Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Τον παιζουν, διακριτικα ομως, οχι φατσα φορα και  φυσικα με προσοχη μην παρουνε τα σκαγια καμια ξαδερφη. :cum: . Τωρα για να ξαναγινει κυριος θελει να κερασει πολλα σφηνακια! Το τελευταιο σφηνακι πρεπει να ειναι το ¨σπερμα του μπαρμπαν¨ για να μπεις και στο θεμα με τροπο.
Με κλειστή πόρτα και στο δωμάτιό μου ρε αρχηγέ, που να ξέρω ότι στο χωριό δεν χτυπάνε πόρτες κ μπουκάρουν έτσι!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
276
Πόντοι
36
ρε συ τυπε παραδεξου οτι η ξαδερφουλα ειναι πουτανα και τα θελει τα πουτσοσκαμπιλα της και ασε τα γυρω-γυρω. Οχι "κυκλοφορει με σορτσακι", οχι "ανοιγει την πορτα χωρις να χτυπησει"...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? Πουτσο ζηταει το νετο.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Με κλειστή πόρτα και στο δωμάτιό μου ρε αρχηγέ, που να ξέρω ότι στο χωριό δεν χτυπάνε πόρτες κ μπουκάρουν έτσι!

Φιλε πηδά την γρήγορα αν θες το thread να πάει καλά.
Μέχρι σήμερα το βραδυ το αργότερο όμως , έχουμε και άλλες δουλειές.  ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
η ξαδερφη γουσταρε τρελα που σε επιασε με την ψωλη στο χερι....τα ''αχ συγγνωμη'' κτλ κ ξυσε τ'αρχιδια ς ειναι για να κραταμε τους τυπους...κ καλα... :grin:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Βγες μαζί της για ενα ποτο.Για δύο λόγους.Ο πρωτος ειναι μια και περασε στην Παντειο,αυριο-μεθαυριο ο κυκλος της θα ανοιξει και θα γνωρίζεις κοπελες.τετοιους κύκλους γνωριμιων τους διατηρούμε! Δευτερος λόγος ειναι οτι..δεν ξερεις..μπορει και να την γαμησεις...
καποια στιγμη στο ποτο θα την ρωτησεις...Αυτο που ειδες το είπες σε κανεναν?? όχι θα σου πει αυτή..Ξέρεις χτυπαμε την πόρτα...για να μην ερχομαστε σε δυσκολη θέση,συνεχίζεις..ηρθε σε αρκετα δυσκολη θεση ρωτας?? το πιυανοτερο να σου πει..όχι πολυ..
Απο εκει και περα εσυ κρινεις απο την γλώσσα του σωματός της πως το διαχειρίζεσαι.Αν σε περνει να συνεχίσεις ή αν στο κόψει με τρόπο..

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Βγες μαζί της για ενα ποτο.Για δύο λόγους.Ο πρωτος ειναι μια και περασε στην Παντειο,αυριο-μεθαυριο ο κυκλος της θα ανοιξει και θα γνωρίζεις κοπελες.τετοιους κύκλους γνωριμιων τους διατηρούμε! Δευτερος λόγος ειναι οτι..δεν ξερεις..μπορει και να την γαμησεις...
καποια στιγμη στο ποτο θα την ρωτησεις...Αυτο που ειδες το είπες σε κανεναν?? όχι θα σου πει αυτή..Ξέρεις χτυπαμε την πόρτα...για να μην ερχομαστε σε δυσκολη θέση,συνεχίζεις..ηρθε σε αρκετα δυσκολη θεση ρωτας?? το πιυανοτερο να σου πει..όχι πολυ..
Απο εκει και περα εσυ κρινεις απο την γλώσσα του σωματός της πως το διαχειρίζεσαι.Αν σε περνει να συνεχίσεις ή αν στο κόψει με τρόπο..

μεσω τουρκιας...
ειναι κι αυτος ενας τροπος

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Στείλε της μμσ με το καυλι σου και υπογραφή... "να τος ο μάγκας που δεν τον καμαρωσες αρκετά τις προάλλες" νομίζω ότι θα ήταν αρκετά σαφείς οι προθέσεις σου από τότε

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
κάτι τέτοιο σκέφτομαι να πω, αρκεί να μην κωλώσω! Βασικά το αλκοόλ πιο πολύ για μένα το θέλω!

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
ρε συ τυπε παραδεξου οτι η ξαδερφουλα ειναι πουτανα και τα θελει τα πουτσοσκαμπιλα της και ασε τα γυρω-γυρω. Οχι "κυκλοφορει με σορτσακι", οχι "ανοιγει την πορτα χωρις να χτυπησει"...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? Πουτσο ζηταει το νετο.
καλά με σορτσάκι πολλές κυκλοφορούν μέσα στο σπίτι...

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
κάτι τέτοιο σκέφτομαι να πω, αρκεί να μην κωλώσω! Βασικά το αλκοόλ πιο πολύ για μένα το θέλω!
μην πιεις πολύ αλκοολ...τουλαχιστον στην αρχή.για να εισαι ετοιμόλογος..να πιεις για να ..λυθείς και να παρεις θαρρος οχι..ξερεις ποιοι πηδάνε σήμερα γκομενακια?Αυτοί που έχουν θράσος,λεγειν και χρημα..Τα δύο πρωτα για την 18χρονη φτανουν..Σκεψου οτι σε ειδε γυμνο..δεν ξερω τι ακριβως ειδε και πως το ειδε..αλλα εχεις πλεονεκτημα.Μετα κανε καποιες προβες στο σπιτι σου..φτιαξε σεναρια απαντησεων της..Αμα η ξαδεφουλα σου γουσταρει εστω και λιγο και εσυ την αναδειξεις..έχεις πιθανοτητες..Στην ηλικια σου μεχρι να μαθω εφαγα πολλες φορες τα μουτρα μου. Μετα μαθαινεις και αντιστρεφεται η κατασταση..θα ήθελα να ημουν στην θεση σου!!χαχα καλη επιτυχια φιλαρακο

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Μια φώτο με τα μπούτια της ξαδερφης θα έκανε δουλειά :kissass:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
Φιλε πηδά την γρήγορα αν θες το thread να πάει καλά.
Μέχρι σήμερα το βραδυ το αργότερο όμως , έχουμε και άλλες δουλειές.  ;)

θα πιασει σαββατοκυριακο το θεμα τυπε. Φανηκε καθαρα ότι οι ξαδέλφες είναι φετιχ :S

τωρα αμα ζηλεψουν και αλλοι κι αρχισουν με 'πιασε η θεια, με 'πιασε η γειτονισσα κλπ, θα δουμε ... :grin:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Τώρα έχει καθίσει στον καναπέ με τα μπουτάκια έξω κ βάφει τα νύχια τον ποδιών της... περιττό να πω ότι έχω πάει στην απέναντι πολυθρόνα, με το λάπτοπ πάνω στην μαλαπέρδα κ βλέπω ΣΚΑΪ έναν μαλάκα να μαγειρεύει για να έχω δικαιολογία να είμαι εκεί!

Κόλαση είναι... έχει ανεβάσει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ, έχει σκύψει κ βάφει τα νύχια... απο άλλη οπτική γωνία ίσως να μπορούσα να πάρω μάτι κ καμιά βυζοχωρίστρα.

Επισκέπτης
Τώρα έχει καθίσει στον καναπέ με τα μπουτάκια έξω κ βάφει τα νύχια τον ποδιών της... περιττό να πω ότι έχω πάει στην απέναντι πολυθρόνα, με το λάπτοπ πάνω στην μαλαπέρδα κ βλέπω ΣΚΑΪ έναν μαλάκα να μαγειρεύει για να έχω δικαιολογία να είμαι εκεί!

Κόλαση είναι... έχει ανεβάσει το ένα πόδι πάνω στον καναπέ, έχει σκύψει κ βάφει τα νύχια... απο άλλη οπτική γωνία ίσως να μπορούσα να πάρω μάτι κ καμιά βυζοχωρίστρα.

:bigdick: :bigdick: :bigdick: ετσι μαν κανε περιγραφη

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1

Έχε τον νου σου και στον θείο μη φας κανένα βρωμόξυλο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom