Ζαχαροπλαστειου, καλυτερα οχι.
Ειναι προτιμοτερο να μην φας καθολου, παρα ζαχαροπλαστειου.
Δεν εχει καμια σχεση αυτο που θα φας απο σπιτικη φαση με αυτο που θα φας απο ζαχαροπλαστειο. Οσο καλα και να δειχνουν, μακρυα.
Στα 100 ζαχαροπλαστεια, ζητημα ειναι αν 2-3 εχουν τσιπα και βαζουν τα σωστα υλικα μεσα. Ειδικα τωρα με τη κριση. Καλυτερα να μην φας καν.
Εσχατη λυση (το ειχα κανει παλια). Βρισκεις τη χ κυρια στη γειτονια-δουλεια οπου να ναι που ειναι γνωστης, της αγοραζεις τα υλικα επι του 3 (να της μεινουν και για το σπιτι) και ασε τη καλη κυρια να στα φτιαξει.
Καμια σχεση, ειδικα αν πεσεις και σε μαστορισα. Στην επαρχια υπαρχουν και οι κυριες που τις ημερες των εορτων το κανουν αυτο ως εξτρα εισοδημα για το σπιτι. Φτιαχνουν κατα παραγγελια γλυκα-φαγητα-πιτες κτλπ.
Κορυφαιο γεγονος, να πετυχεις και τυπο που να εχει δικα του ζωντανα και να σου δωσει γνησιο βουτυρο να το δωσεις στη καλη κυρια για να σου φτιαξει τα γλυκα. Γαμησε τα.
Στην Ελλαδα μας, οσο υπαρχουν ακομα οι προηγουμενες γενιες, υπαρχουν αυτες οι δυνατοτητες. Ευτυχως.