Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;

επρεπε να βγεις απ το δωματιο τιναζοντας τα χερια και να της ελεγες, ενταξει σ εχυσα... με ηθελες κατι;

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Τώρα πέρασα, κοιμάται... με σεντόνι είναι ρε γαμώτο... Μέχρι τις 18/9 που είναι η εγγραφή της, ενώ μέχρι τότε θα ψάχνει κ σπίτι παράλληλα με τον πατέρα της. Αν δεν μου φύγει ο φόβος να  :bigdick:   με βλέπω να μου γίνονται μπλε στο τέλος απο την καύλα!

αν την πετυχεις να κοιματε χυσε την μαν
δεν θα εχεις πολλες ευκαιριες....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Mυρισε Ψωλοχυσιματα και ανοιξε να παρει μια..Τζουρα!!! :pipa2: :pipa2:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
lqew4.jpg

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Όλο αυτό που ζεις αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών. Από κει και πέρα στο χέρι σου είναι αν θα το προχωρήσεις ή αν θα σου μείνει για πάντα απωθημένο. Πρόσεχε όμως γιατί τα απωθημένα είναι αυτά που δημιουργούν προβληματικούς και φοβιτσιάρηδες ανθρώπους, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά θέματα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Όλο αυτό που ζεις αποτελεί φαντασίωση πολλών αντρών. Από κει και πέρα στο χέρι σου είναι αν θα το προχωρήσεις ή αν θα σου μείνει για πάντα απωθημένο. Πρόσεχε όμως γιατί τα απωθημένα είναι αυτά που δημιουργούν προβληματικούς και φοβιτσιάρηδες ανθρώπους, ειδικά όσον αφορά τα ερωτικά θέματα.

καλημερα θανο!

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Πάντως όπως είπα κ πιο πριν είναι τρομερά καυλωτικό να την βλέπεις να σε κοιτάει η άλλη καυλωμένο έστω κ για λίγο... απλά όταν φύγει η καύλα ντρέπεσαι πολύ... που κ που σκέφτομαι να της ανοίξω κουβέντα, αλλά πιστεύω θα είναι πολύ άβολο κ για τους 2 μας.
Αν αισθάνεσαι άβολα, Καλύτερα πες της να διαβάσει το θρεντ  :bounce-glasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;
στον ιπποτη ειχε τυχει

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
..δε ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πίσω, αλλά με τη δεύτερη ξαδέρφη επιτρέπεται.. με τη πρώτη επιβάλεται ;) οπότε μη μασας  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και βαλθηκαν να τον βοηθησουν;
οχι....μετα στο σχολειο ο ιπποτης καθοταν πισω θρανιο και την επαιζε στους συμμαθητες του που ειχαν γυψο απο σπασiματα και ετσι ξεκινησαν ολα

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Κοιμαται διπλα στον πατερα της με τουρλωμενο τον καυλωτικο κωλο με τα σορτσακια που περιγραφεις ή με το στρινγκακι μονο... :think: :think: :think: :S :S :S;;;???
Πολυ βαζεις τον πατερα μες την ιστοριουλα σου ρε φιλαρακι μηπως εχει κανα πιο ενεργο ρολακι σε κανα τριο αργοτερα που θα το συνεχισεις το σιριαλ αρλεκιν... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επειδή είσαι ξυπνιτζής... πες στα ίσα ότι θες φώτο να σου φύγει η απορία και άσε τα υπόλοιπα... Πάντως γενικά θα ήθελα να δω πόσοι θα είχαν τα έντερα να ανεβάσουν φώτο απο κάποια συγγενή τους, έστω κ 2η ξαδέρφη τους σε φόρουμ, ακόμα κ αν δεν φαίνεται το πρόσωπό της... προσωπικά δεν έχω κ ο μόνος λόγος που έφτιαξα το θρεντ είναι γιατί δεν είχα που αλλού να πω το περιστατικό... Για το τρολ, έχω λογιαριασμό σχεδόν 1 χρόνο επειδή μου αρέσουν τα CG κ κυρίως εκεί είχα κάποια σχόλια... τώρα αν έκανα λογαριασμό πριν 1 χρόνο σχεδόν για να τρολάρω μετά απο τόσους μήνες... οκ, έχω γαμάτη υπομονή... Τέλος, για τον μπαμπά της κοιμούνται στο σαλόνι σε καναπέδες κ όπως έγραψα είναι σκεπασμένη με σεντόνι... άρα άλλος έχει φαντασίωση με τον μπαμπά! Με αγάπη πάντα κ συναδελφικούς χαιρετισμούς...

Αυτή την στιγμή η μικρή πάντως λείπει, έχει πάεςι για σπίτι κλπ... έτσι μου έρχεται να κάνω κανά ντου στην βαλίτσα της!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Επειδή είσαι ξυπνιτζής... πες στα ίσα ότι θες φώτο να σου φύγει η απορία και άσε τα υπόλοιπα... Πάντως γενικά θα ήθελα να δω πόσοι θα είχαν τα έντερα να ανεβάσουν φώτο απο κάποια συγγενή τους, έστω κ 2η ξαδέρφη τους σε φόρουμ, ακόμα κ αν δεν φαίνεται το πρόσωπό της... προσωπικά δεν έχω κ ο μόνος λόγος που έφτιαξα το θρεντ είναι γιατί δεν είχα που αλλού να πω το περιστατικό... Για το τρολ, έχω λογιαριασμό σχεδόν 1 χρόνο επειδή μου αρέσουν τα CG κ κυρίως εκεί είχα κάποια σχόλια... τώρα αν έκανα λογαριασμό πριν 1 χρόνο σχεδόν για να τρολάρω μετά απο τόσους μήνες... οκ, έχω γαμάτη υπομονή... Τέλος, για τον μπαμπά της κοιμούνται στο σαλόνι σε καναπέδες κ όπως έγραψα είναι σκεπασμένη με σεντόνι... άρα άλλος έχει φαντασίωση με τον μπαμπά! Με αγάπη πάντα κ συναδελφικούς χαιρετισμούς...

Αυτή την στιγμή η μικρή πάντως λείπει, έχει πάεςι για σπίτι κλπ... έτσι μου έρχεται να κάνω κανά ντου στην βαλίτσα της!

να χυσεις εκει μεσα εννοεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom