Νέα

Με έπιασε η ξαδέρφη μου να τραβάω μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghorry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 741
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

42 μέλη και 84 επισκέπτες
Τύπε το πας πολύ καλά μόνο κοίτα μη μας ξημερώσεις

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Αμάν! Μωρέ, και το έχεις κάνει θέμα εδώ και μέρες.. και τη έγινε? εδώ ποιανη ο Πατέρας τον γιο, να γαμαει την μάννα… και εσύ μου λες, σε είδε η ξαδέλφη σου! Έλα, μωρέ… πως κάνεις, έτσι? :fuck1: :zfuck: :pipa2: :kissass2: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

και η μανα πιανει τον γιο να γαμαει τον πατερα...

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Εγώ της κατεβάζω λίγο το φερμουάρ από το φόρεμά της και αποκαλύπτεται το μπλε σκούρο σουτιέν της με τα μικρά μαυρισμένα νεανικά βυζάκια της κ αρχίζω να την φιλάω στον λαιμό κ μετά μέχρι το στήθος… εκεί κατεβάζω το σουτιέν της με τα χέρια μου κ μου αποκαλύπτονται  οι σκουρόχρωμες ρόγες της κ τα πεταχτά της βυζάκια σε όλο τους το μεγαλείο… κατεβαίνω κάτω λοιπόν κ αρχίζω να ρουφάω κ να παίζω με την γλώσσα μου με την ρώγα της η οποία σκλήρυνε αμέσως ανταποκρινόμενη στα παιχνίδια μου… το άλλο μου χέρι της χάιδευε την απαλή μπουτάρα της όταν ξαφνικά την νιώθω να βαρυανασένει… εκεί περνάω το χέρι μου ακομα πιο ψηλά στο μπούτι της που τώρα τα είχε ορθάνοιχτα πάνω στο κάθισμα κ φτάνω μέχρι το κυλοτάκι της, ενώ παράλληλα περιποιούμαι ακόμα την ρώγα της… αρχίζω να την τρίβω πάνω από το κιλοτάκι κ εκεί που νομίζω ότι είναι έτοιμη το κάνω στην άκρη κ βάζω δάκτυλο… με αποτέλεσμα να ακούσω ένα άκρως καυλωτικό αχχχχχχ κ να νιώσω το στενό κ ζεστό μουνάκι  της να είναι μούσκεμα…

Επισκέπτης

Τύπε ελπίζω να μη σου έκανε χάλια τα καθίσματα του αυτοκινήτου η καριόλα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πάω βόλτα... όταν γυρίσω περιμένω νεότερα...!!!

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ της κατεβάζω λίγο το φερμουάρ από το φόρεμά της και αποκαλύπτεται το μπλε σκούρο σουτιέν της με τα μικρά μαυρισμένα νεανικά βυζάκια της κ αρχίζω να την φιλάω στον λαιμό κ μετά μέχρι το στήθος… εκεί κατεβάζω το σουτιέν της με τα χέρια μου κ μου αποκαλύπτονται  οι σκουρόχρωμες ρόγες της κ τα πεταχτά της βυζάκια σε όλο τους το μεγαλείο… κατεβαίνω κάτω λοιπόν κ αρχίζω να ρουφάω κ να παίζω με την γλώσσα μου με την ρώγα της η οποία σκλήρυνε αμέσως ανταποκρινόμενη στα παιχνίδια μου… το άλλο μου χέρι της χάιδευε την απαλή μπουτάρα της όταν ξαφνικά την νιώθω να βαρυανασένει… εκεί περνάω το χέρι μου ακομα πιο ψηλά στο μπούτι της που τώρα τα είχε ορθάνοιχτα πάνω στο κάθισμα κ φτάνω μέχρι το κυλοτάκι της, ενώ παράλληλα περιποιούμαι ακόμα την ρώγα της… αρχίζω να την τρίβω πάνω από το κιλοτάκι κ εκεί που νομίζω ότι είναι έτοιμη το κάνω στην άκρη κ βλέπω μια πούτσα τεράστια  :huh:
:grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
τι θα γινει ρε φιλε;...με δοσεις θα τον παιζουμε  :uglystupid:

τεχνικη του σταματα-ξεκινα, ενδεικνυται για αυτους που πασχουν απο προωρη εκσπερματιση

Επισκέπτης

τεχνικη του σταματα-ξεκινα, ενδεικνυται για αυτους που πασχουν απο προωρη εκσπερματιση

Έχεις δίκιο δεν γίνεται έτσι δουλειά.
Ασε που υπάρχει κίνδυνος εκεί που τον παίζουμε να μπει μέσα η δικιά μας ξαδέλφη και να μας δει.
Και ποιος κάθεται μετά να γράφει την ιστορία του.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Δεν έχεις μπλέξει με ανισόρροπη τυπε....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
αντε να τελειωσει το παληκαρι, να τελειωσουμε και μεις...κοντευω να σκασω  :bigdick:

OP
OP
G

ghorry

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφος εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου… κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι  κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…

Επισκέπτης

Και δεν την έχυνες;Που κόλλαγες;Μη σε δει η άλλη σου ξαδέλφη και ζηλέψει;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

Επισκέπτης
Αυτή αρχίζει να με χαιδεύει ανάμεσα στα πόδια κ ξαφνικά το χέρι της βρίσκεται να πιάνει πάνω το τζιν το σκληρό καυλί μου το οποίο τόση ώρα είχε γεμίσει υγρά… μου κάνει με άκρως πουτανιάρικο ύφος… «εγώ στο προκάλεσα αυτό;» (όχι μωρή η Τζέσυ Παπουτσή μου το έκανε) και της απαντάω «θες να δεις τι μου έχεις προκαλέσει;» γνέφει καταφατικά και τότε μου κατεβάζει το φερμουάρ με τα λεπτά κ απαλά χεράκια της, μου ανοίγει την ζώνη κ μου ξεκουμπώνει το κουμπί του τζιν… βάζει το ζεστό χεράκι της μέσα από το μποξεράκι κ μου τον πιάνει απαλά ενώ παράλληλα νιώθει να υγρά να πάνω στα δακτυλάκια της… εκεί με κοιτάει κ μου λέει με παιχνιδιάρικο ύφος εγώ θα σου μαζέψω την καύλα μωράκι μου… κ βάζει τα δακτυλάκια της που είχαν τα υγρά μου στο στόμα της με αποτέλεσμα να έχω καυλώσει ακόμα πιο πολύ… μετά κατεβάζει το κεφαλάκι της κάτω μου κάνει πέρα το μποξεράκι  κ αρχίζει μια πίπα πολύ καλή ενώ με το χέρι της έπαιζε τα αρχίδια μου απαλά… η καύλα ήταν τόση που με το ζόρι συγκρατήθηκα να μην την χύσω μέσα στο στόμα…

φιλε η ξαδερφη σου κανει για τσοντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom