Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ghorry μπες να συνεχισεις να γραφεις  καυλιαρι,περιμενουμε,θελουμε και την δευτερη και την τριτη φορα σε ιστορια...θελουμε καθε λεπτομερεια τι σου λεει ...τι κανει στο σπιτι,εχουμε παθει εξαρτηση με ghorry και ξαδερφη....αγορι μουυυυυυυ τρελανε μας :rockon: :rockon: :rockon:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Να διαβάσω μια φορά μία ιστορία και να πεί στο τέλος ο αφηγητής... "χώθηκα και δε γάμησα". Η έφαγα τα μούτρα μου.

Τι γίνεται ρε παιδί μου όλοι γαμάνε τον άπιαστο στόχο τους? Και πάντα όλες βγαίνουν και καυλιάρες. Πίνουν χύσια, δίνουν κώλο, αχόρταγες στον πούτσο.

:jerking: :jerking: :jerking:

Απούρανος φορ έβερ !!!
Ο Απουρανος τυπε με ειχε συνεπαρει με την ιστορια του ειχε πιο αυθεντικη γραφη μετα εβαλε τις μουφα φωτο απο την κουμπαρα και επεσε στα ματια μου. Ο glorry δεν πιανει μια μπροστα στον Απουρανο παντως.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Ουδείς σαν τον κ. Μπυρόκαυλο, κύριοι.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
[move]''ghorry'' ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΧΑΑΑΜΟΟΟΣ :cum: :cum: :cum:[/move]

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
θέλουμε να τη ξεπατώσεις και μέσα στο σπίτι, όταν θα είναι στο δίπλα δωμάτιο ο πατέρας της με την υπόλοιπη παρέα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
[move]''ghorry''ΚΛΕΨΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΙΝΓΚΑΡΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΧΑΑΑΜΟΟΟΣ :cum: :cum: :cum:[/move]

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Που 'σαι ρε ξαδερφε...?
Σημερα δεν εχει βολτιτσα με το μωρο...??!!! :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σε περιμενουμε....μαζεψε τα μουνοχυσιματα της ξαδερφης και δωστα μας να τα μυρισουμε....... :rockon: :rockon:  :cum: :cum: :cum: :cum:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δηλαδη ρε τυποι,λετε να ειναι φιδεμπορας ο ξαδερφος; :think: :think: :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
πεφτω απ τα συννεφα :S

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ghorry χυσε αγορι μουυυυ...αστους να λενε :cum: :cum: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Να διαβάσω μια φορά μία ιστορία και να πεί στο τέλος ο αφηγητής... "χώθηκα και δε γάμησα". Η έφαγα τα μούτρα μου.

Τι γίνεται ρε παιδί μου όλοι γαμάνε τον άπιαστο στόχο τους? Και πάντα όλες βγαίνουν και καυλιάρες. Πίνουν χύσια, δίνουν κώλο, αχόρταγες στον πούτσο.

:jerking: :jerking: :jerking:

Απούρανος φορ έβερ !!!
ρε συ στρατηγε προφανως εχουν φαει 10 φορες και παραπανω τα μουτρα τους τα παιδια μεχρι να τους κατσει τετοια φαση, την επιτυχια αναφερεις και θυμασαι πχ το γκολ του βρυζα που αποκλεισαμε την αρσεναλ, τα αλλα 20 χρονια που καναμε μετρια πραγματα στην ευρωπη τι να αναφερουμε οι παοκσιδες????

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
χυσε το ξαδερφακι σου..αξιος :cum: :rockon:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ρε ξενέρωτοι... Ρε γκρινιάρηδες... επειδή έχετε κλιμακτήριο τι σας φταίνε οι άλλοι κ τους χαλάτε την χαρά κ την φάση! Ψωνίζω απο τα πανέρια της Αιόλου κ έχω τζιν με φερμουάρ! Αφήστε τον κοσμάκη να χαρεί λιγάκι κ να ξεφύγει! Κάντε λίγο χαβαλέ ρε γκρινιάρηδες! Ρίχτε ένα χαμόγελο ρε που μου γίνατε ο αστυνόμος Μπέκας να πούμε!

Για όλους τους υπόλοιπους έρχεται ιστορία με το πως τα καταπίνει η ξαδερφούλα κ με νέες φώτο αυτή την φορά κ πιο πονηρές! Αρκεί βέβαια να σταματήσει η γκρίνια γιατί με ξενερώνετε κ μου χαλάτε την έμπνευση στο γράψιμο!

ΥΓ κάτω απο 30 είμαι! Όποιος θέλει το πιστεύει... Αλλά χέστηκα κιόλας κ 70αρη να με κάνετε! Απλά ενημερωτικά...
ΥΓ2 Ειδικά για τον Apolyto σκέφτομαι να ανοίξω κ νέο θρεντ για τις περιπέτειες της μιλφάρας θείας!
ΥΓ3 Αγάπη μόνο κ χαλαρώστε ρε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom