Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
μεχρι να γυρισει ο ξαδερφος, ξερει κανεις που δειχνει το μπασκετ;;;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακριβώς αυτό, εκείνη την στιγμή τα έπαιξα κανονικά... δεν περίμενα να μπει! Και όχι δεν τελείωσα απο τον πανικό. Απλά τώρα με καυλώνει όλο αυτό. Εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι θα της πω κάτι γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει κ δεν έχω όρεξη να μπλέξουν τα σόγια... πάντως η μικρή κ καυλώνει τρελά. Η αντίδρασή της ήταν να μπει να με δει με το... πουλί στο χερί κ να πει "ωπ, συγνώμη... αχ, συγνώμη" ή κάτι τέτοιο να γυρίσει με την μια το κεφέλι και να κλείσει την πόρτα... περιττό να πω ότι βγήκα μετά απο κανά 2ωρο γιατί τα είχε παίξει.
Καλο θαναι να κλειδωνειs την πορτα.........Μπορει ....λεμε τωρα......ναμπαινε καμμια μανα η πατεραs και τοτε θα επαιρνε αλλη ντροπη το θεμα

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπόν παίδες... πριν λίγο επιστρέψαμε σπίτι και είχαμε κάποιες εξελίξεις όταν μείναμε οι 2 μας στο αμάξι μέχρι να επιστρέψουμε! Επειδή είμαι πτώμα θα σας τα γράψω αύριο... Μέχρι τότε και επειδή μερικούς σας πάω, σας επισυνάπτω φωτο της ξαδερφούλας που την έβγαλα απόψε στην έξοδο με το κινητό... Περιμένω γνώμες μιας κ σας έφαγε η περιέργεια!

ΥΓ Αυτά τα μπούτια έβλεπα το μεσημέρι στον καναπέ όταν έβαφε τα νύχια της...

Συνημμένα

• 20140913_033745.jpg
    20140913_033745.jpg
    11,8 KB · Εμφανίσεις: 79
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Και επειδή έχω μεθύσει αρκετά για να μπορέσω να της μιλήσω κ είμαι ακόμα καυλωμένος... μερικές ακόμα φώτο της ξαδέρφης απο το φβ της αυτή την φορά!

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 79
  • 3.jpg
    3.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 79
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Και μια ομαδική με τις φίλες της που την έχει cover...

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 69

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Και επειδή έχω μεθύσει αρκετά για να μπορέσω να της μιλήσω κ είμαι ακόμα καυλωμένος... μερικές ακόμα φώτο της ξαδέρφης απο το φβ της αυτή την φορά!

ρε ξαδερφε, πλακα μας κανεις;;;;;;
ξενυχτησαμε να σε περιμενουμε κι εσυ πας για υπνο;;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ωραια η ξαδερφη, τωρα θα μεινουμε εμεις με το καβλι στο χερι...  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Και κάτι ακόμα... επειδή η υπόθεση έχει ζουμί.. 2 φώτο απο το φβ κ απο την μαμά της η οποία είναι 46 χρονών μιλφάρα... θα επανέλθω κ με αυτή...

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 71
  • 5.jpg
    5.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 74
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αυτή είναι η ξαδερφούλα λοιπόν κ θέλω να την σκίσω... επανέρχομαι αύριο με το τι έγινε απόψε καθώς επιστρέφαμε σπίτι! καληνύχτα σε όλους!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Και κάτι ακόμα... επειδή η υπόθεση έχει ζουμί.. 2 φώτο απο το φβ κ απο την μαμά της η οποία είναι 46 χρονών μιλφάρα... θα επανέλθω κ με αυτή...

μας ΓΑΜΗΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε φτιαξε ενα δυνατο καφε και ελα εδω...

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6

Άβγαλτη η ξαδελφούλα αλλά στη δεύτερη φωτό, μπορείς να μάθεις σε ποια πιάτσα είναι;

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.650
Πόντοι
31.558
συμπαθητική η μαμά 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μετα τις φωτο που ανέβασε ο τυπος προβλέπω να γίνεται χαμος εδω μεσα!!!!!!!!!!
;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.399
Πόντοι
2.356
Μετα τις φωτο που ανέβασε ο τυπος προβλέπω να γίνεται χαμος εδω μεσα!!!!!!!!!!
;)

Ναι βέβαια. Παρεμπιπτόντως όλοι έχουμε στο facebook ο καθένας από καμιά 50άρια τέτοιες φίλες... Το τι κάνουμε με αυτές είναι η ουσία, ή μάλλον το τι μας αφήνουμε να κάνουμε... Εξού και ο λόγος που ο φίλος αυνανιζόταν, όπως και πάρα πολλές γυναίκες (αυνανίζονται όσο δε φαντάζεστε - καθώς δεν υπάρχει ο ιδανικός  συνήθως χεχε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom