Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Να δω τα κιλοτάκια της, αλλά φοβάμαι μην την ανακατώσω κ το πάρει χαμπάρι! Η μικρή αντίσκηνο μου το χει κάνει τόσες μέρες!

κανε ντου, τι χαμπαρι να παρει. και να παρει ομως μπορει να σου βγει σε καλο...
-ξαδερφε εψαξες τη βαλιτσα μου;
-ξαδερφουλα μ εχεις τρελανει στην καβλα
-ξαδερφε με κολακευεις
-ξαδερφουλα τον παιζω για παρτι σου καθε μερα
-ξαδερφε με αναστατωνεις...
κτλ

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Αυτή την στιγμή η μικρή πάντως λείπει, έχει πάεςι για σπίτι κλπ... έτσι μου έρχεται να κάνω κανά ντου στην βαλίτσα της!
Ψαχνει για σπιτι ε? Οποτε μετα θα μενει μονη της ε? Σε βλεπω να λιωνεις στην μαλακια οσο θα τη σκεφτεσαι μονη της στο σπιτι που θα νοικιαζει...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ψαχνει για σπιτι ε? Οποτε μετα θα μενει μονη της ε? Σε βλεπω να λιωνεις στην μαλακια οσο θα τη σκεφτεσαι μονη της στο σπιτι που θα νοικιαζει...

και θα λες 'τι μαλακας ημουν, την ειχα μες το σπιτι μου'....

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
307
Πόντοι
26
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αντέδρασε απλά διακριτικά και να ήταν κουλ αλλά να μη θέλει να κάνει τίποτα.Μπορεί και να φάει καμιά παντόφλα στο κεφάλι και να γίνει ρόμπα το παιδί.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Κατσε στα αυγα σου και ασε τις μαλακειες. Στην ιδια πολη θα μενετε τωρα πια, αυτη θα παει στη σχολη της, θα κανει κυκλο καλο, και αν φερθεις τωρα κυριος, θα βγεις κερδισμενος στο τελος.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Τυπε πρέπει να τραβήξεις κάνα 2 μαλακιες απανωτές... και να τη πιάσεις στα ίσα να της πεις ότι έχεις λυσσαξει στη μαλακια για παρτυ της... ο τολμών γαμα

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα εβαζα καμια spy cam στο σπιτι οσο ειναι ακομη εκει.... :grin: :grin: :grin: :grin:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Κατσε στα αυγα σου και ασε τις μαλακειες. Στην ιδια πολη θα μενετε τωρα πια, αυτη θα παει στη σχολη της, θα κανει κυκλο καλο, και αν φερθεις τωρα κυριος, θα βγεις κερδισμενος στο τελος.
Τι κυριος ρε φιλε εδω τον ειδε με την ψωλη στο χερι! Εχει μπει ταμπελα.

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
και μια σοβαρή συμβουλή

φίλε πιασε την και πέστης: αυτό που είδες δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι, θα σου πει μα..μου... κτλ οτι δεν ειδε τίποτα, τότε εσύ θα της εξηγήσεις για τις γεννετήσιες ορμές σου και πότε δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί, αλλα το βασικό είναι να της ανοίξεις κουβέντα για το θέμα του αυνανισμού και το πριαπισμένο σου όργανο εκείνη τη στιγμή, ώστε να δωθεί συνέχεια στη κουβέντα και να αισθανθεί άνετα με τη συζήτηση περί αυνανισμού ώστε να μιλήσει και εκείνη χαλάρα και το πως αισθάνθηκε όταν σε είδε -ντροπή ή -λαχτάρα,

τώρα τα υπόλοιπα θα αυτοσχεδιάσεις όταν θα γίνουν και αν γίνουν

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
και μια σοβαρή συμβουλή

φίλε πιασε την και πέστης: αυτό που είδες δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι, θα σου πει μα..μου... κτλ οτι δεν ειδε τίποτα, τότε εσύ θα της εξηγήσεις για τις γεννετήσιες ορμές σου και πότε δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί, αλλα το βασικό είναι να της ανοίξεις κουβέντα για το θέμα του αυνανισμού και το πριαπισμένο σου όργανο εκείνη τη στιγμή, ώστε να δωθεί συνέχεια στη κουβέντα,
Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να βγούμε για κανά ποτό να την κεράσω κ κανά σφηνάκι κ εκεί που θα έχουμε χαλαρώσει ίσως να της πετάξω για το σκηνικο για να κόψω αντιδράσεις! Εννοείται ότι δεν θα της πω ότι για πάρτυ της  :jerking: :jerking: :jerking:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
και μια σοβαρή συμβουλή

φίλε πιασε την και πέστης: αυτό που είδες δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι, θα σου πει μα..μου... κτλ οτι δεν ειδε τίποτα, τότε εσύ θα της εξηγήσεις για τις γεννετήσιες ορμές σου και πότε δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί, αλλα το βασικό είναι να της ανοίξεις κουβέντα για το θέμα του αυνανισμού και το πριαπισμένο σου όργανο εκείνη τη στιγμή, ώστε να δωθεί συνέχεια στη κουβέντα,

προτεινω να μην το κανει ακαδημαικο... γκομενα ειναι κι η ξαδερφη

μπορεις να το κανεις πιο απλο
να της πεις θελω να σε βαλω κατω και να σε σκισω

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
σε ουδέτερο χώρο και με τη χαλαρότητα του ποτού μπορεί να μιλήσετε χαλαρά, κάνε παιχνίδι σήμερα το βράδυ και πάτε βόλτα, διότι οταν βρει σπίτι -απλά ξέχασε την-

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Πάντως μη τ αφήσεις φλου θα.σου δώσει προαγωγή σε γκραντε μαλακα κ δε λέει

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Οι κυριοι δεν τον παιζουν?
Τον παιζουν, διακριτικα ομως, οχι φατσα φορα και  φυσικα με προσοχη μην παρουνε τα σκαγια καμια ξαδερφη. :cum: . Τωρα για να ξαναγινει κυριος θελει να κερασει πολλα σφηνακια! Το τελευταιο σφηνακι πρεπει να ειναι το ¨σπερμα του μπαρμπαν¨ για να μπεις και στο θεμα με τροπο.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
σε ουδέτερο χώρο και με τη χαλαρότητα του ποτού μπορεί να μιλήσετε χαλαρά, κάνε παιχνίδι σήμερα το βράδυ και πάτε βόλτα, διότι οταν βρει σπίτι -απλά ξέχασε την-

και ξεχασε την και μη περιμενεις να σου κανει και κονε με καμια συμφοιτητρια. Ασε που οταν κανει και κολλητες θα τους λεει οτι σε τσακωσε να τον παιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom