Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Τώρα έχει καθίσει στον καναπέ με τα μπουτάκια έξω κ βάφει τα νύχια τον ποδιών της... περιττό να πω ότι έχω πάει στην απέναντι πολυθρόνα, με το λάπτοπ πάνω στην μαλαπέρδα κ βλέπω ΣΚΑΪ έναν μαλάκα να μαγειρεύει για να έχω δικαιολογία να είμαι εκεί!

Κόλαση είναι... έχει ανεβάσει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ, έχει σκύψει κ βάφει τα νύχια... απο άλλη οπτική γωνία ίσως να μπορούσα να πάρω μάτι κ καμιά βυζοχωρίστρα.
]
βγαλε φωτο τυπε, τωρα ειναι η ευκαιρια, δε θα σε παρει χαμπαρι

οταν βαφουν νυχια δεν κοιτανε τιποτα αλλο

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
:bigdick: :bigdick: :bigdick: ετσι μαν κανε περιγραφη
Τι περιγραφή ρε άρχοντα; Φαντάσου ένα 18χρονο με μαυρισμένο μπουτάκι μιας κ είμαστε απο παραθαλάσσιο μέρος, το καστανό μαλλί της να πέφτει πάνω στο γόνατο που το έχει σηκώσει στον καναπέ κ το κλασσικό ροζ κοντό σορτσάκι να έχει ανέβει μέχρι εκεί που τελειώνει το μπούτι κ αρχίζει ο κώλος! Έτσι μου έρχεται να πάω τουαλέτα να τραβήξω μια μπας κ χαλαρώσω! με καύλωσε η ρουφιάνα... ελπίζω εκεί να χτυπήσει πόρτα τουλάχιστον! Αλλά έτσι όπως είμαι αν σηκωθώ θα φανεί το σπαθί του βασιλιά αρθούρου!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τώρα έχει καθίσει στον καναπέ με τα μπουτάκια έξω κ βάφει τα νύχια τον ποδιών της... περιττό να πω ότι έχω πάει στην απέναντι πολυθρόνα, με το λάπτοπ πάνω στην μαλαπέρδα κ βλέπω ΣΚΑΪ έναν μαλάκα να μαγειρεύει για να έχω δικαιολογία να είμαι εκεί!

Κόλαση είναι... έχει ανεβάσει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ, έχει σκύψει κ βάφει τα νύχια... απο άλλη οπτική γωνία ίσως να μπορούσα να πάρω μάτι κ καμιά βυζοχωρίστρα.

τι χρώμα τα βάφει ?  :cum:    :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Μηπως σε κοιταει πονηρα....???  ή χαμογελαει...?  μετα το σκηνικο... ;)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Πόσο φλικας.... τράβα μια ρε ... (φώτο)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή η ξαδέρφη είναι μικρή, εγώ προτείνω χούφτωμα σε ανύποπτη φάση (π.χ. κάτω απ' το τραπέζι). Βάλτης ένα χεράκι να καταλάβει ότι την γουστάρεις και ότι δεν κολλάς που σε έπιασε πάνω στα πράσα  :jerking: . Στην επόμενη ευκαιρία ξεμονάχιασέ την για τα περαιτέρω. Το πολύ-πολύ να μην γουστάρει και να φας χυλόπιτα - σιγά το πράμα, εδώ σε έπιασε με το πουλί στο χέρι στη χυλόπιτα θα κολλήσεις.

ΥΓ: Αν τον έχεις μεγάλο έχεις μέλλον με τις συμφοιτήτριες :2funny:

Επισκέπτης
Τι περιγραφή ρε άρχοντα; Φαντάσου ένα 18χρονο με μαυρισμένο μπουτάκι μιας κ είμαστε απο παραθαλάσσιο μέρος, το καστανό μαλλί της να πέφτει πάνω στο γόνατο που το έχει σηκώσει στον καναπέ κ το κλασσικό ροζ σορτσάκι! Έτσι μου έρχεται να πάω τουαλέτα να τραβήξω μια μπας κ χαλαρώσω! με καύλωσε η ρουφιάνα... ελπίζω εκεί να χτυπήσει πόρτα τουλάχιστον! Αλλά έτσι όπως είμαι αν σηκωθώ θα φανεί το σπαθί του βασιλιά αρθούρου!

πηγαινε και εσυ εκει διπλα κατσε και πες εδω εχει καλυτερο σημα το γουαι φαι  ;)

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Τι περιγραφή ρε άρχοντα; Φαντάσου ένα 18χρονο με μαυρισμένο μπουτάκι μιας κ είμαστε απο παραθαλάσσιο μέρος, το καστανό μαλλί της να πέφτει πάνω στο γόνατο που το έχει σηκώσει στον καναπέ κ το κλασσικό ροζ κοντό σορτσάκι να έχει ανέβει μέχρι εκεί που τελειώνει το μπούτι κ αρχίζει ο κώλος! Έτσι μου έρχεται να πάω τουαλέτα να τραβήξω μια μπας κ χαλαρώσω! με καύλωσε η ρουφιάνα... ελπίζω εκεί να χτυπήσει πόρτα τουλάχιστον! Αλλά έτσι όπως είμαι αν σηκωθώ θα φανεί το σπαθί του βασιλιά αρθούρου!
Μετά απο ότι έγινε και να σου έχει στηθεί τώρα έτσι να παίρνεις μάτι  :think:
Μάλλον θέλει να τον ξαναδεί τον Περικλή.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Καρπουζί μου λέει ότι είναι... τώρα υπάρχει τέτοιο χρώμα ή με δουλεύει;

Ρε σεις δεν ξέρω αν το κάνει για να προκαλέσει ή επειδή είναι αθώα...

Επισκέπτης
η ρογα της ειναι καβλωμενη πως τη βλεπεις?

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1

Βρε τι αθώα 18αρα πάνω στις κάβλες της, όλη μέρα τον νουτης στον Περικλή τον έχει.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

χαιδεψέ της το μπουτάκι φιλικά να δεις πως θα αντιδράσει..  :zfuck:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36

σε εμας τους αντρες δεν υπαρχει

στις γυναικες μαλλον θα υπαρχει

για να λες ροζ, μαλλον θα ειναι το χρωμα που εχει το καρπουζι απο μεσα, γιατι αν ειναι αυτο που εχει απο εξω εχεις αχρωματοψια

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
χαιδεψέ της το μπουτάκι φιλικά να δεις πως θα αντιδράσει..  :zfuck:
Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!

Ορμά ΤΩΡΑ και πηδά την!
Μέχρι να επέμβουν οι γονείς να σας χωρίσουν θα έχεις χύσει.  :pipa3:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε τραβα πιαστης το βυζι και πες οτι εχεις παθει μια σπανια ασθενια που δε νοιωθεις τι πιανεις...το ειχε κανει με επιτυχια ο τσεβυ τσεϊς στο spies like us και τελικα του εκατσε το γκομενακι  :rockon: :rockon:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
τώρα σήκωσε το άλλο μπουτάκι της... βλέπω το εσωτερικό απο το μπούτι... not bad at all κ αυτό... έχει σκύψει κ λίγο κ βλέπω κ κάτι απο πλάτη μιας κ έχει σηκωθεί λίγο το μπλουζάκι της απο πίσω... πάντως έχει baby face, δεν είναι πουταναριό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom