ρε συ στρατηγε προφανως εχουν φαει 10 φορες και παραπανω τα μουτρα τους τα παιδια μεχρι να τους κατσει τετοια φαση, την επιτυχια αναφερεις και θυμασαι πχ το γκολ του βρυζα που αποκλεισαμε την αρσεναλ, τα αλλα 20 χρονια που καναμε μετρια πραγματα στην ευρωπη τι να αναφερουμε οι παοκσιδες????
Ταξίαρχος και όχι στρατηγός ..
Μα αν εξιστορούσαν οκ να πούν μόνο τις πετυχημένες ιστορίες. Αλλά εδώ δεν εξιστορούν απλά. Το πάει βήμα βήμα σε ζωντανή σύνδεση. Όταν λοιπόν βλέπεις ζωντανά έναν αγώνα δεν τους κερδίζεις όλους. Κάποιους χάνεις όταν πχ έχεις μέσα Αχριστέα...
Αν και πολλές αποτυχημένες ιστορίες έχουν μέσα και ενδιαφέρον. Πάρε παράδειγμα.
Ήμουν σε ένα μπαράκι πριν 6-7 χρόνια με κάτι φιλαράκια. Μου λέει ένας ρε μαλάκα αυτή σε καρφώνει συνέχεια.
Την κοιτάζω ήταν ένα 6αράκι τίποτα ιδιαίτερο απλά ωραίο σωματάκι.
Αφήνω να περάσει λίγη ώρα μήπως έβρισκα κάτι καλύτερο και τσουπ ο φίλος μου από δίπλα σαν το διαβολάκι "ρε μαλάκα αυτή σε κοιτάζει συνέχεια".
Άντε λέω πάω να δούμε τι λέει. (με τον κολλητό μου τότε φτιάχναμε ο ένας τον άλλον με γκόμενες που γνωρίζαμε τότε και έπεφτε και καμιά παρτούζα.
Μη στα πολυλογώ χώνομαι στη γκόμενα και όλα πηγαίνανε ρολόι. Ήταν και φίλη με τη μπαργούμαν και πίναμε και τα ποτά μας.
Τονίζω η γκόμενα ήταν μόνη στο μπαρ γιατί ήταν φίλη με τη μπαργούμαν και στεκότανε κοντά στο μπαρ.
Κάποια στιγμή μετά από ώρα λέω για να ρίξουμε τα ρέστα μας...
Και της λέω "Μετά θα πάω με τον φίλο μου από το σπίτι του να συνεχίσουμε το ποτό. Έρχεσαι για παρέα να αράξουμε?"
Και τη απαντάει?????? "Κοίτα αυτά τα σκηνικά με αγνώστους σε σπίτια και παρτούζες τα έχω κόψει πια"
Μένω μαλάκας και από εκεί που το 6αράκι δε με ενδιέφερε και πολύ, ξαφνικά είχα καυλώσει απίστευτα !
Επέμενα για να την πείσω αλλά εκείνη ανένδοτη !
Όταν το αίμα πάω στο κάτω κεφάλι όμως και μια γκόμενα το έχει χοντρύνει ήδη μόνη της, ο άντρας δεν έχει έλεος. Και μετά τις προτάσεις τις πέταγα μπαμ μπαμ ωμές και τη μία μετά την άλλη.
Της λέω πάμε στην τουαλέτα τώρα... Απαντάει "Όχι σου είπα"
Της κολλάω τον πούτσο μου στο μπούτι της έτσι όπως χόρευε, και το σηκώνει προς στα αρχίδια μου λέγοντας και πάλι όχι.
Μην τα πολυλογώ όταν βγήκα από το μαγαζί και λέω στην παρέα μου τους διαλόγους που γινόντουσαν είχαν μείνει όλοι μαλάκες.
Αλλά ρε μάγκες Να μια ιστορία που ενδιαφέρουσα μπορώ να πώ που κάποιος δεν γάμησε!
Από προσπάθεια πάντως μου βγάζω το καπέλο