Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Τώρα έχει καθίσει στον καναπέ με τα μπουτάκια έξω κ βάφει τα νύχια τον ποδιών της... περιττό να πω ότι έχω πάει στην απέναντι πολυθρόνα, με το λάπτοπ πάνω στην μαλαπέρδα κ βλέπω ΣΚΑΪ έναν μαλάκα να μαγειρεύει για να έχω δικαιολογία να είμαι εκεί!

Κόλαση είναι... έχει ανεβάσει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ, έχει σκύψει κ βάφει τα νύχια... απο άλλη οπτική γωνία ίσως να μπορούσα να πάρω μάτι κ καμιά βυζοχωρίστρα.

βγαλτον εξω εκει οπως εισαι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.133
Πόντοι
2.266
Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!
Ρε τυπε πανε διπλα της και αρχισε καπως να κανεις παιχνιδι να δεις τη παιζει διαφορετικα και να γουσταρεις και δε θα κανεις τιποτα παρα μονο να τον παιζεις.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!

Δώσε full ahead...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

το χεισ μαν!!! αν πανε να επεμβουν οι γονεις, θα γυρισεις με το καβλι να τους κοιταει κατα μετοπο... οποιος επεμβει τη γαμησε! πεστους

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Το θεμα της παρασκευης μπηκε πεμπτη? :)

zaibatsu

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τι του λετε του ανθρωπου ρε παιδια?
Απο τη στιγμη που τον ειδε εν ωρα εργασιας( :grin:) , ειναι καμμενη περιπτωση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν είναι πουταναριό!
μάστορα χώσου, αυτή είναι κελεπούρι, πάει μέχρι γάμου το πράγμα...
και άμα βγει κανένα παιδί καθυστερημένο, δεν πειράζει, τα βάζεις το στέλνεις για πρωθυπουργό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι του λετε του ανθρωπου ρε παιδια?
Απο τη στιγμη που τον ειδε εν ωρα εργασιας( :grin:) , ειναι καμμενη περιπτωση.
η δουλειά δεν είναι ντροπή.
άσε που τα βγάζει με τον ιδρώτα του και είναι και ξεχρέωτος.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Πήγε έβαλε κ μια κρέμα στα πόδια για να γυαλίζουν γιατί το βράδυ θα βγει με μια απο το χωριό κ την αδερφή της που σπουδάζει Αθήνα, έχει ξαπλώσει στον καναπέ, έχει σταυρώσει τα πόδια κ βλέπουμε Στάθη Ψάλτη! καλά τέτοιο πόδι μαυρισμένο απλωμένο στον καναπέ μου δεν έχω ξαναδει

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
μάστορα χώσου, αυτή είναι κελεπούρι, πάει μέχρι γάμου το πράγμα...
και άμα βγει κανένα παιδί καθυστερημένο, δεν πειράζει, τα βάζεις το στέλνεις για πρωθυπουργό.
Με την 2η ρε ψηλέ δεν υπάρχει θέμα! το επιτρέπει κ ο νόμος! το έψαξα το πρωί!

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Και δε πήγε να μείνει στη σιστερ?

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αντε κοντά δε μπορεί κάποια θα γαμησεις...
Εννοείται! λέω να τις πάω στα φλωρόμπαρα στην Κολοκοτρώνη και αν κάποια απο τις 2 βλέπεται να τους την πέσω μπροστά στην ξαδέρφη να δω αν θα ζηλέψει... Βασικά αυτή μου πρότεινε να τις συνοδεύσω για να την γυρίσω κ πίσω με το αμάξι.

tsontopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
21
Like
1.471
Πόντοι
1.011
Όσο περνάει ο χρόνος το χάνεισ το παιχνίδι έπρεπε να είχατε ήδη βγεί για ποτάκι και να χωνόσουνα τώρα ίσως κ να είναι αργά. Είναι ψαρωμένη κ καυλωμένη θέλει να γαμηθεί. Αν δεν γαμηθεί απόψε με κανα φίλο της αδερφής της η να φάει κανα σκάλωμα έχεις ελπίδες ειδάλως κάτσε να βαράς μαλακία και να κλαίς μια ζωή, τέτοιες ευκαιρίες εν χάνονται  , παρεπτιτοντως την πρώτη μου πίπα μου την έκανε ξαδέρφη μετά απο φάσωμα   μπουκάλας .

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εννοείται! λέω να τις πάω στα φλωρόμπαρα στην Κολοκοτρώνη και αν κάποια απο τις 2 βλέπεται να τους την πέσω μπροστά στην ξαδέρφη να δω αν θα ζηλέψει... Βασικά αυτή μου πρότεινε να τις συνοδεύσω για να την γυρίσω κ πίσω με το αμάξι.

Θα έρθουμε και εμείς φιλε!
Τι θα φοράς να σε γνωρίσουμε?
Στις δέκα καλά είναι?

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Όσο περνάει ο χρόνος το χάνεισ το παιχνίδι έπρεπε να είχατε ήδη βγεί για ποτάκι και να χωνόσουνα τώρα ίσως κ να είναι αργά. Είναι ψαρωμένη κ καυλωμένη θέλει να γαμηθεί. Αν δεν γαμηθεί απόψε με κανα φίλο της αδερφής της η να φάει κανα σκάλωμα έχεις ελπίδες ειδάλως κάτσε να βαράς μαλακία και να κλαίς μια ζωή, τέτοιες ευκαιρίες εν χάνονται  , παρεπτιτοντως την πρώτη μου πίπα μου την έκανε ξαδέρφη μετά απο φάσωμα   μπουκάλας .
Μα μέχρι τώρα δεν μου έχει δείξει κάποια ένδειξη ότι είναι καυλωμένη, γουστάρει κλπ... 21 χρονών είμαι, δεν είμαι κ τρομερά έμπειρος, αλλά αυτά νομίζω φαίνονται.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Θα έρθουμε και εμείς φιλε!
Τι θα φοράς να σε γνωρίσουμε?
Στις δέκα καλά είναι?
εσένα επειδή σε συμπαθώ θα σου πω τι θα φοράει η ξαδέρφη μπας κ την βρεις! πιο αργά ρε αδερφέ... 10 είναι γι' αυτούς που πίνουν χαμομηλάκι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom