Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
και για όσους λένε για πιάτσες κλπ... η κοπέλα είναι... κυρία! :P Συνεχίζω με το τέλος της ιστορίας!

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    185,5 KB · Εμφανίσεις: 120

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Ετσι ειναι τυπε...αν εισαι καλος στα μαθηματικα ξερεις και αν πρεπει να γαμησεις την ξαδερφη 'η οχι  :grin:

Νομικά είναι βρε. Περιττό να σου πω ότι ακόμη και νομικοί μπλέκονται με τους βαθμούς συγγένειας....

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Τύπε χρόνια έχω να γράψω στο forum, αλλά για την πάρτη σου θα κανω εξαίρεση. Στην αρχή το πίστεψα το θέμα αλλά τώρα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ξαδερφη, και εσύ είσαι κοντά 40 και όχι 21. Λοιπόν, φτιάξε τις περιγραφές σου να ταιριάζουν με το αρχικό ύφος, και θα συνεχίσω να βοσκάω να δω που θα πάει...  :uglystupid:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
και μπόνους φώτο με την θεία για τον apolyto! επιστρέφω σε λίγο με το τέλος!

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 58

Επισκέπτης
ωραιο φωτο φιλε παιχνιδιαρα η θεια λες και παιζει κρυφτουλι στηθηκε :cum:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Τύπε χρόνια έχω να γράψω στο forum, αλλά για την πάρτη σου θα κανω εξαίρεση. Στην αρχή το πίστεψα το θέμα αλλά τώρα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ξαδερφη, και εσύ είσαι κοντά 40 και όχι 21. Λοιπόν, φτιάξε τις περιγραφές σου να ταιριάζουν με το αρχικό ύφος, και θα συνεχίσω να βοσκάω να δω που θα πάει...   :uglystupid:
ούτε κατά διάνοια 40... ουτε καν... αν ήταν θα το έλεγα! ;)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ο ghorry ...ειναι χυστης... το bou βαραει :cum: σε ρυθμους καυλας ξαδερφουλας...
ειναι τυπος :rockon:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
γεια σου Apourane  :2funny:  μια αυτη η ιστορια και μια της κουμπαρας   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
καλα ρε τυπε η ξαδερφη υποτιθεται πως ηρθε με τον θειο να ψαξει για σπιτι ,να δει τα κατατοπια της Αθηνας κλπ κι εσκασε με τις τακουναρες και τα στενα φορεματα ?

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
άντε ρε μάστορα, περιμεένουμε τη συνέχεια, τι θα γίνει.

ψέμματα ή αλήθεια εμένα πάντως μου αρέσει η αφήγηση του

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
σε ολους αρεσει τυπε ....βουλιαξε  το bou,σχεδον 180 ατομα βλεφαριαζουν το θεμα  :grin:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Με βάζει κάτω λοιπόν κ αρχίζει τα γλωσσόφιλα… μετά να μου γλύφει τις ρώγες με την καυλωτική κ υγρή γλωσσίτσα της, ενώ με το χέρι της μου έτριβε την καυλωμένη μου πούτσα… εκεί αρχίζει ακόμα μια πίπα ενώ εγώ είμαι έτοιμος να εκραγώ μέσα στο στόμα της… της σηκώνω το κεφάλι, την γυρίζω από την άλλη κ αρχίζω εγώ αυτή την φορά τα γλυψίματα, η μικρή άρχισε πάλι να αναστενάζει κ να με δαγκώνει στους ώμους… εγώ έχω ανέβει από πάνω της κ αυτή αρχίζει να μου λέει να μπω μέσα της, όμως εγώ θέλω να την βασανίσω… βάζω καπότα  κ ενώ είμαι από πάνω της τρίβω την πούτσα μου πάνω στο μουνόχειλά της χωρίς να την βάζω μέσα… η μικρή να φωνάζει γιατί μου το κάνεις αυτό… χύσε με! Τότε βάζω απαλά το κεφαλάκι μέσα της κ πάνω που νομίζει ότι θα αρχίσω της το ξαναβγάζω κ αρχίζω πάλι να της το τρίβω στο μουνάκι της… αυτή να με σπρώχνει μέσα κ να φωνάζει ότι θα πεθάνει από την καύλα… τότε εκεί που δεν το περιμένει της το καρφώνω με δύναμη μέσα με αποτέλεσμα να βγάλει μια δυνατή κραυγή ηδονής! Το νεανικό μουνάκι της είναι σφιχτό ζεστό κ πολύ υγρό. Ενώ την πηδάω οι ποδάρες της με τα τακούνια με έχουν κλειδώσει ενώ με τα χέρια της μου χουφτώνει τον κώλο κ με σπρώχνει όλο κ πιο βαθιά της ενώ παράλληλα μου ψυθιρίζει λόγια καυλας στο αυτί μου το οποίο το δαγκώνει παράλληλα, όπως κ τους ώμους μου… εκεί μετά από τόσες μέρες υπομονής νιώθω ότι επιτέλους θα χύσω!!! Η πούτσα μου την καρφώνει με δύναμη κ εκείνη την στιγμή έρχεται το τέλος και για τους 2 μας, με μένα να αδειάζω όλη την καύλα μου στην καπότα μέσα στο καυτό μουνάκι της ξαδερφούλας μου, ενώ παράλληλα νιώθω τις συσπάσεις της… τραβιέμαι κ φιλιόμαστε με πάθος... τα ρούχα μας είναι στο πάτωμα... τα σεντόνια είναι μούσκεμα όπως κ το μουνάκι της ενώ κ οι 2 τρέμουμε απο την καύλα κ μένουμε αγκαλιασμένοι μεχρι να ηρεμίσουμε και να χαλαρώσουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom