doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
επειδη ξεσκισε τον δοκιμαστικο σωληνα της τεχνητης γονιμοποιησηςΠού το στηρίζεις αυτό περί των σεξουαλικών επιδόσεων του κ. πρωθυπούργού φίλε κυνηγέ;
επειδη ξεσκισε τον δοκιμαστικο σωληνα της τεχνητης γονιμοποιησηςΠού το στηρίζεις αυτό περί των σεξουαλικών επιδόσεων του κ. πρωθυπούργού φίλε κυνηγέ;
Τρελλο γελιο τοτε...περιοδευε αριστερα-δεξια την τελευταια στιγμη σαν αρκουδα με αρκουδιαρη τον Κινεζο...Αναφέρεσαι μήπως στην μεσσιανική εκλογή του Γιωργάκη ως αρχηγού του κινήματος το 2004;
Με τη γνωστή διαδικασία που γέλασαν μέχρι και τα κουνουπίδια;
Σωστός!!!Εγώ πάντως, άλλες πληροφορίες έχω που δεν είναι δέον να τις αναφέρω δημοσίως.....επειδη ξεσκισε τον δοκιμαστικο σωληνα της τεχνητης γονιμοποιησης
Ο Χρυσοχοιδης παντως ειναι ωραιος αντρας και παρασημοφορημενος και απο το FBI.
Ούτε καν ΠΑΣΟΚ, ε;
Σκέτο Giorgos.
Τι στην ευχή, ούτε η γυναίκα του δεν είναι τόσο φανατική με την πάρτη του.
Ποιο '97 μου λετε κυριε,11 χρονια εχουν περασει.το 1997 οταν το βρικανε με το μπουρνουζι ??? με ποια κοπελα ητανε ποιος θυματε ποια ????
χαχαχαχαχ
Επειδη διακρινω μια διαθεση αμφισβητησης,οριστε και η αφισα που εχει κρεμασμενη στο δωματιο του.Και πούρος σοσιαλιστής ως γνωστόν.
φαντάζομαι τα κενά υπάρχουν για να το λέμε ως τραγουδάκι...ε οχι και εικοσι χρονια ο σημητακος τα εκανε μπουρδελο μεσα στην πρωτη τετραετια μην ξεχνας το παρελθον
Επειδη διακρινω μια διαθεση αμφισβητησης,οριστε και η αφισα που εχει κρεμασμενη στο δωματιο του.
.ασετην ελληνικη γλωσσα και ψυφησε τον βλακα αρχηγω σου γιωργακη τελοιωμενα ΠΑΣΟΚΑΚΙΑφαντάζομαι τα κενά υπάρχουν για να το λέμε ως τραγουδάκι...
Εκτός εάν το double Space είναι νέο σημείο Στιξης....
προχώρησε η ελληνική γλώσσα λέμε.......
Αυτή την είχε όταν πήγαινε στο Λύκειο, τώρα έχει άλλην