......Ο παππούς και η γιαγιά έχει δικαίωμα να κάτσει εδώ..........
οσο δικαιωμα εχει ο καθενας μας. Ο συνταξιουχος ξερει οτι βρεξει χιονισει θα παρει τοσα χρήμματα-ας κανει τον προγραμματισμο του με αυτα- ο εργαζόμενος σημερα εχει δουλεια αυριο οχι και καθεται στην (πανακριβη) Αθηνα που εχει δουλειες οχι επειδη ειναι ομορφη πόλη!!
Στα αλλα που λες διαφωνω τελειως ειναι λιγο στερεοτυπα για τι και ο χωριατης συνταξιουχος πειναει οσο ο Αθηναιος και αν ο Αθηναιος συνταξιουχος νομιζει οτι ο χωριατης περνα καλυτερα ας παει και αυτος στο χωριο να καλιεργει ντοματες!!!
ΥΓ ο νεος εχει και αυτος παιδια ποτε θα τα δει οταν πάρει συνταξη????
ΥΓ2 οσο για το 1981-1985 εκανε 2 -3 υποτιμησεις της δραχμης ο Αντρεας και απο 200 το δολλαριο πηγε στις 400€ το μαρκο απο 50 δρχ στις 120 και παει λεγοντας. Ετσι απο εκει μου χρωσταγαμε 1000δρχ αρχισμα να χρωσταμε 5000δρχ ως κράτος!!
edit πηρε και κατι δανειακια το κρατος τοτε που ΑΚΟΜΑ τα χρωσταμε
Όχι φίλε αδικία είναι που κάποιοι γέροι και γριές παίρνουνε σύνταξη απο τα 40 ή δεν έχουν δουλέψει και καθόλου, γιατι τους πληρώνω εγώ, και αδικία είναι που κάποιοι του δημοσίου που δουλεύανε στην ολυμπιακή και δεν ξέρω εγω που και πέρνουν διπλάσια σύνταξη απο έναν του ιδιωτικού τομέα.
πεστα γιατι καποιο δουλεψαν 15 χρονια και 40 χρονια ειναι συνταξιουχοι!!!!