Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Σαφέστατα, όπως παρατήρησαν πολλοί, ο ghorry προδόθηκε από τον τρόπο γραφής του ότι είναι μεγαλύτερος απ'όσο λέει. Κάποιοι λένε 40. Εγώ λέω πολύ περισσότερο. Να είναι καλά. ;)

Τύπε δεν είναι ότι ο τρόπος γραφής του είναι 40άρη ή 50άρη. Υπάρχουν και 20άρηδες που ξέρουν να γράφουν. Το θέμα είναι ότι ο τρόπος γραφής του, μετά τα πρώτα μηνύματα, είναι ο κλασσικός με τον οποίο γράφουν τις τσοντοιστορίες .

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και εγω εχω υποψιες απο το οτι την πηγε την 18αρα κατευθειαν σε ξενοδοχειο κλπ συνηθως πιτσιρικαδες την βγαζαμε στο αμαξι τις πρωτες φορες ακομη και τωρα, ξενοδοχεια ειναι για μεγαλυτερες γκομενες που εχουν μαθει το συστημα να χοτελιαζονται

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Τύπε δεν είναι ότι ο τρόπος γραφής του είναι 40άρη ή 50άρη. Υπάρχουν και 20άρηδες που ξέρουν να γράφουν. Το θέμα είναι ότι ο τρόπος γραφής του, μετά τα πρώτα μηνύματα, είναι ο κλασσικός με τον οποίο γράφουν τις τσοντοιστορίες .

Συμφωνω. Αυτο κανει. Ο κλασσικος τυπος που γραφει τσοντοιστιριες.  :blahblah1:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
και εγω εχω υποψιες απο το οτι την πηγε την 18αρα κατευθειαν σε ξενοδοχειο κλπ συνηθως πιτσιρικαδες την βγαζαμε στο αμαξι τις πρωτες φορες ακομη και τωρα, ξενοδοχεια ειναι για μεγαλυτερες γκομενες που εχουν μαθει το συστημα να χοτελιαζονται

Δλδ εσένα μόνο αυτό σε πείραξε ;  :headbang:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
απο την αλλη ανεβαζει φωτο που μεχρι στιγμης δεν αποδειχτηκαν μουφα και ελπιζω σε υλικο στο μελλον

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Πιστευω πως ο τυπος (20 ή 30 ή 40 ή ….  ετων), ψωνισε μια πιτσιρικα πουτανακι, τις εδωσε καποια χρηματα, βγηκε μαζι της, τη γαμησε και εβγαλε και καποιες φωτογραφιες. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπαρχουν φωτογραφιες χωρις τα μπλε παπουτσια της γκομενας.
Οσο για τη μανα της μικρης ειναι καποια αλλη milf, η οποια δεν εχει καμια σχεση με την πιτσιρικα.

Παντως γραφει καλα για τσοντακιδες.......

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τόσο καλά; Και να επικαλούνται πρόσωπα και πράγματα που ήταν στην επικαιρότητα πριν 20 και βάλε χρόνια; Χμ...λυπάμαι, όχι... :grin:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Πιστευω πως ο τυπος (20 ή 30 ή 40 ή ….  ετων), ψωνισε μια πιτσιρικα πουτανακι, τις εδωσε καποια χρηματα, βγηκε μαζι της, τη γαμησε και εβγαλε και καποιες φωτογραφιες. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν υπαρχουν φωτογραφιες χωρις τα μπλε παπουτσια της γκομενας.
Οσο για τη μανα της μικρης ειναι καποια αλλη milf, η οποια δεν εχει καμια σχεση με την πιτσιρικα.

Γιατί το να μπεις σε κάποο άσχετο προφιλ στο facebook και να κατεβάζεις φωτογραφίες είναι δύσκολο ; Κάτι 20χρονα που βλέπω κάθε μέρα βάζουλε καινούργιες ... Δε κάνουν άλλη δουλειά  :jerking:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Aκομα μαλακια τραβαει αυτος μπροστα στην ξαδερφη του?
Θα κουφαθεις παιδακι μου.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

Αποκλείεται, αυτό κοστίζει. Ο ghorry δεν ξοδεύει χρήματα, είναι ιδεολόγος, φιλόσοφος... :cheesy:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ξαδερφε γκορυ κλεισε στοματα

πες τι παιχτηκε με τη θεια να κλασουν οι αμφισβητιες  :rockon: :rockon:

alexaegean

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ghorry το κοινό σου σε ζητά. Ασε την ξαδέρφη και πιάσε τη θεία.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
snakepit θρεντ.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ο ghorry μπορεί ήδη να γράφει εδώ αλλά με το κανονικό του username... :)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Να τον ακούτε τον Απόλυτο. Είναι πάλιουρας, ξέρει τι λέει... ;)

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Ρε ξενέρωτοι... Ρε γκρινιάρηδες... επειδή έχετε κλιμακτήριο τι σας φταίνε οι άλλοι κ τους χαλάτε την χαρά κ την φάση! Ψωνίζω απο τα πανέρια της Αιόλου κ έχω τζιν με φερμουάρ! Αφήστε τον κοσμάκη να χαρεί λιγάκι κ να ξεφύγει! Κάντε λίγο χαβαλέ ρε γκρινιάρηδες! Ρίχτε ένα χαμόγελο ρε που μου γίνατε ο αστυνόμος Μπέκας να πούμε!

Για όλους τους υπόλοιπους έρχεται ιστορία με το πως τα καταπίνει η ξαδερφούλα κ με νέες φώτο αυτή την φορά κ πιο πονηρές! Αρκεί βέβαια να σταματήσει η γκρίνια γιατί με ξενερώνετε κ μου χαλάτε την έμπνευση στο γράψιμο!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom