1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλαμάκια να βάλω;θα με δανισις 6 δοδεκαδες γιαουρτι,εμινα φαφουτις και δε εχο λεφτα
καλαμάκια να βάλω;θα με δανισις 6 δοδεκαδες γιαουρτι,εμινα φαφουτις και δε εχο λεφτα
Θα φταίω τώρα αν βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για τη νοημοσύνη σου;
Βλακεία επαναλαμβανομένη......
φιλαράκο με απασχολεί να βγάζω 10 και να μου μένουν 6. Παλιά έβγαζα 8 και που έμεναν πάλι 6. Την καταλαβαίνεις τη διαφορά;....Αν δεν καταλαβαίνεις το πνεύμα των γραπτών μου δεν μπορώ να κάνω κάτι.Θα το καταλάβεις,αλλά δε θα σε απασχολήσει.Μπορείς να το πάρεις,ενώ ο άλλος με τα 700€/μήνα θα σκεφτεί μήπως πάρει το άλλο που είναι φθηνότερο.Και μη λες πόσα βγάζεις το μήνα,μπορεί να σε ψάξει ο Αλογοσκούφης...
τι να το καμο το καλαμακι,μονο στο φραπε στην καστοροςκαλαμάκια να βάλω;
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
Απάντησε μας,για τον Αλαβάνο,και άσε τις κρίσεις...Η βλακεία η δική σου είναι trademark
φιλαράκο με απασχολεί να βγάζω 10 και να μου μένουν 6. Παλιά έβγαζα 8 και που έμεναν πάλι 6. Την καταλαβαίνεις τη διαφορά;....
Τον Αλογοσκούφη τον έχω στα παπάρια μου... Κάθε χρόνο του πλερώνω 20 χιλιάρια φόρο.....
Καμμιά άλλη απειλή;
Πλερώνεις 20 χιλιάρια φόρο;Μα εσύ πρέπει να προταθείς για το παράσημο της τιμής....
Απειλή;Πού την είδες;Συμβουλή ήταν.Άλλωστε δεν είμαι φιλοκυβερνητικός εγώ...
Να σου απαντήσω σε τι συγκεκριμένα;
Μήπως ρωτάς και κάτι;
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
Απάντησε μας,για τον Αλαβάνο,και άσε τις κρίσεις...Η βλακεία η δική σου είναι trademark
Όπα ρε ΠΑΣΟΚάρα που θα πατάξεις και τη φοροδιαφυγή.....
Πλερώνεις 20 χιλιάρια φόρο;Μα εσύ πρέπει να προταθείς για το παράσημο της τιμής....
Αν δεν είδες καμιά ερώτηση,να το κοιτάξεις.Να περάσεις από τον..κτηνίατρο!Υπάρχει και μέλος με τέτοια ιδιότητα.
Και τώρα καληνύχτα,και για 3 μέρες δε θα απαντήσω,διότι θα είμαι εκτός Αθηνών.Άντε και καλά κρασά!!!
Βρε εικονα, ο Αλαβάνος στην τελική είναι γιος και εγγονός βουλευτών Τήνου του κέντρου- τα λεφτά τα κληρονόμησε...
Θέλεις να δούμε την περιουσία πασοκικών στελεχών τον Οκτώβρη του 1981 και την περιουσία των ίδιων στελεχών λίγα χρόνια αργότερα;
Και οι περισσότεροι δήλωναν και δηλώνουν ΔΥ ενώ ακόμη και ο μισθός του υπουργού δεν δικαιολογεί τέτοια αύξηση...
Α..Και η οικονομική σου ανάλυση πάσχει...Ειδικά εκεί που αποδίδεις την πτώση από τις 7.000 στις 2.000 μονάδες σε χρόνο dt σε έναν απλό πανικό...
Εκτός του ότι ο πανικός δεν διαρκεί αρκετές 10δες συνεδριάσεις, αν το οικονομικό κλίμα ήταν υγιές σύντομα θα είχαμε διορθώσεις...
Όταν όμως σκάσει η φούσκα...
τη δήλωσή μου την κατέθεσε ο πατέρας μου και ο εφοριακός του είπε "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ"
Εάν νομίζεις ότι δεν υπάρχουν υψηλόμισθοι που δηλώνουν ολα τα εισοδήματά τους είσαι βαθειά νυχτωμένος, ή σε έμαθε το πασοκ στην πουστιά...
Απλά με το πασοκ μάθανε οι πολλοί να κοροιδεύουν τους μαλάκες που κάνουθν το σωστό και να τους ειρωνεύονται κιόλας..
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στη συμεπριφορά των τωρινών... ΚΑΙ ειρωνεία ΚΑΙ αλαζονεία
που σε ρε συναδελφε αλογομουρη,αραβικο,ισπανικο,εγλεζικο,ουγρικο τι,τοτε γιατι χαλιεσαι και να ξερεις δεν εχω γκολφ .με αλογο κυκλοφορο
το σανό που το βρίσκεις στην Αθήνα;τοτε γιατι χαλιεσαι και να ξερεις δεν εχω γκολφ .με αλογο κυκλοφορο
Βρε εικονα, ο Αλαβάνος στην τελική είναι γιος και εγγονός βουλευτών Τήνου του κέντρου- τα λεφτά τα κληρονόμησε...
Θέλεις να δούμε την περιουσία πασοκικών στελεχών τον Οκτώβρη του 1981 και την περιουσία των ίδιων στελεχών λίγα χρόνια αργότερα;
Και οι περισσότεροι δήλωναν και δηλώνουν ΔΥ ενώ ακόμη και ο μισθός του υπουργού δεν δικαιολογεί τέτοια αύξηση...
Α..Και η οικονομική σου ανάλυση πάσχει...Ειδικά εκεί που αποδίδεις την πτώση από τις 7.000 στις 2.000 μονάδες σε χρόνο dt σε έναν απλό πανικό...
Εκτός του ότι ο πανικός δεν διαρκεί αρκετές 10δες συνεδριάσεις, αν το οικονομικό κλίμα ήταν υγιές σύντομα θα είχαμε διορθώσεις...
Όταν όμως σκάσει η φούσκα...
Εσύ βέβαια μπορεί να θέλεις τους αριστερούς να τρέφονται με ακρίδες και να ντύνονται με τσουβάλια.
ΕΤΣΙ είναι!
Επειδή έχει τύχει να μείνω στην Αμερική για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα φέρω σαν παράδειγμα την εκεί υπηρεσία ελέγχου, την περίφημη IRS... ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ να μην δηλώσεις την αλήθεια... αλλά είναι θέμα νοοτροπίας ενός όλοκληρου λαού (θυμίζω ότι τελικά ακόμα και ο περίφημος Al Capone τελικά συνελήφθη για μια φορολογική παράβαση) !!!