, Μπαρμπαπήδουλα, καταλαβαίνω πως θέλεις να υπάρχει μια τάξη, και είναι αποδεκτό αυτό, δεν με ενοχλούν και πολύ οι άνθρωποι που χαβαλεδιάζουν στο νήμα μου. Πιο πολλοί με προβληματίζουν οι συμβουλάτορες ομολογώ. Το λέω μπέσα. Τους παρακαλώ όλους θερμά να διαβάσουν το πρώτο μου πόστ στο νήμα. Τα λέω όλα εκεί.
Όχι απλα αυτα ειναι κάτι σκουπίδια που τους έχω χορέψει στο ταψί (καμία 10αρια απο αυτούς, τους υπόλοιπους που έρχονται τους κάνω μπλοκ για να τους προλαβαίνω! :) ), και πετάγονται σαν κλανιες σε ΚΑΘΕ νήμα που γράφω.

Αυτο το νήμα λοιπόν ειναι κάτι άλλο… ψάχνεις για δουλειά και μάλιστα απεγνωσμένα. Κι εγώ αυτο το σέβομαι, διότι δεν είμαι ενα σκουπιδαριό σαν αυτούς που έχουν βαρέσει μπιέλα με την πάρτη μου :)

Τους γλεντάω σε αλλα νήματα, εδω νομίζω οτι πρέπει να μείνει καθαρό :)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356
μεσω οαεδ τρεξαν και τρεχουν αρκετα προγραμματα που πιανουν την ηλικια σου (voucher 30-49 ετων, επιδοτησεις εργασιας μακροχρονιων, επιδοτησεις νεων επιχειρησεων )

δεν εκανες καμια κινηση? επισης τρεχει προκηρυξη για μονιμες θεσεις μεσω οαεδ.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ουτως η αλλως τις εχει απενεργοποιησει η διαχειριση για σενα τυπε. πηγαινουν κατευθειαν στο ΣΠΑΜ.
οποτε μην μας ανακοινωνεις ασκοπα, κατι που δηλωνει ποσο σε αγνοουν οι ανωτεροι του σαη.

παρτον για το γκαζον σου τυπε. παρτον για να σου ψωνιζει καποτες.
Δεύτερη αναφορά :)

Συνέχισε μεχρι να βάλεις κι εσυ την ουρίτσα στα… στον κωλο σου και να φύγεις :)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.479
Πόντοι
2.356
μεσω οαεδ τρεξαν και τρεχουν αρκετα προγραμματα που πιανουν την ηλικια σου (voucher 30-49 ετων, επιδοτησεις εργασιας μακροχρονιων, επιδοτησεις νεων επιχειρησεων )

δεν εκανες καμια κινηση? επισης τρεχει προκηρυξη για μονιμες θεσεις μεσω οαεδ.
Όλα τα κοιτάζω. Όλα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.267
Πόντοι
2.356
Δεύτερη αναφορά :)

Συνέχισε μεχρι να βάλεις κι εσυ την ουρίτσα στα… στον κωλο σου και να φύγεις :)
στις πεντακοσιεσεκατοντριανταπεντε χιλιαδες πες μας.

αλλα ξεχασα δε σπαμμαρεις που μας μετρας αριθμους!

οποτε παρε μια αναφορα για ασχετη απαντηση!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
στις πεντακοσιεσεκατοντριανταπεντε χιλιαδες πες μας.

αλλα ξεχασα δε σπαμμαρεις που μας μετρας αριθμους!

οποτε παρε μια αναφορα για ασχετη απαντηση!
:tooth: :tooth: :tooth:

… και αναφορά :)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
μενεδημαρε ακου ρε νιαμου. ενα και ενα κανουν δυο. ποσα παιρνει αποθηκάριος λαθρο καλος στην δουλεια του σε εμπορικη εταιρεια ; :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.479
Πόντοι
25.467
Όχι απλα αυτα ειναι κάτι σκουπίδια που τους έχω χορέψει στο ταψί (καμία 10αρια απο αυτούς, τους υπόλοιπους που έρχονται τους κάνω μπλοκ για να τους προλαβαίνω! :) ), και πετάγονται σαν κλανιες σε ΚΑΘΕ νήμα που γράφω.

Αυτο το νήμα λοιπόν ειναι κάτι άλλο… ψάχνεις για δουλειά και μάλιστα απεγνωσμένα. Κι εγώ αυτο το σέβομαι, διότι δεν είμαι ενα σκουπιδαριό σαν αυτούς που έχουν βαρέσει μπιέλα με την πάρτη μου :)

Τους γλεντάω σε αλλα νήματα, εδω νομίζω οτι πρέπει να μείνει καθαρό :)

Να υποθέσω ότι το παραπάνω σεντόνι όπου περιαυτολογείς και καμώνεσαι το γύφτικο σκεπάρνι, δεν είναι σπαμ! :)

Σπαμ είναι μόνο οι παρεμβάσεις των άλλων. :)

Κάνε τώρα ξανά αναφορά, για να μου ξανακλάσεις το θυμιατό. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom