Νέα

μεγαλύτερη -μικρότερη που έχετε πηδηξει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Οταν ημουνα 20-21 ειχα γαμησει μια 14χρονη, αλλα δεν το ηξερα οτι ηταν τοσο μικρη, μου χε πει ψεμματα οτι ειναι 17.
Παντως για 14 δεν εμοιαζε με τιποτα.
Οταν εμαθα την πραγματικη της ηλικια, σκαλωσα λιγο ειναι η αληθεια και την απαξιωσα. Αλλα μετα σεληνιαστηκα και συνεχησα να τη γαμαω. Αφου ειχε γινει ηδη το κακο, δεν εβρισκα λογο να καταπιεζω αλλο τις ορμες μου  :wanker:

Τωρα για μεγαλυτερη δεν ξερω ακριβως, εχω γαμησει σε μπουρδελα αρκετες σαπιες ανω των 55-60.  :zombie:
Είσαι απλά Θεός,δεν έχω λόγια!
Η προηγουμενη φράσις ήτο εν συγκολινιστικον επιχείρημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ε πιστεψε με που συνεχεια με μικρες πηγαινα.Επισης και τρελο κομπλεξ σε πολλα θεματα ;)
Και δεν επαιρναν από λογια? Εγω τις αρχιζα στο μπιρι-μπιρι και παντα τις ηρεμουσα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλησπερα μαγκεσ εγω εδω και αρκετο καιρο παιρνω μια κυρια δεν μ εχει πει ηλικια ποτε αλλα την κοβω απο 58 και πανω...Εγω ειμαι 33 σχεδον πολλα γουστα βγαζει η κυρια....την ψηνω να φερει και καμια φιλη τησ αλλα δεν εχει και καλα λεει...Το λοκο τησ τον εχω κανει σαν Γκροβερ ροδελα....χαχαχα :grin: :grin:

58 είναι μια χαρά τύπε, σε λίγα χρόνια θα της τα μασάς κι απ' την σύνταξη.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Καλησπερα μαγκεσ εγω εδω και αρκετο καιρο παιρνω μια κυρια δεν μ εχει πει ηλικια ποτε αλλα την κοβω απο 58 και πανω...Εγω ειμαι 33 σχεδον πολλα γουστα βγαζει η κυρια....την ψηνω να φερει και καμια φιλη τησ αλλα δεν εχει και καλα λεει...Το λοκο τησ τον εχω κανει σαν Γκροβερ ροδελα....χαχαχα :grin: :grin:
ΑΞΙΟΣ :hi: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom