You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Melina22 Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 455
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
γιατι κριμα ???
γιατι απο σερβις ρε συ παρρ ακουσες εσυ τα καλυτερα?
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ειναι ομορφη ρε συ και εχει προοπτικες αλλα ξεπετα διαβασα, ακουσα για αυτο λεω κριμα το κορμι.θα την επαιρνα το σαβκο που ημουνα αθηνα αυτην και την τζουλη ξεχωριστα αλλα πηγα οικογενειακα και στραβωσε η δουλεια.παντως ωραια μουνιτσα φαινεται.θα την παρω και θα σας ε νημερωσω.παντως το καλοκαιρι την ειχα παρει τηλ για τριο με την αγαπη που δουλευανε μαζι και μολις της το ειπα ψιλοστραβωσε και ειπε ξερα δεν δουλευουνε μαζι πια.οχι δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα αλλα βλεπω οτι ειναι ομορφη γι'υτο και ρωταω συναγωνιστα...
οσο για τον αλλον ειμαστε σε ανακοχη για λιγο,με την παραμικρη αφορμη ξαναρχιζω για πλακα δουλεια εγω να τα χωνω...
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.797
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ειναι ομορφη ρε συ και εχει προοπτικες αλλα ξεπετα διαβασα, ακουσα για αυτο λεω κριμα το κορμι.θα την επαιρνα το σαβκο που ημουνα αθηνα αυτην και την τζουλη ξεχωριστα αλλα πηγα οικογενειακα και στραβωσε η δουλεια.παντως ωραια μουνιτσα φαινεται.θα την παρω και θα σας ε νημερωσω.παντως το καλοκαιρι την ειχα παρει τηλ για τριο με την αγαπη που δουλευανε μαζι και μολις της το ειπα ψιλοστραβωσε και ειπε ξερα δεν δουλευουνε μαζι πια.
Επισκέπτης
το εχω παρει το γκομενακι που μπορω να γραψω κριτικη? εδω?
ναι φιλαρακι...εδω για γραψε να δουμε τι λεει το μωρο αξιζει αν το τιμησουμε???
Πάλι απορίες.
Για πές και εσύ κάτι για κάποια....
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Πάλι απορίες.
ΡΕ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΡΙΖΩΝΕΙΣ? ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΡΛΙΚΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
κανε ενημερωση για το πορνιδιον ;)το εχω παρει το γκομενακι που μπορω να γραψω κριτικη? εδω?
Δώσε δικέ μου!!!
Είμαστε μαζί σου.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
μας γαμησες θα τη γραψεις τη ρημαδα την κριτικη? αντε λεβεντη μου παληκαρι μου
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ SUNRISE ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙ ΟΠΩς ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,εχω γραψει για την QUEEN ATHINA και σχολιαζες εσυ χοτακο αν θυμασαι καλα,κι εχω συνεβρεθει μαζι της 3 φορες και εν μερη ημουν ικανοποιημενος στις κριτικες μου για την Αθηνα αν θυμασαι μπες στο θρεντ QUEEN ATHINA να διαβασεις να ξεστραβωθεις,εχω γραψει για την Βικυ trans μπες στο θρεντ της να δεις...θες κι αλλες?????αντε πες μας κι εσυ τωρα μια κριτικη που εχεις γραψει...κι αν αρχισεις να γραφεις χαζομαρες απο κατω απο μενα θα ειναι μειον σου,γιατι σ'εχουμε παρει χαμπαρι τι εισαι...το θρεντ ελενα sunrise που ειναι?????????ε χοτακο?????????Πάλι απορίες.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
ΕΧΩ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ SUNRISE ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙ ΟΠΩς ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,εχω γραψει για την QUEEN ATHINA και σχολιαζες εσυ χοτακο αν θυμασαι καλα,κι εχω συνεβρεθει μαζι της 3 φορες και εν μερη ημουν ικανοποιημενος στις κριτικες μου για την Αθηνα αν θυμασαι μπες στο θρεντ QUEEN ATHINA να διαβασεις να ξεστραβωθεις,εχω γραψει για την Βικυ trans μπες στο θρεντ της να δεις...θες κι αλλες?????αντε πες μας κι εσυ τωρα μια κριτικη που εχεις γραψει...κι αν αρχισεις να γραφεις χαζομαρες απο κατω απο μενα θα ειναι μειον σου,γιατι σ'εχουμε παρει χαμπαρι τι εισαι...το θρεντ ελενα sunrise που ειναι?????????ε χοτακο?????????
ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
batraxomouri.....ο λαος περιμενει...δωσε τα φωτα σου....
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.612
- Πόντοι
- 606
εχω να πω μια λεξη απλα γαμο το κοριτσι τα σπαει ξερω οτι θα με κραξεται αλλα δεν μπωρο να κανω τηποτα
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
εχω να πω μια λεξη απλα γαμο το κοριτσι τα σπαει ξερω οτι θα με κραξεται αλλα δεν μπωρο να κανω τηποτα
αμα σοβαρευτει. τα ιδια θα λεμε παλι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 86