artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Ορμά ΤΩΡΑ και πηδά την!
Μέχρι να επέμβουν οι γονείς να σας χωρίσουν θα έχεις χύσει.
Γιατί τελικά μετράει το αποτέλεσμα τυπε!!
Ορμά ΤΩΡΑ και πηδά την!
Τώρα έχει καθίσει στον καναπέ με τα μπουτάκια έξω κ βάφει τα νύχια τον ποδιών της... περιττό να πω ότι έχω πάει στην απέναντι πολυθρόνα, με το λάπτοπ πάνω στην μαλαπέρδα κ βλέπω ΣΚΑΪ έναν μαλάκα να μαγειρεύει για να έχω δικαιολογία να είμαι εκεί!
Κόλαση είναι... έχει ανεβάσει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ, έχει σκύψει κ βάφει τα νύχια... απο άλλη οπτική γωνία ίσως να μπορούσα να πάρω μάτι κ καμιά βυζοχωρίστρα.
Ρε τυπε πανε διπλα της και αρχισε καπως να κανεις παιχνιδι να δεις τη παιζει διαφορετικα και να γουσταρεις και δε θα κανεις τιποτα παρα μονο να τον παιζεις.Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!
Ορμά ΤΩΡΑ και πηδά την!
Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!
Δεν βλέπω ρώγα ρε αρχηγέ απο εδώ που κάθομαι, άσε που φοράει σουτιέν! και το μπούτι πάντως μια χαρά με έχει καυλώσει! μιλάμε είναι εντελώς λείο... ούτε πόροι δεν φαίνονται, τίποτα! ίσως βοηθάει κ το μαύρισμα! είμαι στην πολυθρόνα απέναντι, αν σηκωθώ θα φανεί ο τηλέγραφος φίλε μου! Άσε που οι γονεις μας είναι στην κουζίνα παραδίπλα κ τρώνε!
μάστορα χώσου, αυτή είναι κελεπούρι, πάει μέχρι γάμου το πράγμα...δεν είναι πουταναριό!
η δουλειά δεν είναι ντροπή.Τι του λετε του ανθρωπου ρε παιδια?
Απο τη στιγμη που τον ειδε εν ωρα εργασιας( ) , ειναι καμμενη περιπτωση.
Με την 2η ρε ψηλέ δεν υπάρχει θέμα! το επιτρέπει κ ο νόμος! το έψαξα το πρωί!μάστορα χώσου, αυτή είναι κελεπούρι, πάει μέχρι γάμου το πράγμα...
και άμα βγει κανένα παιδί καθυστερημένο, δεν πειράζει, τα βάζεις το στέλνεις για πρωθυπουργό.
Την αδερφή της φίλης τηςΚαι δε πήγε να μείνει στη σιστερ?
Την αδερφή της φίλης της
Εννοείται! λέω να τις πάω στα φλωρόμπαρα στην Κολοκοτρώνη και αν κάποια απο τις 2 βλέπεται να τους την πέσω μπροστά στην ξαδέρφη να δω αν θα ζηλέψει... Βασικά αυτή μου πρότεινε να τις συνοδεύσω για να την γυρίσω κ πίσω με το αμάξι.Αντε κοντά δε μπορεί κάποια θα γαμησεις...
Εννοείται! λέω να τις πάω στα φλωρόμπαρα στην Κολοκοτρώνη και αν κάποια απο τις 2 βλέπεται να τους την πέσω μπροστά στην ξαδέρφη να δω αν θα ζηλέψει... Βασικά αυτή μου πρότεινε να τις συνοδεύσω για να την γυρίσω κ πίσω με το αμάξι.
Μα μέχρι τώρα δεν μου έχει δείξει κάποια ένδειξη ότι είναι καυλωμένη, γουστάρει κλπ... 21 χρονών είμαι, δεν είμαι κ τρομερά έμπειρος, αλλά αυτά νομίζω φαίνονται.Όσο περνάει ο χρόνος το χάνεισ το παιχνίδι έπρεπε να είχατε ήδη βγεί για ποτάκι και να χωνόσουνα τώρα ίσως κ να είναι αργά. Είναι ψαρωμένη κ καυλωμένη θέλει να γαμηθεί. Αν δεν γαμηθεί απόψε με κανα φίλο της αδερφής της η να φάει κανα σκάλωμα έχεις ελπίδες ειδάλως κάτσε να βαράς μαλακία και να κλαίς μια ζωή, τέτοιες ευκαιρίες εν χάνονται , παρεπτιτοντως την πρώτη μου πίπα μου την έκανε ξαδέρφη μετά απο φάσωμα μπουκάλας .
εσένα επειδή σε συμπαθώ θα σου πω τι θα φοράει η ξαδέρφη μπας κ την βρεις! πιο αργά ρε αδερφέ... 10 είναι γι' αυτούς που πίνουν χαμομηλάκι!Θα έρθουμε και εμείς φιλε!
Τι θα φοράς να σε γνωρίσουμε?
Στις δέκα καλά είναι?