Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.904
Πόντοι
1.406
Λειπει ο Μυρωνας απο το site,παντως...
Λειπει στ'αληθεια ομως  :think: :think: :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
52 μέλη και 87 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

:o :o

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Αν ντρεπεσαι πολυ πες τις οτι επαιζες ενα παιχνιδι στον υπολογιστη, και αυτο που κρατουσες ηταν joystick....  :grin:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Στην ξαδέρφη και στην θεια να το χώνεις πιο βαθιά λέει ο λαός! Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο αρχηγέ μου!  :rockon:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αν ο φίλος το παίξει σωστά το thread αυτό έχει δυνατότητες να αντικαταστήσει το "στο καμπινγκ με την γυναίκα μου" που έχει κουράσει.  

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
keep-calm-and-trava-malakia.png

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Τύπε  θα σου τι λενε στα χωριά

"Στην ξαδέρφη και στη θειά,  πέντε πόντους πιο βαθιά"

Αμα γουστάρεις χώσου, καυλωμένο ήρθε στην Αθήνα, πηγαινε την τίποτα μπαρακια ξέρεις εσύ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...

Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα  :jerking: :jerking: :jerking: στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...

Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;

Τσ τσ τσ τσ ..........Μα κι εσυ ρε παιδακι μου,  εχειs μουσαφιραιουs στο σπιτι και βουρ στο χερογλυκανο
Αν την επαιρνεs ματι στο μπανιο , να σε καταλαβω...........Αλλα απ το ...........λαπτοπ :huh: :huh:

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
Tελικά τα φλόκια τακανε επιδερμιδα?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τωρα τον καυλωνει η ιδεα σαν....ιδεα,  αλλα.............εκεινη την στιγμη τα χρειαστηκε
Θα τον ελουσε κρυοs ιδρωταs.........Ενοιωσε να περνα απο μπροστα του ολη του η ζωη....τρια λιτρα νερο ηπιε για να συνελθει  :grin:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ωραιο θεμα. Κανε ντου στην ξαδερφη. Τωρα στα κοντα κιολας γιατι αμα ξεκινησει η σχολη και γνωρισει κοσμο απο εκει δε θα θελει να σε ξερει. Ειναι πολυ καλη εμπειρια το σεξ με ξαδερφη. Δυστυχως δεν εχω καποια αξιολογη εγω αλλα για κανα εξαμηνο τραβιομουν με μια τριτη μου ξαδερφη η οποια ειχε και σχεση. Ξεκινησαμε να βγαινουμε χαλαρα για καφε αλλα 5-6 φορες που βγηκαμε ημασταν οι 2 μας και δε δεχοταν να μου γνωρισει καμια φιλη της. Και ειχε αρκετες. Μεχρι που της ειπα οτι μου φανηκε περιεργο και μου ανοιχτηκε και μου ειπε οτι με γουσταρε. Εννοειται οτι τη γαμησα το ιδιο βραδυ. Και τραβιομασταν ετσι μεχρι που με επιασε η μαλακια μου και την πιεσα να χωρισει απ'τη σχεση της και δεν δεχτηκε και ξεκοψαμε. Ημουν στην ηλικια σου τοτε.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τελικά στον τύπο δεν γράψατε καμία ιστορία με ξαδέρφες και πήγε τζάμπα η ιδέα.

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Τωρα τον καυλωνει η ιδεα σαν....ιδεα,  αλλα.............εκεινη την στιγμη τα χρειαστηκε
Θα τον ελουσε κρυοs ιδρωταs.........Ενοιωσε να περνα απο μπροστα του ολη του η ζωη....τρια λιτρα νερο ηπιε για να συνελθει  :grin:
Ακριβώς αυτό, εκείνη την στιγμή τα έπαιξα κανονικά... δεν περίμενα να μπει! Και όχι δεν τελείωσα απο τον πανικό. Απλά τώρα με καυλώνει όλο αυτό. Εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι θα της πω κάτι γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει κ δεν έχω όρεξη να μπλέξουν τα σόγια... πάντως η μικρή κ καυλώνει τρελά. Η αντίδρασή της ήταν να μπει να με δει με το... πουλί στο χερί κ να πει "ωπ, συγνώμη... αχ, συγνώμη" ή κάτι τέτοιο να γυρίσει με την μια το κεφέλι και να κλείσει την πόρτα... περιττό να πω ότι βγήκα μετά απο κανά 2ωρο γιατί τα είχε παίξει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πάντως η μικρή κ καυλώνει τρελά. Η αντίδρασή της ήταν να μπει να με δει με το... πουλί στο χερί κ να πει "ωπ, συγνώμη... αχ, συγνώμη" ή κάτι τέτοιο να γυρίσει με την μια το κεφέλι και να κλείσει την πόρτα...
και τι περιμενες να σου πει τυπε? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom