Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.956
Πόντοι
2.606
και τι περιμενες να σου πει τυπε? :think:
Στίχοι:  Βασίλης Τερλέγκας
Μουσική:  Βασίλης Τερλέγκας
1. Βασίλης Τερλέγκας

Φεύγω γιατί είσαι η μοναξιά
είσαι το κρύο του βοριά
Φεύγω γιατί είσαι μια φωτιά
που μου παγώνει τη χαρά

Φεύγω γιατί με σημαδεύει η ερημιά
και με σκοτώνουν τραγουδώντας, τα πουλιά

Χαμένο όνειρο
είναι κοντά σου η ζωή
Έχω και εγώ, βλέπεις, ψυχή

Φεύγω γιατί είσαι θάνατος
θέλω να ζήσω
Φεύγω γιατί είσαι θάνατος
θέλω να ζήσω

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Τι βαθμό ξαδέρφη μάστορα?
Με 1η συγχωρείται,
με 2η επιβάλλεται,
με 3η αν δεν, είσαι μάλ...
2η αρχηγέ... το είπα κ στην αρχή. Γι' αυτό μου έχουν μπει ιδέες... Πάντως δεν είναι ξέκωλο, είναι πιο χαμηλών τόνων.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;
για μενα σε καλο δρομο εισαι,δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει....αχ ρε τυχερε :cum: :dancing: ματι την ωρα που κανει μπανιο..απαραιτητως :grin:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
για μενα σε καλο δρομο εισαι,δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει....αχ ρε τυχερε :cum: :dancing: ματι την ωρα που κανει μπανιο..απαραιτητως :grin:

Φανταζεσαι να ειχες ξαδερφη τη Φαιη μαν; Ω ρε κατι χυσιδια που θα εφευγαν πανω στα στριγκακια της και απο τη κλειδαροτρυπα της τουαλετας :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Φανταζεσαι να ειχες ξαδερφη τη Φαιη μαν; Ω ρε κατι χυσιδια που θα εφευγαν πανω στα στριγκακια της και απο τη κλειδαροτρυπα της τουαλετας :rockon:
δεν ξερω αν θα αντεχα βασικα..και δεν εμπαινα μεσα....,αλλα γενικως θα της τα χα πιτσιλισει ολα..,και φυσικα χυσια στο σαμπουαν της :grin:

Συνημμένα

• 1265224126_head-shoulders-hair-endurance-for-men_1.jpg
    1265224126_head-shoulders-hair-endurance-for-men_1.jpg
    12,5 KB · Εμφανίσεις: 56

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
δεν ξερω αν θα αντεχα βασικα..και δεν εμπαινα μεσα....,αλλα γενικως θα της τα χα πιτσιλισει ολα..,και φυσικα χυσια στο σαμπουαν της :grin:
Αυτό ειναι που λένε και σαμπουάν και κοντίσιονερ!

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Μου βάζεις ιδέες αρχηγέ μου! και έχω να τραβήξω μαλακία απ' όταν με τσάκωσε! με την κάβλα έχω μείνει τόσο καιρό! Τώρα στο σαλόνι είναι, κοιμάται με τον πατέρα της! Έτσι μου ρχεται να περάσω μια βόλτα για να πάω κουζίνα για νερό!

thgeeee

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Αδερφέ δεν μου έχει τύχει αλλά στην θέση σου θα έκανα ίσια εξήγηση... κανονική... στείλε μου και μην να τα πούμε είμαι online τώρα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μου βάζεις ιδέες αρχηγέ μου! και έχω να τραβήξω μαλακία απ' όταν με τσάκωσε! με την κάβλα έχω μείνει τόσο καιρό! Τώρα στο σαλόνι είναι, κοιμάται με τον πατέρα της! Έτσι μου ρχεται να περάσω μια βόλτα για να πάω κουζίνα για νερό!
οχι ρε μην κανεις τιποτα τωρα,αλλη στιγμη,θα μεινει σε εσενα?

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
οχι ρε μην κανεις τιποτα τωρα,αλλη στιγμη,θα μεινει σε εσενα?
Τώρα πέρασα, κοιμάται... με σεντόνι είναι ρε γαμώτο... Μέχρι τις 18/9 που είναι η εγγραφή της, ενώ μέχρι τότε θα ψάχνει κ σπίτι παράλληλα με τον πατέρα της. Αν δεν μου φύγει ο φόβος να  :bigdick:  με βλέπω να μου γίνονται μπλε στο τέλος απο την καύλα!

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Τωρα που σε ειδε ξεκινα να τον κουνας παντου στην κουζινα στο σαλονι στο δωματιο της μην κολλας στα παπαρια σου οτι ηταν να δει το ειδε!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Λοιπον φιλε γκορυ για να σε πιστεψουμε οτι δεν μας τρολαρεις ασυστολα επειδη εισαι ακομα νεουδι με 14 ποστ μονο και χωρις ουτε ενα χρονο ζωης στο φορουμ μας βαλε μια φωτο της ξαδερφης σου χωρις προσωπο εννοειται μονο κωλο και βυζο αρκει και ειναι απλουστατο να τα βγαλεις με το κινητο σου δες για οδηγιες προς αρχαριους την Βιβλο της οφθαλμολαγνικης φωτογραφησης του Μεγαλου Αρχηγου Admiral στα αντιστοιχα θρεντ...μολις δουμε τις φωτογραφιες θα σου απαντησουμε σοβαρα πως πρεπει να το χειριστεις οκ... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Λοιπον φιλε γκορυ για να σε πιστεψουμε οτι δεν μας τρολαρεις ασυστολα επειδη εισαι ακομα νεουδι με 14 ποστ μονο και χωρις ουτε ενα χρονο ζωης στο φορουμ μας βαλε μια φωτο της ξαδερφης σου χωρις προσωπο εννοειται μονο κωλο και βυζο αρκει και ειναι απλουστατο να τα βγαλεις με το κινητο σου δες για οδηγιες προς αρχαριους την Βιβλο της οφθαλμολαγνικης φωτογραφησης του Μεγαλου Αρχηγου Admiral στα αντιστοιχα θρεντ...μολις δουμε τις φωτογραφιες θα σου απαντησουμε σοβαρα πως πρεπει να το χειριστεις οκ... ;) ;) ;) :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Σου κάνει φίλε μου; πας καλά που θα την κυνηγάω με το κινητό με τους γονείς μου κ τον πατέρα της μες το σπίτι ή θα ανεβάζω φώτο απο το φβ της 18 χρονών κοπελα;

Συνημμένα

• 290612_xontri_kolos_foto_2_thesout.gr.jpg
    290612_xontri_kolos_foto_2_thesout.gr.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 53

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Σου κάνει φίλε μου; πας καλά που θα την κυνηγάω με το κινητό με τους γονείς μου κ τον πατέρα της μες το σπίτι ή θα ανεβάζω φώτο απο το φβ της 18 χρονών κοπελα;

καλο το ξαδερφακι φιλε γκορι... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny:!!! Σοβαρα τωρα αν δεν μας τρολαρεις αλλα λες αληθεια και θες να ποσταρεις φωτο χωρις να φαινεται καθολου προσωπο μόνο τα επίμαχα σημεία δεν ειναι δυσκολο ουτε να βγαλεις μονος σου με το κινητο σου στη ζουλα ολη μερα διπλα σου στο σπιτι ειναι ουτε να κανεις κοπι πειστ απτο φεις σβυνοντας τελειως το προσωπο παρε μαθηματα απο τον Μεγαλο Δασκαλο Admiral Νεε μου... ;) ;) ;)!!!!

Εδω ειδικα ολοι ξαδερφες και κομπαρες τους ποσταρουν... ;) ;) ;) :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ακριβώς αυτό. Η μικρή κυκλοφορεί με κάτι κοντά σορτσάκια... Και αν είχα γκόμενα την καύλα μου θα την διοχέτευα αλλού και όχι στην τσόντα.

αστα ρε φιλε μονος σου φτιαχνεσαι με τη φαντασια σου... :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: χωρις φωτο σορτσακιο κωλου μην περιμενεις να σε πιστεψει κανεις εδω ολοι σε τρολαρουν οπως πιστευουν οτι κανεις και εσυ... :dunno: :dunno: :dunno:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μια που το λούστηκες το περιστατικό, ξεπέρνα και την υπόλοιπη ντροπή σου.
Πιασ'την και μίλησε της.
Πες της:
"Κοίτα, σε σχέση με αυτό που είδες χτες, καλύτερα να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Είμαι 21 ετών και έχω ορμές. Γκόμενα δεν έχω, ούτε και μπορώ να κυνηγάω, έχω καλύτερα και σπουδαιότερα πράματα να κάνω στη ζωή μου. Για τις ορμές, η μια λύση είναι το μπουρδέλο, αλλά θέλει κοσάρικο. Η άλλη είναι αυτό που είδες. Υπάρχει και ο μέσος όρος, που είναι ένας συνδυασμός των δυο."
Και δες πως θα αντιδράσει.

Να της παρουσιασει και την οικονομοτεχνικη αναλυση του συναγωνιστη απο εδω για τη σχεση κοστους/κερδους μπουρδελου/γκομενας κτλ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
τελικα τετοιου ειδους παραμυθάκια αρεσουν σε πολλους  :think:

Πες τα ρε ΤζεοΜαν ολη με τη φαντασια τους φτιαχνονται και την πεζουν μονοι τους τελικα οσα χρονια και αν περασουν με ενα αρλεκιν παντα ξεχνιεσαι... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Κοιμαται διπλα στον πατερα της με τουρλωμενο τον καυλωτικο κωλο με τα σορτσακια που περιγραφεις ή με το στρινγκακι μονο... :think: :think: :think: :S :S :S;;;???
Πολυ βαζεις τον πατερα μες την ιστοριουλα σου ρε φιλαρακι μηπως εχει κανα πιο ενεργο ρολακι σε κανα τριο αργοτερα που θα το συνεχισεις το σιριαλ αρλεκιν... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Το θέμα είναι ότι 1. νιώθα άβολα να της πιάσω τέτοια κουβέντα 2. δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή απλά έτσι κυκλοφορεί. άλλωστε πριν 3 μήνες έκλεισε τα 18, απ' όσο γνωρίζω δεν ειχε κάποια σχέση μιας κ είναι απο χωριό κ εκεί όλα μαθαίνονται κ αν είχε φτιαχτεί θα μου έκανε κ η ίδια κάποια νύξη.

Πάντως απο τις απαντήσεις να φανταστώ ότι δεν έχει συνέβει σε κάποιον κ γενικά δεν συμβαίνει συχνά.

ειναι παρθενα η ξαδερφη;

αν συνεβαινε συχνα αδερφε, θα υπηρχε σαιτ ''οι μαλακες'' με μελη τις ξαδερφες μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom