Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
επιβεβαιωνομαι για αλλη μια φορα

αν ειναι ετσι τυπε δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα αν της πεις οτι την καβλωνεις. Η γυναικα που κυκλοφορει ετσι όπως λες ειναι η γυναικα που αρεσκεται να της λενε οτι τον παιζουν για παρτη της
Το θέμα είναι ότι 1. νιώθα άβολα να της πιάσω τέτοια κουβέντα 2. δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή απλά έτσι κυκλοφορεί. άλλωστε πριν 3 μήνες έκλεισε τα 18, απ' όσο γνωρίζω δεν ειχε κάποια σχέση μιας κ είναι απο χωριό κ εκεί όλα μαθαίνονται κ αν είχε φτιαχτεί θα μου έκανε κ η ίδια κάποια νύξη.

Πάντως απο τις απαντήσεις να φανταστώ ότι δεν έχει συνέβει σε κάποιον κ γενικά δεν συμβαίνει συχνά.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως απο τις απαντήσεις να φανταστώ ότι δεν έχει συνέβει σε κάποιον κ γενικά δεν συμβαίνει συχνά.
Τύπε τι λες ; Συνέχεια συμβαίνει (στις τσόντες). Απλώς τις περισσότερες φορές στην "ξαδέρφη" αρέσει αυτό που βλέπει και θέλει να το δοκιμάσει  :pipa1: (στις τσόντες) ...

Στη θέση σου πάντως άλλη φορά αν φιλοξενούσα κόσμο στο σπίτι δε θα τον έπαιζα ...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Το θέμα είναι ότι 1. νιώθα άβολα να της πιάσω τέτοια κουβέντα 2. δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή απλά έτσι κυκλοφορεί. άλλωστε πριν 3 μήνες έκλεισε τα 18, απ' όσο γνωρίζω δεν ειχε κάποια σχέση μιας κ είναι απο χωριό κ εκεί όλα μαθαίνονται κ αν είχε φτιαχτεί θα μου έκανε κ η ίδια κάποια νύξη.

τι λες ωρε?
ξες τι καβλες εχουν οι εφηβες?
με 18ρα ειμαι τωρα και μου την επεσε χυμα οταν ηταν 17
και απο χωριο στο παρελθον εχω πεσει σε τετοια αναφτροπιπινοπουτσομεζε
και οταν φοραν σορτς απο καυλα το κανουν οχι απο την ζεστη  :uglystupid:
το πολυ πολυ να ειναι στην κατηγορια τραβατε με και ας κλαιω.
στο μονο που εχεις ελαφρυντικο που δεν της την επεσες ειναι οτι εισαστε συγγενεις  :- :-

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535
2. δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή απλά έτσι κυκλοφορεί. άλλωστε πριν 3 μήνες έκλεισε τα 18, απ' όσο γνωρίζω δεν ειχε κάποια σχέση μιας κ είναι απο χωριό κ εκεί όλα μαθαίνονται

Χωρίς να παρεξηγηθείς... Στα χωριά είναι που γίνονται τα καλύτερα. Εκεί που "μαθαίνονται όλα"!!! Συγνώμη που στο λέω εγώ, ένας άγνωστος, αλλά δεν νομίζω η ξαδέρφη σου να έβλεπε πρώτη φορά τσαπού. Εντάξει την δική σου πρώτη φορά την έβλεπε...

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ρε τις δεύτερες ξαδέρφες κάνει να τις φασώσουμε τελικά ή οχι?  :think:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Χωρίς να παρεξηγηθείς... Στα χωριά είναι που γίνονται τα καλύτερα. Εκεί που "μαθαίνονται όλα"!!! Συγνώμη που στο λέω εγώ, ένας άγνωστος, αλλά δεν νομίζω η ξαδέρφη σου να έβλεπε πρώτη φορά τσαπού. Εντάξει την δική σου πρώτη φορά την έβλεπε...
Δεν παρεξηγούμαι, άλλωστε δεν έχουμε κ τίποτα στενές σχέσεις κ σπάνια την έβλεπα. οι γονείς μας πιο πολύ μιλάνε κλπ... Πάντως είναι δύσκολο να πεις σε κάποια που είναι ξαδέρφη σου για την σκηνή που παίχτηκε κ γενικά συμφωνώ κ γω ότι στις τσόντες συμβαίνει να σε πιάσει η άλλη κ να σου κάτσει...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
απο ηθικής πλευράς ρωτάω
απο ηθικης πλευρας εξαρταται μεχρι που λενε στο χωριο σου οτι φτανει ο δεσμος αιματος, 1η ξαδερφη, 2η, 3η? η κλεοπατρα τον αδεφο της παντρευτηκε και κανεις δεν ειπε κακο λογο τοτενες. τη σημερον αν εισαι θρησκος ρωτα παπα εγω δεν ειμαι θρησκος αλλα με συγγενεις ανατριχιαζω μουθ φαινεται αιμομειξια μπλιαχ, αν ειναι 2η ξαδερφη και δεν το ξερω και το μαθω υστερα οκ αλλα αν το ξερω μαλλον θα κωλωσω.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
απο ηθικης πλευρας εξαρταται μεχρι που λενε στο χωριο σου οτι φτανει ο δεσμος αιματος, 1η ξαδερφη, 2η, 3η? η κλεοπατρα τον αδεφο της παντρευτηκε και κανεις δεν ειπε κακο λογο τοτενες. τη σημερον αν εισαι θρησκος ρωτα παπα εγω δεν ειμαι θρησκος αλλα με συγγενεις ανατριχιαζω μουθ φαινεται αιμομειξια μπλιαχ, αν ειναι 2η ξαδερφη και δεν το ξερω και το μαθω υστερα οκ αλλα αν το ξερω μαλλον θα κωλωσω.
Ακόμα και αν την έχεις δει ελάχιστες φορές όπως εγώ;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τυπε δειξε μας φωτο να εκφερουμε αποψη, αν η δευτεροξαδερφη ειναι μσαν την παμελα αντερσον μπορει και να αλλαξω γνωμη

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
τυπε δειξε μας φωτο να εκφερουμε αποψη, αν η δευτεροξαδερφη ειναι μσαν την παμελα αντερσον μπορει και να αλλαξω γνωμη
Μελαχρινή, μαυρισμενη, μικρό βυζί, ωραιο κωλαράκι... πιστεύω ότι αρκεί η περιγραφή

prof

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την είδες σοκαρισμένη? Μη σου πω ότι στην επαρχία σήμερα οι κοπέλες είναι πολύ πιο περπατημένες....αν δεν την χούφτωσες φίλε....χούφτωστη και μετά...σκίσιμο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο.
Μια που το λούστηκες το περιστατικό, ξεπέρνα και την υπόλοιπη ντροπή σου.
Πιασ'την και μίλησε της.
Πες της:
"Κοίτα, σε σχέση με αυτό που είδες χτες, καλύτερα να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Είμαι 21 ετών και έχω ορμές. Γκόμενα δεν έχω, ούτε και μπορώ να κυνηγάω, έχω καλύτερα και σπουδαιότερα πράματα να κάνω στη ζωή μου. Για τις ορμές, η μια λύση είναι το μπουρδέλο, αλλά θέλει κοσάρικο. Η άλλη είναι αυτό που είδες. Υπάρχει και ο μέσος όρος, που είναι ένας συνδυασμός των δυο."
Και δες πως θα αντιδράσει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μια που το λούστηκες το περιστατικό, ξεπέρνα και την υπόλοιπη ντροπή σου.
Πιασ'την και μίλησε της.
Πες της:
"Κοίτα, σε σχέση με αυτό που είδες χτες, καλύτερα να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Είμαι 21 ετών και έχω ορμές. Γκόμενα δεν έχω, ούτε και μπορώ να κυνηγάω, έχω καλύτερα και σπουδαιότερα πράματα να κάνω στη ζωή μου. Για τις ορμές, η μια λύση είναι το μπουρδέλο, αλλά θέλει κοσάρικο. Η άλλη είναι αυτό που είδες. Υπάρχει και ο μέσος όρος, που είναι ένας συνδυασμός των δυο."
Και δες πως θα αντιδράσει.
Ωραία ξήγα. Μετα αν το πει σε κανα πατέρα της η ξαδέφη θέλω να μου κρατήσετε μια θέση με σουβλάκια και μπυρες :grin:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
να της πεις οτι θελεις να την δεις και εσυ να μαλακιζεται  για να πατσισετε!!!!! αυτο ειναι το σωστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom