apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Εγώ τι να πω για ρώτα εδω ποιος το κατάλαβε?Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι τοση ωρα κανω πλακα τι να πω...
Εγώ τι να πω για ρώτα εδω ποιος το κατάλαβε?Αν δεν μπορεις να καταλαβεις οτι τοση ωρα κανω πλακα τι να πω...
Αν ειχες μεγαλωσει στην Ελλαδα θα ηξερες...Να κανω ερωτηση στους ταγμενους οπαδους των δυο κομματων ; Ο ενας λεει για τον αλλο οτι ειναι πιο κλεφτης. Ο Πασοκος λεει οτι οι δεξιοι ειναι πιο κλεφτες , και ο δεξιος λεει οτι οι Πασοκοι ειναι πιο κλεφτες. Η ερωτηση ειναι απλη. Γιατι να ειναι πιο κλεφτης ο ενας απο τον αλλο ; Στην ιδια φυλη δεν ανηκουν ; Ελληνες δεν ειναι και οι δυο ; Δηλαδη ο Πασοκος κατα τους δεξιους ή ο δεξιος κατα τους Πασοκους εχει αλλο DNA και τον κανει πιο κλεφτη ; Ακαταλαβιστικα πραματα
Προσωπικά ποτέ δεν έκανα αναφορά σε θέματα ηθικής και ποιος είναι πιο ηθικός από τον άλλο. Η εξουσία είναι συνυφασμένη με τη διαφθορά και την διαπλοκή, όποιος και να κυβερνά, σε όποια χώρα του κόσμου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Το θέμα είναι ότι ο κ. Καραμανλής άνοιξε ως αντιπολίτευση αυτήν την κουβέντα, διότι αντιπολιτεύτηκε ως ένα κράμα ιεροκήρυκα και εισαγγελέα, και έταξε στον ελληνικό λαό ότι θα φύγουν οι ''κλέφτες'' και θα έρθουν οι αγνοί, άσπιλοι και αμόλυντοι. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ανέβασε πάρα πολύ τον πήχυ, καθόσον όταν ο κ. Πολύζος είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή λαμόγια και απατεώνες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, διεγράφη εν μία νυκτί. Και τον διέγραψε διότι θεωρούσε ο κ. πρωθυπουργός ότι λαμόγια υπάρχουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ, ενώ όλα τα στελέχη του είναι αθώες περιστερές. Τα αποτελέσματα τα ζούμε. Το θέμα είναι ποιος ασκεί καλύτερη διακυβέρνηση. Σε ποιον τομέα κυβερνητικής δράσης είναι επιτέλους καλύτερη η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ; στην παιδεία; στην υγεία; στην καθημερινότητα; στην ακρίβεια; στο κοινωνικό κράτος; στις μεταφορές; στα δημόσια έργα; στο σεβασμό των θεσμών; στην εξωτερική πολιτική; σε ποιον; ποια είναι η μεγάλη ''μεταρρύθμιση'' που έγινε και εγώ δεν την έχω αντιληφθεί; ποια είναι η ''επανίδρυση'' του κράτους και πότε έγινε; ή μήπως δεν άρχισε ακόμη, αλλά θα πρέπει να μας κυβερνήσουν άλλα δέκα χρόνια ακόμη για να ξεκινήσει;Να κανω ερωτηση στους ταγμενους οπαδους των δυο κομματων ; Ο ενας λεει για τον αλλο οτι ειναι πιο κλεφτης. Ο Πασοκος λεει οτι οι δεξιοι ειναι πιο κλεφτες , και ο δεξιος λεει οτι οι Πασοκοι ειναι πιο κλεφτες. Η ερωτηση ειναι απλη. Γιατι να ειναι πιο κλεφτης ο ενας απο τον αλλο ; Στην ιδια φυλη δεν ανηκουν ; Ελληνες δεν ειναι και οι δυο ; Δηλαδη ο Πασοκος κατα τους δεξιους ή ο δεξιος κατα τους Πασοκους εχει αλλο DNA και τον κανει πιο κλεφτη ; Ακαταλαβιστικα πραματα
Nai , αλλα γιατι οι Πασοκοι κανουν καλυτερες μεταρρυθμισεις και οι δεξιοι οχι. Εχουν κανενα μαγικο ραβδι ή καμια μαγικη συνταγη; Δεν καταλαβαινωΠροσωπικά ποτέ δεν έκανα αναφορά σε θέματα ηθικής και ποιος είναι πιο ηθικός από τον άλλο. Η εξουσία είναι συνυφασμένη με τη διαφθορά και την διαπλοκή, όποιος και να κυβερνά, σε όποια χώρα του κόσμου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Το θέμα είναι ότι ο κ. Καραμανλής άνοιξε ως αντιπολίτευση αυτήν την κουβέντα, διότι αντιπολιτεύτηκε ως ένα κράμα ιεροκήρυκα και εισαγγελέα, και έταξε στον ελληνικό λαό ότι θα φύγουν οι ''κλέφτες'' και θα έρθουν οι αγνοί, άσπιλοι και αμόλυντοι. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ανέβασε πάρα πολύ τον πήχυ, καθόσον όταν ο κ. Πολύζος είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή λαμόγια και απατεώνες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, διεγράφη εν μία νυκτί. Και τον διέγραψε διότι θεωρούσε ο κ. πρωθυπουργός ότι λαμόγια υπάρχουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ, ενώ όλα τα στελέχη του είναι αθώες περιστερές. Τα αποτελέσματα τα ζούμε. Το θέμα είναι ποιος ασκεί καλύτερη διακυβέρνηση. Σε ποιον τομέα κυβερνητικής δράσης είναι επιτέλους καλύτερη η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ; στην παιδεία; στην υγεία; στην καθημερινότητα; στην ακρίβεια; στο κοινωνικό κράτος; στις μεταφορές; στα δημόσια έργα; στο σεβασμό των θεσμών; στην εξωτερική πολιτική; σε ποιον; ποια είναι η μεγάλη ''μεταρρύθμιση'' που έγινε και εγώ δεν την έχω αντιληφθεί; ποια είναι η ''επανίδρυση'' του κράτους και πότε έγινε; ή μήπως δεν άρχισε ακόμη, αλλά θα πρέπει να μας κυβερνήσουν άλλα δέκα χρόνια ακόμη για να ξεκινήσει;
Και ουτε προκειται φιλε γιατι η ολη φαση ειναι σχιζοφρενικη.Δεν καταλαβαινω
Δεν έβαλα καμία ταμπέλα εγώ φίλε μου, μόνος σου τις βάζεις. Και ναι, έκανε μεταρρυθμίσεις. Χοντρικά θα σου πω:ΕΣΥ, ΑΣΕΠ, Καποδίστριας. Είναι μεταρρυθμίσεις. Ασχέτως εάν συμφωνεί ή διαφωνεί κανένας με αυτές.Nai , αλλα γιατι οι Πασοκοι κανουν καλυτερες μεταρρυθμισεις και οι δεξιοι οχι. Εχουν κανενα μαγικο ραβδι ή καμια μαγικη συνταγη; Δεν καταλαβαινω
Τελικά είσαστε πολύ άπιστοι Θωμάδες. Τόσο εξωφρενικό σας φαίνεται το να σας λένε πως ο Μητσοτάκης είναι αυτός που διέλυσε την ελληνική οικονομία και μας καταχρέωσε??Πες κανα λινκ γιατι ετσι δεν βγαινει ακρη ο μητσοτο παλα συνεχισε την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ γιατι απο το 30% στο 70% ειναι 2.5 φορε απάνω ενω απο το 70% στο 110% μονο 1.5 φορες απάνω.
Γιατί το 1ο πακέτο Ντελόρ επί ΝΔ που πήγε οεο?? Γιατί δεν είχαμε έργα??Το ΠΑΣΟΚ του 1993 πηε το 2ο πακετο Ντελορ και το 90% τωβν εργων ειμαι με χρηματοδότηση
Βεβαια με ΟΛΑ αυτα τα εργα αυξηθηκε το ΑΕΠ αρα ειναι μαγικη εικονα η μειωση του χρεους ως ποσοστο του ΑΕΠ!!!
Λυπάμαι, αλλά τα νούμερα πάλι άλλα λένε. Παρά το ότι ο παππούς ήταν με το ένα πόδι στο τάφο και γινόταν της Μιμής, από το 93 έως το 96 το χρέος αυξήθηκε μόνο από το 100,5 στο 101,6. Μετά ήλθε ο κινέζος λογιστής και άρχισε πάλι να πέφτει...μήπως ξεχνάς την τριετία 93-96 που ο Ανδρέας ήταν βιολογικά ανήμπορος και η χώρα ουσιαστικά ακυβέρνητη,αλλά και έρμαιο της αυλής της Εκάλης?...μπορείς να φανταστείς τί οικονονομική διαχείριση γινότανε τότε...
Είδες πόσο μαλάκες και άσχετοι είναι οι πασόκοι?!?!όσο για το ότι το χρέος το διόγκωσε ο Μητσοτάκης,το ακούω πρώτη φορά...ούτε στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν το έχουν πει ποτέ αυτό,γιατί απλούστατα θα γελούσε ο κόσμος μαζί τους...
Δεν είναι μεταφυσικό το θέμα. Το αποτέλεσμα μετράει.Nai , αλλα γιατι οι Πασοκοι κανουν καλυτερες μεταρρυθμισεις και οι δεξιοι οχι. Εχουν κανενα μαγικο ραβδι ή καμια μαγικη συνταγη; Δεν καταλαβαινω
Πω-πω...ελεος ρε φιλε,μην συνεχιζεις αλλο με την σωφρονα πολιτικη του ΠΑΣΟΚ.
Ενταξει με επεισες,θα ψηφισω Giorgos.
Φίλε, εγώ προσωπικά πάντως κουβεντούλα κάνω. Και να ξαναβγούν οι παρόντες, σκασίλα μου μεγάλη. Από εκεί και έπειτα, καλώς ή κακώς, με το ισχύον πολιτικό και εκλογικό σύστημα, μόνον εάν βγει ο Γιώργος θα φύγουν οι παρόντες. Και για να προλάβω αντιδράσεις, πιστεύει κανείς σοβαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει κυβερνητικές ευθύνες;Πω-πω...ελεος ρε φιλε,μην συνεχιζεις αλλο με την σωφρονα πολιτικη του ΠΑΣΟΚ.
Ενταξει με επεισες,θα ψηφισω Giorgos.
Και ουτε προκειται φιλε γιατι η ολη φαση ειναι σχιζοφρενικη.
Οι δυο οψεις του ιδιου ΑΚΡΙΒΩΣ νομισματος ειναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,κατι σαν τις διαφορες Ρεπουμπλικανων-Δημοκρατικων στις ΗΠΑ αλλα σε εκδοχη Βαλκανικου τσαντιριου γυφτων.
Το πιασες?
Φίλε siegf, γιατί δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ να μου πει ότι τώρα στον τάδε τομέα είναι καλύτερα τα πράγματα από κακό ΠΑΣΟΚ, και όλοι αναλώνονται λέγοντας πως ''όλοι είναι ίδιοι'';Και γιατί δεν βρίσκεται ένας να μου πει ότι στον τάδε τομέα ήταν χειρότερα με το ΠΑΣΟΚ;
Αφου τα ξερεις τωρα Παπια μου...Ποιους θα σταυρώσεις;
Προτιμας τον λιγοτερο μαλακα απο τον(κατα την γνωμη σου)περισσοτερο μαλακα.Το να λες Clinton=Bush-Obama-McCain είναι δικαίωμά σου. Απλώς δεν συμφωνούν πολλοί μαζί σου. Ούτε και εγώ. Προτιμώ το 10% λιγότερο μαλάκα, αν και θα προτιμούσα έναν 90% λιγότερο μαλάκα που όμως δεν υπάρχει...