αν και κατα καιρους εχουμε διαφωνησει αγαπητε φεθρυ εντονα,πρεπει να παραδεχτω οτι σε ετουτο το θρεντ συμφονω μαζι σου σε πολλα πραματα
Χαίρομαι λοιπόν.
αν και κατα καιρους εχουμε διαφωνησει αγαπητε φεθρυ εντονα,πρεπει να παραδεχτω οτι σε ετουτο το θρεντ συμφονω μαζι σου σε πολλα πραματα
Ξαναπαντάω:Ξαναρωτάω:
Οι συνδικαλιστές ήταν αυτοί που έσπρωξαν τα ταμεία στο μονόδρομο του τζόγου;
Ή οι εκάστοτε κυβερνητικές επιλογές;
Οι μαλακίες είναι κάτι που μπορεί ο οποιοσδήποτε πολιτικός να κάνει, και να του δώσουμε (ή να μην του δώσουμε) μια δεύτερη ευκαιρία, ανάλογα με το πόσο ζώον τον θεωρούμε.
Ή αλαζόνα, με σύνδρομο Μαρίας Αντουανέτας, όπως τον Αλογοσκούφη εν προκειμένω.
Το σκάνδαλο όμως είναι μια κατάσταση όπου κάποιος σχετιζόμενος με την -όποια- κυβερνητική εξουσία βάζει το ίδιον όφελος πάνω απ' όλα.
Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι το ίδιο.
Αν και -απο ηθικής τουλάχιστον άποψης- αυτοί που εμπλέκονται με σκάνδαλα σαν κι αυτά που ζήσαμε την τελευταία 30ετία, θα έπρεπε να έχουν καταδικαστεί οριστικά και αμετάκλητα απο την κοινή συνείδηση, ανεξάρτητα απο το τι ψηφίζει ο καθένας μας.
Και όχι να επανέρχονται και να μας ζητάνε και τα ρέστα απο πάνω, παίζοντάς το αθώες περιστερές.
Γι' αυτο λέγονται πολιτικοί, επειδή έχουν την ικανότητα να επανέρχονται - χωρίς τύψεις για τη ρεμούλα και την χωρίς όρια μονοφαγία τους
εγώ θέλω το αβατάρ σου και ψηφίζω ό,τι θέλειςΤι άλλο θέλει κάποιος για να ψηφίσει τους ΙΔΙΟΥΣ;
Τι του έκανες του πλέζουρα ρε αλήτη?Ερημώσανε τα τσοντοθρέντ!εγώ θέλω το αβατάρ σου και ψηφίζω ό,τι θέλεις
αν και ο συριζα ρε φεθρυ,παρολο που κανει κριτικη πολλες φορες πετυχημενη στα οικονομικα,αλλα οχι στα εθνικα κατα την γνωμη μου παντα,δεν εχει καταθεσει ακομα ενα προγραμμα ενναλακτικης εξουσιας,για να ξερουμε εν τελει τι ακριβως πιστευει ρε φιλε
Εσυ περίμενε να έρθουν τα τεκμήρια και θα δείς πως θα τρίβεσαι ωσάν την κοπελιά στο άβαταρεγώ θέλω το αβατάρ σου και ψηφίζω ό,τι θέλεις
Δεν ξέρω για το ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαι μέλος του και -εν πάση περιπτώσει- μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου:
Το να ψηφίζει κάποιος -κατά τη γνώμη μου- δεν συνδέεται αποκλειστικά με το ποιον θέλει να δει στην κυβέρνηση.
Προσωπικά, ψηφίζω Αριστερά (τις περισσότερες φορές, γιατί κάποιες έχω ρίξει και άκυρο) διότι ασπάζομαι τις φιλοσοφικές αρχές της.
Και διότι με πείθει η εντιμότητα των περισσότερων στελεχών της, αν και δεν θα εκπλησσόμουν αν έβλεπα κάποιον απο την Αριστερά να γίνεται ρόμπα στα μάτια μου, όπως οι αξιότιμοι κ.κ. Κουναλάκης, Δαμανάκη, Μπίστης, Ανδρουλάκης, Νίτσα Λουλέ κλπ.
Θεωρώ όμως αυτές τις περιπτώσεις μεμονωμένες εν σχέσει με το σύνολο των ελλήνων αριστερών.
Το γενικό ρεύμα της Αριστεράς πάντως εξακολουθεί να επιμένει σε αρχές τις οποίες συνυπογράφω.
Ως εκ τούτου, συμπορεύομαι μαζί της, όταν η Αριστερά και η προσωπική μου άποψη ταυτίζονται.
Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, δεν το κάνω.
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα.
εγώ θέλω το αβατάρ σου και ψηφίζω ό,τι θέλεις
Τι άλλο θέλει κάποιος για να ψηφίσει τους ΙΔΙΟΥΣ;
είπα και πριν αλλά δε με άκουσες.....εγώ δεν θα είμαι εδώ μόλις έρθουν τα νέα τεκμήριαΕσυ περίμενε να έρθουν τα τεκμήρια και θα δείς πως θα τρίβεσαι ωσάν την κοπελιά στο άβαταρ
επι μιτσοτακι καναμε αποσιρσι το σκαραβεο,Θεος ο Μιτσο,κε ο γιος του Κιριακος προτι δουλια με 30.000 μισθο στην τραπεζα της ελαδας σα σιμβουλος.ινε γατος ο κιριακος με βλεμα σα να χι βγι απο θαλαμο αποσιμπιεσις...σα τον ΜιτρογλουΜηστοτακης και ξερο ψωμι ???????????????????
Αυτος θα μας σωσει ..
το θέμα δεν είναι να το πουλήσεις αλλά ποιός θα το αγοράσει....Το πού..τη πρέπει να πουλήσω το Α3 ούτε 2 μήνες δεν το εχω με τον καριό.η