You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Melina22 Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 455
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsitsiridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιζει να ημασταν στον ιδιο λοχο στον στρατο...
μπα redman δυσκολο αθτο....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
απλα ο κολος της ειναι γαματος ειναι οντος μια καλη φαση για μια φορα σηγουρα θα περασεται καλα.....αποκει και περα το κορητσι τημα το 50 που παιρνει αλλα ειναι πολα για μας τα φτοχαδακια κ στη τεληκη αλλες ειναι στα υδια επηπεδα με αυτο το τρελο μωρο κ ποιο οικονομικες
tsitsiridis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τ εριξε στα 50? μπραβο το μελινακι..απλα ο κολος της ειναι γαματος ειναι οντος μια καλη φαση για μια φορα σηγουρα θα περασεται καλα.....αποκει και περα το κορητσι τημα το 50 που παιρνει αλλα ειναι πολα για μας τα φτοχαδακια κ στη τεληκη αλλες ειναι στα υδια επηπεδα με αυτο το τρελο μωρο κ ποιο οικονομικες
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
ποιος σου ειπε να μας πεισ τι ειναι?????εχουμε ματια και βλεπουμε αγαμητο τραβελι....μην πεταγεσαι σα σφηνοπουτσα...ξερεις σαν αυτεσ που προβαλεις στις φωτο και το παιζεις εξυπνακιας,θες να στις κανω copy paste????? απορω πως διαφωνειτε εδω με τον λαμπορκινα,λαμπορκινα γιατι διαφωνειτε εδω?????εισαι καλα???εισαι αρρωστοσ???? πρωτοφανες...Καβλόσπυρα είναι.
απλα ο κολος της ειναι γαματος ειναι οντος μια καλη φαση για μια φορα σηγουρα θα περασεται καλα.....αποκει και περα το κορητσι τημα το 50 που παιρνει αλλα ειναι πολα για μας τα φτοχαδακια κ στη τεληκη αλλες ειναι στα υδια επηπεδα με αυτο το τρελο μωρο κ ποιο οικονομικες
ποιο οικονομικες?
ΔΛδ?δωσε πληροφοριες στον λαο
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
λεγεται χοτυ....εσυ δενε χεις εμπειρια μην την κριτικαρεις,αλλιως πες μας την εμπειρια σου να την ακουσουμε...εγω παντως σκεφτομαι να την επισκεφτω....Σημαίνον μέλος της γνωστής ξεπετοαλυσίδας των ευρωφόνων τραβελιών!!
Λέγεται οτι εχει μπερδεψει την ηλικία της με τα εκατοστά του τσουτσουνιού της
Lamborghina
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχω γραψει κριτικη γι' αυτη. Πηγα πολλες φορές μαζι της οταν ηταν θεσσαλονικη. Εχει οντως πολυ ωραιο σώμα και προσωπο απο στηθος δεν ξέρω τωρα, τοτε δεν ειχε. Προσοντα πολλα και μεγαλα πιστευω οτι αξίζει τα λεφτα της.
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
κι εδω κραζεις?????μια χαρα μουναρα φαινεται το κοριτσι!!!εχεις να μας πεις κατι γι'αυτην πηγες μαζι της χοτακο?????για πες μας....η και αυτην την ξερεις και την κρινεις απο το σαιτ οπως την ελενα...???πρεπει να μας γραψει καποιος πως περασε αξιζει ειναι ξεπετα???θελω να την επισκεφτω....Σωματάρα ε?
Καλά και βυζάρες άλλο πράμα!
κι εδω κραζεις?????μια χαρα μουναρα φαινεται το κοριτσι!!!εχεις να μας πεις κατι γι'αυτην πηγες μαζι της χοτακο?????για πες μας....η και αυτην την ξερεις και την κρινεις απο το σαιτ οπως την ελενα...???πρεπει να μας γραψει καποιος πως περασε αξιζει ειναι ξεπετα???θελω να την επισκεφτω....
Τι να επισκεφτείς;;
Και ποιά επισκεφτηκες ως τώρα;;
Μόνο ρωτάς κατηγορας και πάς να μπερδεψεις τους πάντες εδώ μέσα.
Τραβέλι επισκέπτεται τραβέλι για να κλάψουν μαζί.
Με αλαδωτα τα αντερα.
Απο την πείνα και την αγαμία στην εχει βαρέσει
Μπές τώρα στον σκουπιδοτενεκέ να σε μαζέψουν αχρηστη...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
χοτυ σκασε! και μη γαμας το σαιτ...ψωλοκομπρεσα...Τι να επισκεφτείς;;
Και ποιά επισκεφτηκες ως τώρα;;
Μόνο ρωτάς κατηγορας και πάς να μπερδεψεις τους πάντες εδώ μέσα.
Τραβέλι επισκέπτεται τραβέλι για να κλάψουν μαζί.
Με αλαδωτα τα αντερα.
Απο την πείνα και την αγαμία στην εχει βαρέσει
Μπές τώρα στον σκουπιδοτενεκέ να σε μαζέψουν αχρηστη...
παιδεσ καλημερα..ειχα ξαναγραψει σχολεια για την μελινα η'μπετυ πιο παλια..την ειχα παρει περσι..ο χωροσ στη θησεωσ ακριβωσ στην εκλησια τησ αγ.παρασκευησ..μετριοσ τοτε χωροσ.πολυ ομορφη η μελινα με καλη συμετοχη κουβεντουλα{με εψηνε για τρειο με μια 'κοπελα' απο θεσσαλονικη}απο τισ λιγεσ φορεσ που καυλωσα στο 100/100 με τρανσ τα τελευταια χρονια..δυστυχωσ απο την καυλα μου εχυσα με το που ανεβεικε πανω..απο προσοντα κανονικου δηλαδη ικανοποιητικου μεγεθουσ με μια ιδιαιτεροτητα να ειναι στραβο προσ τα κατω..πιστευω οτι τα 50 ευρουλακια που ζηταγε και πηρε τοτε τα κερδισε..γενικα κατα την ταπεινη μου αποψη μεχρι 50 ειναι καλα και δεν σκοπευω να ξαναδωσω παραπανω σε τρανσ..τα πιο πολλα τα ειχα δωσει στην γνωστη ντεζη..70..καλη ηταν αλλα δεν ξαναδινω για κανενα λογο πανω απο 50..
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
χοτυ σκασε! και μη γαμας το σαιτ...ψωλοκομπρεσα...
ΨΩΛΟΚΟΜΠΡΕΣΑ? ΘΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
παιδεσ καλημερα..ειχα ξαναγραψει σχολεια για την μελινα η'μπετυ πιο παλια..την ειχα παρει περσι..ο χωροσ στη θησεωσ ακριβωσ στην εκλησια τησ αγ.παρασκευησ..μετριοσ τοτε χωροσ.πολυ ομορφη η μελινα με καλη συμετοχη κουβεντουλα{με εψηνε για τρειο με μια 'κοπελα' απο θεσσαλονικη}απο τισ λιγεσ φορεσ που καυλωσα στο 100/100 με τρανσ τα τελευταια χρονια..δυστυχωσ απο την καυλα μου εχυσα με το που ανεβεικε πανω..απο προσοντα κανονικου δηλαδη ικανοποιητικου μεγεθουσ με μια ιδιαιτεροτητα να ειναι στραβο προσ τα κατω..πιστευω οτι τα 50 ευρουλακια που ζηταγε και πηρε τοτε τα κερδισε..γενικα κατα την ταπεινη μου αποψη μεχρι 50 ειναι καλα και δεν σκοπευω να ξαναδωσω παραπανω σε τρανσ..τα πιο πολλα τα ειχα δωσει στην γνωστη ντεζη..70..καλη ηταν αλλα δεν ξαναδινω για κανενα λογο πανω απο 50..
καλα ειναι τα 50 αυτη την εποχη για αυτεσ
φιλε μου ειναι υπεραρκετα οχι μονο καλα...και καλα θα κανουνε πολλεσ..γενικα μιλαω τωρα γιατι ξερω οτι μπαινουν και γραφουν πολλεσ του επαγκελματοσ..να κοψουν τισ ξεπετοσυμπεριφορεσ και τα αλλα τρικσ του στυλ δωσε κατι παραπανω να τελειωσω και γω η' δωσε κατι παραπανω να το ευχαρηστηθουμε και οι δυο...και τετοιεσ μαλακιεσ..γι'υτουσ τουσ λογουσ εκοψα και το βασιλικο το γνωστο ξενοδοχειο στην αθηνα με τα τραβ...πιστευω πωσ αμα η κοπελα ειναι ενταξη ανθρωποσ και ψιλογουσταρει θα περασεισετε ζαχαρη..μου εχει τυχει πολλεσ φορεσ στο παρελθον....βαλτε μυαλο.....και οι επαγκελματιεσ και οι πελατεσ εμεισ δηλαδη που τουσ τα σκαμε..λεσ και τα βρισκουμε στο δρομο...βρε ουσττττ!!!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
ΨΩΛΟΚΟΜΠΡΕΣΑ? ΘΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!
τα σπαει το παιδι λεμε απλλα .........
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
πολυ καλη φαινεται η Μελινα και θηλυκη τουλαχιστον ετσι δειχνει...απλα εχω διαβασει οτι ειναι ξεπετα ισχυει κατι τετοιο???Μελινα βγες να μας μιλησεις πες μας τις τιμες σου ,δουλεια σου ειναι...εχε μια τιμη φιξ αλλου διαβαζω 50 αλλου διαβαζω οτι θελει 60 αναλογα τις ορεξεις της πρεπει να ειναι...εχει κανεις αλλος εμπειρια συναγωνιστες μου???εγω την κανω κεφι παντως...
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
και τα αρχιδια μας σπαει καμμια φορα αλλα χαλαλιτα σπαει το παιδι λεμε απλλα .........
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
κριμα το κορμι....πολυ καλη φαινεται η Μελινα και θηλυκη τουλαχιστον ετσι δειχνει...απλα εχω διαβασει οτι ειναι ξεπετα ισχυει κατι τετοιο???Μελινα βγες να μας μιλησεις πες μας τις τιμες σου ,δουλεια σου ειναι...εχε μια τιμη φιξ αλλου διαβαζω 50 αλλου διαβαζω οτι θελει 60 αναλογα τις ορεξεις της πρεπει να ειναι...εχει κανεις αλλος εμπειρια συναγωνιστες μου???εγω την κανω κεφι παντως...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 3K