Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.406
Λειπει ο Μυρωνας απο το site,παντως...
Λειπει στ'αληθεια ομως
Λειπει στ'αληθεια ομως
ολοι εχουν ξαδερφες τυπε52 μέλη και 87 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
:o :o
Το σημαντικό ειναι να το διαβαζει και η ξαδερφη!!!!52 μέλη και 87 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
:o :o
Αν ντρεπεσαι πολυ πες τις οτι επαιζες ενα παιχνιδι στον υπολογιστη, και αυτο που κρατουσες ηταν joystick....
τυπε σου χω πει ποσο τυπος εισαι?
Καλησπέρα,είμαι 21 χρονών μένω Αθήνα και αυτές τις μέρες ήρθε στο σπίτι να την φιλοξενήσουμε η 2η ξαδέρφη μου που πέρασε Πάντειο, μαζί με τον πατέρα της για να βρουν σπίτι κλπ...
Η φάση έχει ότι η κοπέλα είναι θεόμουνο. Μελαχρινή, μαυρισμένη, ωραίο βυζάκι κ κωλαράκι... προχθές λοιπόν που τραβούσα στο δωμάτιο μου μπούκαρε μέσα χωρίς να χτυπήσει πόρτα με αποτέλεσμα να με πιάσει με το... πουλί στο χέρι πλήρως καυλωμένο κ την τσόντα στο laptop! Βέβαια ζήτησε συγνώμη με την μια κ βγήκε, ενώ μέχρι στιγμής δεν μου έχει αναφέρει κάτι. Το θέμα είναι ότι με την όλη φάση απο την μια ντράπηκα πολύ, αλλά απο την άλλη καύλωσα ακόμα περισσότερο...
Σας έχει τύχει ποτέ παρόμοια φάση;
Ωραιο θεμα. Κανε ντου στην ξαδερφη.
Ακριβώς αυτό, εκείνη την στιγμή τα έπαιξα κανονικά... δεν περίμενα να μπει! Και όχι δεν τελείωσα απο τον πανικό. Απλά τώρα με καυλώνει όλο αυτό. Εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι θα της πω κάτι γιατί δεν ξέρω πως θα αντιδράσει κ δεν έχω όρεξη να μπλέξουν τα σόγια... πάντως η μικρή κ καυλώνει τρελά. Η αντίδρασή της ήταν να μπει να με δει με το... πουλί στο χερί κ να πει "ωπ, συγνώμη... αχ, συγνώμη" ή κάτι τέτοιο να γυρίσει με την μια το κεφέλι και να κλείσει την πόρτα... περιττό να πω ότι βγήκα μετά απο κανά 2ωρο γιατί τα είχε παίξει.Τωρα τον καυλωνει η ιδεα σαν....ιδεα, αλλα.............εκεινη την στιγμη τα χρειαστηκε
Θα τον ελουσε κρυοs ιδρωταs.........Ενοιωσε να περνα απο μπροστα του ολη του η ζωη....τρια λιτρα νερο ηπιε για να συνελθει
και τι περιμενες να σου πει τυπε?πάντως η μικρή κ καυλώνει τρελά. Η αντίδρασή της ήταν να μπει να με δει με το... πουλί στο χερί κ να πει "ωπ, συγνώμη... αχ, συγνώμη" ή κάτι τέτοιο να γυρίσει με την μια το κεφέλι και να κλείσει την πόρτα...