Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
μην ακούς κανένα, πως είναι τωρά η κατάσταση στο σπίτι μεταξύ σας μετά το γαμοκόπημα?  πέφτουν φιλικά χουφτωματάκια, φιλάκια κι έτσι? ο θείος έχει ψιλιαστεί τίποτα? η θεία θα έρθει κάποια στιγμή σπίτι?
μην ακούς τους γκρινιάρηδες και δώσε συνέχεια!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Ρε ξενέρωτοι... Ρε γκρινιάρηδες... επειδή έχετε κλιμακτήριο τι σας φταίνε οι άλλοι κ τους χαλάτε την χαρά κ την φάση! Ψωνίζω απο τα πανέρια της Αιόλου κ έχω τζιν με φερμουάρ! Αφήστε τον κοσμάκη να χαρεί λιγάκι κ να ξεφύγει! Κάντε λίγο χαβαλέ ρε γκρινιάρηδες! Ρίχτε ένα χαμόγελο ρε που μου γίνατε ο αστυνόμος Μπέκας να πούμε!

Για όλους τους υπόλοιπους έρχεται ιστορία με το πως τα καταπίνει η ξαδερφούλα κ με νέες φώτο αυτή την φορά κ πιο πονηρές! Αρκεί βέβαια να σταματήσει η γκρίνια γιατί με ξενερώνετε κ μου χαλάτε την έμπνευση στο γράψιμο!

ΥΓ κάτω απο 30 είμαι! Όποιος θέλει το πιστεύει... Αλλά χέστηκα κιόλας κ 70αρη να με κάνετε! Απλά ενημερωτικά...
ΥΓ2 Ειδικά για τον Apolyto σκέφτομαι να ανοίξω κ νέο θρεντ για τις περιπέτειες της μιλφάρας θείας!
ΥΓ3 Αγάπη μόνο κ χαλαρώστε ρε!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γραφτα ολα στ αρχιδια σου και σκισε την ξαδερφη

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Καλά εννοείται πλέον ότι γράφεις για κάτι το οποίο θα ήθελες να ζήσεις στο παρελθόν και όχι για κάτι που ζεις στην πραγματικότητα τώρα. Και λέω "στο παρελθόν" γιατί είσαι πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία που δηλώνεις. Ένας 21χρονος ποτέ δε θα έγραφε τόσο σωστά ελληνικά πλέον (μάλλον κάτι σε "η ξαδέρφι κάβλοσε και χόθικε κάτο από το πάπλομα" θα έγραφε) και δε θα εκφραζόταν τόσο σωστά. Την ηλικία σου επίσης τη δείχνει η αναφορά σου σε πρόσωπα και πράγματα που δεν είναι στην επικαιρότητα πλέον και ένας 21χρονος δεν τα γνωρίζει επ'ουδενί. Και, ναι, καλά κάνεις και τα γράφεις. Δε σε κακολογώ. Μάλιστα σου δίνω συγχαρητήρια γιατί έχεις πολύ ωραία και στρωμένη γραφή.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σαν πολύ έκταση δεν πήρε αυτό το νήμα...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σαν πολύ έκταση δεν πήρε αυτό το νήμα...
Καθόλου. Τα γράφει ωραία. Εδώ ο άλλος ο τρελάρας ο Πανο-φάνης με τη γυναίκα του που την πηδούσαν τα γουρούνια και το γούσταρε, έκανε μπαμ από την αρχή ότι ήταν μούφα αλλά ακόμα του γράφουν στα σοβαρά μερικοί (κι ας έχουν περάσει μήνες από την ώρα που ξεκίνησε αυτή τη μαλακία) και μάλιστα έχουν αγωνία και απορίες για τη συνέχεια. :cheesy: Μια χαρά είναι ο ghorry σε σχέση με εκείνον.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η ιστορία του εκτος ότι έχει πολλά ερωτηματικά έχει και φωτογραφίες, οι οποιες όπως λέει θα αυξηθούν γιατί θα ανεβάσει και άλλες.
Πείτε μου τώρα εσείς, σας τυχαίνει η ίδια περίπτωση με την ξαδέρφη του, ένα τόσο προσωπικό θέμα. Δεν έχει να κάνει με μια άγνωστη που πήδηξατε αλλα την ξαδέρφη σας, το οποιο φυσικά δεν θα θέλατε να μαθευτεί ποτε από κανέναν, ούτε πια είναι ούτε την κάθε λεπτομέρεια για το πως την γαμήσατε. Να εξαφανίζατε ακόμα και την τελευταία πιθανότητα που μπορεί να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και μαθευτεί. Αυτόν εδώ όχι μονο δεν τον ενδιαφέρει αλλα μας ανεβάζει και φωτογραφίες οι οποιες μπορεί μεν να κρύβουν πρόσωπο, αλλα κάλλιστα μπορεί να έχουν ανεβεί στο FB και γιατί όχι 1 στους τόσους εκατοντάδες που έχουν δει το θέμα να αναγνωρίσουν ποια είναι. Γενικά δεν έχει θέμα, εδώ μας έχει συ-στύση και την θεία.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Καλά εννοείται πλέον ότι γράφεις για κάτι το οποίο θα ήθελες να ζήσεις στο παρελθόν και όχι για κάτι που ζεις στην πραγματικότητα τώρα. Και λέω "στο παρελθόν" γιατί είσαι πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία που δηλώνεις. Ένας 21χρονος ποτέ δε θα έγραφε τόσο σωστά ελληνικά πλέον (μάλλον κάτι σε "η ξαδέρφι κάβλοσε και χόθικε κάτο από το πάπλομα" θα έγραφε) και δε θα εκφραζόταν τόσο σωστά. Την ηλικία σου επίσης τη δείχνει η αναφορά σου σε πρόσωπα και πράγματα που δεν είναι στην επικαιρότητα πλέον και ένας 21χρονος δεν τα γνωρίζει επ'ουδενί. Και, ναι, καλά κάνεις και τα γράφεις. Δε σε κακολογώ. Μάλιστα σου δίνω συγχαρητήρια γιατί έχεις πολύ ωραία και στρωμένη γραφή.

δηλαδη τυπε υπαρχουν ψευτικες ιστοριες στο μπου;  :huh:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δηλαδη τυπε υπαρχουν ψευτικες ιστοριες στο μπου;  :huh:
Μπαααααα.... :cheesy:
Να πω την αλήθεια όμως, στην αρχή ο Ghorry με έπεισε πως πρόκειται για ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Και νομίζω πως όλοι σας πειστήκατε.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε συ στρατηγε προφανως εχουν φαει 10 φορες και παραπανω τα μουτρα τους τα παιδια μεχρι να τους κατσει τετοια φαση, την επιτυχια αναφερεις και θυμασαι πχ το γκολ του βρυζα που αποκλεισαμε την αρσεναλ, τα αλλα 20 χρονια που καναμε μετρια πραγματα στην ευρωπη τι να αναφερουμε οι παοκσιδες????

Ταξίαρχος και όχι στρατηγός ..

Μα αν εξιστορούσαν οκ να πούν μόνο τις πετυχημένες ιστορίες. Αλλά εδώ δεν εξιστορούν απλά. Το πάει βήμα βήμα σε ζωντανή σύνδεση. Όταν λοιπόν βλέπεις ζωντανά έναν αγώνα δεν τους κερδίζεις όλους. Κάποιους χάνεις όταν πχ έχεις μέσα Αχριστέα...

Αν και πολλές αποτυχημένες ιστορίες έχουν μέσα και ενδιαφέρον. Πάρε παράδειγμα.

Ήμουν σε ένα μπαράκι πριν 6-7 χρόνια με κάτι φιλαράκια. Μου λέει ένας ρε μαλάκα αυτή σε καρφώνει συνέχεια.
Την κοιτάζω ήταν ένα 6αράκι τίποτα ιδιαίτερο απλά ωραίο σωματάκι.

Αφήνω να περάσει λίγη ώρα μήπως έβρισκα κάτι καλύτερο και τσουπ ο φίλος μου από δίπλα σαν το διαβολάκι "ρε μαλάκα αυτή σε κοιτάζει συνέχεια".

Άντε λέω πάω να δούμε τι λέει. (με τον κολλητό μου τότε φτιάχναμε ο ένας τον άλλον με γκόμενες που γνωρίζαμε τότε και έπεφτε και καμιά παρτούζα.

Μη στα πολυλογώ χώνομαι στη γκόμενα και όλα πηγαίνανε ρολόι. Ήταν και φίλη με τη μπαργούμαν και πίναμε και τα ποτά μας.

Τονίζω η γκόμενα ήταν μόνη στο μπαρ γιατί ήταν φίλη με τη μπαργούμαν και στεκότανε κοντά στο μπαρ.

Κάποια στιγμή μετά από ώρα λέω για να ρίξουμε τα ρέστα μας...

Και της λέω "Μετά θα πάω με τον φίλο μου από το σπίτι του να συνεχίσουμε το ποτό. Έρχεσαι για παρέα να αράξουμε?"

Και τη απαντάει?????? "Κοίτα αυτά τα σκηνικά με αγνώστους σε σπίτια και παρτούζες τα έχω κόψει πια"

Μένω μαλάκας και από εκεί που το 6αράκι δε με ενδιέφερε και πολύ, ξαφνικά είχα καυλώσει απίστευτα !

Επέμενα για να την πείσω αλλά εκείνη ανένδοτη !

Όταν το αίμα πάω στο κάτω κεφάλι όμως και μια γκόμενα το έχει χοντρύνει ήδη μόνη της, ο άντρας δεν έχει έλεος. Και μετά τις προτάσεις τις πέταγα μπαμ μπαμ ωμές και τη μία μετά την άλλη.

Της λέω πάμε στην τουαλέτα τώρα...  Απαντάει "Όχι σου είπα"

Της κολλάω τον πούτσο μου στο μπούτι της έτσι όπως χόρευε, και το σηκώνει προς στα αρχίδια μου λέγοντας και πάλι όχι.

Μην τα πολυλογώ όταν βγήκα από το μαγαζί και λέω στην παρέα μου τους διαλόγους που γινόντουσαν είχαν μείνει όλοι μαλάκες.

Αλλά ρε μάγκες Να μια ιστορία που ενδιαφέρουσα μπορώ να πώ που κάποιος δεν γάμησε! 

Από προσπάθεια πάντως μου βγάζω το καπέλο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μπαααααα.... :cheesy:
Να πω την αλήθεια όμως, στην αρχή ο Ghorry με έπεισε πως πρόκειται για ιστορία πέρα για πέρα αληθινή. Και νομίζω πως όλοι σας πειστήκατε.

Μπα φίλε μου οι περισσότεροι δεν πείστηκαν... Απλά θέλανε να διαβάζουν την ιστορία..

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η ιστορία του εκτος ότι έχει πολλά ερωτηματικά έχει και φωτογραφίες, οι οποιες όπως λέει θα αυξηθούν γιατί θα ανεβάσει και άλλες.
Πείτε μου τώρα εσείς, σας τυχαίνει η ίδια περίπτωση με την ξαδέρφη του, ένα τόσο προσωπικό θέμα. Δεν έχει να κάνει με μια άγνωστη που πήδηξατε αλλα την ξαδέρφη σας, το οποιο φυσικά δεν θα θέλατε να μαθευτεί ποτε από κανέναν, ούτε πια είναι ούτε την κάθε λεπτομέρεια για το πως την γαμήσατε. Να εξαφανίζατε ακόμα και την τελευταία πιθανότητα που μπορεί να έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και μαθευτεί. Αυτόν εδώ όχι μονο δεν τον ενδιαφέρει αλλα μας ανεβάζει και φωτογραφίες οι οποιες μπορεί μεν να κρύβουν πρόσωπο, αλλα κάλλιστα μπορεί να έχουν ανεβεί στο FB και γιατί όχι 1 στους τόσους εκατοντάδες που έχουν δει το θέμα να αναγνωρίσουν ποια είναι. Γενικά δεν έχει θέμα, εδώ μας έχει συ-στύση και την θεία.

Ακριβως οπως τα λες μαν. +1

Επισκέπτης
γκορι μην ακους κανενα συνεχισε την ιστορια πεσ για κανα γαμησι βαλε και τη θεια μεσα να ριξουμε καμια παχια :cum: :cum: :cum:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ξαδερφε εχεις λιωσει στο γαμησι μου φενεται και μας αγνοεις.
κανε ενα διαλειμμα και ενημερωσε μας...

κωλο πηρες η οχι ακομα;

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κοιταξε η πιθανοτητα να ειναι καποιος σαλεμενος και να γουσταρει σατανισμο και βιασμους και φονους ειναι 1 στο απειροελαχιστο.
ε πως βρεθηκαν σε ιδια παρεα δημητροκαλης και κατσουλας και ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ?
υπαρχουν λοιπον αλλοι 100 στην ελλαδα που πηδηξαν την ξαδερφη τους και μονο ενας ειχε την τρελα να το βγαλει στο ιντερνετ λαηβ
δεν αποκλειω να ειναι μουφα αλλα οχι οτι περιεργο ειναι και ψεμα, ακριβως επειδη ειναι περιεργο βγηκε να το πει και μπορει να τυχαινει σε 100 ελληνες και μονο ενας το βγαζει στο ιντερνετ

pezaxa

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2012
Like
10
Πόντοι
1
Ρε φίλε 22 χρονών είσαι και λες για μια 18χρονη "το νεανικό μουνάκι της" Πολύ 40φεύγα μου κάνεις.... Τέτοιοι σχολιασμοί μόνο από αρκετά μεγαλύτερους γίνονται.

Εδώ το καλό σανό !
Πες τα hitman πες τα!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Σαφέστατα, όπως παρατήρησαν πολλοί, ο ghorry προδόθηκε από τον τρόπο γραφής του ότι είναι μεγαλύτερος απ'όσο λέει. Κάποιοι λένε 40. Εγώ λέω πολύ περισσότερο. Να είναι καλά. ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ο ''ghorry'' ειναι χυστης ....τελος :rockon: :cum:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.