loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εδω τι εννοεις φιλε με τροχοσπιτο κυκλοφορεις?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΙΩΣΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕΞΑΡΤΗΜΕΝΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...
εδω τι εννοεις φιλε με τροχοσπιτο κυκλοφορεις?
Για να καταλάβετε λίγο ακόμα την ξαδερφούλα κ στο τέλος της ιστορίας θα ανεβάσω κ πιο πονηρές! ;)
Ετσι ειναι τυπε...αν εισαι καλος στα μαθηματικα ξερεις και αν πρεπει να γαμησεις την ξαδερφη 'η οχι
Τύπε χρόνια έχω να γράψω στο forum, αλλά για την πάρτη σου θα κανω εξαίρεση. Στην αρχή το πίστεψα το θέμα αλλά τώρα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ξαδερφη, και εσύ είσαι κοντά 40 και όχι 21. Λοιπόν, φτιάξε τις περιγραφές σου να ταιριάζουν με το αρχικό ύφος, και θα συνεχίσω να βοσκάω να δω που θα πάει...
εκει μεσα πεφτει πολυ πουτσα και προσεχει
ρε τυπε υπαρχουν ακομα τζιν με φερμουαρ?
σωστος τυπε τον προδωσε το φερμουαρ στο τζιν
Εδω το εχασες ρε φιλε στη φρασεολογια κρυβεται η αληθεια οπως και στους Σεξ Πιστολς... !!!
Οπως ο αλλος στην αλλη ιστορια που και καλα διαδραματιστηκε τωρα με την ''πιο 80's αττακα πεθαινεις: ''βαλε λιγο χαβαλε στη φαση μην εισαι μουχλα... "
AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι ρε πουστη μου τοσοι επιδοξοι συγγραφεις τσοντοαρλεκιν εχουν γινει επιδημια πραγματικη...
Καλα ρε εδω η ιστορια μπαζει σε ενα σωρο χτυπητα σημεια, εσας το φερμουαρ στο τζην σας πειραξε?Που υπαρχουν ακομα τζην με φερμουαρ, σπανιο μεν αλλα υπαρχουν
δεν περίμενα να τσιμπήσουν τόσοι πολλοί...! Απο την αρχή φάνηκε η μούφα με την πόρτα..οτι ξαφνικά την έπαιζε κ μπήκε η Ξαδερφη μέσα Χαχαχα! Όντως πέφτει επιδημία τσοντοαρλεκιν οπως κ στο άλλο θέμα με τον τύπο που του πήδηξαν την γυναίκα στο κάμπινγκ. Μαλλον γράφουν σενάρια για να τα κανει ο σειρήνας ταινίεςΜας την εφερε για τα καλα στην αρχη μας εξαπατησε ολους σχεδον ο γκορι με το αθωο υφακι γραφης και το οικογενιακο περιβαλλον ειναι καλος κον αρτιστ... καλλιτεχνης της απατης... ;) ;) ;)
δεν περίμενα να τσιμπήσουν τόσοι πολλοί...! Απο την αρχή φάνηκε η μούφα με την πόρτα..οτι ξαφνικά την έπαιζε κ μπήκε η Ξαδερφη μέσα Χαχαχα! Όντως πέφτει επιδημία τσοντοαρλεκιν οπως κ στο άλλο θέμα με τον τύπο που του πήδηξαν την γυναίκα στο κάμπινγκ. Μαλλον γράφουν σενάρια για να τα κανει ο σειρήνας ταινίες
Εδω το εχασες ρε φιλε στη φρασεολογια κρυβεται η αληθεια οπως και στους Σεξ Πιστολς... !!!
Οπως ο αλλος στην αλλη ιστορια με την ''πιο 80's αττακα πεθαινεις: ''βαλε λιγο χαβαλε στη φαση μην εισαι μουχλα... "
AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι ρε πουστη μου τοσοι επιδοξοι συγγραφεις τσοντοαρλεκιν εχουν γινει επιδημια πραγματικη...
χαχαχα τι να πω υπάρχει πολυ κάψιμο στον κόσμο η μοναξιά κ θέλουν να ασχολούνται μαζί τους...! Οχι 40 καμία 50αρια τον κόβωΑκριβως φιλε Αποκ αλλα προδιδονται απο καπου ολοι οπως και ο καμπινγκ πιο 80's πεθαινεις...
χαχαχα τι να πω υπάρχει πολυ κάψιμο στον κόσμο η μοναξιά κ θέλουν να ασχολούνται μαζί τους...! Οχι 40 καμία 50αρια τον κόβω
Ε μα να κάθεται να γράφει τοσο αναλυτικά τις περιπέτειες με την ξαδέλφη του κανει μπαμ οτι ειναι μούφα! Δεν εχω δει την τσόντα του σειρήνα ετσι πηρα τον αγαπημένο μου ξάδελφο.... Μήπως ειναι remake αυτή την φορά με ξαδέλφη...και βαλε και βαλε... εντελως καμμενος ομως...
καλά ακόμα μαυτόν τον ψεύτη ασχολείστε;;;;