Πληρώνω κ βγαίνω έξω… την βλέπω να κάθεται στο πεζοδρόμιο κ να πηγαίνει πάνω κάτω… της λέω τι έπαθε κ μου απαντάει ότι δεν ένιωθε καλά… ότι με κατάλαβε ερεθισμένο κ δεν ένιωθε καλά… ότι είμαστε ξαδέρφια κ αυτό δεν είναι σωστό κ ότι θέλει να επιστρέψουμε σπίτι… Προσπαθούσα να την μεταπείσω λέγοντάς της ότι είμαι άνδρας κ αυτό μπορεί να συμβεί με την κάθε όμορφη γυναίκα που μπορεί να έχω δίπλα μου, αλλά η μικρή ήταν αμετάπειστη… αναγκαστικά λοιπόν την βάζω στο σπίτι για να επιστρέψουμε πίσω… η μικρή σαν κλασσική ελληνίδα, αφού πρώτα με έχει καυλώσει καλά, καλά, μετά έχει σταυρώσει τα χέρια της κ δεν μιλάει…
Εκεί πήρα ανάποδες κ άρχισα να της τα λέω όλα… ότι την βλέπω και καυλώνω, ότι απ’ όταν έχει έρθει η μονη που σκέφτομαι είναι αυτή (θα ‘θελε), ότι τραβούσα μαλακία για πάρτυ της καθώς ξέρω ότι οι κοινωνικές συνθήκες δεν θα μας επέτρεπαν τίποτα παραπάνω… εκεί άρχισε να μαλακώνει σιγά σιγά… να μου λέει το κλασσικό «μα εγώ δεν έκανα τίποτα» (τι δεν έκανες μωρή μαλάκω που μου είχες πετάξει τα μπούτια έξω τόσες μέρες τώρα), εκεί βέβαια άρχισα τα δικά μου… ότι έχει μια αύρα που δύσκολα βρίσκεις σε άλλη, ότι είναι απίστευτα γοητευτική με τον τρόπο της ακόμα κ αν δεν το καταλαβαίνει, ότι είμαι ικανός να κάνω πολλά για πάρτυ της κ ότι μαζί της νιώθω ολοκληρωμένος (θα ‘θελε και πάλι)… και τότε βάζω το χέρι μου στο μαυρισμένο μπουτάκι της που είχε ξεπροβάλλει καθώς το κοντό φορεματάκι της είχε σηκωθεί κάθως ήμασταν μέσα στο αμάξι… η μικρή δεν έκανε τίποτα απολύτως.. εγώ συνέχισα να της λέω τα δικά μου κ να της χαϊδεύω παράλληλα απαλά το ζεστό μπουτάκι της χωρίς πάλι να κάνει κανεί… απλά να με κοιτάει στα μάτια κ να χαμογελάει… τότε πλησιάζω κ την φιλάω με πάθος… η μικρή επιδεκτική σε αυτό την ξαναφιλάω με γλώσσα κ ξαφνικά βρεθήκαμε ο ένας να φιλάει τον άλλον με πάθος, να δαγκώνουμε τα χειλη κ να φασωνόμαστε κανονικά…