επί Νέας Δημοκρατίας περνάμε καλύτερα γιατί έχουμε τσάμπα θέατρο κάθε μέρα με τους Καραγκιόζηδες.
Ναι αλλά αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνσιμός με κρατικό χρήμα.
Προκαλεί κρίση στα θέατρα επιθεωρήσεων... Και στα τσίρκα...
Θα βάλουν λουκέτο λέμεεεεε...
επί Νέας Δημοκρατίας περνάμε καλύτερα γιατί έχουμε τσάμπα θέατρο κάθε μέρα με τους Καραγκιόζηδες.
Θα συμφωνήσω μαζί σου όταν βγει νόμος που να λέει:Έλα εδώ παππού τι τα θες τα λεφτά?Να πάρεις φάρμακα να ζήσεις να ξεπληρώσεις ακόμα ένα σπίτι που πήρες στα 30 σου?Ωραία πάρε.Έλα εδώ νέε μου τι τα θες τα λεφτά θες να κοπροσκυλιάζεις με τις γκόμενες θες να κολοφτιάξεις το αμάξι σου?Εσυ μην πάρεις.Και φυσικά το αντίστροφο.Αυτη είναι η λογική σου?Τεκμίρια και στην ζωή?
Και έλεος με την καραμέλα του χρέους. Δεν θα βαρεθώ να το γράφω: το μεγάλο χρέος στην Ελλάδα το έκανε ο Μητσοτάκης. Διαβάστε όποιο σύγγραμμα οικονομικής ιστορίας θέλετε:
Το 81 το χρέος ήταν γύρω στο 30% του ΑΕΠ. Το ΠΑΣΟΚ το αύξησε πράγματι σημαντικά μέχρι το 1989 και το πήγε στο 70%.
Όμως η μεγάλη εκτόξευση του χρέους έγινε επί Μητσοτάκη: από το 1989 στο 1993 αυξήθηκε από το 70% στο 110% του ΑΕΠ!!!!!!!!!!!!!!! Σε μόλις 4 χρόνια!
Μετά το 1993, το ΠΑΣΟΚ έκανε όλα τα έργα που έκανε (συμπεριλαμβανομένων των ολυμπιακών αγώνων) και μείωσε το χρέος από το 110% του στο 99% το 2004.
Αυτή είναι η επιστημονική (όχι πολιτική) αλήθεια. Δεν μπορούμε να αναμσαάμε ηλιθιωδώς τα urban legends της ΝΔ!
Δικαίωμα του ρε φίλε να τα φάει στις πουτάνες.Εσύ την σύνταξη σου μην την πάρεις δώστη στο κράτος να την δώσει αλλού γιατι θα τα φας στης πουτάνες.Απλα καμια φορα τα λεφτα τα χρειαζονται περισσοτερο οι νεοι απο τον καθε γερο που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και ενδεχομενως να παει να τα φαει στις πουτανες
Ναι, ρε το ξέχασα... Ελπίζω να του δώσουν το Νόμπελ όσο είναι εν ζωή. Να'ναι ο άνθρωπος.
Και ο Αλογοτέτοιος μαθαίνω πως διεκδικεί νόμπελ. Μείωσε την ανεργία φέτος στο 6,5% από το 11,5% το 2004 ππυ είχαμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες!!
Για να μην θυμηθώ την αύξηση του ΑΕΠ κατά 30%...
Είναι μεγάλη οικονομική σχολή η παράταξη...
Δικαίωμα του ρε φίλε να τα φάει στις πουτάνες.Εσύ την σύνταξη σου μην την πάρεις δώστη στο κράτος να την δώσει αλλού γιατι θα τα φας στης πουτάνες.
ΑΑΑ το έχεις κάψει εντελώς.Γιατί να μην παίρνουν και οι 2 τα ίδια?ΕΕΕΕ?Σε ποια χώρα ζεις?Ο νέος φίλε εάν θέλει να ζήσει καλά ή όπως φαντάζεται ας κάνει 2 δουλείες.Ο παππούς 65 ετών οικοδόμος τι να κάνει για πες μου?Επίσης πόσο χρονών είσαι?Γιατί σε κόβω για 20-22 το πολύ,Αυτο που θελω να πω τοση ωρα ειναι οτι δεν βρισκω λογο για να ζησει ενας παπους οτι πρεπει να παιρνει παραπανω λεφτα απο καποιον νεο.Ο γερος με το ενα ποδι στον ταφο δεν εχει τοσο αναγκη απο μεγαλα εξοδα σε αντιθεση με τον νεο που μπορει να θελει να κανει οικογενεια και γενικα να ζησει...
Δηλαδη τι στο καλο ο καθε μπαρμπας θελει τοσα λεφτα για να ζησει?Το φαι του και του φτανει...Και ναι καλυτερα βλεπεις τον νεο να τα τρωει με γκομενες παρα τον καθε πορνογερο
Δεν είπα εγώ γιατι να πέρνει παραπάνω ο παππούς.Όταν ο πατέρας σου βγει στην σύνταξη και εάν είναι απλός εργάτης και όχι κανα λαμογιο δημόσιος έλα τότε να τα πούμε όταν θα είναι 74.Για σένα άστο θα αργήσει να το καταλάβειςΝαι δικαιωμα του να τα φαει οπου θελει!Αλλα να μην λες οτι πρεπει να παιρνει παραπανω λεφτα ο πορνογερος απο τον νεο Γιατι να παιρνει παραπανω?χαχα εχει αναγκη απο περισσοτερο μουνι πριν παει στον αλλο κοσμο?
ΑΑΑ το έχεις κάψει εντελώς.Γιατί να μην παίρνουν και οι 2 τα ίδια?ΕΕΕΕ?Σε ποια χώρα ζεις?
Ο νέος φίλε εάν θέλει να ζήσει καλά ή όπως φαντάζεται ας κάνει 2 δουλείες.Ο παππούς 65 ετών οικοδόμος τι να κάνει για πες μου?Επίσης πόσο χρονών είσαι?Γιατί σε κόβω για 20-22 το πολύ,
Δεν είπα εγώ γιατι να πέρνει παραπάνω ο παππούς.Όταν ο πατέρας σου βγει στην σύνταξη και εάν είναι απλός εργάτης και όχι κανα λαμογιο δημόσιος έλα τότε να τα πούμε όταν θα είναι 74.Για σένα άστο θα αργήσει να το καταλάβεις
Εγώ φίλε δεν κλαίω για μένα ούτε για τα μελλοντικά παιδιά μου γιατί ξέρω τι θα κάνω και τι θα κάνουν.Εσένα πρέπει να κλαις που είσαι ανάξιο γομάρι τις κοινωνίας και ζεις εις βάρος άλλον.Οπότε κλάψε εσύ.Δεν ειναι απλος εργατης!Ειναι ενα λαμογιο δημοσιος και μπορω να παω 40 χρονων μονο με την συνταξη του χωρις να δουλευω !Κλαψτε τωρα
Εγώ φίλε δεν κλαίω για μένα ούτε για τα μελλοντικά παιδιά μου γιατί ξέρω τι θα κάνω και τι θα κάνουν.Εσένα πρέπει να κλαις που είσαι ανάξιο γομάρι τις κοινωνίας και ζεις εις βάρος άλλον.Οπότε κλάψε εσύ.
Ασπρούλη, μην το συνεχίζεις.
Εντάξει, είπες μια νεανική και αβασάνιστη μαλακιούλα για τους γέρους και τις συντάξεις.
Παραδέξου το και πάμε παρακάτω.
χαχα να είσαι καλά φίλε.ΑΑΑ να το ξέρεις ο βουλγαράκης απο μένα έμαθε τα κόλπα.Αρα δεν ζεις εις βάρος μου.Τσουτσουνομπριγκίτα.χαχαχαχαΕιμαι ομως ενα φραγκατο γομαρι της κοινωνιας που ζω εις βαρος σου Δεν νομιζω οτι εχω εγω το προβλημα Οποτε ετοιμαστειτε οικογενειακως για την οικοδομη και μετα διαδηλωση στο συνταγμα
χαχα να είσαι καλά φίλε.ΑΑΑ να το ξέρεις ο βουλγαράκης απο μένα έμαθε τα κόλπα.Αρα δεν ζεις εις βάρος μου.Τσουτσουνομπριγκίτα.χαχαχαχα
το μόνο σίγουρο είναι ΕΝΑ:
ο Λαός θα περάσει καλά και θα δεί άσπρες (απο τα φλόκια) ημέρες μόνο με μια κυβέρνηση ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΔΩΝ!!!
Προτείνω το bourdela.com να ιδρύσει κόμμα και να κατέβουμε στις εκλόγες!!!