Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
θα βαλει σιγουρα πιο μετά φίλε μου , κανε υπομονηΝα βράσω τα λεφτά της που τσιγκουνευεται 2000 να βάλει βυζγια
θα βαλει σιγουρα πιο μετά φίλε μου , κανε υπομονηΝα βράσω τα λεφτά της που τσιγκουνευεται 2000 να βάλει βυζγια
19-20 χρονων ειναι η αλλη και σπουδαζει εξωτερικο και ο αλλος γραφει "Δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη της" λες και ολοι στην ηλικια της εχουν 1000 ενσημα.
Βρηκε φραγκατο λενε οι αλλοι και βολευτηκε (εν τω μεταξυ η ιδια εχει πολυ μεγαλυτερη περιουσια απο τους γκομενους της)
Πουτανακι την γραφουν αλλοι επειδη ειχε 2 σχεσεις τα τελευταια 2 χρονια αντι να ειναι στο μοναστηρι ή να παντρευτει και να εχει 2 κουτσουβελα ηδη πχ
Γυμνασμενος ο πρωην πιο γυμνασμενος ο νυν γραφουν οι αφραγκοι πατσοκοιλιαδες...ΣΟΚ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ!!
Εν τω μεταξυ αν ηταν τπτ πατσοκοιλιαδες παλι θα κραζανε λεγοντας οτι γαμανε μονο με τα λεφτα τους.
Μαλάκες αληθεια τώρα ποσα κομπλεξ και απωθημενα κουβαλάτε?
δεν παρακολουθησα μπαρμπα σορυ....Έχετε απόλυτο δίκιο!!!
Αφήστε που σε όλη την μέχρι τώρα ζωή της, είχε να αντιμετωπίσει φοβερές δυσκολίες, όπως τι χρώμα θα βάψει τα νύχια της, και τρομερά διλλήματα τύπου, ποιο αυτοκίνητο θα της αγόραζε η μητέρα της.
Αχχχ... Βασανισμένο κορίτσι!
δεν παρακολουθησα μπαρμπα σορυ....
ρωτησες αν δινει κωλο?
Ωραία είναι τα βυζουλίνια μαν , μη ξυγιέσεΝα βράσω τα λεφτά της που τσιγκουνευεται 2000 να βάλει βυζγια
Μονο σε χασαπη μπορει να βαλει βυζια με 2 χιλιαρικα τυπε, γυρω στα 6 χιλιαρικα παει η δουλεια.Να βράσω τα λεφτά της που τσιγκουνευεται 2000 να βάλει βυζγια
Ωραία είναι τα βυζουλίνια μαν , μη ξυγιέσε
Έχετε απόλυτο δίκιο!!!
Αφήστε που σε όλη την μέχρι τώρα ζωή της, είχε να αντιμετωπίσει φοβερές δυσκολίες, όπως τι χρώμα θα βάψει τα νύχια της, και τρομερά διλλήματα τύπου, ποιο αυτοκίνητο θα της αγόραζε η μητέρα της.
Αχχχ... Βασανισμένο κορίτσι!
μπέρδεψες τον καφέ με ζεστή άμστελ πρωί-πρωί μεσημεριάτικά?T' αγγεια γινηκαν θυμιατα και τα σκατα λιβανι,οι βλαχοι γιναν δημαρχοι κι οι γυφτοι καπετανιοι(δεν ειναι πολιτικαλ κορεκτ βεβαιως βεβαιως)
Eιναι σοβαρο το νημα,μην σπαμαρεις και φαμε κανενα μπανμπέρδεψες τον καφέ με ζεστή άμστελ πρωί-πρωί μεσημεριάτικά?
Τυπε θα κανει ένα στορυ και θα πληρώσει μόνο την αναισθησιαΜονο σε χασαπη μπορει να βαλει βυζια με 2 χιλιαρικα τυπε, γυρω στα 6 χιλιαρικα παει η δουλεια.
ναι, όλη η σοβαρότητα του μπου εδώ μαζεύτηκε...Eιναι σοβαρο το νημα,μην σπαμαρεις και φαμε κανενα μπαν
Διακρινω εναν σαρκασμο στο ποσταρισμα σου και δεν μου αρεσειναι, όλη η σοβαρότητα του μπου εδώ μαζεύτηκε...
σπαμάρεις σε εξαιρετικά σοβαρό νήμα αν δεν το έχεις καταλάβει...Διακρινω εναν σαρκασμο στο ποσταρισμα σου και δεν μου αρεσει
του πατησα εγω αναφορά κολλητε μου ... εχει μαζεψει αρκετες , θα ερθει και η ωρα τουσπαμάρεις σε εξαιρετικά σοβαρό νήμα αν δεν το έχεις καταλάβει...
Nαι το ξερω,αλλα δεν μπορω να παω κοντρα στην φυση μουσπαμάρεις σε εξαιρετικά σοβαρό νήμα αν δεν το έχεις καταλάβει...
θα σε βοηθησω εγω σε αυτο ...Nαι το ξερω,αλλα δεν μπορω να παω κοντρα στην φυση μου
έρχεται η ώρα σου λένε οι πληροφορίες μου...Nαι το ξερω,αλλα δεν μπορω να παω κοντρα στην φυση μου
Ξερεις να διαβαζεις ή ζηταω πολλα? Ειπε κανεις οτι περναει δυσκολα? Και γιατι να περναει στην τελικη?
Οι γονεις της δυο φτωχοι αυτοδημιουργητοι ανθρωποι ειναι που δεν χρωστανε σε κανεναν...δουλεψαν και εγιναν πλουσιοι και προφανως δινουν το καλυτερο στο παιδι τους.
Η πλειοψηφια των κοριτσιων και των αγοριων στην ηλικια της τις ιδιες ανησυχίες εχουν ανεξαρτητως οικονομικης καταστασης. Τι θα φορεσουν και που θα βγουν. Αυτη προφανως λογω οικονομικης καταστασης εχει πολλες περισσοτερες επιλογες.
Δεν τα εφαγαν απο κανενα τα λεφτα στην φαμιλια της. Οτι θελουν τα κανουν. Οι κομπλεξικοι απλα βγαζουν κομπλεξ γιατι εχουν μιζερες ζωουλες.