Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μα μέχρι τώρα δεν μου έχει δείξει κάποια ένδειξη ότι είναι καυλωμένη, γουστάρει κλπ... 21 χρονών είμαι, δεν είμαι κ τρομερά έμπειρος, αλλά αυτά νομίζω φαίνονται.

Μην φοβάσαι θα κάθομαι διπλα σου και θα σου λέω τι να πεις.  :grin:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
εσένα επειδή σε συμπαθώ θα σου πω τι θα φοράει η ξαδέρφη μπας κ την βρεις! πιο αργά ρε αδερφέ... 10 είναι γι' αυτούς που πίνουν χαμομηλάκι!

καποιος θα την γαμησει σιγουρα αποψε... :idiot:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
εσένα επειδή σε συμπαθώ θα σου πω τι θα φοράει η ξαδέρφη μπας κ την βρεις! πιο αργά ρε αδερφέ... 10 είναι γι' αυτούς που πίνουν χαμομηλάκι!

Νωρίς κανόνισε , να έχουμε χρόνο να τις κάνουμε τύφλα.  :woldman:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
καποιος θα την γαμησει σιγουρα αποψε... :idiot:
Φίλε η κοπέλα πριν 3 μήνες έκλεισε τα 18... πέρα απο την πλάκα κ τον χαβαλέ δεν είναι τύπισσα που θέλει να πηδηχτεί... τόσες μέρες δεν μου έχει κάνει  καμία νύξη για το περιστατικό, η συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει καν... κ πραγματικά δεν ξέρω κ γω αν κάνω κάτι. Δεν είναι όλα τσόντα. Ξέρω ότι αν παίξει άκυρο θα ντραπώ πολύ γιατί δεν είναι μια τυχαία που δεν θα ξαναδώ κ όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω, αν το παίξω σωστά ίσως βγω κ κερδισμένος στο τέλος...

zaibatsu

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μας ειπε ο φιλος τι σχεση ειχε με τη ξαδερφη πιο πριν.
Την εβλεπες 2 φορες το χρονο στο χωριο και ειχατε ενα γεια?
Την εβλεπες 2 φορες το χρονο στο χωριο και πηγαινατε και για εναν καφε?
Δεν την εβλεπες ποτε?Τι γινοταν?

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Δεν μας ειπε ο φιλος τι σχεση ειχε με τη ξαδερφη πιο πριν.
Την εβλεπες 2 φορες το χρονο στο χωριο και ειχατε ενα γεια?
Την εβλεπες 2 φορες το χρονο στο χωριο και πηγαινατε και για εναν καφε?
Δεν την εβλεπες ποτε?Τι γινοταν?
Αν διαβάσετε το thread απο την αρχή σας έχω πει ότι την έχω δει 5-6 φορές στην ζωή μου κ κυρίως όταν ήταν πιο μικρή. Δεν κάναμε παρέα καν... οι γονείς μας έχουν πολύ καλές σχέσεις. Γενικά πιστεύω ότι είναι κ ξενερωμένη που μένει στο σπίτι μας. Ντρέπεται κλπ...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε η κοπέλα πριν 3 μήνες έκλεισε τα 18... πέρα απο την πλάκα κ τον χαβαλέ δεν είναι τύπισσα που θέλει να πηδηχτεί... τόσες μέρες δεν μου έχει κάνει  καμία νύξη για το περιστατικό, η συμπεριφορά της δεν έχει αλλάξει καν... κ πραγματικά δεν ξέρω κ γω αν κάνω κάτι. Δεν είναι όλα τσόντα. Ξέρω ότι αν παίξει άκυρο θα ντραπώ πολύ γιατί δεν είναι μια τυχαία που δεν θα ξαναδώ κ όπως είπε κ ένας φίλος πιο πάνω, αν το παίξω σωστά ίσως βγω κ κερδισμένος στο τέλος...
να την εχεις απο κοντα την ξαδελφη φιλαρακι.
σε βαθος χρονου δεν θα βγεις χαμενος. ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Κοίτα , το βραδυ θα δούμε αν παίζεις εσύ και αν δεν γουστάρει την πηδάω εγώ και σου λέω πως ήτανε.

zaibatsu

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πηγαινε για ψαρεμα καλυτερα φιλε  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
ρε συ τυπε, μας λες οτι εχεις βρει ελλεηνιδα χωρις καθολου λιπος και κυτταριτιδα (μονο γι αυτο πρεπει να σε ανακηρυξουμε Τιμημενο μελος, κι ας ειναι 18 χρονων, οι ελλεηνιδες και 18χρονες μες στην κυτταριτιδα ειναι), και οχι απλα την εχεις βρει, αλλα ειναι και ξαδερφη σου και την εχεις διπλα σου να απολαμβανεις τις μπουταρες της, τις οποιες σου δειχνει χωρις να της το ζητησεις. Δε μας δινεις να καταλάβουμε ομως, εσυ θες να την πηδηξεις ή απλα να της πεις οτι εχεις κανει το σωβρακο σου τεντοπανο πριμαβερα για παρτη της;

Αν θες το πρωτο, μην εχεις το φοβο της χυλοπιτας. Χυλοπιτα απο την ξαδερφη σου δεν ειναι καν χυλοπιτα. Αν θες το δευτερο, και που δεν της το χεις πει ακομα μαλακια κανεις (κυριολεκτικα και μεταφορικα).

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Το θεμα της παρασκευης μπηκε πεμπτη? :)

εχει μπει 2-3 μερες τυπε. Είναι νεα εκδοση του αρλεκιν "με τη γυναικα μου στο camping".
Δεν είναι γνωστο αν προκειται για τον ιδιο συγγραφεα με άλλο ονομα  :think:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ρε συ τυπε, μας λες οτι εχεις βρει ελλεηνιδα χωρις καθολου λιπος και κυτταριτιδα (μονο γι αυτο πρεπει να σε ανακηρυξουμε Τιμημενο μελος, κι ας ειναι 18 χρονων, οι ελλεηνιδες και 18χρονες μες στην κυτταριτιδα ειναι), και οχι απλα την εχεις βρει, αλλα ειναι και ξαδερφη σου και την εχεις διπλα σου να απολαμβανεις τις μπουταρες της, τις οποιες σου δειχνει χωρις να της το ζητησεις. Δε μας δινεις να καταλάβουμε ομως, εσυ θες να την πηδηξεις ή απλα να της πεις οτι εχεις κανει το σωβρακο σου τεντοπανο πριμαβερα για παρτη της;

Αν θες το πρωτο, μην εχεις το φοβο της χυλοπιτας. Χυλοπιτα απο την ξαδερφη σου δεν ειναι καν χυλοπιτα. Αν θες το δευτερο, και που δεν της το χεις πει ακομα μαλακια κανεις (κυριολεκτικα και μεταφορικα).

Φοβάται το παιδί μην γίνει θέμα με τα σόγια ρε φίλε.
Για αυτό μπήκα εγώ στην μέση να βοηθήσω.  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Φοβάται το παιδί μην γίνει θέμα με τα σόγια ρε φίλε.
Για αυτό μπήκα εγώ στην μέση να βοηθήσω.  :grin:
λες να μην ειναι εχεμυθη η μικρη και να το μαρτυρησει?

αν του κανει τετοια κασκαρικα η ξαδερφη θα είναι για πολλα πουτσοσκαμπιλα

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Θα μιλήσω εγώ μαζί της το βραδυ και θα δούμε αν ο φίλος μας μπορεί να την εμπιστευτεί. Έτσι συμφωνήσαμε.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1

Γι'αβγαλτη την έχω κόψει εγώ... παίζει να μην έχει ξαναδεί κ πούτσο καυλωμένο... ακόμα κ αυτά που κάνει πιστεύω δεν καταλαβαίνει ότι ίσως καυλώνουν κάποιον... ίσως έχει ακόμα αθωότητα! Άλλωστε σε χωριό ήταν τόσα χρόνια. 2η φορά που έρχεται στην Αθήνα, γι' αυτό είναι τόσο καιρό κ ο πατέρας της εδώ μην συμβεί τίποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom