Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Θα μιλήσω εγώ μαζί της το βραδυ και θα δούμε αν ο φίλος μας μπορεί να την εμπιστευτεί. Έτσι συμφωνήσαμε.

Πάρτι απάνω σου γιατί ο μικρός αν δει γυμνή γκομενα σε κρεβάτι μάλλον θα αρχίσει να τον παίζει :s&m_3:  τυχερός ο θεματοθετης που βρεθηκες στο δρόμο του ...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γι'αβγαλτη την έχω κόψει εγώ... παίζει να μην έχει ξαναδεί κ πούτσο καυλωμένο... ακόμα κ αυτά που κάνει πιστεύω δεν καταλαβαίνει ότι ίσως καυλώνουν κάποιον... ίσως έχει ακόμα αθωότητα! Άλλωστε σε χωριό ήταν τόσα χρόνια. 2η φορά που έρχεται στην Αθήνα, γι' αυτό είναι τόσο καιρό κ ο πατέρας της εδώ μην συμβεί τίποτα...

Ωχ! Μαλακα Φάνη εσύ είσαι?
Ρε συ θα την γαμήσω εγώ το βραδυ και μετά θα τσακωνόμαστε επί 150 σελίδες αν ήταν βιασμός ή όχι?

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Γι'αβγαλτη την έχω κόψει εγώ... παίζει να μην έχει ξαναδεί κ πούτσο καυλωμένο... ακόμα κ αυτά που κάνει πιστεύω δεν καταλαβαίνει ότι ίσως καυλώνουν κάποιον... ίσως έχει ακόμα αθωότητα! Άλλωστε σε χωριό ήταν τόσα χρόνια. 2η φορά που έρχεται στην Αθήνα, γι' αυτό είναι τόσο καιρό κ ο πατέρας της εδώ μην συμβεί τίποτα...
οι αμφιβολιες διαλυθηκαν. Φανουληηη?  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ωχ! Μαλακα Φάνη εσύ είσαι?
Ρε συ θα την γαμήσω εγώ το βραδυ και μετά θα τσακωνόμαστε επί 150 σελίδες αν ήταν βιασμός ή όχι?
Μου εβγαλες την κοκα κολα από την μυτη παλιομαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να με πνιξεις θες? εχουμε και ανηλικα να μεγαλώσουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;
Επρεπε την ωρα εκηνη να εχυνες ουρλιαζοντας , ουτος η αλλος σε τσακοσε..τυπε μου..Εγω θα την  κοιτουσα εντονα και θα εχυνα... :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
Θα μιλήσω εγώ μαζί της το βραδυ και θα δούμε αν ο φίλος μας μπορεί να την εμπιστευτεί. Έτσι συμφωνήσαμε.
παντα χρειαζεται ενας μεγαλυτερος σε τέτοιες περιπτωσεις

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Χωσου γρηγορα και "βοηθα" την να προσαρμοστει στην πολη γτ μολις παει στη παντειο και ανοιξουν τα ματια της (κ τα ποδια της...  ;) ) μη την ειδατε...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

αυτες που δινουν τετοια εντυπωση να φοβασαι

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
σημερα η κολοκοτρωνη θα ειναι πηχτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αναμένουμε κριτική με την ξαδέρφη μετά  :zfuck:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πονηρος ο βλαχος :2funny: ο πατερας,σου λεει θα μου την ξεσκισει ο ανιψιος,ευγε αγορι μου,καυλωσε την ξαδερφη σου λιγο ακομα :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
ολονυχτια. εχουμε προμηθευτει μπυρες, πιτσα κτλ. μονο μη μας ξεχασει ο ξαδερφος και παχαινουμε τσαμπα...
λες τυπε να του κατσει η μικρα και αυτος απο τη χαρα του να πεταξει το pc απο το παραθυρο και να μη μαθουμε εμεις τι εγινε?

νηματοθετη, οτι και να γινει αποψε, το pc σου κανονισε να το εχεις ανοιχτο και να μας ενημερωνεις

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λες να εχουμε εξελίξεις αποψε? Ή τσαμπα πηγαν τα μαθηματα?
:think:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
λες τυπε να του κατσει η μικρα και αυτος απο τη χαρα του να πεταξει το pc απο το παραθυρο και να μη μαθουμε εμεις τι εγινε?

νηματοθετη, οτι και να γινει αποψε, το pc σου κανονισε να το εχεις ανοιχτο και να μας ενημερωνεις

αν κανει τετοια μαλακια θα κανουμε ντου στην ξαδερφη να μαθουμε τι εγινε...

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Βλέπω τον kyrmedio να γράφει κριτική ξαδερφης

:s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: