Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε χρόνια έχω να γράψω στο forum, αλλά για την πάρτη σου θα κανω εξαίρεση. Στην αρχή το πίστεψα το θέμα αλλά τώρα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ξαδερφη, και εσύ είσαι κοντά 40 και όχι 21. Λοιπόν, φτιάξε τις περιγραφές σου να ταιριάζουν με το αρχικό ύφος, και θα συνεχίσω να βοσκάω να δω που θα πάει...   :uglystupid:

Μας την εφερε για τα καλα στην αρχη μας εξαπατησε ολους σχεδον ο γκορι με το αθωο υφακι γραφης και το οικογενιακο περιβαλλον ειναι καλος κον αρτιστ... καλλιτεχνης της απατης... ;) ;) ;)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ρε τυπε υπαρχουν ακομα τζιν με φερμουαρ?  :think:

σωστος τυπε τον προδωσε το φερμουαρ στο τζιν

ειδες ρε εκτορα το επιασες και εσυ αφου ολοι οι επδοξοι τσοντοφωσκολοι το χανουν στις λεπτομερειες... :headbang: :headbang: :headbang:

Εδω το εχασες ρε φιλε στη φρασεολογια κρυβεται η αληθεια οπως και στους Σεξ Πιστολς... :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon:!!!
Οπως ο αλλος στην αλλη ιστορια που και καλα διαδραματιστηκε τωρα με την ''πιο 80's αττακα πεθαινεις: ''βαλε λιγο χαβαλε στη φαση μην εισαι μουχλα... :2funny: :2funny: :2funny:"

AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι ρε πουστη μου τοσοι επιδοξοι συγγραφεις τσοντοαρλεκιν εχουν γινει επιδημια πραγματικη... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Καλα ρε εδω η ιστορια μπαζει σε ενα σωρο χτυπητα σημεια, εσας το φερμουαρ στο τζην σας πειραξε?Που υπαρχουν ακομα τζην με φερμουαρ, σπανιο μεν αλλα υπαρχουν

το βασικοτερο δεν βρηκατε συναγωνιστες...ο γκορι υποτιθεται οπως ελεγε οτι ηταν αβγαλτος και με το που εβλεπε τα μπουτακια εχυνε...τωρα μας περιγραφει σε σελιδες επι σελιδων πως γαμαει ασταματητα ενα θεικο μουνι ελεγχοντας το χυσιμο μεχρι τελευταιας ρανιδος ουτε ο Ροκο να ητανε... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μας την εφερε για τα καλα στην αρχη μας εξαπατησε ολους σχεδον ο γκορι με το αθωο υφακι γραφης και το οικογενιακο περιβαλλον ειναι καλος κον αρτιστ... καλλιτεχνης της απατης... ;) ;) ;)
δεν περίμενα να τσιμπήσουν τόσοι πολλοί...! Απο την αρχή φάνηκε η μούφα με την πόρτα..οτι ξαφνικά την έπαιζε κ μπήκε η Ξαδερφη μέσα Χαχαχα! Όντως πέφτει επιδημία τσοντοαρλεκιν οπως κ στο άλλο θέμα με τον τύπο που του πήδηξαν την γυναίκα στο κάμπινγκ. Μαλλον γράφουν σενάρια για να τα κανει ο σειρήνας ταινίες

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν περίμενα να τσιμπήσουν τόσοι πολλοί...! Απο την αρχή φάνηκε η μούφα με την πόρτα..οτι ξαφνικά την έπαιζε κ μπήκε η Ξαδερφη μέσα Χαχαχα! Όντως πέφτει επιδημία τσοντοαρλεκιν οπως κ στο άλλο θέμα με τον τύπο που του πήδηξαν την γυναίκα στο κάμπινγκ. Μαλλον γράφουν σενάρια για να τα κανει ο σειρήνας ταινίες

Ακριβως φιλε Αποκ αλλα προδιδονται απο καπου ολοι οπως και ο καμπινγκ πιο 80's πεθαινεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω το εχασες ρε φιλε στη φρασεολογια κρυβεται η αληθεια οπως και στους Σεξ Πιστολς... :cheesy: :grin: :dancing: :rockon: :rockon:!!!
Οπως ο αλλος στην αλλη ιστορια με την ''πιο 80's αττακα πεθαινεις: ''βαλε λιγο χαβαλε στη φαση μην εισαι μουχλα... :2funny: :2funny: :2funny:"

AXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατι ρε πουστη μου τοσοι επιδοξοι συγγραφεις τσοντοαρλεκιν εχουν γινει επιδημια πραγματικη... :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ακριβως φιλε Αποκ αλλα προδιδονται απο καπου ολοι οπως και ο καμπινγκ πιο 80's πεθαινεις... :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα τι να πω υπάρχει πολυ κάψιμο στον κόσμο η μοναξιά κ θέλουν να ασχολούνται μαζί τους...! Οχι 40 καμία 50αρια τον κόβω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και βαλε και βαλε... :2funny: :2funny: :2funny: εντελως καμμενος ομως... :headbang: :headbang: :headbang:
Ε μα να κάθεται να γράφει τοσο αναλυτικά τις περιπέτειες με την ξαδέλφη του κανει μπαμ οτι ειναι μούφα! Δεν εχω δει την τσόντα του σειρήνα ετσι πηρα τον αγαπημένο μου ξάδελφο.... Μήπως ειναι remake αυτή την φορά με ξαδέλφη...

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
καλά ακόμα μαυτόν τον ψεύτη ασχολείστε;;;; :headbang:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.229
Πόντοι
26.096
Καλημέρα.
42 σελίδες για τη ξαδέλφη σας:::!!!
Δηλαδή αν σας έπιανε ο πάτερ της ενορίας σας, τι θα γινόταν εδώ μέσα;  :hmm: :hmm:

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
:pipa2:Καλημέρα εμένα με έπιασε ξαδέλφη μου να τον δίνω πίπα στην θεια μου

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ghorry: με έπιασε και ο θείος μου να τραβάω μαλακία, τώρα πρέπει να τον γαμήσω  και αυτόν

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
την πεμπτη τον ειδε με την μαλαπερδα εξω να μαλακιζεται σαν ουραγκοταγκος και το σαββατο οι πατουσες της κοιταζαν το ταβανι..χαχαχαχαχαχα η καλυτερη ιστορια εδω μεσα μακραν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom