Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
κριτικη με βαθμολογια παρακαλω +1 ηδη απο μενα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Εκεί την πετάω στο κάθισμα κ πάω να βγάλω τις καπότες από το ντουλαπάκι… με κοιτάει κ μου λέει όχι εδώ μωρό μου… δεν μπορώ… θα μας δει κανά μάτι (που να σου βγει το μάτι μωρή πάνω στην καύλα μου)… σηκωνω μποξεράκι, τζιν, βάζει κ αυτή το σουτιέν κουμπώνει μέχρι πάνω το φερμουάρ από το φορεματάκι της, ξεπαρκαρω κ γκαζομένος την πάω με την μια σε γνωστό γαμηστρώνα-ξενοδοχείο της παραλιακής στην Γλυφάδα… καρτούλα από την ρεσεψιόν κ με την μια στο δωμάτιο… ανοίγω πόρτα, φως την κολλάω στον τοίχο κ αρχίζω τα γλωσσόφιλα… της πιάνω τα σφιχτό της κωλαράκι κ την σηκώνω ψηλά ενώ αυτή έχει μπλεξει γύρω μου τις μαυρισμένες ποδάρες της με τις καυλωτικές γαλάζιες γόβες της… Γυρίζουμε κ την πετάω πάνω στο κρεβάτι… βγάζω το t-shrit μου και πάω πάνω της κ την φιλάω… απομακρύνομαι λίγο κ αρχίζω να της ανοίγω αργά κ βασανιστικά το φερμουάρ της με αποτέλεσμα στο τέλος να έχει αποκαλυφθεί το μαυρισμένο νεανικό κορμάκι της με το μπλε σουτιέν της κ το μπλε δαντελωτό κιλοτάκι της… εκεί σηκώνεται καθιστή πάνω στο κρεβάτι με πιάνει από το παντελόνι κ με τραβάει κοντά της ώστε ο πούτσος μου να είναι στην ίδια ευθεία με το στόμα της… μου ξεκουμπώνει πάλι το τζιν, βλέπει τον σκληρό μου πούτσο κ αρχίζει κ πάλι μια βαθιά κ υγρή πίπα ενώ παράλληλα ξαναπαίζει με τα αρχίδια μου, ενώ με κοιτάει κ με το άκρως καυλωτικό κ αθώο βλεμματάκι της… εκεί σε μια στιγμή μου πετάει «μου έχουν πει ότι είμαι καλή σε αυτό» (το ήξερα πουτανάκι ότι είσαι σκέφτηκα από μέσα μου).

Την ξαναπετάω στο κρεβάτι κ αρχίζω τα φιλιά… από το στόμα κατεβαίνω στον λαιμό της κ αρχίζω να της τον ρουφάω κ μετά στο στήθος της ενώ την ακούω να βγάζει κραυγούλες καύλας… της βγάζω το σουτιέν κ αρχίζω πάλι να παίζω με τις καυλωμένες ρώγες της, ενώ το χέρι μου τρίβει το κιλοτάκι της με το υγρό μουνάκι της… κατεβαίνω πιο χαμηλά της φιλάω το στομάχι κ φτάνω στο κιλοτάκι της… της το πιάνω για να το κατεβάσω, την κοιτάω πονηρά κ το αφήνω με την μια ενώ αρχίζω να κατεβαίνω κ να της γλύφω κ να της φιλάω τα μπούτια της μέχρι τις γάμπες της… είναι πάνω στο κρεβάτι μόνο το μπλε δαντελωτό κιλοτάκι της κ της γαλάζιες γόβες της φώτο… ενώ αυτή μου φωνάζει «γιατί μου το κάνεις αυτό; Γιατι;»

Τότε ανεβαίνω πάλι ψηλά της βγάλω το κιλοτάκι κ βλέπω επιτέλους το φρεστοξυρισμένο, υγρό κ στενό μουνάκι της… αρχίζω να της το γλύφω με μανία κ να παίζω με την γλώσσα μου με την κλειτορίδα της ενώ αυτή από πάνω βάζει τα χέρια της εναλλάξ στα βυζάκια της κ στο κεφάλι μου… ξαφνικά την ακούω να ανασαίνει πολύ γρήγορα και να φωνάζει χύνω ενώ νιώθω τις συσπάσεις στο μουνάκι της… αφού περνάνε λίγα δευτερόλεπτα, με αρπάζει κ με γυρίζει στο κρεβάτι κ μου λέει με νόημα «τώρα θα χύσουμε μαζί μωρό μου»
ρε τυπε,επειδη ειμαι μερακλης και καυλωνω με τις γοβες.αναφερεις 2 φορες για τη φωτο με τις γοβες...που ειναι η φωτο να τον παιξουμε κι εμεις που εχουμε παρει σειρα; :lheel:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφος εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου… κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι  κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…
επρεπε να τις τα πεταξεις τυπε
τι συγκρατηθηκες :S

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Συνάδελφοι πάω να φτιάξω έναν φραπέ κ επιστρέφω σε 5 λεπτάκια με την συνέχεια των χθεσινών συμβάντων!

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
ρε τυπε,επειδη ειμαι μερακλης και καυλωνω με τις γοβες.αναφερεις 2 φορες για τη φωτο με τις γοβες...που ειναι η φωτο να τον παιξουμε κι εμεις που εχουμε παρει σειρα; :lheel:
Σελίδα 17 ρε μερακλή!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
apolyte γραφε πιο γρηγορα  :2funny:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
69 μέλη και 109 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

κοιτα δω ρε μλκ....ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ για την ξαδερφουλα.......

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

Συνημμένα

• 0HMnMuX.png
    0HMnMuX.png
    396,4 KB · Εμφανίσεις: 45

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
παντως τυπε αφου ξεκινησες με την ξαδερφη,πρεπει να πας και με τη θεια.γιατι ως γνωστο,στην ξεδερφη και στη θεια,η ψωλη παει ευθεια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως τυπε αφου ξεκινησες με την ξαδερφη,πρεπει να πας και με τη θεια.γιατι ως γνωστο,στην ξεδερφη και στη θεια,η ψωλη παει ευθεια
η θεια θα ειναι και καλυτερη τυπε :rockon:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Δεν διάβασα όλο το νήμα, αλλά διαπίστωσα ότι η εξαδέλφη είναι 2η.

Κατά την ΑΚ 1356: "Εμποδίζεται ο γάμος με συγγενείς εξ αίματος σε ευθεία γραμμή απεριόριστα και σε πλάγια γραμμή έως και τον τέταρτο βαθμό".

Η εξαδέλφη είναι συγγενής εξ αίματος σε πλάγια γραμμή, αφού παρεμβάλλεται γονέας με άλλο αίμα. Για να βρούμε τον βαθμό συγγένειας μετράμε τις γεννήσεις που μεσολάβησαν από τον κοινό γεννήτορα.

Έτσι: έστω Χ ο κοινός γεννήτορας. Τέκνα Χ1 και Χ2. Δύο οι γεννήσεις. Τα αδέλφια είναι 2ου βαθμού συγγενείς. Κάθε αδέλφι κάνει τέκνα ο Χ1 τον Χ11 και ο Χ2 τον Χ22. Αυτά είναι 1α ξαδέλφια και είναι 4ου βαθμού συγγενείς. Δύο οι γεννήσεις των γονέων τους και δύο οι δικές τους = 4. Ο Χ11 κάνει τέκνο τον Χ111 και ο Χ22 την Χ222. Αυτά είναι 2α εξαδέλφια, ήτοι 6ου βαθμού συγγενείς. δύο γεννήσεις των παπούδων Χ1 και Χ2, δύο των γονέων τους Χ11 & Χ22 και δύο οι δικές τους.

Όρμα αδελφέ, ο νόμος επιτρέπει τον γάμο των 2ων ξαδελφιών μεταξύ τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom