dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
να πας το κοπρο-σκυλο για χεσιμο?εχω υποχρεωσεις
να πας το κοπρο-σκυλο για χεσιμο?εχω υποχρεωσεις
τι υποχρεωσεις? δε πιστευω να πιρφορισεις με καμια ελλεηνιδαεχω υποχρεωσεις
αν και ετοιμαζομαι να κατεβω μια καταδρομικη και να φυγω σφαιρα
μαλλον που φυσανε τον κουραμπιε και δεν θελουν να το παραδεχτουν σαν τον σταμουλη
http://[URL unfurl="true"]www.xs-recipes.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/11/kourampiedes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
λες μαλακιες και συ
ο κουραμπιες εχει πιο ακριβα υλικα απο τα μελοακαρονα
εννοειτε οτι ειναι με βουτυρο γαλακτος
μαλακιες λες ...απο τα πιο φθηνα γλυκα θεωρειται...
σωπα ρε ,τον καημένο τον κουραμπιούληο κουραμπιες ειναι ποταπό ειδος...δεν εχεις ακουσει που λενε:αντε ρε κουραμπιε...κ καλα υποτιμητικα...
τον κανανε παλια (που δεν παιζανε γενικα φραγκα),με λιγο αλευρακι,λιγο αχνη κ ετοιμο το ''γλυκο'...δυστηχως επιβιωσε στην παραδοση κ υπαρχει μεχρι κ σημερα.... :S
τον πηγανα πας το κοπρο-σκυλο για χεσιμο?
πακια τρωει και φτυνει και τα κοκκαλαο μπος τρώει κουραμπιέδες ?
τα παντα ολατι υποχρεωσεις? δε πιστευω να πιρφορισεις με καμια ελλεηνιδα
εγω βαζω σπεσιαλ μελι τυπε...
εχεις φτιαξει και ξερεις
αμυγδαλο και βουτυρο γαλακτος
ισοδυναμουν με ολα τα υλικα του μελομακαρονου
και μη μου πεις οτι βαζεις μελι ελατης στα μελομακαονα
φτωχομελι βαζεις νερομενο
αληθεια απο τα αιωνια ανθρωπινα διλημματα που μονο το μπου μπορει να λυση με τις εγκυρες ψηφοφοριες του
ας αρχισουμε λοιπον
Λαθοs............Στο τελοs, ουτε οι δισκοι θα υπαρχουνεΒάλε σε ένα παρτάκι διό δίσκους. Ένα μελομακάρονα κι ένα κουραμπιέδες. Σε βάζω ότι στίχοιμα θες ότι στο τέλος θα έχουν φύγει τα μελομακάρονα περισσότερο.
μελομακαρονα
Υ.Γ συμπληρώνω και αυτό μεταξύ των άλλων που ανέφερε ο billy13 κάπου ως κορυφαία θρεντ!
θα σας κεράσουμε το καλοκαίρι να σας γλυκάνουμε λίγο από την πίκρα που θα 'χετε!μελομακαρονα κουραμπιεδες μονο οι βαζελοι
θα παρετε το πρωταθλημα τυπε?θα σας κεράσουμε το καλοκαίρι να σας γλυκάνουμε λίγο από την πίκρα που θα 'χετε!
είπα θα το χάσατε αν θα το πάρουμε δεν ξέρω, ίσως να αφήσουμε τον Πάοκ να το πάρει!θα παρετε το πρωταθλημα τυπε?