You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 741
- Εμφανίσεις 97K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Ποτέ δεν ειρωνευόμαστε φίλους. Μόνο πλακίτσα για να διώχνουμε το άγχος.δεν φθάνει που σας έκαμα σύνοψη των συμβάντων, ειρωνεύεσθε κιόλας. Είσθε παλαιοχαρακτήρες.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Ποτέ δεν ειρωνευόμαστε φίλους. Μόνο πλακίτσα για να διώχνουμε το άγχος.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
τυπε συγγνωμη που ρωταω,αλλα σημερα γτ δεν την ξαναπηδηξες;;
το πιο σωστο ερωτημα σημερα!!!!!!!!!!!
αν και μπορει να την πηδαει ηδη
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Βιάζεσαι.τυπε συγγνωμη που ρωταω,αλλα σημερα γτ δεν την ξαναπηδηξες;;
Με τη σειρά τα γεγονότα.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
παιδια μαλλον μεσα τον εχει και ξαλαφρωνει παλιτο πιο σωστο ερωτημα σημερα!!!!!!!!!!!
αν και μπορει να την πηδαει ηδη
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε ρε τυπε,συνεχισε την ιστορια σου,γτ αρχιζει το μπασκετ,και δεν μπορω να το
βλεπω καυλωμενος.
βλεπω καυλωμενος.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η ξαδερφούλα σου για άβγαλτη ντύνεται καυλωτικά και ωραία. Για άβγαλτη επίσης γαμιέται σαν έμπειρη αφού ήξερε να σου κάνει όλα αυτά τα προκαταρκτικά. Μη ξεχνάς ότι 1 την πήδηξε μονο και εκείνος την είχε και μικρότερη από εσένα. Όλα υπέρ σου ρε παίχτη ποιος εισαι.
Ο Φώσκολος....
Και κάτι ακόμα. Στο αυτόκινητo εκείνη γδυθηκε, του έπαιρνε τσιμπούκι, τον άφησε να της δαχτυλίζει το μουνί και ξαφνικά του λέει όχι εδώ μη τους πάρει κάνα μάτι?
Ότι γινότανε όλη αυτή η φάση μέσα στο αυτοκίνητο δεν την πείραξε ε?
Η παράξενα μας τα περιγράφεις ή παράξενα μας τα λέει η ξαδέρφη σου.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφος εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου… κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…
ρε τυπε υπαρχουν ακομα τζιν με φερμουαρ?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τύπε χρόνια έχω να γράψω στο forum, αλλά για την πάρτη σου θα κανω εξαίρεση. Στην αρχή το πίστεψα το θέμα αλλά τώρα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ξαδερφη, και εσύ είσαι κοντά 40 και όχι 21. Λοιπόν, φτιάξε τις περιγραφές σου να ταιριάζουν με το αρχικό ύφος, και θα συνεχίσω να βοσκάω να δω που θα πάει...
σωστος τυπε τον προδωσε το φερμουαρ στο τζιν
μηπως γραφει η ξαδερφη την ιστορια???κ ψαχνει κανα ξαδερφο απ το μπου???Γιατι μου το χαλατε?????Εχω χυσει ηδη δυο φορεs και παω για τριτη...Δεν εχω και πετσετα και σκουπιζομαι στην κουρτινα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Και αυτό έχει γίνει, και γίνετε…και η μανα πιανει τον γιο να γαμαει τον πατερα...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γιατι μου το χαλατε?????Εχω χυσει ηδη δυο φορεs και παω για τριτη...Δεν εχω και πετσετα και σκουπιζομαι στην κουρτινα
τυπε η ξαδερφη πρεπει ναχει γιο στο πανεπιστημιο τωρα, απο τοτε που ηταν στη μοδα τα τζιν με φερμουαρ και τα μποξερακια εσωρουχα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αμα η εξαδερφη ειναι ετσι οπωs περιγραφεται........γινομαι εθελουσιωs συγγενηsμηπως γραφει η ξαδερφη την ιστορια???κ ψαχνει κανα ξαδερφο απ το μπου???
Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 276
- Πόντοι
- 36
σε ολες τις καλες οικογενειες με τραπεζικους λογαριασμους ανω του εκατομμυριουΚαι αυτό έχει γίνει, και γίνετε…
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Καλα ρε εδω η ιστορια μπαζει σε ενα σωρο χτυπητα σημεια, εσας το φερμουαρ στο τζην σας πειραξε?Που υπαρχουν ακομα τζην με φερμουαρ, σπανιο μεν αλλα υπαρχουν
εμεις ειπαμε τα σημεια μας τυπε πες και συ τα δικα σου οχι ετσι γενικα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φίλε! από ότι κατάλαβα, εκθέτεις την κοπέλα, ρε, Μαλακα! και μετά, είσαι φαντασιομανεις… πλάθεις φαντασίες, με την ξαδέλφη σου… και φτιάχνεσε, ρε, Μαλακα.. κόφτο! και πλάσε καμία άλλη ιστορία, με την Αδελφή σου.. άντε, από εκεί σαβούρα…..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 6K