thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Λες να εχουμε εξελίξεις αποψε? Ή τσαμπα πηγαν τα μαθηματα?
την ξαδερφη καποιος θα την αποψε, τωρα ποιος.....
Λες να εχουμε εξελίξεις αποψε? Ή τσαμπα πηγαν τα μαθηματα?
Καταλαβα.την ξαδερφη καποιος θα την αποψε, τωρα ποιος.....
Καταλαβα.
Αυριο καποιος θα γράφει η ξαδέρφη μ' αγαπαει.
Καλο θαναι να κλειδωνειs την πορτα.........Μπορει ....λεμε τωρα......ναμπαινε καμμια μανα η πατεραs και τοτε θα επαιρνε αλλη ντροπη το θεμαΑκριβώς αυτό, εκείνη την στιγμή τα έπαιξα κανονικά... δεν περίμενα να μπει! Και όχι δεν τελείωσα απο τον πανικό. Απλά τώρα με καυλώνει όλο αυτό. Εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι θα της πω κάτι γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει κ δεν έχω όρεξη να μπλέξουν τα σόγια... πάντως η μικρή κ καυλώνει τρελά. Η αντίδρασή της ήταν να μπει να με δει με το... πουλί στο χερί κ να πει "ωπ, συγνώμη... αχ, συγνώμη" ή κάτι τέτοιο να γυρίσει με την μια το κεφέλι και να κλείσει την πόρτα... περιττό να πω ότι βγήκα μετά απο κανά 2ωρο γιατί τα είχε παίξει.
Και επειδή έχω μεθύσει αρκετά για να μπορέσω να της μιλήσω κ είμαι ακόμα καυλωμένος... μερικές ακόμα φώτο της ξαδέρφης απο το φβ της αυτή την φορά!
Και κάτι ακόμα... επειδή η υπόθεση έχει ζουμί.. 2 φώτο απο το φβ κ απο την μαμά της η οποία είναι 46 χρονών μιλφάρα... θα επανέλθω κ με αυτή...
Και επειδή έχω μεθύσει αρκετά για να μπορέσω να της μιλήσω κ είμαι ακόμα καυλωμένος... μερικές ακόμα φώτο της ξαδέρφης απο το φβ της αυτή την φορά!
συμπαθητική η μαμάΚαι κάτι ακόμα... επειδή η υπόθεση έχει ζουμί.. 2 φώτο απο το φβ κ απο την μαμά της η οποία είναι 46 χρονών μιλφάρα... θα επανέλθω κ με αυτή...
Τελικά λέτε να τις πάρει παρτούζα μάνα και κόρη?συμπαθητική η μαμά
Τελικά λέτε να τις πάρει παρτούζα μάνα και κόρη?
Ρε το θείο τι θα πάθει.
Μετα τις φωτο που ανέβασε ο τυπος προβλέπω να γίνεται χαμος εδω μεσα!!!!!!!!!!
;)